Takaisin

Yhteistyökumppanit

Särkänniemen taianomaista kesää 2020 tehdään yhteistyössä mahtavien kumppaneiden kanssa.

Pääyhteistyötä kanssamme loihtivat

Aamulehti

Aamulehti kulkee mukanasi myös Särkänniemessä!

Aamulehti on pirkanmaalaisessa elämässä mukana kulkeva media. Tuoreimmat uutiset ja kanta-asiakkaan edut löydät kätevästi Aamulehden sovelluksesta. Aamulehti on osa digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvää Alma Media -mediakonsernia.

 

 

Ingman

Hymyn resepti on yksinkertainen! Ingmanin herkulliset jäätelöt tuovat hymyn jokaisen Särkänniemi-kävijän huulille ja takuuvarman kesämielen. Ingmanin jäätelöperheen maukkaat ja monipuoliset tuttavuudet löydät Särkänniemen jäätelökioskien pakastealtaista.

Ingman on vastuullinen toimija ja yhteistyökumppani. Ingmanin jäätelötehdas sijaitsee Sipoossa ja käyttää Avainlipputuotteissaan ehtaa suomalaista kermaa. Ingman tekee yhteistyötä Baltic Sea Action Groupin kanssa vähentäen vuosittaista veden ja tuotannon energian kulutusta tehtaallaan, kumpaakin 4 % vuosittain.

 

Kesko

Kesko on Särkänniemen lipputuotteiden tärkein jälleenmyyjä kaudella 2020. Särkänniemi-rannekkeet ovat myynnissä K-Citymarketeissa.

Suomen johtavana kaupan alan yrityksenä ja arvostettuna pörssiyhtiönä vastuullisuus on osa Keskon päivittäistä työtä. Kesko on sitoutunut noudattamaan kestävän kehityksen mukaisia vastuullisuusperiaatteita ja toimintatapoja, ja edellyttää niitä myös yhteistyökumppaneilta. Vastuullisuustyön etenemistä ja tuloksia seurataan parhaiden kansainvälisten käytäntöjen mukaisesti päivittäin.

 

 

Olvi

Olvi on yksi Särkänniemen pitkäaikaisimmista kumppaneista. Olvin raikkaita virkistysjuomia löytyy Särkänniemen jokaisesta kioskista ja ravintolasta. Varsinkin nuorten suosiossa oleva Kane’s Soda Pop vie kesäkuumalla isonkin janon ja huvittelu voi jatkua!

Vuonna 1878 perustetun Olvin eettinen ja kestävä työskentelytapa on olennainen osa yrityksen arvoja ja liiketoimintaa. Olvin ympäristöpolitiikka ja sen painopistealueet – hiilijalanjäljen pienentäminen, vedenkulutus ja jätevesien käsittely sekä materiaalien kierrätys – määrittelevät yrityksen ympäristövastuun päämäärät ja tavoitteet. 

Lisäksi Särkänniemen kesässä ovat mukana seuraavat tahot

Fazer

Paulig

Pihlajalinna

Radio Nova

Tampereen Lastenklinikan Tuki ry

Tampereen Sähkölaitos

VR

Edellinen Seuraava