Takaisin

Kevään luokkaretket

Särkänniemessä vietät vuoden hauskimman koulupäivän!
Kysy lisää myynnistämme!
myyntipalvelu@sarkanniemi.fi
Puh. 0207 130 212

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Luokkaretket Särkänniemeen 10.5.–1.6.2018

Luokkaretki Särkänniemeen on jokaisen oppilaan unelma! Edullisilla Koululaisrannekkeilla oppilaat pääsevät kieppumaan rajattomasti Suomen siisteimmissä huvilaitteissa, tutkimusmatkailemaan Akvaariossa ja Planetaariossa, näkemään koko Tampereen yläilmoista Näsinneulasta sekä ihastumaan kirjailija Mauri Kunnaksen tarinoiden satumaailmaan ja suloisiin kotieläimiin Koiramäen eläinpuistossa!

Särkänniemi tarjoaa edullisten rannekkeiden lisäksi helpot ruokailumahdollisuudet luokkaretkiryhmille ja tuntuvat edut opettajille. Huvipuistosta löytyy myös nuoremmille huvittelijoille suunnattu Angry Birds Land sekä huvipuistopelejä täynnä oleva Pelitori.

Luokkaretki on helppo järjestää: tee vain lippu- ja ruokailutilaus etukäteen, niin teillä on kaikki valmiina ikimuistoista Särkänniemi-päivää varten!

Hype Square, Särkänniemi, huvipuisto

Osta rannekkeet edullisemmin ennakkoon!

Luokkaretkikauden lipputuotteet ovat myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa jo nyt! Kun teet tilauksen 28.2.2018 mennessä, saat rannekkeet huimalla alennushinnalla! Koululaisrannekkeet sekä opettajan edut ovat saatavilla tehdessäsi varauksen luokkaretkeä varten ennakkoon ja maksamalla tuotteet yhteismaksulla.

Koululaisranneke 29 € / hlö (norm. 34 €)

Koululaisranneke sisältää pääsyn kaikkiin Särkänniemen laitteisiin pituusrajoitukset huomioiden sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni) yhdeksi päiväksi luokkaretkikaudella 10.5.–1.6.2018. Koululaisrannekkeen alennettu ennakkohinta on vain 29 € / hlö (norm. 34 €). Tarjous on voimassa 28.2.2018 asti verkkokaupassa sekä myyntipalveluun tehtyihin postiennakkotilauksiin.

Koululaisen superranneke 39 € / hlö (norm. 44 €)

Luokkaretkeläisille on tarjolla myös toinen hauska rannekevaihtoehto, Koululaisen Superranneke, jolla pääsee Särkänniemen huvilaitteiden ja  kohteiden lisäksi liikkumaan SuperPark Särkänniemen sisäaktiviteettipuistossa yhdeksi päiväksi luokkaretkikaudella 10.5.–1.6.2018. Koululaisen superranneke on saatavilla Särkänniemen verkkokaupasta ennakko-ostajan erikoishintaan 39 € / hlö (norm. 44 €). Tarjous on voimassa 28.2.2018 asti.

Stipendi nopeimmille

Kun liput luokkaretkeä varten tilataan verkkokaupasta viimeistään 28.2.2018, annamme tilaukseen kaupan päälle yhden ylimääräisen rannekkeen per luokka, jonka voi käyttää kesäkauden 2018 aikana. Rannekkeen voi antaa esimerkiksi stipendinä oppilaalle. Etu on saatavilla myös Särkänniemen myyntipalveluun tehtyihin postiennakkotilauksiin.

Luokkaretki, Särkänniemi, huvipuisto

Ruokailu

Ruokailu hoituu kätevimmin tilaamalla Herkkusetelit ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta. Herkkuseteleillä oppilaat voivat ostaa haluamansa aterian omalla aikataulullaan haluamassaan ruokapaikassa. Herkkuseteleitä on sekä 3,70 euron että 6 euron arvoisia.

Kaksi 6 euron Herkkuseteliä riittää esimerkiksi herkulliseen pizzabuffetiin Pizzeria Pellessä tai buffetruokailuun Maisemaravintola Välkkeessä. Yhdellä 3,70 euron Herkkusetelillä saa esimerkiksi suut makeaksi hattaralla tai softiksella. Herkkuseteleitä voi käyttää kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Café Robson's).

Opettajan huvit ja ruoat kaupan päälle

Opettajat ja mahdolliset koulunkäyntiavustajat saavat veloituksetta OPE-kortin, jolla voi työtehtävissä ollessaan vierailla ilmaiseksi Särkänniemen kohteissa ja laitteissa. Myönnämme OPE-kortteja enintään 2 kpl / luokka. OPE-kortilla saa veloituksetta myös kahvia Särkänniemen myyntipisteistä.

Mikäli koko luokalle tilataan Herkkuseteleitä ennakkoon ruokailua varten, myönnämme opettajalle yhtä monta veloituksetonta Herkkuseteliä kuin yhdelle oppilaalle on tilattu.

Bussinkuljettaja ruokailee ja kahvittelee ilmaiseksi virka-asussaan Pizzeria Pellessä tai Maisemaravintola Välkkeessä työtehtävissä ollessaan.

Lippujen tilaaminen

Liput voi ostaa helpoiten verkkokaupastamme! Verkkokaupassa tilauksen vähimmäismäärä on 10 Koululaisranneketta.

Tätä pienemmät ryhmät voivat tilata lipputuotteet Särkänniemen myyntipalvelusta. Myyntipalveluun tehdyt luokkaretkitilaukset toimitetaan postiennakolla (tilaus tehtävä viimeistään 3 viikkoa ennen retkeä).

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myyntipalvelu@sarkanniemi.fi

 

Edellinen Seuraava