Takaisin

Luokkaretki Särkänniemeen

Koululaisrannekkeet voi käyttää joustavasti sellaisenaan 30.6.2021 asti.
Kysy lisää myynnistämme!
myynti@sarkanniemi.fi
Puh. 0207 130 212

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Luokkaretki Särkänniemeen on jokaisen oppilaan unelma! Edullisilla Koululaisrannekkeilla oppilaat pääsevät kieppumaan rajattomasti Suomen siisteimmissä huvilaitteissa, tutkimusmatkailemaan Akvaariossa ja Planetaariossa, näkemään koko Tampereen yläilmoista Näsinneulasta sekä ihastumaan kirjailija Mauri Kunnaksen tarinoiden satumaailmaan ja suloisiin kotieläimiin Koiramäen eläinpuistossa!

Särkänniemi tarjoaa edullisten rannekkeiden lisäksi helpot ruokailumahdollisuudet luokkaretkiryhmille ja Suomen parhaat opettajien edut. Koululaisrannekkeet ja opettajan edut ovat saatavilla tehdessäsi tilauksen ennakkoon ja maksamalla tuotteet yhteismaksulla.

Luokkaretki on helppo järjestää: tee vain lippu- ja ruokailutilaus etukäteen Särkänniemen verkkokaupassa, niin teillä on kaikki valmiina ikimuistoista Särkänniemi-päivää varten! Osta liput!

Huomioithan!

Vallitseva koronavirusepidemia on tuonut muutoksia kauden 2020 luokkaretkikauden aikatauluihin. Kevään luokkaretkikausi oli tarkoitus järjestää 11.–31.5.2020, mutta valitettavasti huvipuisto avataan vasta 13.6.2020. Voit lukea lisää koronavirusepidemian vaikutuksesta Särkänniemeen täällä.

Sekä nyt ostettavat että jo varatut tai ostetut Koululaisrannekkeet voi käyttää sellaisenaan kesän 2020 huvipuistokauden tai Karmivan karnevaalin 2020 aikana tai ensi vuoden alkukesällä 30.6.2021 asti. Lisäksi Särkänniemessä järjestetään elokuussa oma syksyn luokkaretkikausi 11.–28.8.2020. Keväälle ostetut Koululaisrannekkeet käyvät myös elokuussa 2020 sellaisenaan.

Syksyn luokkaretkikausi 11.–28.8.2020

Särkänniemessä on mahdollista viettää hauska luokkaretki myös elokuussa! Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi kouluvuosi kuin huvitella koko luokan kesken! Syksyn luokkaretkikauden päivämäärät ovat 11.–28.8.2020.

Huomioithan, että perjantaina 14.8.2020 huvipuisto on avoinna vain yli 18-vuotialle (Happy Hours -huvipuistofestarit), joten silloin emme valitettavasti voi palvella luokkaretkeläisiä huvipuiston puolella.

Kiinnostuitko? Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi.

Koululaisranneke 35 €

Koululaisranneke sisältää pääsyn Särkänniemen huvilaitteisiin pituusrajoitukset huomioiden sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni) yhdeksi päiväksi huvipuistokaudella 2020. Koululaisranneke on myynnissä hintaan 35 €. Osta liput!

Ruokailu luokkaretkellä

Koululaisen Buffet-setelillä (9,90 €) oppilaat voivat ruokailla omassa aikataulussaan huvipuistopäivän aikana. Koululaisen Buffet-setelillä voi ruokailla Pizzeria Pellessä tai Ravintola Riemussa. Huomioithan, että Maisemaravintola Välke pysyy toistaiseksi suljettuna.

Herkkuseteli (4,00 €) sopii herkutteluun esimerkiksi hattaralla, softiksella tai popcornilla. Herkkuseteliä voi käyttää myös ostosten maksamiseen kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara).

Opettajat

Opettajat saavat veloituksetta OPE-kortin, jolla voi työtehtävissä ollessaan vierailla ilmaiseksi Särkänniemen kohteissa ja laitteissa. Myönnämme OPE-kortteja enintään 2 kpl / luokka. Kun ostat luokalle Buffetsetelit ennakkoon, saat OPE-korttilaisten Buffetsetelit veloituksetta!

Bussikuskit

Ryhmiä kuljettavat bussikuskit saavat kortin, jolla pääsee työtehtävissä ollessa veloituksetta huvilaitteisiin ja kohteisiin. Kortilla saa myös 40 % alennuksen ruokatuotteista Särkänniemen myyntipisteistä (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja Ravintola Näsinneula).

Lippujen tilaaminen

Liput voi ostaa helpoiten verkkokaupastamme. Verkkokaupassa tilauksen vähimmäismäärä on 10 Koululaisranneketta.

Tätä pienemmät ryhmät voivat tilata lipputuotteet Särkänniemen myynnistä. Myyntiin tehdyt luokkaretkitilaukset toimitetaan postiennakolla (tilaus tehtävä viimeistään 3 viikkoa ennen retkeä, postiennakkolisä 10 €/tilaus) tai lunastetaan Särkänniemen lipunmyynnistä vierailupäivänä.

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

Särkänniemen verkkokaupassa on käytössä kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Lisäksi maksutapavaihtoehtoina ovat yleisimmät maksukortit sekä lasku.

Laskulla 90 päivän maksuaika

Laskulla on pidennetty 90 päivän maksuaika ostopäivästä. Laskutuksesta Särkänniemen verkkokaupassa vastaa Svea Webpay.

Luokkaretki, Särkänniemi, huvipuisto

Edellinen Seuraava