Takaisin

Kevään luokkaretket

Särkänniemessä vietät vuoden hauskimman koulupäivän!
Kysy lisää myynnistämme!
myyntipalvelu@sarkanniemi.fi
Puh. 0207 130 212

Luokkaretket Särkänniemeen keväällä 2019

Koululaiskautta vietetään seuraavan kerran Särkänniemessä toukokuussa 2019. Tarkemmat aukioloajat, Koululaisrannekkeiden hinnat ja opettajien edut ilmoitamme tällä sivulla lokakuussa 2018.

Luokkaretki Särkänniemeen on jokaisen oppilaan unelma! Edullisilla Koululaisrannekkeilla oppilaat pääsevät kieppumaan rajattomasti Suomen siisteimmissä huvilaitteissa, tutkimusmatkailemaan Akvaariossa ja Planetaariossa, näkemään koko Tampereen yläilmoista Näsinneulasta sekä ihastumaan kirjailija Mauri Kunnaksen tarinoiden satumaailmaan ja suloisiin kotieläimiin Koiramäen eläinpuistossa!

Särkänniemi tarjoaa edullisten rannekkeiden lisäksi helpot ruokailumahdollisuudet luokkaretkiryhmille ja tuntuvat edut opettajille. Huvipuistosta löytyy myös nuoremmille huvittelijoille suunnattu Angry Birds Land sekä huvipuistopelejä täynnä oleva Pelitori.

Luokkaretki on helppo järjestää: tee vain lippu- ja ruokailutilaus etukäteen Särkänniemen verkkokaupassa, niin teillä on kaikki valmiina ikimuistoista Särkänniemi-päivää varten!

Koululaisrannekkeet ja opettajan edut ovat saatavilla tehdessäsi tilauksen ennakkoon ja maksamalla tuotteet yhteismaksulla.

Hype Square, Särkänniemi, huvipuisto

Koululaisranneke

Koululaisranneke sisältää pääsyn kaikkiin Särkänniemen laitteisiin pituusrajoitukset huomioiden sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni) yhdeksi päiväksi luokkaretkikaudella toukokuussa 2019.

Koululaisen superranneke

Luokkaretkeläisille on tarjolla myös toinen hauska rannekevaihtoehto, Koululaisen Superranneke, jolla pääsee Särkänniemen huvilaitteiden ja kohteiden lisäksi liikkumaan SuperPark Särkänniemen sisäaktiviteettipuistossa yhdeksi päiväksi luokkaretkikaudella toukokuussa 2019.

Ruokailu

Ruokailu hoituu kätevimmin tilaamalla Herkkusetelit ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta. Herkkuseteleillä oppilaat voivat ostaa haluamansa aterian omalla aikataulullaan haluamassaan ruokapaikassa. Herkkuseteleitä on sekä 3,70 euron että 6 euron arvoisia. Herkkuseteleitä voi käyttää kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Café Robson's).

Kaksi 6 euron Herkkuseteliä riittää esimerkiksi herkulliseen pizzabuffetiin Pizzeria Pellessä tai buffetruokailuun Maisemaravintola Välkkeessä. Yhdellä 3,70 euron Herkkusetelillä saa esimerkiksi suut makeaksi hattaralla tai softiksella.

Opettajan huvit ja ruoat kaupan päälle

Opettajat ja mahdolliset koulunkäyntiavustajat saavat veloituksetta OPE-kortin, jolla voi työtehtävissä ollessaan vierailla ilmaiseksi Särkänniemen kohteissa ja laitteissa. Myönnämme OPE-kortteja enintään 2 kpl / luokka. OPE-kortilla saa veloituksetta myös kahvia Särkänniemen myyntipisteistä.
Mikäli koko luokalle tilataan Herkkuseteleitä ennakkoon ruokailua varten, myönnämme opettajalle yhtä monta veloituksetonta Herkkuseteliä kuin yhdelle oppilaalle on tilattu.
Bussinkuljettaja ruokailee ja kahvittelee ilmaiseksi virka-asussaan Pizzeria Pellessä tai Maisemaravintola Välkkeessä työtehtävissä ollessaan.

Lippujen tilaaminen

Liput voi ostaa helpoiten verkkokaupastamme! Verkkokaupassa tilauksen vähimmäismäärä on 10 Koululaisranneketta.

Tätä pienemmät ryhmät voivat tilata lipputuotteet Särkänniemen myyntipalvelusta. Myyntipalveluun tehdyt luokkaretkitilaukset toimitetaan postiennakolla (tilaus tehtävä viimeistään 3 viikkoa ennen retkeä).

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myyntipalvelu@sarkanniemi.fi

Luokkaretkien lipputuotteet toimitetaan postitse keväällä 2019. Särkänniemen verkkokaupassa on käytössä kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Lisäksi maksutapavaihtoehtoina ovat yleisimmät maksukortit sekä lasku. Laskutuksesta verkkokaupassa vastaa Svea Webpay. Laskulla on 14 päivän maksuaika ostopäivästä.

Edellinen Seuraava