Takaisin

Luokkaretki Särkänniemeen

Kevään luokkaretkikausi on 11.–31.5.2020. Liput ovat nyt myynnissä ennakko-ostajan etuhintaan Särkänniemen verkkokaupassa!
Kysy lisää myynnistämme!
myynti@sarkanniemi.fi
Puh. 0207 130 212

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Kevään luokkaretkikausi 11.–31.5.2020

Kevään luokkaretkikautta vietetään Särkänniemessä 11.–31.5.2020. Liput ovat nyt myynnissä ennakko-ostajan etuhintaan Särkänniemen verkkokaupassa!

Luokkaretki Särkänniemeen on jokaisen oppilaan unelma! Edullisilla Koululaisrannekkeilla oppilaat pääsevät kieppumaan rajattomasti Suomen siisteimmissä huvilaitteissa, tutkimusmatkailemaan Akvaariossa ja Planetaariossa, näkemään koko Tampereen yläilmoista Näsinneulasta sekä ihastumaan kirjailija Mauri Kunnaksen tarinoiden satumaailmaan ja suloisiin kotieläimiin Koiramäen eläinpuistossa!

Särkänniemi tarjoaa edullisten rannekkeiden lisäksi helpot ruokailumahdollisuudet luokkaretkiryhmille ja Suomen parhaat opettajien edut.

Luokkaretki on helppo järjestää: tee vain lippu- ja ruokailutilaus etukäteen Särkänniemen verkkokaupassa, niin teillä on kaikki valmiina ikimuistoista Särkänniemi-päivää varten!

Koululaisrannekkeet ja opettajan edut ovat saatavilla tehdessäsi tilauksen ennakkoon ja maksamalla tuotteet yhteismaksulla.

Koululaisranneke ennakko-ostajalle 32 €

Koululaisranneke sisältää pääsyn Särkänniemen huvilaitteisiin pituusrajoitukset huomioiden sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni) yhdeksi päiväksi luokkaretkikaudella 11.–31.5.2020. Koululaisranneke on nyt myynnissä ennakkohintaan 32 € (hinta voimassa 31.3.2020 asti, tämän jälkeen rannekkeen hinta on 35 €). Osta liput!

Stipendiranneke kaupan päälle

Kaikki 31.3.2020 mennessä luokkaretkitilauksen tehneet saavat kaupan päälle yhden stipendirannekkeen per luokka. Stipendiranneke vastaa sisällöltään Koululaisranneketta ja sen voi käyttää valitsemanaan päivänä Särkänniemen kesäkaudella (1.5.–5.9.2020). Stipendiranneke on mitä mainion tapa palkita oppilaita lukuvuoden päätteeksi!

Ruokailu 9,90 €

Ruokaseteleillä oppilaat voivat ruokailla omassa aikataulussaan huvipuistopäivän aikana. Koululaisen Buffet-seteli (9,90 €) oikeuttaa ruokailuun joko Maisemaravintola Välkkeen, Ravintola Riemun tai Pizzeria Pellen buffetissa. Herkkuseteli (4,00 €) puolestaan sopii herkutteluun esimerkiksi hattaralla, softiksella tai popcornilla. Herkkuseteliä voi käyttää myös ostosten maksamiseen kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Café Robson’s).

Opettajan huvit ja ruoat kaupan päälle

Opettajat saavat veloituksetta OPE-kortin, jolla voi työtehtävissä ollessaan vierailla ilmaiseksi Särkänniemen kohteissa ja laitteissa. Myönnämme OPE-kortteja enintään 2 kpl / luokka. Kun ostat luokalle Buffetsetelit ennakkoon, saat OPE-korttilaisten Buffetsetelit veloituksetta!

Bussikuskit

Ryhmiä kuljettavat bussikuskit saavat kortin, jolla pääsee työtehtävissä ollessa veloituksetta huvilaitteisiin ja kohteisiin. Kortilla saa myös 40 % alennuksen ruokatuotteista Särkänniemen myyntipisteistä (pois lukien Café Sara, Ravintola Näsinneula ja Robson’s).

Lippujen tilaaminen

Liput voi ostaa helpoiten verkkokaupastamme. Verkkokaupassa tilauksen vähimmäismäärä on 10 Koululaisranneketta.

Tätä pienemmät ryhmät voivat tilata lipputuotteet Särkänniemen myynnistä. Myyntiin tehdyt luokkaretkitilaukset toimitetaan postiennakolla (tilaus tehtävä viimeistään 3 viikkoa ennen retkeä, postiennakkolisä 10 €/tilaus) tai lunastetaan Särkänniemen lipunmyynnistä vierailupäivänä.

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

Luokkaretkien lipputuotteet toimitetaan postitse keväällä 2020. Särkänniemen verkkokaupassa on käytössä kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Lisäksi maksutapavaihtoehtoina ovat yleisimmät maksukortit sekä lasku.

Laskulla 90 päivän maksuaika

Laskulla on pidennetty 90 päivän maksuaika ostopäivästä. Laskutuksesta Särkänniemen verkkokaupassa vastaa Svea Webpay.

Syksyn luokkaretkikausi 11.–28.8.2020

Särkänniemessä on mahdollista viettää hauska luokkaretki myös elokuussa! Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi kouluvuosi kuin huvitella koko luokan kesken! Syksyn luokkaretkikauden päivämäärät ovat 11.–28.8.2020.

Huomioithan, että 11.8.2020 lähtien Särkänniemen huvilaitteet kieputtavat arkisin iltapainotteisesti klo 15–20. Muut kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneula ja Koiramäen eläinpuisto) avautuvat elokuun arkipäivisinkin tuttuun tapaan jo klo 11, joten Särkänniemessä riittää tekemistä ja koettavaa koko päivälle. Perjantaina 14.8.2020 huvipuisto on avoinna vain yli 18-vuotialle (Happy Hours -huvipuistofestarit), joten silloin emme valitettavasti voi palvella luokkaretkeläisiä huvipuiston puolella. Katso kaikki aukioloajat!

Kiinnostuitko? Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi.

Luokkaretki, Särkänniemi, huvipuisto

UUTUUS: SuperTuplaLuokkaretki 1.3.–30.4.2020

Ettekö millään malttaisi odottaa toukokuuhun asti? Särkänniemessä ja sisäaktiviteettipuisto SuperPark Särkänniemessä riittää rutkasti hauskanpitoa jo alkukeväästä! Edullisella SuperTuplaLuokkaretki-paketilla 20 € / oppilas (norm. 35,90 €) huvittelette Särkänniemen ympärivuotisissa elämyskohteissa Akvaariossa, Planetaariossa ja Näsinneulan näkötornissa sekä SuperPark Särkänniemessä yhtenä päivänä 1.3.–30.4.2020 välisellä ajalla.

SuperTuplaLuokkaretki sisältää Särkänniemen Päivälipun ja SuperParkin neljän tunnin TuplaTeho-rannekkeen. Luokan mukana tulevat valvojat huvittelevat ilmaiseksi. Luokkaretkitarjous koskee 1.3.–30.4.2020 välillä tapahtuvia käyntejä varatessanne yhteisretken Särkänniemeen ja SuperPark Särkänniemeen. Vahvistetut varaukset tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen saapumista. Varmista juuri teidän porukalle sopiva päivä tekemällä varaus hyvissä ajoin!

Kysy lisää ruokailuvaihtoehdoista ja varaa retki osoitteesta: myynti@sarkanniemi.fi tai myynti.tampere@superpark.fi. Mainitse varatessasi ”SuperTuplaLuokkaretki”.

Edellinen Seuraava