Takaisin

Kevään luokkaretket

Vuoden hauskin koulupäivä vietetään Särkänniemessä!
Kysy lisää myynnistämme!
myynti@sarkanniemi.fi
Puh. 0207 130 212

Kevään 2020 luokkaretkikausi Särkänniemessä

Kevään 2020 luokkaretkien aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Liput tulevat myyntiin syyslomien jälkeen ja toimitetaan lähempänä kevään luokkaretkikautta.

Luokkaretki Särkänniemeen on jokaisen oppilaan unelma! Edullisilla Koululaisrannekkeilla oppilaat pääsevät kieppumaan rajattomasti Suomen siisteimmissä huvilaitteissa, tutkimusmatkailemaan Akvaariossa ja Planetaariossa, näkemään koko Tampereen yläilmoista Näsinneulasta sekä ihastumaan kirjailija Mauri Kunnaksen tarinoiden satumaailmaan ja suloisiin kotieläimiin Koiramäen eläinpuistossa!

Särkänniemi tarjoaa edullisten rannekkeiden lisäksi helpot ruokailumahdollisuudet luokkaretkiryhmille ja Suomen parhaat opettajien edut.

Luokkaretki on helppo järjestää: tee vain lippu- ja ruokailutilaus etukäteen Särkänniemen verkkokaupassa, niin teillä on kaikki valmiina ikimuistoista Särkänniemi-päivää varten!

Koululaisrannekkeet ja opettajan edut ovat saatavilla tehdessäsi tilauksen ennakkoon ja maksamalla tuotteet yhteismaksulla.

Koululaisranneke ennakkovaraajalle 32 €

Koululaisranneke sisältää pääsyn Särkänniemen huvilaitteisiin pituusrajoitukset huomioiden sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni) yhdeksi päiväksi luokkaretkikaudella 2020. Koululaisranneke tulee myyntiin syyslomien 2019 jälkeen ennakkohintaan 32 € (hinta voimassa 31.3.2020 asti, tämän jälkeen rannekkeen hinta on 35 €).

Ruokailu 9,90 €

Ruokaseteleillä oppilaat voivat ruokailla omassa aikataulussaan huvipuistopäivän aikana. Koululaisen Buffet-seteli (9,90 €) oikeuttaa ruokailuun joko Maisemaravintola Välkkeen, Ravintola Riemun tai Pizzeria Pellen buffetissa. Herkkuseteli (3,90 €) puolestaan sopii herkutteluun esimerkiksi hattaralla, softiksella tai popcornilla. Herkkuseteliä voi käyttää myös ostosten maksamiseen kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Café Robson’s).

Opettajan huvit ja ruoat kaupan päälle

Opettajat saavat veloituksetta OPE-kortin, jolla voi työtehtävissä ollessaan vierailla ilmaiseksi Särkänniemen kohteissa ja laitteissa. Myönnämme OPE-kortteja enintään 2 kpl / luokka. OPE-kortin lisäedut kerrotaan myöhemmin!

Lippujen tilaaminen

Liput tulevat myyntiin koulujen syyslomien 2019 jälkeen. Liput voi ostaa helpoiten verkkokaupastamme. Verkkokaupassa tilauksen vähimmäismäärä on 10 Koululaisranneketta.

Tätä pienemmät ryhmät voivat tilata lipputuotteet Särkänniemen myynnistä. Myyntiin tehdyt luokkaretkitilaukset toimitetaan postiennakolla (tilaus tehtävä viimeistään 3 viikkoa ennen retkeä, postiennakkolisä 10 €/tilaus) tai lunastetaan Särkänniemen lipunmyynnistä vierailupäivänä.

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

Luokkaretkien lipputuotteet toimitetaan postitse keväällä 2020. Särkänniemen verkkokaupassa on käytössä kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Lisäksi maksutapavaihtoehtoina ovat yleisimmät maksukortit sekä lasku. Laskutuksesta verkkokaupassa vastaa Svea Webpay. Laskulla on 14 päivän maksuaika ostopäivästä.

Luokkaretki, Särkänniemi, huvipuisto

Edellinen Seuraava