Takaisin

Kevään 2019 luokkaretket

Varaa nyt vuoden hauskin koulupäivä!
Kysy lisää myynnistämme!
myynti@sarkanniemi.fi
Puh. 0207 130 212

Kevään luokkaretkikausi Särkänniemessä 11.5.–2.6.2019

Luokkaretki Särkänniemeen on jokaisen oppilaan unelma! Edullisilla Koululaisrannekkeilla oppilaat pääsevät kieppumaan rajattomasti Suomen siisteimmissä huvilaitteissa, tutkimusmatkailemaan Akvaariossa ja Planetaariossa, näkemään koko Tampereen yläilmoista Näsinneulasta sekä ihastumaan kirjailija Mauri Kunnaksen tarinoiden satumaailmaan ja suloisiin kotieläimiin Koiramäen eläinpuistossa!

Särkänniemi tarjoaa edullisten rannekkeiden lisäksi helpot ruokailumahdollisuudet luokkaretkiryhmille ja Suomen parhaat opettajien edut.

Luokkaretki on helppo järjestää: tee vain lippu- ja ruokailutilaus etukäteen Särkänniemen verkkokaupassa, niin teillä on kaikki valmiina ikimuistoista Särkänniemi-päivää varten!

Koululaisrannekkeet ja opettajan edut ovat saatavilla tehdessäsi tilauksen ennakkoon ja maksamalla tuotteet yhteismaksulla.

Maanantaina 13.5. Särkänniemessä on yksityistilaisuus, jolloin huvilaitteet eivät ole auki luokkaretkeläisille.

Koululaisranneke

Koululaisranneke sisältää pääsyn Särkänniemen huvilaitteisiin pituusrajoitukset huomioiden sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni) yhdeksi päiväksi luokkaretkikaudella 11.5.–2.6.2019.

Koululaisranneke on saatavilla etuhintaan 31 €, kun tilauksen tekee 31.3.2019 mennessä (norm. 35 €). Osta rannekkeet!

Rannekkeet ovat voimassa koko kesäkauden 2019, joten vierailupäivän voi tarvittaessa vaihtaa. Samoin sairastapauksien vuoksi käyttämättä jäävät rannekkeet voi käyttää myöhemmin kesän aikana.

Jos ranneketta ei ole mahdollista käyttää myöhemmin kesällä, voi sen palauttaa Särkänniemen Infoon vierailupäivänä tilauksen mukana lähetetyn palautuslomakkeen kanssa. Hyvitämme palautetun Koululaisrannekkeen hinnan palautuslomakkeessa ilmoitetulle tilille vierailun jälkeen.

Stipendiranneke nopeille tilaajille!

Myönnämme kaikille 31.3.2019 mennessä luokkaretkitilauksen tehneille yhden ylimääräisen Koululaisrannekkeen per luokka. Rannekkeen voi antaa esimerkiksi stipendinä oppilaalle lukuvuoden päätteeksi. Rannekkeen voi käyttää valitsemaan päivänä Särkänniemen kesäkaudella 1.5.–7.9.2019.

Koululaisen Superranneke

Luokkaretkeläisille on tarjolla myös toinen hauska rannekevaihtoehto, Koululaisen Superranneke, jolla pääsee Särkänniemen huvilaitteiden ja kohteiden lisäksi liikkumaan SuperPark Särkänniemen sisäaktiviteettipuistossa yhdeksi päiväksi luokkaretkikaudella 11.5.–2.6.2019.

Koululaisen Superranneke on saatavilla etuhintaan 41 €, kun tilauksen tekee 31.3.2019 mennessä (norm. 45 €). Osta rannekkeet!

Luokkaretki, Särkänniemi, huvipuisto

Ruokailu

Ruokaseteleillä oppilaat voivat ruokailla omassa aikataulussaan huvipuistopäivän aikana. Koululaisen Buffet-seteli (9,90 €) oikeuttaa ruokailuun joko Maisemaravintola Välkkeen, Ravintola Riemun tai Pizzeria Pellen buffetissa. Herkkuseteli (3,90 €) puolestaan sopii herkutteluun esimerkiksi hattaralla, softiksella tai popcornilla. Herkkuseteliä voi käyttää myös ostosten maksamiseen kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Café Robson’s).

Opettajan huvit ja ruoat kaupan päälle

Opettajat saavat veloituksetta OPE-kortin, jolla voi työtehtävissä ollessaan vierailla ilmaiseksi Särkänniemen kohteissa ja laitteissa. Myönnämme OPE-kortteja enintään 2 kpl / luokka. OPE-kortilla saa myös ilmaisen kahvin Särkänniemen myyntipisteistä (pois lukien Ravintola Näsinneula, Café Sara ja Grill & Café Robson’s).

Kun luokalle tilataan ennakkoon Koululaisen Buffet-seteleitä, myönnämme opettajalle veloituksettoman Buffet-setelin kaupan päälle! Buffet-seteli oikeuttaa ruokailuun joko Maisemaravintola Välkkeen, Ravintola Riemun tai Pizzeria Pellen buffetissa.

Luokkaretkiryhmiä Särkänniemeen tuoville bussikuskeille myönnämme kortin, jolla saa -40 % alennuksen ruokatuotteista Särkänniemen myyntipisteissä (ei Ravintola Näsinneula, Café Sara tai Grill & Café Robson’s). Kortilla pääsee veloituksetta myös huvilaitteisiin ja kohteisiin. Kortin voi noutaa Särkänniemen lipunmyyntipisteistä vierailupäivänä.

Lippujen tilaaminen

Liput voi ostaa helpoiten verkkokaupastamme! Verkkokaupassa tilauksen vähimmäismäärä on 10 Koululaisranneketta.

Tätä pienemmät ryhmät voivat tilata lipputuotteet Särkänniemen myynnistä. Myyntiin tehdyt luokkaretkitilaukset toimitetaan postiennakolla (tilaus tehtävä viimeistään 3 viikkoa ennen retkeä, postiennakkolisä 10 €/tilaus) tai lunastetaan Särkänniemen lipunmyynnistä vierailupäivänä.

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

Luokkaretkien lipputuotteet toimitetaan postitse keväällä 2019. Särkänniemen verkkokaupassa on käytössä kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Lisäksi maksutapavaihtoehtoina ovat yleisimmät maksukortit sekä lasku. Laskutuksesta verkkokaupassa vastaa Svea Webpay. Laskulla on 14 päivän maksuaika ostopäivästä.

Voita luokkaretki Särkänniemeen!

Onnittele 50-vuotiasta Särkänniemeä ja voita luokkaretki keväälle 2019! Kilpailuun osallistutaan Instagramissa julkaisemalla video tai kuva julkisella tilillä, jossa osallistuva luokka näyttää, millä tavalla he onnittelisivat 50-vuotiasta Särkänniemeä. Onnittelupostauksen toteutustapa on vapaa: voitte esim. laulaa onnittelulaulun, tanssia, tehdä onnitteluvideon, jakaa huvimuiston, askarrella tai piirtää onnittelukortin.

Instagram-postauksen kuvatekstissä tulee käyttää seuraavia tunnisteita: #luokkaretki #särkänniemi. Lisäksi tekstissä tulee olla maininta, minkä koulun mille luokalle palkinto osoitetaan, mikäli Instagram-postaus voittaa. Jos luokka on jo ostanut Koululaisrannekkeet Särkänniemeen keväälle 2019, hyvitämme ostetut rannekkeet.

Osallistu kisaan 26.3.2019 mennessä. Voittajaluokalle ilmoitetaan 4.4.2019 mennessä.

Kilpailun säännöt

Edellinen Seuraava