Takaisin

Kevään 2019 luokkaretket

Varaa nyt vuoden hauskin koulupäivä!
Kysy lisää myynnistämme!
myynti@sarkanniemi.fi
Puh. 0207 130 212

Kevään luokkaretkikausi Särkänniemessä 11.5.–2.6.2019

Luokkaretki Särkänniemeen on jokaisen oppilaan unelma! Edullisilla Koululaisrannekkeilla oppilaat pääsevät kieppumaan rajattomasti Suomen siisteimmissä huvilaitteissa, tutkimusmatkailemaan Akvaariossa ja Planetaariossa, näkemään koko Tampereen yläilmoista Näsinneulasta sekä ihastumaan kirjailija Mauri Kunnaksen tarinoiden satumaailmaan ja suloisiin kotieläimiin Koiramäen eläinpuistossa!

Särkänniemi tarjoaa edullisten rannekkeiden lisäksi helpot ruokailumahdollisuudet luokkaretkiryhmille ja Suomen parhaat opettajien edut.

Luokkaretki on helppo järjestää: tee vain lippu- ja ruokailutilaus etukäteen Särkänniemen verkkokaupassa, niin teillä on kaikki valmiina ikimuistoista Särkänniemi-päivää varten!

Koululaisrannekkeet ja opettajan edut ovat saatavilla tehdessäsi tilauksen ennakkoon ja maksamalla tuotteet yhteismaksulla.

Koululaisranneke 35 €

Koululaisranneke sisältää pääsyn Särkänniemen huvilaitteisiin pituusrajoitukset huomioiden sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni) yhdeksi päiväksi luokkaretkikaudella 11.5.–2.6.2019.

Rannekkeet ovat voimassa koko kesäkauden 2019, joten vierailupäivän voi tarvittaessa vaihtaa. Samoin sairastapauksien vuoksi käyttämättä jäävät rannekkeet voi käyttää myöhemmin kesän aikana.

Jos ranneketta ei ole mahdollista käyttää myöhemmin kesällä, voi sen palauttaa Särkänniemen Infoon vierailupäivänä tilauksen mukana lähetetyn palautuslomakkeen kanssa. Hyvitämme palautetun Koululaisrannekkeen hinnan palautuslomakkeessa ilmoitetulle tilille vierailun jälkeen.

Koululaisen Superranneke 45 €

Luokkaretkeläisille on tarjolla myös toinen hauska rannekevaihtoehto, Koululaisen Superranneke, jolla pääsee Särkänniemen huvilaitteiden ja kohteiden lisäksi liikkumaan SuperPark Särkänniemen sisäaktiviteettipuistossa yhdeksi päiväksi luokkaretkikaudella 11.5.–2.6.2019.

Luokkaretki, Särkänniemi, huvipuisto

Ruokailu

Ruokaseteleillä oppilaat voivat ruokailla omassa aikataulussaan huvipuistopäivän aikana. Koululaisen Buffet-seteli (9,90 €) oikeuttaa ruokailuun joko Maisemaravintola Välkkeen, Ravintola Riemun tai Pizzeria Pellen buffetissa. Herkkuseteli (3,90 €) puolestaan sopii herkutteluun esimerkiksi hattaralla, softiksella tai popcornilla. Herkkuseteliä voi käyttää myös ostosten maksamiseen kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Café Robson’s).

Opettajan huvit ja ruoat kaupan päälle

Opettajat saavat veloituksetta OPE-kortin, jolla voi työtehtävissä ollessaan vierailla ilmaiseksi Särkänniemen kohteissa ja laitteissa. Myönnämme OPE-kortteja enintään 2 kpl / luokka. OPE-kortilla saa myös ilmaisen kahvin Särkänniemen myyntipisteistä (pois lukien Ravintola Näsinneula, Café Sara ja Grill & Café Robson’s).

Kun luokalle tilataan ennakkoon Koululaisen Buffet-seteleitä, myönnämme opettajalle veloituksettoman Buffet-setelin kaupan päälle! Buffet-seteli oikeuttaa ruokailuun joko Maisemaravintola Välkkeen, Ravintola Riemun tai Pizzeria Pellen buffetissa.

Luokkaretkiryhmiä Särkänniemeen tuoville bussikuskeille myönnämme kortin, jolla saa -40 % alennuksen ruokatuotteista Särkänniemen myyntipisteissä (ei Ravintola Näsinneula, Café Sara tai Grill & Café Robson’s). Kortilla pääsee veloituksetta myös huvilaitteisiin ja kohteisiin. Kortin voi noutaa Särkänniemen lipunmyyntipisteistä vierailupäivänä.

Lippujen tilaaminen

Liput voi ostaa helpoiten verkkokaupastamme. Verkkokaupassa tilauksen vähimmäismäärä on 10 Koululaisranneketta.

Tätä pienemmät ryhmät voivat tilata lipputuotteet Särkänniemen myynnistä. Myyntiin tehdyt luokkaretkitilaukset toimitetaan postiennakolla (tilaus tehtävä viimeistään 3 viikkoa ennen retkeä, postiennakkolisä 10 €/tilaus) tai lunastetaan Särkänniemen lipunmyynnistä vierailupäivänä.

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

Luokkaretkien lipputuotteet toimitetaan postitse keväällä 2019. Särkänniemen verkkokaupassa on käytössä kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Lisäksi maksutapavaihtoehtoina ovat yleisimmät maksukortit sekä lasku. Laskutuksesta verkkokaupassa vastaa Svea Webpay. Laskulla on 14 päivän maksuaika ostopäivästä.

Edellinen Seuraava