Takaisin

Luokkaretki Särkänniemeen

Kevään luokkaretkikautta vietetään näillä näkymin 11.–31.5.2020. Ajankohta saattaa muuttua vallitsevan koronavirusepidemian johdosta. Koululaisrannekkeet voi käyttää joustavasti sellaisenaan myöhem...
Kysy lisää myynnistämme!
myynti@sarkanniemi.fi
Puh. 0207 130 212

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Luokkaretki Särkänniemeen on jokaisen oppilaan unelma! Edullisilla Koululaisrannekkeilla oppilaat pääsevät kieppumaan rajattomasti Suomen siisteimmissä huvilaitteissa, tutkimusmatkailemaan Akvaariossa ja Planetaariossa, näkemään koko Tampereen yläilmoista Näsinneulasta sekä ihastumaan kirjailija Mauri Kunnaksen tarinoiden satumaailmaan ja suloisiin kotieläimiin Koiramäen eläinpuistossa!

Särkänniemi tarjoaa edullisten rannekkeiden lisäksi helpot ruokailumahdollisuudet luokkaretkiryhmille ja Suomen parhaat opettajien edut. Koululaisrannekkeet ja opettajan edut ovat saatavilla tehdessäsi tilauksen ennakkoon ja maksamalla tuotteet yhteismaksulla.

Luokkaretki on helppo järjestää: tee vain lippu- ja ruokailutilaus etukäteen Särkänniemen verkkokaupassa, niin teillä on kaikki valmiina ikimuistoista Särkänniemi-päivää varten! Osta liput!

Huomioithan!

Vallitseva koronavirusepidemia saattaa tuottaa muutoksia kevään 2020 luokkaretkikauden aikatauluihin. Kevään luokkaretkikausi on tarkoitus järjestää 11.–31.5.2020. Tämä voi kuitenkin muuttua sen mukaan, miten huvipuisto päästään viranomaisohjeiden mukaan avaamaan kauteen 2020.

Sekä nyt ostettavat että jo varatut tai ostetut Koululaisrannekkeet voi käyttää sellaisenaan kesän 2020 huvipuistokauden tai Karmivan karnevaalin aikana, jos toukokuun luokkaretki ei toteudukaan. Särkänniemessä järjestetään elokuussa oma syksyn luokkaretkikausi 11.–28.8.2020. Kevään Koululaisrannekkeet käyvät myös elokuussa sellaisenaan. Lue lisää elokuun luokkaretkistä tämän sivun alalaidasta!

Puuttuuko kuljetus tai onko jokin muu retkiasia vielä epäselvä? Ei hätää! Särkänniemen ennakkoedut ovat koronavirusepidemian vuoksi pidennetysti voimassa 30.4.2020 saakka. Kun teet varauksen huhtikuun loppuun mennessä, varauksen voi perua kuluitta vielä lähempänä vierailupäivää. Kysy lisää Särkänniemen myynnistä!

Koululaisranneke ennakko-ostajalle 32 €

Koululaisranneke sisältää pääsyn Särkänniemen huvilaitteisiin pituusrajoitukset huomioiden sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni) yhdeksi päiväksi huvipuistokaudella 2020. Koululaisranneke on nyt myynnissä ennakkohintaan 32 € (hinta voimassa 30.4.2020 asti, tämän jälkeen rannekkeen hinta on 35 €). Osta liput!

Stipendiranneke kaupan päälle

Kaikki 30.4.2020 mennessä luokkaretkitilauksen tehneet saavat kaupan päälle yhden stipendirannekkeen per luokka. Stipendiranneke vastaa sisällöltään Koululaisranneketta ja sen voi käyttää valitsemanaan päivänä Särkänniemen huvipuistokaudella 2020. Stipendiranneke on mitä mainion tapa palkita oppilaita lukuvuoden päätteeksi!

Ruokailu 9,90 €

Ruokaseteleillä oppilaat voivat ruokailla omassa aikataulussaan huvipuistopäivän aikana. Koululaisen Buffet-seteli (9,90 €) oikeuttaa ruokailuun joko Maisemaravintola Välkkeen, Ravintola Riemun tai Pizzeria Pellen buffetissa. Herkkuseteli (4,00 €) puolestaan sopii herkutteluun esimerkiksi hattaralla, softiksella tai popcornilla. Herkkuseteliä voi käyttää myös ostosten maksamiseen kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Café Robson’s).

Opettajan huvit ja ruoat kaupan päälle

Opettajat saavat veloituksetta OPE-kortin, jolla voi työtehtävissä ollessaan vierailla ilmaiseksi Särkänniemen kohteissa ja laitteissa. Myönnämme OPE-kortteja enintään 2 kpl / luokka. Kun ostat luokalle Buffetsetelit ennakkoon, saat OPE-korttilaisten Buffetsetelit veloituksetta!

Bussikuskit

Ryhmiä kuljettavat bussikuskit saavat kortin, jolla pääsee työtehtävissä ollessa veloituksetta huvilaitteisiin ja kohteisiin. Kortilla saa myös 40 % alennuksen ruokatuotteista Särkänniemen myyntipisteistä (pois lukien Café Sara, Ravintola Näsinneula ja Robson’s).

Lippujen tilaaminen

Liput voi ostaa helpoiten verkkokaupastamme. Verkkokaupassa tilauksen vähimmäismäärä on 10 Koululaisranneketta.

Tätä pienemmät ryhmät voivat tilata lipputuotteet Särkänniemen myynnistä. Myyntiin tehdyt luokkaretkitilaukset toimitetaan postiennakolla (tilaus tehtävä viimeistään 3 viikkoa ennen retkeä, postiennakkolisä 10 €/tilaus) tai lunastetaan Särkänniemen lipunmyynnistä vierailupäivänä.

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

Luokkaretkien lipputuotteet toimitetaan postitse keväällä 2020. Särkänniemen verkkokaupassa on käytössä kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Lisäksi maksutapavaihtoehtoina ovat yleisimmät maksukortit sekä lasku.

Laskulla 90 päivän maksuaika

Laskulla on pidennetty 90 päivän maksuaika ostopäivästä. Laskutuksesta Särkänniemen verkkokaupassa vastaa Svea Webpay.

Kevään luokkaretkikausi 11.–31.5.2020

Kevään luokkaretkikautta vietetään näillä näkymin 11.–31.5.2020. Ajankohta saattaa muuttua vallitsevan koronavirusepidemian johdosta. Koululaisrannekkeet voi käyttää joustavasti sellaisenaan myös myöhemmin kesällä 2020 tai Karmivan karnevaalin aikana. Liput ovat nyt myynnissä ennakko-ostajan etuhintaan Särkänniemen verkkokaupassa! 

Syksyn luokkaretkikausi 11.–28.8.2020

Särkänniemessä on mahdollista viettää hauska luokkaretki myös elokuussa! Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi kouluvuosi kuin huvitella koko luokan kesken! Syksyn luokkaretkikauden päivämäärät ovat 11.–28.8.2020.

Huomioithan, että perjantaina 14.8.2020 huvipuisto on avoinna vain yli 18-vuotialle (Happy Hours -huvipuistofestarit), joten silloin emme valitettavasti voi palvella luokkaretkeläisiä huvipuiston puolella.

Kiinnostuitko? Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi.

Luokkaretki, Särkänniemi, huvipuisto

Edellinen Seuraava