Takaisin

Turvallinen ruokailuelämys Ravintola Näsinneulassa

Mitä sinun on hyvä tietää ennen ravintolaan saapumista.

Turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää

Koronarajoituksia purettiin Suomessa kesäkuusta alkaen, ja Ravintola Näsinneula avasi ovensa 2.6.2020. Tarkista ravintolan tarkemmat aukioloajat täältä ja kesän ruokalista täältä. 

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ennakkoon, jotta varmistat paikkasi ravintolassa haluamanasi ajankohtana. Soita 0207 130 234, laita viesti ravintola.nasinneula@sarkanniemi.fi tai täytä lomake verkossa (lomakkeella varaukset kahta arkipäivää ennen tilaisuutta).

Olemme ottaneet käyttöön erityisiä hygienia- ja rajoitusmenettelyjä varmistaaksemme niin ravintolan asiakkaiden kuin henkilökunnan turvallisuuden ja viihtymisen. Pyydämme, että tutustut niihin ennen ruokailuelämystäsi meillä.

Tehostettu hygienia

Kun saavut meille, pesethän kätesi huolellisesti. Löydät ravintolan WC-tilat näkötornin maisemakerroksesta ravintolan sisäänkäynnin yhteydestä. Myös ravintolan henkilökunta huolehtii hyvästä hygieniasta ruoan valmistuksen ja tarjoilun aikana.

Käsidesipulloja on sijoitettu eri puolille ravintolaa asiakkaiden ja henkilökunnan käyttöön, ja ravintolasalin siivousta on tehostettu.

Tulethan meille vain terveenä

Me olemme paikan päällä ravintolassa vain terveinä, ja toivomme samaa asiakkailtamme. Lämpimästi tervetuloa: meille on turvallista tulla!

 

Edellinen Seuraava