Takaisin

Yksityistilaisuus Koiramäessä

Koiramäen hurmaavassa miljöössä viihtyvät niin lapset kuin aikuiset – ja nyt sinulla on mahdollisuus varata Koiramäki yksityiskäyttöön!
Kysy lisää myynnistämme!
myynti@sarkanniemi.fi
Puh. 0207 130 212

Särkänniemessä sijaitseva lumoava Koiramäen eläinpuisto perustuu Mauri Kunnaksen luomaan satumaailmaan. Koiramäen aikaan eläytyvät näyttelijät ottavat vieraansa mukaan päivän puuhiin ja tekevät vierailusta ikimuistoisen. Koiramäessä saa touhuta, leikkiä ja koskea!

Koiramäen hurmaavassa miljöössä viihtyvät niin lapset kuin aikuiset! Tervetuloa nauttimaan Koiramäen hyörinästä viehättävien rakennusten, oikeiden eläinten sekä hauskojen leikkipaikkojen keskellä. Drakkulan linna, vetolossit sekä tallin ja navetan eläimet viihdyttävät koko perhettä. Aikuisväestö ihastuu Koiramäen ainutlaatuiseen tunnelmaan ja tarkasti mietittyihin yksityiskohtiin.

Koiramäen eläinpuisto, Koiramäki, Särkänniemi

Nyt sinulla on mahdollisuus varata Koiramäki yksityiskäyttöön. Koiramäen yksityispuistoja järjestetään vastaavasti kuin koko Särkänniemen yksityispuistojakin, ja ne sopivat pienemmille määrille vierailijoita kerrallaan (max. 2000 henkilöä). Yksityistilaisuuden pituus on 3 tuntia Särkänniemen varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella, ja henkilömäärän kasvaessa myös lisätuntien ostaminen on mahdollista.

Koiramäen yksityistilaisuuden yhteyteen on mahdollista ostaa myös muita oheispalveluja, kuten Akvaario tai laitteista Koskiseikkailu. Myyntimme räätälöi sinulle mielellään parhaan mahdollisen paketin.

Kysy lisää myynnistämme!

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

Edellinen Seuraava