Takaisin

Turvallisuusohjeet Särkänniemen asiakkaille

Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan turvallisuusohjeita heidän vieraillessaan Särkänniemessä.

Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan seuraavia ohjeita, jotta huvittelu olisi kaikille turvallista eikä tartuntariskejä Särkänniemessä syntyisi.

1. Rajoitettu kapasiteetti

Särkänniemi avautuu Karmivassa karnevaalissa 2020 pienemmällä kapasiteetilla kuin aikaisempina vuosina. Otamme huvittelijoita kerralla sisään korkeintaan 6000 päivässä, jotta kaikkien on mahdollista huvitella meillä turvallisesti.

Huomioithan, että kapasiteetin rajaaminen ei tarkoita, että puistossa ei olisi lainkaan jonoja. Jonot myös näyttävät pidemmiltä turvavälien takia.

Kapasiteetin rajaaminen tarkoittaa sitä, että huvittelijoiden tulee varata haluamansa huvittelupäivä ennakkoon verkkosivujemme varausjärjestelmän kautta. Näin varmistamme, että kaikki ilmoittautuneet mahtuvat meille sisään eikä kukaan joudu pettymään huvipuiston portilla, jos päivän huvittelijakapasiteetti onkin jo täynnä. Varaa huvittelupäiväsi!

Varaus on mahdollista tehdä myös saapumisen yhteydessä lipunmyynnissä silloin, kun päiväkapasiteettia on vielä jäljellä.

Myös ennakkoon lipun hankkineiden täytyy varata vierailupäivä erikseen.

Jos paikan varannut asiakas poistuu huvipuistosta kesken päivän, hän saa huvipuiston portilla tarran, jolla paikkavaraus todennetaan loppupäivän ajan.

Alle 3-vuotiaat eivät edelleenkään tarvitse lippua, mutta heille pitää varata paikka varausjärjestelmästämme. Lippujamme saa verkkokaupasta ja Särkänniemi-rannekkeita myös K-Citymarketeista.  

2. Riittävät turvavälit ja kasvomaskien käyttö

Oman perheen kesken voi huvitella huoletta, mutta muihin asiakkaisiin on pidettävä etäisyyttä. Jätäthän riittävästi väliä edelliseen jonottajaan kaikissa paikoissa, joissa jonoja syntyy, ja vältät ruuhkaisia tiloja.

Pyrimme siihen, että turvavälit on mahdollista säilyttää läpi tapahtuman. Huvipuistoalueella on kuitenkin aina mahdollista, että useampi asiakas osuu yhtä aikaa kapealle väylälle, mikä saattaa aiheuttaa väylien hetkellistä ruuhkautumista. Tämän vuoksi suosittelemme asiakkaille kasvomaskien tai hengityssuojainten käyttöä koko tapahtumassa sekä sisä- että ulkotiloissa. Suositus perustuu viranomaisohjeisiin.

Huvilaitteiden jonotusalueilla turvavälejä pyritään ylläpitämään esimerkiksi perhekohtaisin jonotuspaikkamerkein. Noudatathan merkkejä ja henkilökunnan ohjeita.  

Laitteet desinfioidaan säännöllisin väliajoin. Tämä saattaa pidentää jonoja.

3. Tehostettu hygienia

Huvipuistoalueelle on lisätty mahdollisuuksia käsien pesuun ja desinfiointiin. Alueella on yli 140 käsidesipistettä. Pesethän kädet aina kosketettuasi kasvojasi sekä ennen ja jälkeen ruokailun.

Särkänniemen henkilökunta tehostaa hygieniaa esimerkiksi puhdistamalla ja desinfioimalla asiakkaiden koskemia pintoja useita kertoja päivässä. Asiakkaiden ja henkilökunnan useimmin koskemat pinnat on myös päällystetty viruksia ja bakteereja tuhoavalla valokatalyysipinnoitteella.

Myyntipisteissä suositaan valmiiksi ja yksittäin pakattuja tuotteita, mikä vaikuttaa tuotevalikoimaan. Suosithan maksutapana korttimaksua, lähimaksua sekä etämaksutapoja lähikontaktin välttämiseksi.

4. Vain terveenä huvittelemaan

Saavuthan Särkänniemeen vain terveenä ja perut varauksesi, jos kärsit lievistäkin hengitystieoireista. Myös henkilökuntamme tulee töihin vain täysin terveenä.

Jos saat sairauden oireita kesken huvipuistopäivän, ota yhteys Särkänniemen ensiapuun puhelimitse ja kerro oireistasi, puh. 020 7130 343.

Varatun huvittelupäivän voi peruuttaa myös viime tingassa, jotta päivä vapautuu muille varattavaksi. Ennakkoon hankitut liput ovat voimassa koko kauden 2020 ajan, rannekkeet 30.6.2021 saakka ja Kausikortit kesäkauden 2021 loppuun.

5. Askarruttaako jokin?

Kysy meiltä. Haluamme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja vastaamme kysymyksiisi kasvokkain huvipuistossa, sähköpostitse asiakaspalvelu@sarkanniemi.fi ja puhelimitse 0207 130 200.
Edellinen Seuraava