Takaisin

Turvallisuusohjeet Särkänniemen asiakkaille

Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan turvallisuusohjeita heidän vieraillessaan Särkänniemessä.

Särkänniemi avattiin 13.6.2020. Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan seuraavia ohjeita, jotta huvittelu olisi kaikille turvallista eikä tartuntariskejä Särkänniemessä syntyisi.

1. Rajoitettu kapasiteetti

Särkänniemi avautuu tänä poikkeuksellisena kesänä 2020 pienemmällä kapasiteetilla kuin aikaisempina kesinä. Otamme huvittelijoita kerralla sisään korkeintaan puolet päivän maksimikapasiteetistamme, jotta kaikkien on mahdollista huvitella meillä turvallisesti.

Huomioithan, että kapasiteetin rajaaminen ei tarkoita, että puistossa ei olisi lainkaan jonoja. Kapasiteetin ollessa täynnä puiston ruuhka-aste vastaa lähes normaalin kesän ruuhkapäivää. Jonot myös näyttävät pidemmiltä turvavälien takia.

Kapasiteetin rajaaminen tarkoittaa sitä, että huvittelijoiden tulee varata haluamansa huvittelupäivä ennakkoon verkkosivujemme varausjärjestelmän kautta. Näin varmistamme, että kaikki ilmoittautuneet mahtuvat meille sisään eikä kukaan joudu pettymään huvipuiston portilla, jos päivän huvittelijakapasiteetti onkin jo täynnä. Varaa huvittelupäiväsi!

Varaus on mahdollista tehdä myös saapumisen yhteydessä lipunmyynnissä silloin, kun päiväkapasiteettia on vielä jäljellä.

Myös ennakkoon lipun hankkineiden täytyy varata vierailupäivä erikseen.

Jos paikan varannut asiakas poistuu huvipuistosta kesken päivän esimerkiksi Koiramäkeen, hän saa huvipuiston portilla tarran, jolla paikkavaraus todennetaan loppupäivän ajan.

Haluamme taata mahdollisuuden huvipuistopäivään ainakin heille, jotka rannekkeen ovat hankkineet. Rajoitusten voimassa ollessa kaikilta asiakkailta vaaditaan vähintään huvipuiston sisäänpääsylippu (8,90 €), joka oikeuttaa myös yhteen laiteajeluun.

Alle 3-vuotiaat eivät edelleenkään tarvitse lippua, mutta heille pitää varata paikka varausjärjestelmästämme. Lippujamme saa verkkokaupasta ja Särkänniemi-rannekkeita myös K-Citymarketeista.  

Mitoitamme huvittelutarjontamme uuteen kapasiteettiin sopivaksi niin, että huvittelu on mahdollista väljästi. Joudumme kuitenkin pitämään toistaiseksi suljettuina muutaman huvilaitteen (Koskiseikkailu ja Trombi ovat suljettuina koko kesäkausen 2020), leikkipaikan (mm. Angry Birds Landin Seikkailurata ja Koiramäellä Drakkulan linna) sekä osan ravintoloista ja muista myyntipisteistä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

2. Riittävät turvavälit

Oman perheen kesken voi huvitella huoletta, mutta muihin asiakkaisiin on pidettävä etäisyyttä. Jätäthän riittävästi väliä edelliseen jonottajaan kaikissa paikoissa, joissa jonoja syntyy, ja vältät ruuhkaisia tiloja. 

Huvilaitteiden jonotusalueilla turvavälejä pyritään ylläpitämään esimerkiksi perhekohtaisin jonotuspaikkamerkein. Noudatathan merkkejä ja henkilökunnan ohjeita.  

Huvittelijoita otetaan puiston avautuessa sisään huvipuistoon kahdesta portista (Tornadon portti ja Tukkijoen portti), jotta ruuhkia ei pääsisi syntymään ja turvavälit on mahdollista säilyttää.

Laitteita ajetaan vajaalla täytöllä, jotta perhekuntien väliin saadaan riittävät turvavälit. Tämä saattaa pidentää jonoja. Laitteet desinfioidaan säännöllisin väliajoin.

3. Tehostettu hygienia

Huvipuistoalueelle on lisätty mahdollisuuksia käsien pesuun ja desinfiointiin. Pesethän kädet aina kosketettuasi kasvojasi sekä ennen ja jälkeen ruokailun.

Särkänniemen henkilökunta tehostaa hygieniaa esimerkiksi puhdistamalla ja desinfioimalla asiakkaiden koskemia pintoja useita kertoja päivässä. Asiakkaiden useimmin koskemat pinnat on myös päällystetty viruksia ja bakteereja tuhoavalla valokatalyysipinnoitteella.

Suomen hallituksen antamien määräysten mukaisesti huvipuiston kolmesta buffetravintolasta Maisemaravintola Välke ja Ravintola Riemu pysyvät toistaiseksi suljettuina. Pizzeria Pellessä tarjoillaan buffetin sijaan valmiita pizzasliceja 16.6. saakka, kunnes avaamme jälleen pizzabuffetin. Myyntipisteissä suositaan valmiiksi ja yksittäin pakattuja tuotteita, mikä vaikuttaa tuotevalikoimaan.

Suosithan maksutapana korttimaksua, lähimaksua sekä etämaksutapoja lähikontaktin välttämiseksi.

4. Vain terveenä huvittelemaan

Saavuthan Särkänniemeen vain terveenä ja perut varauksesi, jos kärsit lievistäkin hengitystieoireista. Myös henkilökuntamme tulee töihin vain täysin terveenä.

Jos saat sairauden oireita kesken huvipuistopäivän, ota yhteys Särkänniemen ensiapuun puhelimitse ja kerro oireistasi, puh. 020 7130 343.

Varatun huvittelupäivän voi peruuttaa myös viime tingassa, jotta päivä vapautuu muille varattavaksi. Ennakkoon hankitut liput ovat voimassa koko kauden 2020 ajan, rannekkeet 30.6.2021 saakka ja Kausikortit kesäkauden 2021 loppuun.

5. Askarruttaako jokin?

Kysy meiltä. Haluamme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja vastaamme kysymyksiisi kasvokkain huvipuistossa, sähköpostitse asiakaspalvelu@sarkanniemi.fi ja puhelimitse 0207 130 200.
Edellinen Seuraava