Takaisin

BOOM

BOOM on jotain suurta ja räjähtävän hurjaa. Jotain, mitä Särkänniemessä ei ole ennen koettu.
kastuminen
0 /5
hurjuus
5 /5
pyöritys
3 /5
Laitteen teknisiä tietoja
Pituusraja ilman aikuista 140 cm
Pituusraja aikuisen kanssa 120 cm
Korkeus 68 m
Kiihtyvyys 4 G
Asiakaspaikkojen määrä 16
Valmistaja Zamperla

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Ole rohkea. Koe BOOM.

Särkänniemen kesän 2019 laiteuutuus on nimeltään BOOM. Huvipuiston horisonttia hallitseva uusi tornilaite kurottaa 68 metriin ja sinkauttaa huvittelijat ylös taivaisiin ja jälleen vauhdilla alas – tornin pyöriessä samalla ympäri. Tornin liikerata ja räjähtävät 4 G:n kiihdytysvoimat tarjoavat täysin uudenlaisia huvitteluelämyksiä kuvankauniin Näsijärven äärellä. Uskallatko Sinä haastaa itsesi sfäärirajoille?

Huomioithan seuraavat asiat:

120–140-senttiset huvittelijat pääsevät laitteen kyytiin vain aikuisen eli yli 15-vuotiaan seuralaisen kanssa. Laiteajo on hurja: varmistathan, että lapsesi ei pelkää räjähtävää laukaisuvoimaa ja korkeita paikkoja. Emme suosittele laitetta, jos olet raskaana, sinulla on sydän- ja verisuonitauteja tai tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Turvakaaret saattavat rajoittaa isokokoisten pääsyä laitteeseen.

BOOM Squad

Räjähtävä huvilaiteuutuus on saanut vierelleen räjähtävän upean tubettajatiimin. Tässä tulee BOOM Squad: Lakko, Mariieveronica ja Tuure Boelius! Voit seurata BOOM Squadia Särkänniemen YouTubessa. Tilaa kanava!

#boomsärkänniemi #boomsquad

Edellinen Seuraava