Takaisin

Tietosuoja Tampereen Särkänniemessä

Särkänniemi tiedottaa 17.10.2018

Hyvä Särkänniemen verkkokaupan asiakas,

haluamme informoida teitä siitä, että Särkänniemen verkkokaupan tietojärjestelmässä on havaittu teknisestä ongelmasta johtuva tietoturvapoikkeama Särkänniemen lipputuotteita ostaneiden asiakkaiden henkilötietojen käsittelyssä.

Tämän poikkeaman johdosta on mahdollista, että henkilötietojanne on joutunut muiden verkkokaupassa asioivien nähtäväksi. Meillä ei ole näyttöä siitä, että henkilötietoja olisi päätynyt tahallisesti vääriin käsiin. Niitä asiakkaita, joita tietoturvapoikkeama koskee, kontaktoidaan, mikäli yhteystiedot ovat saatavilla tai selviävät.  

Olemme myös ilmoittaneet asiasta uuden tietosuojalain mukaisesti viranomaisille.

Teiltä ei vaadita erillisiä toimenpiteitä. Jos kuitenkin haluatte lisätietoja tietoturvapoikkeamasta, voitte kääntyä Särkänniemen tietohallintopäällikkö Tuula Salmisen (puh. 020 7130 381, tuula.salminen@sarkanniemi.fi) tai myynnin järjestelmien pääkäyttäjän Tanja Takasen (puh. 020 7130 384, tanja.takanen@sarkanniemi.fi) puoleen.

Meillä Särkänniemessä asiakkaidemme tietosuoja on äärimmäisen tärkeä asia. Teemme jatkossakin kaikkemme estääksemme tämänkaltaista tapahtumaa toistumasta.

Tietosuoja

Sivulle on koottu osa henkilötietolain mukaisista Tampereen Särkänniemi Oy:n tietosuoja- ja rekisteriselosteista. Henkilötietolain mukaisesti henkilölle on annettava tieto, jos hänen henkilötietojaan kirjataan johonkin henkilörekisteriin. Henkilötietoja ovat muun muassa nimi- ja osoitetiedot. Lisäksi rekisteröidylle on kerrottava henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta, mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan sekä rekisteröidyn oikeuksista.

Kaikki Särkäniemeen lähettämäsi tiedot, joiden avulla henkilöllisyytesi voidaan selvittää, käsitellään Tampereen Särkänniemi Oy:n tietosuojaselosteiden mukaisesti.

Evästeet

Tampereen Särkänniemi Oy verkkopalvelut käyttävät evästeitä (cookies).  Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivu tallentaa tietokoneelle, tabletille tai matkapuhelimelle käydessäsi sivulla. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja. Evästeitä ei luovuteta tai myydä kolmannelle osapuolelle.

Kun käytät verkkopalveluitamme, palvelu saattaa sijoittaa evästeitä tietokoneellesi. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt tällaisten evästeiden vastaanottamisen. Jos et halua vastaanottaa evästeitä, suosittelemme muuttamaan selaimesi asetuksia.  Jos muutat selaimien asetuksia, huomaa, että osa sivustomme toiminnoista saattaa edellyttää että evästeitä voidaan käyttää.

Käytämme myös seuraavia kolmannen osapuolen palveluntoimittajia joidenkin alla mainittujen toimintojen toteuttamiseksi. Voit kieltäytyä osallistumasta tiedonkeruuseen kolmannen osapuolien sivuilla.

Google Analytics Lue lisää Käytön estäminen
Google Adwords Lue lisää
Google Forms Lue lisää
Google Tag Manager Lue lisää
Google invisible reCAPTCHA Lue lisää
Facebook Pixel Lue lisää
Hotjar Lue lisää















Verkkopalvelun kehittäminen

Evästeiden avulla keräämme tietoja verkkopalveluidemme mukauttamiseksi ja kehittämiseksi sekä kohdentamaan markkinointia. Evästeiden avulla keräämiemme tietojen avulla voimme selvittää, kuinka sivustomme vierailijat käyttävät sivustoamme, kuinka pitkään he viihtyvät sivustolla, mitä päätelaitetta selaamisen käytetään ja mistä maantieteellisestä sijainnista vierailijat tulevat sivustolle. Näitä tietoja käytetään verkkosivuston käytettävyyden parantamiseen sekä mukautetun sisällön toimittamiseen, sivuston testaamiseen ja optimoimiseen sekä mahdollisten ongelmien etsimiseen.

Emme käytä evästeitä vierailijoiden henkilöllisyyden selvittämiseen. Emme myöskään yhdistä IP-osoitettasi sinuun tai kerää mitään tietoja, joista henkilöllisyytesi selviää suoraan, ellet vapaaehtoisesti lähetä meille näitä tietoja (esim. palautelomake, kilpailuun osallistuminen).

Verkkomarkkinointi

Keräämiämme tietoja voidaan käyttää myös markkinointiin. Saatamme kerätä tietoja avaamistasi sivuista tai ostamistasi tuotteista, jotta voimme markkinoida asiaankuuluvia tuotteita ja palveluita sinulle. Kohdistamme mainoksia asiakkaillemme yhteistyössä eri verkkopalvelujen kanssa.

Kun käyt verkkopalvelussamme tai kolmannen osapuolen verkkopalvelussa tai napsautat Tampereen Särkänniemi Oy:n mainosta, toimiasi saatetaan seurata evästeillä. Markkinointikumppanimme luovat evästeet mainostaakseen palvelujamme muissa verkkosivustoissa. Markkinointikumppanimme saattavat toimittaa omia evästeitä, jotta he voivat näyttää mukautettuja Tampereen Särkänniemi Oy:n liittyviä mainoksia.

Voit kieltäytyä kohdennetusta mainonnasta Google osalta täältä. Muiden kolmansien osapuolten tekemään mainonnan kohdentamiseen löydät lisätietoja täältä.

Emme myy henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolten mainostajille. 

Tietosuoja- ja rekisteriselosteet