Takaisin

Ravintola Riemu

Ravintola Riemun tarjonta palvelee koko perheen makunystyröitä.

Ravintola Riemun buffet

Taikarannan ja Estraadin välissä sijaitsee iloisen kupliva Ravintola Riemu, jonka noutopyödän herkut maistuvat taatusti jokaiselle huvittelijalle vauvasta vaariin!

Ravintola Riemun värikäs buffetpöytä pitää sisällään koko perheelle sopivia makuja, kuten lihapullia, falafelejä, wingsejä, bbq-possua, kasviksia ja maalaisranskalaisia. Buffetiin kuuluvat lisäksi runsas salaattipöytä ja hanalimonaadit. Voit myös valita pelkän salaattibuffetin. Alle 3-vuotiaat syövät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Ravintola riemun buffetista löytyy runsaasti kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Buffetpöydästä on helppo koostaa myös gluteeniton kokonaisuus, sillä suuri osa pöydän antimista on gluteenittomia. Ravintola Riemun henkilökunta antaa mielellään lisätietoa paikan päällä.

Riemun buffet on tarjolla aina silloin, kun huvipuisto on avoinna. Elokuun arkipäivinä 12.–16.8. ja 19.–23.8.2019 buffet tarjoillaan klo 15–18. Viikonloppuisin buffet palvelee klo 12–18. Klo 18 jälkeen aina huvipuiston sulkemiseen asti Ravintola Riemusta on tilattavissa annoksia. Tarkista huvipuiston aukioloajat Särkänniemen kalenterista.

Ravintola Riemun iltamenu klo 18 jälkeen

Tervetuloa Ravintola Riemuun nautiskelemaan maukkaan iltamenun pariin. Seuraavat annokset ovat tilattavissa ravintolasta klo 18 jälkeen huvipuiston sulkemiseen asti. Tarkista huvipuiston aukioloajat Särkänniemen kalenterista.

Broilerinsiipiä

Lisukkeena porkkanaa, kaalisalaattia, tsatsikia ja siipikastiketta.

6 kpl 7,00 €         

10 kpl 9,90 €

 

Broilerinsiipiä ja crispers-perunoita 11,90 €

Lisukkeena porkkanaa, salaattia, tsatsikia ja paholaisen hilloa.

 

Falafelejä ja crispers-perunoita 11,90 €

Lisukkeena porkkanaa, salaattia, tsatsikia ja paholaisen hilloa.

 

Bataattiranskalaiset ja majoneesi 5,00 €

 

Edellinen Seuraava