Takaisin

Ravintola Riemu

Ravintola Riemun street food -buffet vie makumatkalle maailman ympäri.

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Taikarantaan avautunut uutuusravintola on saanut iloisen kuplivaksi nimekseen Riemu. Miltä kuulostaisi itämaiseen tyyliin maustettu kanapata tai ylikypsäksi haudutettu porsaanniska talon omassa BBQ-kastikkeessa?

Kasvissyöjät löytävät pöydästä maukasta tofupataa ja laajasta salaattivalikoimasta runsaasti tuoreita kasviksia ja juureksia. Ravintola Riemun street food -buffet on ensimmäinen laatuaan Särkänniemessä. Buffetpöydän antimet ovat imeneet inspiraatiota kansainvälisten makujen maailmasta.

Ravintola Riemun resepteissä on huomioitu erityisesti perheen pienimmät maistelijat. Niinpä ruoat eivät ole liian voimakkaasti maustettuja. Erikoisempien makujen joukosta löytyy lisäksi tuttuja ja turvallisia tuotteita, kuten riisiä ja lohkoperunoita sekä vihanneksia sopivina sormisyötävinä paloina.

Runsas street food -buffet tarjolla joka päivä klo 17 asti

Aikuiset 10,90 €

Salaattibuffet 9,90 €

Lapset (7–12 vuotta) 5,90 €

Lapset (3–6 vuotta) 3,90 €

Alle 3-vuotiaat syövät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Illalla herkutellaan street menu -annoksilla

Illallisaikaan klo 17 eteenpäin Ravintola Riemun street food -buffet vaihtuu herkullisiin pöytiin tilattaviin street menu -annoksiin. Kokeile suussa sulavaa kanapitaa ja rapean rouskuvia bataattiranskalaisia!

Broiler Pita ja bataattiranskalaiset 8,90 € M, L

Possu Pita ja lohkopeunoita 8,90 € M, L

Bataattiranskalaiset 5,00 €
- sis. savupaprikamajoneesin

Grillattu tofu

Edellinen Seuraava