Takaisin

Pikaruoka

Särkänniemen pikaruokatarjonta etsii vertaistaan!

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Terassit

Terassilla on tunnelmaa! Kun mielesi tekee istahtaa toviksi alas, kannattaa pistäytyä Särkänniemen toinen toistaan makoisimmilla terasseilla. Pikkusuolaiset annokset käyvät loistavasti huurteisen juoman kaveriksi.

Terassiravintola Neulanen

Kun tekee mieli herkutella laadukkaasti mutta ilman tarpeetonta odottelua tai ahdistusta pihvien kypsyysasteiden valikoinnista, kannattaa tulla Terassiravintola Neulaseen. Neulanen tarjoilee Ravintola Näsinneulan keittiön rennoimpia herkkuja reteästi – Näsinneulalle epätyypillisesti pikana ja 124 metriä tavallista matalammalla.

Maista street food -hengessä vaikkapa suussa sulavia bratwurstiperunoita. Neulasessa on anniskeluoikeudet. Kesäpäivän juhlistamiseen suosittelemme kuplivaa kuohuviiniä. Terassiravintola sijaitsee Näsinneulan nurkalla Tornadon mäen yläpäässä havupuiden siimeksessä.

Neulanen on avoinna viikonloppuisin klo 11 lähtien aina 30.8.2020 asti.

Neulanen, Ravintola Näsinneula, Särkänniemii

Rantaterassi

Tule maistamaan maukkaita hodareita upealle Rantaterassille, josta käsin voit ihailla niin Näsijärven tunnelmaa kuin Hype-vuoristoradan hurjaa vauhtia.

Kaksikerroksinen maisematerassi sijaitsee Park Shop -myymälän ja Hype Squaren vieressä. Terassilla on anniskeluoikeudet.

Snacks & Drinks -maisematerassi, Särkänniemi

Grilliruoka

Kun kesken huvittelun alkaa hiukoa, Särkänniemi tarjoaa herkullista apua pikana. Grilliruokakioskit palvelevat joka puolella Särkänniemeä valmiina täyttämään niin pienet kuin vähän suuremmatkin vatsat. Kaikissa pikaruokapisteissä ja ravintoloissa on saatavilla myös vegaanisia vaihtoehtoja.

Nakki & nugetti

Pelitorilla herkutellaan reilun kokoisilla nakki- ja nugettiannoksilla sekä ranskalaisilla. Nakki & nugetti sijaitsee Pelitorin alueella, eli herkut voi hotkaista helposti huvittelun lomassa ja viihtyisällä terassilla päivää paistatellen.

Suolapala

Suolapala-grillissä tarjoillaan nimensä mukaisesti erilaisia suolaisia pikaruokaherkkuja Särkänniemen huvittelijoille. Särkänniemen Estraadin ja Angry Birds Landin välissä sijaitsevan Suolapalan maittavat hodarit ja makkaraperunat kaikilla tilpehööreillä tainnuttavat isonkin nälän. Maista myös täysin vegaaninen vaihtoehto: Härkis®-hodari!

 

Edellinen Seuraava