Takaisin

Kahvilat

Kun haluat kahvitella ihanassa huvipuistotunnelmassa.

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Särkänniemen huvipuistokahvilat tarjoavat kesäisin avun kahvihampaan kolotukseen.

Vohvelikahvila

Pelitorin hauskassa tivolitunnelmassa ja menevässä markkinameiningissä palveleva Vohvelikahvila tarjoaa tauon huvittelun keskelle. Vohvelikahvilassa voit nauttia taivaallisia vohveleita erilaisilla täytteillä sekä muita suussa sulavia herkkuja.

Kahvila on myös mitä mainioin paikka vanhemmille seurata jälkikasvun huvittelua näköetäisyydeltä ja nauttia samalla kuppi kuumaa kahvia, teetä tai kaakaota. Viilennyksen tarpeeseen tarjolla on ihania kylmiä juomia, ja pikkunälkään sopivat aina yhtä maistuvat suolaiset pikkupurtavat.

Kahvila von Guggelböö

Tekisikö mielesi herkutella fiinimmästi? Koiramäen eläinpuiston Kahvila von Guggelböö tarjoilee kaupungin herttaisimpia herkkuja ja maistuvimpia suolaisia viehättävässä miljöössä. Torttuset, suklaatikakkuset ja muut paakkelsit vievät kielen mennessään, ja palanpainikkeeksi voi rauhassa hörppiä kaffet tai vaikkapa putelin limonaatia. Kahvilasta kelpaa seurata kadun vilskettä ja vilinää, ja kauniilla ilmalla voi istuskella vaikkapa viehättävällä terassilla. Täällä on joka päivä juhlapäivä!

Kahvila von Guggelböö on auki Koiramäen eläinpuiston aukioloaikojen mukaan.

Kahvila von Guggelböö

 

Edellinen Seuraava