Takaisin

Paikkavaraus

Tervetuloa varaamaan huvittelupäivää Särkänniemen huvipuistoon!

Vuonna 2020 Särkänniemessä huvitellaan korostetusti turvallisuus ja terveys edellä. Avaamme huvipuiston rajoitetulla kapasiteetilla. Päiväkohtainen paikkavaraus on tehtävä ennakkoon, jotta kukaan ei jäisi huvipuiston ulkopuolelle rajoitusten voimassa ollessa. Yksi henkilö voi varata itselleen tai seurueelleen (max. 10 henkilöä) yhden huvittelupäivän kerrallaan.

Huom! Tarkistathan vierailupäiväsi aukioloajat ennen varauksen tekemistä.

Valitse alta haluamasi huvittelupäivä. Vihreä väri tarkoittaa, että kyseiselle päivälle on vielä hyvin tilaa. Keltainen väri tarkoittaa, että päivän kapasiteetti on loppumassa pian. Punainen väri tarkoittaa, että päivä on jo varattu loppuun.

Kaikki varaukset tarkistetaan huvipuiston porteilla, ja sisään pääsevät vain sille päivälle varauksen tehneet henkilöt. Onnistuneen varauksen päätteeksi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on QR-koodi. Voit näyttää QR-koodin puhelimestasi tai tulostaa sen kotona valmiiksi.

Huvittelupäivän voit sekä varata että peruuttaa helposti ja päivän varaaminen itsessään on täysin maksutonta. Varauksesi on voimassa koko valitun huvittelupäivän Särkänniemen aukioloaikojen mukaan eli voit saapua meille myös myöhemmin päivällä omien aikataulujesi mukaan.

Sisäänpääsy huvipuistoon edellyttää varauksen lisäksi, että jokaiselta vierailijalta löytyy joko sisäänpääsylippu, ranneke tai Kausikortti. Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon, jotta huvipuistoon saapuminen varattuna päivänä sujuu jouhevasti. Kaikkia lippujamme saa ostettua ennakkoon verkkokaupasta ja Särkänniemi-rannekkeita myös K-Citymarketeista.

Voit varata paikan korkeintaan 10 huvittelijalle. Tätä suurempien seurueiden kannattaa tehdä varaus osissa tai asioida Särkänniemen ryhmämyynnin kautta: myynti@sarkanniemi.fi.

Kannustamme kaikkia asiakkaita perumaan varauksen järjestelmässä, mikäli tulo peruuntuu. Varatun huvittelupäivän voi peruuttaa myös viime tingassa, jotta päivä vapautuu muille varattavaksi. Valvomme varausjärjestelmää aktiivisesti ja puutumme väärinkäytöksiin tilanteen mukaan.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja turvallisuus- ja hygieniaohjeisiin ennen vierailuasi. Tarkista Särkänniemen aukioloajat.