Takaisin

Paikkavaraus

Tervetuloa varaamaan paikkaa Särkänniemen Koiramäen jouluun!

Vuonna 2020 Särkänniemessä huvitellaan korostetusti turvallisuus ja terveys edellä. Avaamme myös Koiramäen joulun rajoitetulla kapasiteetilla. Päiväkohtainen paikkavaraus on tehtävä ennakkoon, jotta kukaan ei jäisi huvipuiston ulkopuolelle rajoitusten voimassa ollessa. Yksi henkilö voi varata itselleen tai seurueelleen (max. 10 henkilöä) yhden huvittelupäivän kerrallaan.

Huom! Tarkistathan vierailupäiväsi aukioloajat ennen varauksen tekemistä.

Valitse alta haluamasi huvittelupäivä. Vihreä väri tarkoittaa, että kyseiselle päivälle on vielä hyvin tilaa. Keltainen väri tarkoittaa, että päivän kapasiteetti on loppumassa pian. Punainen väri tarkoittaa, että päivä on jo varattu loppuun.

Kaikki varaukset tarkistetaan Koiramäen portilla, ja sisään pääsevät vain sille päivälle varauksen tehneet henkilöt. Onnistuneen varauksen päätteeksi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on QR-koodi. Voit näyttää QR-koodin puhelimestasi tai tulostaa sen kotona valmiiksi.

Tapahtumapäivän voit sekä varata että peruuttaa helposti ja päivän varaaminen itsessään on täysin maksutonta. Varauksesi on voimassa koko valitun tapahtumapäivän Koiramäen aukioloaikojen mukaan, eli voit saapua meille myös myöhemmin päivällä omien aikataulujesi mukaan.

Sisäänpääsy Koiramäkeen edellyttää varauksen lisäksi, että jokaiselta vierailijalta löytyy joko Koiramäen joululippu, vuoden 2020 Koiramäki-lippu, Jouluranneke, vuoden 2020 Särkänniemi- tai Huvilaiteranneke tai Kausikortti.  Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon, jotta Koiramäkeen saapuminen varattuna päivänä sujuu jouhevasti. Kaikkia lippujamme saa ostettua ennakkoon verkkokaupasta.

Voit varata paikan korkeintaan 10 huvittelijalle. Tätä suurempien seurueiden kannattaa tehdä varaus osissa tai asioida Särkänniemen ryhmämyynnin kautta: myynti@sarkanniemi.fi.

Kannustamme kaikkia asiakkaita perumaan varauksen järjestelmässä, mikäli tulo peruuntuu. Varatun tapahtumapäivän voi peruuttaa myös viime tingassa, jotta päivä vapautuu muille varattavaksi. Valvomme varausjärjestelmää aktiivisesti ja puutumme väärinkäytöksiin tilanteen mukaan.

Tutustu turvallisuusohjeisiin  ennen vierailuasi. Tarkista Särkänniemen aukioloajat.