Takaisin

Zones by Särkänniemi

Sisäviihdekeskus Zones by Särkänniemessä huvittelet ympäri vuoden säällä kuin säällä!

Zones by Särkänniemi Lempäälän Ideaparkissa

Pysäkki jota et halua missata!

Uuden ajan sisäviihdekeskus Zones by Särkänniemi palvelee huvittelijoita Lempäälän Ideaparkin toisessa kerroksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella n. 20 kilometrin päässä Tampereelta ja Särkänniemestä.

Viihdekeskuksessa pääset seikkailemaan metromaisessa maailmassa, jossa lattiaan maalatut värikartat johdattavat sinut helposti eri aktiviteettien luo. Viihdekeskus on jakautunut useaan erilaiseen zoneen eli alueeseen, joista löytyy tekemistä perheen pienimmistä aikuisiin saakka. Voit siis oman aikataulusi ja kiinnostuksesi mukaan valita, millainen on oma huvitteluhetkesi.

Pistäydytkö kauppareissun ohessa yhdellä huvivyöhykkeellä vai haluatko valloittaa ne kaikki? Kattavin tapa vierailla Zones by Särkänniemessä on ostaa Päivälippu ja nauttia koko puiston tarjonnasta edullisella yhteishinnalla.

Osta liput Zones by Särkänniemen verkkokaupasta!

 

Hehtaarin verran huvia kaikenikäisille!

Zones by Särkänniemen huvilaitteet, Hohtominigolf, Lasersota, 6D- ja XD-teatterit, Minikeilaus, Sähköautorata sekä monet muut huvitukset tarjoavat tekemistä koko päiväksi!

Kid Zonelta löydät lasten suosikkilaitteet Keinukarusellista Junarataan, kaikkien suosikki on suuri Kiipeilyseikkailu! Family Fun Zonelta löytyvät astetta hurjemmat huvilaitteet, simulaattorit, trampoliinit sekä 6D ja XD -teatterit.

Action Zonella on mm. 9-ratainen Hohtominigolfrata, Karaokehuoneita, VR-pelejä sekä Lasersota. Suomen suurin viihdepelien kokoelma löytyy Game Zonelta, ja tilaa vanhempien rentoutumiseen sekä vaikka työn tekemiseen Chill Zonelta. Herkkuhetkiä tarjoaa Eat & Sweet Zone, jossa voi vaikka tehdä oman jäätelöannoksen.

Juhlat tulossa?

Zones by Särkänniemi tarjoaa valmiin kattauksen hauskanpitoa ja herkkuja kaikenikäisten juhlintaan. Valittavanasi on huvittelua niin syntymäpäiväjuhlien, polttareiden kuin vaikkapa karaokebileiden viettoon.

Lue lisää juhlapaketeista!

Tervetuloa viihtymään!

Edellinen Seuraava
Katso myös
Zonesin omat sivut