Takaisin

Särkänniemi Zones

Sisähuvipuisto Särkänniemi Zonesissa huvittelet ympäri vuoden säällä kuin säällä!

Sisähuvipuisto Särkänniemi Zones Lempäälän Ideaparkissa

Ajankohtaista

Särkänniemi Zones noudattaa viranomaisten antamia suosituksia ja on koronavirusepideamina johdosta toistaiseksi suljettuna tiistaista 17.3.2020 alkaen. Lue lisää!

Pysäkki jota et halua missata!

Uuden ajan sisähuvipuisto Särkänniemi Zones palvelee huvittelijoita Lempäälän Ideaparkin toisessa kerroksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella n. 20 kilometrin päässä Tampereelta ja Särkänniemestä.

Viihdekeskuksessa pääset seikkailemaan metromaisessa maailmassa, jossa lattiaan maalatut värikartat johdattavat sinut helposti eri aktiviteettien luo. Viihdekeskus on jakautunut useaan erilaiseen zoneen eli alueeseen, joista löytyy tekemistä perheen pienimmistä aikuisiin saakka. Voit siis oman aikataulusi ja kiinnostuksesi mukaan valita, millainen on oma huvitteluhetkesi.

Pistäydytkö kauppareissun ohessa yhdellä huvivyöhykkeellä vai haluatko valloittaa ne kaikki? Kattavin tapa vierailla Särkänniemi Zonesissa on ostaa Päivälippu ja nauttia koko puiston tarjonnasta edullisella yhteishinnalla. Osta liput!

 

Hehtaarin verran huvia kaikenikäisille!

Särkänniemi Zonesin huvilaitteet, Hohtominigolf, Lasersota, 6D- ja XD-teatterit, Minikeilaus, Sähköautorata sekä monet muut huvitukset tarjoavat tekemistä koko päiväksi!

Kid Zonelta löydät lasten suosikkilaitteet Keinukarusellista Junarataan, kaikkien suosikki on suuri Kiipeilyseikkailu! Family Fun Zonelta löytyvät astetta hurjemmat huvilaitteet, simulaattorit, trampoliinit sekä 6D ja XD -teatterit.

Action Zonella on mm. 9-ratainen Hohtominigolfrata, Karaokehuoneita, VR-pelejä sekä Lasersota. Suomen suurin viihdepelien kokoelma löytyy Game Zonelta, ja tilaa vanhempien rentoutumiseen sekä vaikka työn tekemiseen Chill Zonelta. Herkkuhetkiä tarjoaa Eat & Sweet Zone, jossa voi vaikka tehdä oman jäätelöannoksen.

Juhlat tulossa?

Särkänniemi Zones tarjoaa valmiin kattauksen hauskanpitoa ja herkkuja kaikenikäisten juhlintaan. Valittavanasi on huvittelua niin syntymäpäiväjuhlien, polttareiden kuin vaikkapa karaokebileiden viettoon. Lue lisää juhlapaketeista!

Tervetuloa viihtymään!

Edellinen Seuraava
Katso myös
Zonesin omat sivut