Takaisin

Yksityispuistot

Särkänniemessä voit järjestää myös oman yksityispuiston, jolloin huvipuiston laitteet ja halutessasi kohteetkin ovat vain sinun ja vieraidesi käytössä.
Kysy lisää myynnistämme!
myynti@sarkanniemi.fi
Puh. 0207 130 212

Mitä jos koko Särkänniemi olisikin vain teidän käytössänne?

Haluaisitko varata Särkänniemen laitteet ja kohteet vain sinun ja vieraidesi käyttöön? Kutsu sidosryhmät huvittelemaan tai palkitse koko henkilöstö perheineen yhdellä kerralla. Kesän 2019 yksityistilaisuuksia ja yritystapahtumia varataan nyt!

Yksityispuistoon Särkänniemessä voit kutsua yksillä järjestelyillä tu­hansia vieraita, jolloin kustannukset yhtä kutsuvierasta kohden ovat pienet (alkaen jopa 6 €/ hlö). Särkänniemi sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereella hyvien kulkuyhteyk­sien äärellä, joten perille pääseminen on myös vieraillesi vaivatonta.

Näyttävää markkinointia

Yrityksen Särkänniemi-päivä on näyttävää markkinoin­tia yrityksille niin ennen ja jälkeen tilaisuuden kuin sen aikanakin. Päivä Särkänniemessä on mitä parhain mark­kinointitilaisuus, sillä alueella on mahdollista saada run­saasti näkyvyyttä mm. lipuin, banderollein, ilmapalloin ja esittelypistein. Tilaisuuden ajan Särkänniemi on estraadisi ja voit järjestää vieraillesi omaa ohjelmaa esimerkiksi hu­vipuiston ohjelmalavalla. Jokaiselle jää hauskasta huvi­puistopäivästä kasapäin muistoja, joiden syntymiseen on sinun yrityksesi tarjonnut mahdollisuuden.

Yksityistilaisuus huvipuistossa

Ajankohta: Vuoden 2019 yksityispuistot ovat varattavissa nyt – parhaat ajat viedään käsistä!
Ryhmän koko: vähintään 1000 henkilöä
Kesto: 3–4 tuntia, mahdollista toteuttaa myös koko päivän tilaisuutena.
Sisältö: Huvipuisto
Hinta: alkaen 6 €/ hlö

Lisää sisältöä tilaisuuteen saat halutessasi varaamalla mukaan Särkänniemen uniikkeja kohteita:

• Koiramäki
• Näsinneulan näkötorni
• Akvaario
• Ruokailut ja herkuttelut
• Huvipuistopelit
• Myymälätuotteet
• Planetaario
SuperPark

Kysy lisää myynnistämme!

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

Edellinen Seuraava