Takaisin

X vs Hype

Kumpaan tiimiin sinä kuulut?

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Valitse puolesi

Ensin tuli X. Seuraavana vuonna Hype. Mitä nyt?

Kiinnitä turvakaaret ja valmistaudu kesän massiivisimpaan matsiin, kun Särkänniemen kaksi titaania ottavat toisistaan mittaa eeppisessä huvilaitteiden taistossa nimeltä X vs Hype.

Mittelön ensimmäinen erä starttasi lauantaina 16. kesäkuuta, ja skaba huipentuu kesän lopulla X vs Hype -finaalissa lauantaina 18. elokuuta, jolloin voittajalaite kruunataan.

Kumpaan tiimiin sinä kuulut?

Tue omaa laitesuosikkiasi somessa sekä paikan päällä huvipuistossa 18.8. asti. Näin voit vaikuttaa:

1. Käy laitteissa! Jos käyt Hypen kyydissä, keräät pisteen Hypelle. Jos käyt X:n kyydissä, keräät pisteen X:lle. Helppoa kuin heinänteko!

2. Äänestä omaa suosikkiasi Park Shopissa! Hypen ja X:n välissä sijaitseva Park Shop on loistava paikka vaikuttaa ja antaa ääni oman suosikin hyväksi.

3. Osallistu Särkänniemen somekanavissa! Särkänniemen Facebook- ja Instagram-sivuilla järjestetään pitkin kesää X vs Hype -aiheisia kisoja. Somessa voit käyttää tunnisteita: #XvsHype #huvilaitteidentaisto #hypelentoon #xontäällä

Kilpailun kapteenit

Kummankin X vs Hype -kisan tiimiä luotsaa suosittu tubettaja! Hype-tiimin kapteeni on Tuure Boelius ja X-tiimin ILONA. Tuure ja ILONA kisaavat tiimiensä kanssa koko kesän hauskoissa haasteissa keräten pisteitä omalle huvilaitteelleen.

Tubettajatähdet Tuuren ja ILONAn tapaat Särkänniemessä Meet & Greetissä X vs Hype -kisan startissa la 16.6. ja finaalissa la 18.8.2018. Lue lisää!

Edellinen Seuraava