Takaisin

Tuuriturnaus

Kenen kantti kestää, ja kuka on joukon pistehai? Tuuriturnaus on leikkimielinen tapa selvittää, kenellä on hauskanpito hallussa.
Kysy lisää myynnistämme!
myynti@sarkanniemi.fi
Puh. 0207 130 212

Särkänniemen Tuuriturnauksessa otetaan mittaa ystävien, työkavereiden tai vaikka naapureiden kesken. Särkänniemen huvilaitteet ja pelit on pisteytetty turnausta varten niin, että tarkimmat, onnekkaimmat ja hurjapäisimmät pelurit saavat eniten pisteitä. Hypätkää huvipuiston syövereihin ja näyttäkää, ketkä ovat mestareita!

Turnaukseen kuuluu ennalta sovittu määrä pelejä ja laitteita. Kisaajat saavat pelilomakkeen, johon he kirjaavat itse saamansa tulokset. Huvilaitteet on pisteytetty niin, että hurjimmista huvilaitteista pistesaldo karttuu enemmän, ja huvilaitteista, joissa vauhtia on vähemmän, pisteitäkin on jaossa niukemmin. Peleillä taas pisteet napataan tarkalla heittokädellä ja hyvällä tuurilla. Peleillä onnistuessasi voitat myös pelikohtaisia palkintoja.

Tuuriturnaukseen voi osallistua yksilöinä tai joukkueittain. Etenkin isompien ryhmien kannattaa jakautua joukkueisiin.

Pelit, Särkänniemi, Hype Square

Asiakaspalautetta Tuuriturnauksesta

“Kaikki toimi hienosti ja henkilökunta oli todella avuliasta väkeä, kiitos siis siitäkin. Hauskaa tuntui olevan ja Tuuriturnauskin sai taas kilpailuhengen mukavasti liikkeelle, porukat kun tuntuivat ottavan asian oikein tosissaan. Nyt on sitten selvitetty myös meidän hauskan pitäjät ja pistehait. Lopuksi tiedustelin myös osallistujilta illan onnistumisesta ja paikan valinnasta tänä vuonna niin, kaikki PEUKUTTIVAT ja antoivat palautteena vielä, että hieno idea, päästä kokemaan noita huvilaitteita sekä pelejä. Illan tarkoitushan meillä oli rentoutuminen ja pitää yhdessä hauskaa, ja SE saavutettiin!”

– Onerva Riihelä, lainopillinen asiantuntija, OP Tampere

Lisätiedot ja varaukset

Tuuriturnauksesta on tarjolla kaksi mainiota vaihtoehtoa. Tuuriturnaus Quick on oiva valinta silloin, kun aikaa kisailuun on niukemmin. Tuuriturnaus GOLD viihdyttää useamman tunnin ajan.

Tuuriturnaus Quick (sis. 2 laitetta ja 5 peliä)
Tuuriturnaus GOLD (sis. rajaton määrä laitteita ja 5 peliä)

Tarjolla olevista lipputuotteista ja palveluista voit myös kasata juuri omalle ryhmällenne mieleisimmän kokonaisuuden huveineen, ruokailuineen ja herkkuineen. Voit pyytää apua Tuuriturnauksen suunnitteluun tai järjestämiseen yritys- ja ryhmämyynnistämme.

Peliohjeet voi tulostaa itse etukäteen täältä. Vähintään 20 hlön ryhmille suosittelemme ryhmävarausta Särkänniemen myyntiin viimeistään 2–3 arkipäivää ennen turnauksen ajankohtaa.

Herkkusetelit

Varaa lippujen oston yhteydessä ryhmällesi Särkänniemen Herkkusetelit. Herkkuseteleitä voi käyttää kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperParkin Grill & Café Robson’s).

Kysy lisää myynnistämme!

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

Edellinen Seuraava