Takaisin

Tiimiydy & Virkisty

Päivä Särkänniemessä on ennen kaikkea hauskaa yhdessäoloa!
Kysy lisää myynnistämme!
myyntipalvelu@sarkanniemi.fi
puh. 0207 130 212

Tule viettämään motivoiva päivä Särkänniemessä ja viritä tiimihenki huippuunsa! Särkänniemessä voit koota yhteen uudet työryhmät ja kasvattaa ryhmähenkeä erilaisten pelien ja hauskanpidon parissa, herkuttelua unohtamatta!

Valitse teidän tyyliinne sopiva Tiimiydy & Virkisty -paketti kahdesta alla olevasta vaihtoehdosta.

Tiimiydy & Virkisty Premium -paketti

Tiimiydy & Virkisty Premium -paketti pitää huolen siitä, että hauskanpito jatkuu läpi aurinkoisen Särkänniemi-päivän aina iltaan asti. Särkänniemi-rannekkeella pääsette vierailemaan kaikissa Särkänniemen laitteissa ja kohteissa. Paketti sisältää rannekkeen lisäksi kokoustilan Särkänniemessä, ryhmäruokailun ennakkoon valitsemassanne huvipuistoravintolassa, kaksi Juomalippua sekä Herkkusetelin.

Tiimi & Virkisty Premium -paketin hinta alkaen 75 € / hlö.

Troika, X, särkänniemi, huvipuisto

Tiimiydy & Virkisty Extra -paketti

Tiimiydy & Virkisty Extra -paketti sopii sinulle, joka haluat kokoustamisen jälkeen keskittyä pitämään hauskaa. Nyt voitte porukalla ottaa lopullisesti selvää siitä, kuka on joukon hurjapää! Tiimiydy & Virkisty Extra -pakettiin kuuluva Tuuriturnaus GOLD pitää sisällään rajattoman määrän huvilaitteita ja viisi hauskaa huvipuistopeliä (lipputuotteina Huvilaiteranneke ja Pelipaketti). Herkkusetelit ja Juomalippu varmistavat maittavan päivän.

Tiimi & Virkisty Extra -paketin hinta alkaen 60 € / hlö.

Kysy lisää myynnistämme!

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

Edellinen Seuraava