Takaisin

SuperPark Särkänniemi

SuperPark Särkänniemi on lopettanut toimintansa.

Ajankohtaista

Tiedote 14.5.2020

SuperPark sulkee puistonsa Särkänniemessä

Uudistuvasta Särkänniemestä rakennetaan entistä monipuolisempaa matkailun ja elämysten keskittymää. Huvipuistoalueella joulukuusta 2016 toiminut sisäaktiviteettipuisto SuperPark lopettaa toimintansa tiloissa 31.5.2020.

”Sisäaktiviteettitoimialalla ja elämysbisneksessä yleisesti, jatkuva uudistuminen on elinehto. Särkänniemellä on suunnitteilla alueelle uutta liiketoimintaa, jolle yhtenä vaihtoehtona on SuperParkin nykyiset tilat. Löysimme hyvässä hengessä ratkaisun Särkänniemen johdon kanssa”, toimitusjohtaja Juha Tanskanen toteaa.

”Särkänniemen alueen tulevassa uudessa osayleiskaavassa on tulossa sellaista uutta toimintaa, jota on kaavailtu tälle alueelle. Mietinnässä olleet asiat nopeutuivat nyt kevään kuluessa”, Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä jatkaa.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle asiakkaana?

SuperPark Särkänniemen lahjakortit, verkosta ostetut liput ja paperiset liput käyvät kaikkiin muihin SuperParkeihin pidennetyllä voimassaoloajalla – aina 31.12.2020 asti tai mikäli lipussa/lahjakortissa on pidempi voimassaoloaika ko. ajan puitteissa aina vuodelle 2021. Voimassa olevien kausikorttien jäljellä oleva aika hyvitetään asiakkaille.

Lue lisää!

Liikuntahuvittelua kaikilla mausteilla

Sisäaktiviteettipuisto SuperPark on pullollaan aktiivista tekemistä leikkimielisestä seikkailusta vinhoihin vauhtilajeihin. Perheet liikkuvat yhdessä, kaveriporukat harrastavat ja työtiimit viihtyvät virkistyspäivillä. Ravintola Robson’s valmistaa herkullisia aterioita kotiruokalounaasta meheviin burgereihin – välipaloja ja snackeja unohtamatta.

Valtavasti tekemistä

Freestyle Hallissa skeittaat, scoottaat, pompit air trackillä ja hypit trampoliinilla. Game Arenalla haastat kaverisi lätkä-, futis- ja korispeleihin. Seikkailualueella kiipeilet korkeuksiin, hypit tasolta toiselle, lasket mäkeä ja rullailet polkuautolla. Tervetuloa seikkailemaan, pelaamaan, testaamaan taitoja ja viihtymään monipuolisten lajien parissa!

Koko jengi liikkuu – SuperSynttärit ja muut ryhmät

SuperParkissa vietätte lasten synttärit vailla vertaa! Synttäriryhmälle nimetty oma ohjaaja, ohjattu aktiviteetti valinnan mukaan, huikeat huoneet, herkkubuffet sekä terveelliset tarjoilut – supersankarilliset supersynttärit ei unohdu!

SuperPark on oiva kohde myös ryhmille: luokkaretket, yhdistyksen retkipäivät, liikuntapäivät, kauden päättäjäiset… Kun haluat päästää joukon energian valloilleen itsenäisesti tai ohjatusti, leikin varjolla tai kisaillen, SuperParkissa tämä onnistuu. Sisäaktiviteettipuistosta löytyy vauhdikkaita seikkailuja niin isommille kuin pienemmillekin ryhmille – ihan kaikenikäisille.

Edellinen Seuraava