Takaisin

SuperPark Särkänniemi

SuperPark Särkänniemi on koko perheen liikunnallinen ja ympärivuotinen sisäaktiviteettipuisto.

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Tampereen SuperPark Särkänniemestä löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden säällä kuin säällä. Tervetuloa seikkailemaan, pelailemaan, testaamaan taitoja ja pitämään hauskaa monipuolisten lajien parissa!

Sisäaktiviteettipuiston Freestyle Hallista löytyvät skeitti- ja scoottialueet, Air Track-ilmavolttirata ja trampoliinit. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa jalkapalloflipperin, SuperBallin, koripallon ja lätkätutkan kera. Seikkailualueella voi kiipeillä, kokeilla SuperTrackia ja liukumäkiä tai mutkitella polkuautoradalla.

SuperPark Särkänniemessä voi viettää myös superhauskoja synttäreitä, luokkaretkipäivän tai vaikka erilaisen ja aktiivisen kokous- tai tykypäivän. Tutustu SuperParkin Särkänniemen tarjontaan, aukioloihin ja lipputuotteisiin täällä.

SuperPark-tarjous –7 €

Pomppimaan huvittelupäivän yhteydessä tai myöhemmin? Onnistuu! Saat SuperPark Särkänniemen Päivälipun 12 eurolla (norm. 19 €) huvipuiston saman päivän Huvilaiterannekkeella, Särkänniemi-rannekkeella sekä Kesäkausarilla! Osta lippusi tänään, käytä ne heti tai syyskuun loppuun mennessä! Etuliput myydään SuperPark Särkänniemen lipunmyynnissä.

Etu toimii myös toiseen suuntaan! Saat Särkänniemen Huvilaiterannekkeesta ja Särkänniemi-rannekkeesta 7 € alennusta saman päivän SuperPark Särkänniemen Päivälipulla. Särkänniemen rannekkeet myydään Särkänniemen lipunmyyntipisteissä.

 

Edellinen Seuraava