Takaisin

SuperPark Särkänniemi

SuperParkista löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – koko perheelle ja ympäri vuoden!

Liikuntahuvittelua kaikilla mausteilla

Sisäaktiviteettipuisto SuperPark on pullollaan aktiivista tekemistä leikkimielisestä seikkailusta vinhoihin vauhtilajeihin. Perheet liikkuvat yhdessä, kaveriporukat harrastavat ja työtiimit viihtyvät virkistyspäivillä. Ravintola Robson’s valmistaa herkullisia aterioita kotiruokalounaasta meheviin burgereihin – välipaloja ja snackeja unohtamatta.

SuperPark sijaitsee Särkänniemen huvipuiston yhteydessä. Tutustu tarkemmin SuperParkin Särkänniemen tarjontaan, aukioloihin ja lipputuotteisiin täällä.

Valtavasti tekemistä

Freestyle Hallissa skeittaat, scoottaat, pompit air trackillä ja hypit trampoliinilla. Game Arenalla haastat kaverisi lätkä-, futis- ja korispeleihin. Seikkailualueella kiipeilet korkeuksiin, hypit tasolta toiselle, lasket mäkeä ja rullailet polkuautolla. Tervetuloa seikkailemaan, pelaamaan, testaamaan taitoja ja viihtymään monipuolisten lajien parissa!

Koko jengi liikkuu – SuperSynttärit ja muut ryhmät

SuperParkissa vietätte lasten synttärit vailla vertaa! Synttäriryhmälle nimetty oma ohjaaja, ohjattu aktiviteetti valinnan mukaan, huikeat huoneet, herkkubuffet sekä terveelliset tarjoilut – supersankarilliset supersynttärit ei unohdu! Tutustu SuperSynttäreihin täällä.

SuperPark on oiva kohde myös ryhmille: luokkaretket, yhdistyksen retkipäivät, liikuntapäivät, kauden päättäjäiset… Kun haluat päästää joukon energian valloilleen itsenäisesti tai ohjatusti, leikin varjolla tai kisaillen, SuperParkissa tämä onnistuu. Sisäaktiviteettipuistosta löytyy vauhdikkaita seikkailuja niin isommille kuin pienemmillekin ryhmille – ihan kaikenikäisille.

Edellinen Seuraava