Takaisin

SuperPark Särkänniemi

SuperPark Särkänniemi on koko perheen liikunnallinen ja ympärivuotinen sisäaktiviteettipuisto.

Tampereen SuperPark Särkänniemestä löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden säällä kuin säällä. Tervetuloa seikkailemaan, pelailemaan, testaamaan taitoja ja pitämään hauskaa monipuolisten lajien parissa!

Sisäaktiviteettipuiston Freestyle Hallista löytyvät skeitti- ja scoottialueet, Air Track-ilmavolttirata ja trampoliinit. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa jalkapalloflipperin, SuperBallin, koripallon ja lätkätutkan kera. Seikkailualueella voi kiipeillä, kokeilla SuperTrackia ja liukumäkiä tai mutkitella polkuautoradalla.

SuperPark Särkänniemessä voi viettää myös superhauskoja synttäreitä, luokkaretkipäivän tai vaikka erilaisen ja aktiivisen kokous- tai tykypäivän. Tutustu tarkemmin SuperParkin Särkänniemen tarjontaan, aukioloihin ja lipputuotteisiin täällä.

Supersynttärit

Haluaisitko järjestää synttärit Superpark Särkänniemessä? Onnistuu! Synttäreiltä ei puutu hauskanpitoa tai herkkuja, kun ne vietetään Superparkissa. Syntymäpäiväpakettiin kuuluu sisäänpääsy sisäaktiviteettipuistoon syntymäpäiväsankarille ja vieraille, juhlahuone sekä synttäritarjoilut ja -kattaukset. Monipuolinen aktiviteettipuisto tarjoaa täysin uniikin ohjelmanumeron, mutta myös kaiken muun, mitä syntymäpäivien onnistuminen edellyttää.

Syntymäpäiväpaketteihin kuuluu sisäänpääsy supersankarille ja vieraille, juhlahuone sekä synttäritarjoilut ja -kattaukset. Kaikki synttäriporukan mukana tulevat aikuiset pääsevät puistoon veloituksetta.

Tutustu tarkemmin SuperPark Särkänniemen synttäritarjontaan täällä.

Varaa synttärit vaivattomasti

Minimoi aikaa vievät järjestelyt ja järjestä lapsellesi SuperParkin SuperSynttärit. Myös vieraille lähetettävät kutsut on suunniteltu puolestasi ja voit ladata kutsupohjat samalla kun varaat synttärit.

Aloita varauksen tekeminen valitsemalla puisto, vieraiden määrä ja päivämäärä, jonka jälkeen voit päättää juhlien teeman. Herkutteluosuudessa valitset tarjoilut, sillä maukkaat synttärimenut kruunaavat juhlapäivän. Tutustu ja varaa synttärit täältä. Tervetuloa juhlimaan!

Edellinen Seuraava