Takaisin

SuperPark Särkänniemi

SuperPark Särkänniemi on koko perheen liikunnallinen ja ympärivuotinen sisäaktiviteettipuisto.

Tampereen SuperPark Särkänniemestä löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden säällä kuin säällä. Tervetuloa seikkailemaan, pelailemaan, testaamaan taitoja ja pitämään hauskaa monipuolisten lajien parissa!

Sisäaktiviteettipuiston Freestyle Hallista löytyvät skeitti- ja scoottialueet, Air Track-ilmavolttirata ja trampoliinit. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa jalkapalloflipperin, SuperBallin, koripallon ja lätkätutkan kera. Seikkailualueella voi kiipeillä, kokeilla SuperTrackia ja liukumäkiä tai mutkitella polkuautoradalla.

SuperPark Särkänniemessä voi viettää myös superhauskoja synttäreitä, luokkaretkipäivän tai vaikka erilaisen ja aktiivisen kokous- tai tykypäivän. Tutustu SuperParkin Särkänniemen tarjontaan, aukioloihin ja lipputuotteisiin täällä.

Supersynttärit

Haluaisitko järjestää synttärit Superpark Särkänniemessä? Onnistuu! Synttäreiltä ei puutu hauskanpitoa tai herkkuja, kun ne vietetään Superparkissa. Syntymäpäiväpakettiin kuuluu sisäänpääsy sisäaktiviteettipuistoon syntymäpäiväsankarille ja vieraille, juhlahuone sekä synttäritarjoilut ja -kattaukset.

Tutustu tarkemmin SuperPark Särkänniemen synttäritarjontaan täällä.

Edellinen Seuraava