Takaisin

Särkänniemi Zonesin kesätyöhaku

Tule kesätöihin Särkänniemi Zonesiin!

Särkänniemi Zones etsii kesätyöntekijöitä noin toukokuun puolivälistä elokuun puoliväliin 2020 saakka, osalle voi töitä olla tarjolla jo aiemmin.

Työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden opastaminen aktiviteeteissamme, ajolaitteenhoitajana toimiminen huvilaitteissamme sekä lipunmyynti- ja kahvilatyöskentely.

Olet etsimämme työntekijä, jos:

Nautit työssäsi asiakaspalvelusta ja ihmisten kohtaamisesta.

Sinulla on hyvä paineensietokyky ja luot ympärillesi positiivista tunnelmaa.

Työssäsi olet tarkka ja luotettava ja työn kunnolla tekeminen on sinulle kunnia-asia.

Olet tiimipelaaja ja koet muutoksen mahdollisuutena.

 

Eduksi laskemme työkokemuksen asiakaspalvelutehtävistä. Edellytämme 18 vuoden ikää.  Huomioithan, että Särkänniemi Zones on savuton työpaikka.

Palkkaus on Huvi-, teema- ja elämyspuistojen TES:n palkkaryhmä B:n (II PKL) mukainen 8,47 €/h. Työvuoroihin pääsee kulkemaan myös julkisilla, esim. Tampereen linja-autoasemalta Ideaparkille n. 20 min.

Hae mukaan!

Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen henna.alanen@sarkanniemizones.fi viimeistään 31.3.2020 ja liitä hakemukseen ansioluettelo.

Kerro hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan ja olisitko kiinnostunut työskentelemään jo kevään aikana. Hakemusten perusteella kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Osa työsuhteista saattaa alkaa jo helmi-maaliskuussa sopivien työntekijöiden löydyttyä.

 

Edellinen Seuraava