Takaisin

Särkänniemi Happy Hours 16.8.

Särkänniemen uutuusfestareilla mukana mm. Maija Vilkkumaa, Von Hertzen Brothers ja Maustetytöt!

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Särkänniemi Happy Hours – huvipuistofestarit aikuisille!

Mitä jos pääsisit viettämään aikuisten iltaa elokuisessa Särkänniemessä parhaiden ystävien, työkavereiden tai sen oman rakkaan kanssa? Mitä jos tuo ilta olisi katettu huippuartisteilla sekä hyvällä ruoalla ja juomalla? Mitä jos saisit kerrankin huvitella oikein sydämesi kyllyydestä ja mennä juuri niihin laitteisiin, joihin itse – aikuisten oikeasti – haluat? Enää ei tarvitse jossitella, sillä täältä tulee Särkänniemi Happy Hours!

Nyt on aika antaa Possujunalle vapaapäivä ja pyhittää Särkänniemi yhden elokuisen illan ajaksi vain aikuisille. Särkänniemi Happy Hours valtaa huvipuiston perjantaina 16.8.2019. Osta liput!

Särkänniemen Estraadilla iltaa tähdittävät eturivin artistit Maija Vilkkumaa ja Von Hertzen Brothers sekä legendaarinen livebändi Leavings-Orkesteri feat. Martti Saarinen. Terassilla tunnelmaa luovat Pauli Hanhiniemi M.A.D. ja suureen suosioon noussut Maustetytöt. Nousevana artistina nähdään Voice of Finlandista tuttu Vahtera.

Huvilaitteet pyörittävät klo 15–22, ja bileet jatkuvat Särkänniemessä aina klo 00.30 saakka livemusiikin, pelien ja hyvän ruoan ja juoman merkeissä. Ravintola Näsinneulan huippukokit laskeutuvat tapahtuman ajaksi huvipuistoon ja kokkailevat festarikansalle maistuvaa street foodia rennolla twistillä.

Särkänniemi Happy Hours on loistava tilaisuus juhlistaa vaikkapa lomalta paluuta tai viettää taatusti hauskaa perjantai-iltaa aikuisten ystävien kanssa! Tapahtuma sopii myös erinomaisesti työporukan yhteiseen hauskanpitoon.

Huomioithan, että tapahtuma on maksullinen ja huvipuistoalueen ikäraja on tapahtuman aikana K-18.

Osta liput

Tapahtuman sisäänpääsy ja huvittelu laitteissa onnistuu Särkänniemi Happy Hours -rannekkeella. Myös avoimen päivän Särkänniemi-ranneke ja Huvilaiteranneke käyvät sisäänpääsylippuna tapahtuma-alueelle ja huvilaitteisiin.

Käytämme kesän rannekemyynnissä dynaamista hinnoittelua. Mitä aiemmin ostat rannekkeesi Särkänniemen verkkokaupasta, sitä edullisemmin huvittelet! Rannekkeita myydään tapahtuman aikana myös paikan päällä huvipuiston portilla.

Särkänniemi Happy Hours -ranneke – porttihinta 39 €, osta ranneke kätevästi ennakkoon verkkokaupasta!

Särkänniemi Happy Hours -ranneke sisältää pääsyn Särkänniemi Happy Hours -festareille 16.8.2019 ja kaikkiin huvilaitteisiin. Tapahtuman ikäraja on K-18.

Ohjelma

Vahtera klo 16.00–17.00 (Hype Stage)

Maija Vilkkumaa klo 17.30–18.30 (Estraadi)

Pauli Hanhiniemi M.A.D. klo 18.45–19.45 (Hype Stage)

Von Hertzen Brothers klo 20–21 (Estraadi)

Maustetytöt klo 21.15–22.15 (Hype Stage)

Leavings-Orkesteri feat. Martti Saarinen klo 22.30–23.30 (Estraadi)

Hyvä tietää

Huomioithan, että kesän 2019 Kausikortti ei käy pääsylippuna Särkänniemi Happy Hours -tapahtumapäivään tai huvilaitteisiin, vaan kausikorttilaisen tulee ostaa tälle päivälle Särkänniemi Happy Hours -ranneke, Särkänniemi-ranneke tai Huvilaiteranneke. Myöskään Särkänniemen vapaalipulla ei pääse tapahtumaan.

Lipputuote ja ikä tarkastetaan portilla. Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty.

Edellinen Seuraava