Takaisin

Särkänniemi B-DAY 29.6.

Tervetuloa juhlimaan Särkänniemen 50-vuotissyntymäpäiviä!

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Särkänniemen 50-vuotissyntymäpäiviä ja lomakauden avajaisia vietetään Radio Novan ja hurjan artistikattauksen parissa lauantaina 29.6.2019. Estraadilla esiintyvät Alex Mattson, Evelina, Nikke Ankara, Aleksanteri Hakaniemi ja Roope Salminen & Koirat. Tapaa myös suositut tubettajat Herbalisti, Mikirotta, Boheemi ja ILONA!

Huvipuisto on auki klo 12–22, joten huippukeikkojen ja tubettajien meet & greetin lisäksi päivän aikana ehtii taatusti kieppua myös huvilaitteissa, testata taitojaan hauskojen pelien parissa ja herkutella! Tarkista Särkänniemen muiden kohteiden aukioloajat täältä.

Huomioithan, että kyseessä on pääsymaksullinen tapahtuma.

Ohjelma

Tubettajien Talk Show klo 13.30–14.15 (Hype Stage)

Aleksanteri Hakaniemi klo 14–15 (Estraadi)

Tubettajien Meet & Greet klo 14.45–16.45 (Hype Stage)

Nikke Ankara klo 16–17 (Estraadi)

Alex Mattson klo 17.30–18.30 (Estraadi)

Evelina klo 19–20 (Estraadi)

Roope Salminen & Koirat klo 21–22 (Estraadi)

Osta liput

Tapahtuman sisäänpääsy onnistuu Särkänniemi B-DAY -lipulla. Myös avoimen päivän Särkänniemi-ranneke, Huvilaiteranneke ja Kohderanneke käyvät sisäänpääsylippuna tapahtuma-alueelle.

Särkänniemi B-DAY -lippu – 9,90 €, osta omasi paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Särkänniemi B-DAY -lippu sisältää pääsyn Särkänniemen huvipuistoalueelle Särkänniemi B-DAY -konserttipäivänä 29.6.2019.

Hyvä tietää

Jos haluat vierailla päivän aikana huvilaitteissa, tarvitset Särkänniemi-rannekkeen, Huvilaiterannekkeen tai kesän 2019 Kausikortin. Alle 3-vuotiaat huvittelevat tapahtumassa ja heille sallituissa huvilaitteissa ilmaiseksi.

Huomioithan, että kesän 2019 Kausikortti ei käy pääsylippuna Särkänniemi B-DAY -tapahtumapäivään, vaan kausikorttilaisen tulee ostaa Särkänniemi B-DAY -lippu. Huvilaitealueelle päästyään kausikorttilainen voi huvitella Kausikortilla normaalisti. Myöskään vapaalippu ei toimi sisäänpääsylippuna tapahtumaan, mutta tapahtuma-alueen sisällä vapaalippuja voi hyödyntää normaalisti. Lipputuote tarkastetaan huvipuiston portilla.

Edellinen Seuraava