Takaisin

Särkänniemi B-DAY 29.6.

Tervetuloa juhlimaan Särkänniemen 50-vuotissyntymäpäiviä!

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Särkänniemen 50-vuotissyntymäpäiviä ja lomakauden avajaisia vietetään hurjan artistikattauksen parissa lauantaina 29.6.2019. Estraadilla esiintyvät Alex Mattson, Evelina, Nikke Ankara, Aleksanteri Hakaniemi ja Roope Salminen & Koirat. Tapaa myös suositut tubettajat Herbalisti, Mikirotta, Boheemi ja ILONA!

Huvilaitteet pyörittävät klo 12–22, joten huippukeikkojen- ja meet & greetien lisäksi päivän aikana ehtii taatusti kieppua myös laitteissa! Huvipuiston ruokapaikat ja huvipuistopelit sulkeutuvat klo 22.30. Tarkista muiden Särkänniemen kohteiden aukioloajat täältä.

Huomioithan, että kyseessä on pääsymaksullinen tapahtuma.

Osta liput

Tapahtuman sisäänpääsy onnistuu Särkänniemi B-DAY -lipulla. Myös avoimen päivän Särkänniemi-ranneke, Huvilaiteranneke ja Kohderanneke käyvät sisäänpääsylippuna tapahtuma-alueelle.

Särkänniemi B-DAY -lippu – 9,90 €, osta omasi paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Särkänniemi B-DAY -lippu sisältää pääsyn Särkänniemen huvipuistoalueelle Särkänniemi B-DAY -konserttipäivänä 29.6.2019.

Hyvä tietää

Jos haluat vierailla päivän aikana huvilaitteissa, tarvitset Särkänniemi-rannekkeen, Huvilaiterannekkeen tai kesän 2019 Kausikortin. Alle 3-vuotiaat huvittelevat tapahtumassa ja heille sallituissa huvilaitteissa ilmaiseksi.

Huomioithan, että kesän 2019 Kausikortti ei käy pääsylippuna Särkänniemi B-DAY -tapahtumapäivään, vaan kausikorttilaisen tulee ostaa Särkänniemi B-DAY -lippu. Huvilaitealueelle päästyään kausikorttilainen voi huvitella Kausikortilla normaalisti. Lipputuote tarkastetaan huvipuiston portilla.

 

 

 

Edellinen Seuraava