Takaisin

Saapuminen ja pysäköinti

Tervetuloa Särkänniemeen!

Pysäköinti ja joukkoliikenne

Särkänniemen kesäkauden ulkopuolella (esim. Karmivan karnevaalin ja Koiramäen joulun aikaan) on pysäköinti Särkänniemessä maksutonta.

Kesäkaudella huvilaitteiden aukiolopäivinä parkkeeraaminen Särkänniemen lähiparkissa on maksullista.

Tampereen seudun joukkoliikenteen bussilinja 3 kulkee Särkänniemen vierestä koko vuoden (katso bussin aikataulu täältä).

Omalla autolla saapuminen Särkänniemeen

Lännestä (esim. Vaasa, Pori, Ylöjärvi) saavuttaessa Särkänniemeen on helppo tulla Paasikiventietä pitkin. Idästä (esim. Jyväskylä, Kangasala) saavuttaessa kannattaa ajaa Rantatunneliin ja lähestyä Särkänniemeä opasteiden mukaisesti lännestä päin.

Etelästä on järkevintä ajaa Ratinan ja Hämeenpuiston kautta Särkänniemeen. Huomioithan raitiotyömaasta aiheutuvat muutokset.

Esteetön pysäköinti

Inva-pysäköintipaikkoja löytyy Särkänniemen pääportin vierestä. Särkänniemen pysäköinti on ilmaista invapysäköintiin oikeuttavalla merkillä. Lue lisää!

Särkänniemen sijainti kartalla ja GPS-paikannus

GPS-paikannusta varten Särkänniemen osoite on Laiturikatu 1. Katso Särkänniemen sijainti Tampereen kaupungin karttapalvelun avulla.

Sara Hildénin taidemuseon vieraspysäköinti

Museon pihassa on asiakaspaikkoja, joihin vaadittavan pysäköintiluvan saa museon kassalta pääsymaksun suorittamisen yhteydessä. Kaupungin pysäköinninvalvojat kiertävät alueella ja pysäköintiluvattomat autot sakotetaan.

Mikäli nämä paikat ovat täynnä, pysäköinti tapahtuu Särkänniemen parkkipaikoilla. Pysäköinti on maksutonta huvilaitteiden ollessa suljettuna.

Edellinen Seuraava