Takaisin

Saapuminen ja pysäköinti

Kesäkaudella huvilaitteiden aukiolopäivinä parkkeeraaminen lähiparkissa maksaa 10 €  / huvittelupäivä.

Pysäköinti ja joukkoliikenne

Kesäkaudella pysäköinti Särkänniemen lähiparkissa ja näissä Finnparkin parkkitaloissa maksaa 10 €/auto/huvittelupäivä. Särkänniemessä on rajoitetusti pysäköintitilaa, joten suosittelemme käyttämään parkkitaloja, joista pääsee kätevästi bussilla Särkänniemeen.

Auto parkkiin ja bussilla Särkänniemeen

Tampereen seudun joukkoliikenteen Kesälinja 100 liikennöi 4.6.–8.8. 2018 huvipuiston aukioloaikoina 20 min välein reitillä Tampere-talo–Hämeenkatu–Hämeenpuisto–Särkänniemi (katso aikataulut täältä). Myös Bussilinja 3 kulkee Särkänniemen vierestä koko vuoden.

Särkänniemen autoseurueelle pysäköinti+bussilippu 10€/pv.

Etu voimassa: P-Tampere-talo, P-Tullintori, P-Hämppi, P-Frenckell, P-Plevna ja P-Näsinkulma.

Toimi näin:

  1. Pysäköi, ota parkkilipuke mukaasi ja leimaa lipuke bussissa, Särkänniemen pääportin järjestyksen valvojilla tai infossa.
  2. Leimaa lipuke vain kerran!
  3. Parkkilippu toimii autoseurueen matkalippuna
    kesälinjalla 100. Näytä lippu kuljettajalle.
  4. Palattuasi P-taloon maksa leimattu lipuke kassalla
    ja aja normaalisti ulosajoon.
  5. Huom! Etu on voimassa vain pysäköintilipukkeella.  Etua ei voi käyttää Moovy-tai muilla mobiilipalveluilla. Jos olet Moovy-asiakas, ota hallipysäköinti pois päältä, kun tulet Särkänniemeen ja maksa pysäköintilipukkeella pysäköintihallin kassaan.

Katso parkkitalojen vapaiden paikkojen tilanne Finnparkin sivuilta.

Omalla autolla saapuminen Särkänniemeen

Lännestä (esim. Vaasa, Pori, Ylöjärvi) saavuttaessa Särkänniemeen on helppo tulla Paasikiventietä pitkin. Idästä (esim. Jyväskylä, Kangasala) saavuttaessa kannattaa ajaa Rantatunneliin ja lähestyä Särkänniemeä opasteiden mukaisesti  lännestä päin.

Etelästä on talvikaudella järkevintä ajaa Ratinan ja Hämeenpuiston kautta Särkänniemeen. Huomioithan raitiotyömaasta aiheutuvat muutokset. Kesäkaudella taas on järkevintä ajaa suoraan P-Hämppiin tai muihin keskustan pysäköintihalleihin ja saapua Särkänniemeen Kesälinjalla 100.

Junalla Särkänniemeen

VR ja Nysse tarjoavat yhdessä Veturi-asiakkaille edulliset bussimatkat Kesälinjalla 100. Veturilaisena pääset matkustamaan Tampereen seudun joukkoliikenteen Kesälinja 100 bussilla 1€:n hintaan ostaessasi junalipun Tampereelle 4.6.–8.8.2018. Lue  lisää VR:n sivuilta 

Esteetön pysäköinti

Inva-pysäköintipaikkoja löytyy Särkänniemen pääportin vierestä. Pysäköintialueen järjestyksenvalvojat ohjaavat asiakkaat invapaikoille.

Särkänniemen sijainti kartalla ja GPS-paikannus

GPS-paikannusta varten Särkänniemen osoite on Laiturikatu 1. Katso Särkänniemen sijainti Tampereen kaupungin karttapalvelun avulla.

Sara Hildénin taidemuseon vieraspysäköinti

Museon pihassa on  asiakaspaikkoja, joihin vaadittavan pysäköintiluvan saa museon kassalta pääsymaksun suorittamisen yhteydessä. Kaupungin pysäköinninvalvojat kiertävät alueella ja pysäköintiluvattomat autot sakotetaan.

Mikäli nämä paikat ovat täynnä, pysäköinti tapahtuu Särkänniemen parkkipaikoilla. Pysäköinti on maksutonta huvilaitteiden ollessa suljettuna.

Edellinen Seuraava