Takaisin

Saapuminen ja pysäköinti

Tervetuloa Särkänniemeen!

Bussilla Rautatieasemalta Särkänniemeen

Tampereen seudun joukkoliikenteen bussilinja 3 kulkee Tampereen keskustasta ja Särkänniemen vierestä vuoden ympäri (katso bussin aikataulu täältä).

Pysäköinti Särkänniemessä ja Finnparkin pysäköintitaloissa

Särkänniemessä on rajoitetusti pysäköintitilaa, joten suosittelemme ensisijaisesti saapumaan julkisilla kulkuneuvoilla.

Huvipuiston talvikaudella 8.9.2019–30.4.2020 pysäköinti Särkänniemen lähiparkkipaikalla on ilmaista.

Huvipuiston kesäkaudella 2020 pysäköinti Särkänniemessä on maksullista niinä päivinä, jolloin huvipuisto on avoinna. Tarkista Särkänniemen aukioloajat täältä.

Kesällä 2019 pysäköinti Särkänniemen lähiparkissa maksoi 15 €/päivä. Lisäpysäköintiä järjestettiin seuraavissa Tampereen keskustan Finnparkin pysäköintitaloissa hintaan 12 €/päivä: P-Plevna, P-Näsinkulma ja P-Frenckell.

Pysäköintimaksu Särkänniemen lähiparkissa kesäkaudella 2019

Särkänniemen lähiparkkien pysäköintimaksun 15 €/ajoneuvo/päivä voi maksaa Särkänniemen lipunmyynnissä, myyntipisteissä tai järjestyksenvalvojalle parkkialueelta poistuttaessa.

Pysäköintimaksu Finnparkin pysäköintitalossa kesäkaudella 2019

Pysäköinti maksaa Tampereen keskustan Finnparkin pysäköintitaloissa 12 €/päivä (P-Plevna, P-Näsinkulma ja P-Frenckell). Etuhinta aktivoidaan leimaamalla Finnparkin pysäköintilipuke Särkänniemen pääportin järjestyksenvalvojilla.

Tarkista pysäköintitalojen vapaiden paikkojen tilanne: finnpark.fi/sarkanniemi.

Omalla autolla saapuminen Särkänniemeen

Lännestä (esim. Vaasa, Pori, Ylöjärvi) saavuttaessa Särkänniemeen on helppo tulla Paasikiventietä pitkin. Idästä (esim. Jyväskylä, Kangasala) saavuttaessa kannattaa ajaa Rantatunneliin ja lähestyä Särkänniemeä opasteiden mukaisesti lännestä päin.

Etelästä (esim. Helsinki ja Turku) tullessa voi ajaa Ratinan ja Hämeenpuiston kautta Särkänniemeen tai keskustan pysäköintitaloihin (P-Plevna, P-Näsinkulma ja P-Frenckell) joista on kävelymatka Särkänniemeen.

Huomioithan, että Tampereen kaupungin raitiotietyömaa saattaa aiheuttaa reiteille muutoksia.

Esteetön pysäköinti

Inva-pysäköintipaikkoja löytyy Särkänniemen pääportin vierestä ja väliparkista. Pysäköintialueen järjestyksenvalvojat ohjaavat asiakkaat invapaikoille. Särkänniemen pysäköinti on ilmaista invapysäköintiin oikeuttavalla merkillä. Lue lisää!

Särkänniemen sijainti kartalla ja GPS-paikannus

GPS-paikannusta varten Särkänniemen osoite on Laiturikatu 1. Katso Särkänniemen sijainti Tampereen kaupungin karttapalvelun avulla.

Sara Hildénin taidemuseon vieraspysäköinti

Sara Hildénin taidemuseon pihassa on asiakaspaikkoja, joihin vaadittavan pysäköintiluvan saa museon kassalta pääsymaksun suorittamisen yhteydessä. Kaupungin pysäköinninvalvojat kiertävät alueella ja pysäköintiluvattomat autot sakotetaan. Mikäli nämä paikat ovat täynnä, pysäköinti tapahtuu Särkänniemen parkkipaikoilla. Pysäköinti on maksutonta huvilaitteiden ollessa suljettuna.

Edellinen Seuraava