Takaisin

Saapuminen ja pysäköinti

Tervetuloa Särkänniemeen!

Bussilla Tampereen keskustasta Särkänniemeen

Tampereen seudun joukkoliikenteen linjat 3 ja 71 kulkevat Tampereen keskustasta ja Särkänniemen vierestä vuoden ympäri. Kävelymatka Paasikivenkadun pysäkeiltä huvipuistoon on n. 300 m.  Lue lisää!

Pysäköinti Särkänniemessä

Särkänniemessä on rajoitetusti pysäköintitilaa, joten suosittelemme ensisijaisesti saapumaan julkisilla kulkuneuvoilla. Huvilaitteiden ollessa avoinna pysäköinti Särkänniemen lähiparkkipaikalla maksaa 15 €/ajoneuvo/päivä.

Autot pysäköidaan joka toiseen ruutuun

Turvavälien varmistamiseksi suosittelemme, että asiakkaat pysäköivät autot Särkänniemen lähiparkkipaikalla joka toiseen ruutuun. Vasta kun joka toinen ruutu on täynnä, aletaan täyttää välissä olevia ruutuja. Näin autosta poistuminen ja auton lastaaminen tapahtuvat todennäköisesti eri aikaan kuin viereisissä autoissa. Henkilökuntamme ohjeistaa pysäköinnissä mielellään.

Omalla autolla saapuminen Särkänniemeen

Lännestä (esim. Vaasa, Pori, Ylöjärvi) saavuttaessa Särkänniemeen on helppo tulla Paasikiventietä pitkin. Idästä (esim. Jyväskylä, Kangasala) saavuttaessa kannattaa ajaa Rantatunneliin ja lähestyä Särkänniemeä opasteiden mukaisesti lännestä päin.

Etelästä (esim. Helsinki ja Turku) tullessa voi ajaa Ratinan ja Hämeenpuiston kautta Särkänniemeen tai keskustan pysäköintitaloihin (P-Plevna, P-Näsinkulma ja P-Frenckell) joista on kävelymatka Särkänniemeen.

Huomioithan, että Tampereen kaupungin raitiotietyömaa saattaa aiheuttaa reiteille muutoksia.

Esteetön pysäköinti

Inva-pysäköintipaikkoja löytyy Särkänniemen pääportin vierestä ja väliparkista. Pysäköintialueen järjestyksenvalvojat ohjaavat asiakkaat invapaikoille. Särkänniemen pysäköinti on ilmaista invapysäköintiin oikeuttavalla merkillä. Lue lisää!

Särkänniemen sijainti kartalla ja GPS-paikannus

GPS-paikannusta varten Särkänniemen osoite on Laiturikatu 1. Katso Särkänniemen sijainti Tampereen kaupungin karttapalvelun avulla.

Sara Hildénin taidemuseon vieraspysäköinti

Sara Hildénin taidemuseon pihassa on asiakaspaikkoja, joihin vaadittavan pysäköintiluvan saa museon kassalta pääsymaksun suorittamisen yhteydessä. Kaupungin pysäköinninvalvojat kiertävät alueella ja pysäköintiluvattomat autot sakotetaan.

Mikäli nämä paikat ovat täynnä, pysäköinti tapahtuu Särkänniemen parkkipaikoilla. Pysäköinti on maksutonta huvilaitteiden ollessa suljettuna.

Edellinen Seuraava