Takaisin

Saapuminen ja pysäköinti

Särkänniemen talvikaudella pysäköinti Särkänniemessä on maksutonta. Kesäkaudella huvilaitteiden aukiolopäivinä parkkeeraaminen lähiparkissa maksaa 10 €  / huvittelupäivä. 

Joukkoliikenne

Särkänniemen ohi kulkee Tampereen seudun joukkoliikenne Nyssen bussi numero 3 Etelä-Hervanta–Lentävänniemi. Keskustasta päin valitaan suunnaksi Lentävänniemi ja jäädään pois pysäkillä Mustalahti. Keskustasta on myös kohtuullinen kävelymatka Särkänniemeen. Lue lisää bussilinjoista!

Omalla autolla

Niinä päivinä, kun huvilaitteet ovat koko päivän suljettuina, on pysäköinti Särkänniemessä maksutonta. Pysäköinti on maksutonta myös Karmivan karnevaalin aikaan.

Pysäköinti Särkänniemen parkkipaikalla on ilmaista arkipäivisin (myös helatorstaina) ajanjaksolla 10.5.–1.6.2018. Viikonloppuisin  ja 2.6. eteenpäin pysäköinti Särkänniemen lähiparkissa ja kaupungin parkkitaloissa maksaa 10 €/auto/huvittelupäivä. Lähiparkin parkkimaksu lunastetaan Särkänniemen lipunmyynneistä ja parkkitalojen maksu lipunmyyntilaitteelta parkkitalossa. Parkkilippu tarkistetaan pois lähtiessä.

Lännestä (esim. Vaasa, Pori, Ylöjärvi) saavuttaessa Särkänniemeen on helppo tulla Paasikiventietä pitkin. Idästä (esim. Jyväskylä, Kangasala) saavuttaessa kannattaa ajaa Rantatunneliin ja lähestyä Särkänniemeä opasteiden mukaisesti  lännestä päin. Etelästä on talvikaudella järkevintä ajaa Ratinan ja Hämeenpuiston kautta Särkänniemeen. Huomioithan raitiotyömaasta aiheutuvat muutokset. Kesäkaudella taas on järkevintä ajaa suoraan P-Hämppiin tai muihin keskustan pysäköintihalleihin ja saapua Särkänniemeen Kesälinjalla 100.

Esteetön pysäköinti

Inva-pysäköintipaikkoja löytyy Särkänniemen pääportin vierestä. Pysäköintialueen järjestyksenvalvojat ohjaavat asiakkaat invapaikoille.

Särkänniemen sijainti kartalla ja GPS-paikannus

GPS-paikannusta varten Särkänniemen osoite on Laiturikatu 1. Katso Särkänniemen sijainti Tampereen kaupungin karttapalvelun avulla.

Sara Hildénin taidemuseon vieraspysäköinti

Museon pihassa on  asiakaspaikkoja, joihin vaadittavan pysäköintiluvan saa museon kassalta pääsymaksun suorittamisen yhteydessä. Kaupungin pysäköinninvalvojat kiertävät alueella ja pysäköintiluvattomat autot sakotetaan.

Mikäli nämä paikat ovat täynnä, pysäköinti tapahtuu Särkänniemen parkkipaikoilla. Pysäköinti on maksutonta huvilaitteiden ollessa suljettuna.

Edellinen Seuraava