Takaisin

Possujunakerho

Puuhaile yhdessä Pouta Possun kanssa!

Possujunakerho piristää kesän odotusta

Kesä, auringonpaiste ja hattaranmakuiset huvipuistopäivät ovat aivan kulman takana, vaikka nyt näyttääkin synkältä. Me täällä Särkänniemessä pohdimme, miten voisimme piristää varsinkin pienten huvittelijoiden kevättä ja tehdä kotoilusta ja huvipuistokesän odotuksesta ainakin kärsän mitalla hauskempaa. Tervetuloa mukaan Possujunakerhoon, joka tarjoaa viihdykettä lapsiperheille poikkeusoloihin.

Kokoamme tälle sivulle ja Särkänniemen sosiaalisen median kanaville (Facebook ja Instagram) pitkin kevättä huvipuistomaisia väritys- ja askartelutehtäviä, kesän fiilistelyä, koko perheen leivontahetkiä, kutkuttavia kisoja ja paljon muuta. Liity sinäkin mukaan Possujunakerhoon!

Pouta Possu on Särkänniemen uusi maskotti

Possujunakerhoa vetää Särkänniemen uusi maskotti ja kaikkien pienten huvipuistovierailijoiden suosikki Pouta Possu. Särkänniemen Pelitorilla asustava Pouta Possu on innokas huvittelija ja melkoinen herkkusuu.

Pouta Possu on saanut syntynsä yhden Särkänniemen ikonisimman lastenlaitteen, Possujunan, pahnoilla. Halailua rakastava Pouta Possu tervehtii pieniä huvipuistovieraita pitkin huvipuistokautta ja on mukana hauskanpidossa aina, kun Särkänniemessä järjestään lapsille tapahtumia. Näin keväällä voit puuhailla Pouta Possun kanssa Possujunakerhossa.

Puuhatehtävä kotiin to 26.3.2020

Pyydä aikuista kirjoittamaan torstain somepostauksen yhteyteen, mikä on juuri sinun mielestäsi paras huvipuistoherkku! Pouta Possun suosikkeja ovat ehdottomasti pehmeät hattarat, makoisat tikkarit ja kuumina kesäpäivinä tietenkin viilentävät softikset. Voit myös ottaa kotona esiin paperia ja värikyniä ja piirtää herkun.

Puuhatehtävä kotiin pe 27.3.2020

Pouta Possu haaveilee jo kovasti lämpimistä kesäpäivistä ja kukkasista. Tulosta päivän värityskuva täältä ja väritä kaikki kauniit kukat ja Pouta Possu lempiväreilläsi.

Arvonta Facebookissa ja Instagramissa 30.3.–3.4.2020

ARVONTA! Pouta Possun mielestä kaikkein parasta huvittelussa on, kun sen saa tehdä hyvän ystävän kanssa! Osallistu kahden Särkänniemi-rannekkeen (arvo yht. 94 €) arvontaan pe 3.4.2020 klo 12 mennessä kommentoimalla Särkänniemen Facebookissa ja/tai Instagramissa arvontapostauksen alle, mikä Särkänniemen kuuluisa huvilaite videolla esiintyy.

Arvonnan säännöt

Askartele possunaamio ti 31.3.2020

Askartele kotona hauska ja helppo possunaamio! Tähän askarteluun tarvitset sakset, liimaa, narua tai lankaa ja pahvia. Tulosta naamio täältä. Tulostettu kuva kannattaa liimata pahville, jotta naamiosta tulee kestävä. Leikkaa ääriviivoja pitkin naamio ja korvat irti. Leikkaa naamariin myös silmänreiät sekä pienet reiät sivuun, joista voit pujottaa kuminauhan tai muun langan. Taita ja liimaa piiloon naamion vaaleanpunaiset taitteet niin, että naamio sopii hyvin naamalle. Liimaa lopuksi korvat paikoilleen.

Leivotaan yhdessä: Pouta Possun pinkit palat ke 1.4.2020

Tänään Särkänniemen Possujunakerhossa leivotaan Pouta Possun ihanan makeita pinkkejä paloja! Tämä herkku tuo mieleen leppoisat kesäpäivät Särkänniemessä, eikö totta?

Kesän liput edullisemmin ennakkoon netistä

Vallitsevan koronavirusepidemian vuoksi Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa sitten, kun huvipuiston avaaminen on viranomaisohjeiden ja terveystilanteen mukaisesti mahdollista. Valmistelemme parhaillaan puistoa huippukuntoon tulevaa kautta varten ja tiedotamme huvipuiston aukeamisesta välittömästi, kun tiedämme ajankohdan varmaksi. Voit kuitenkin jo nyt ostaa turvallisin mielin rannekkeet avoimella päivällä kesän hauskimpiin huveihin.

Tässä TOP 3 -järkisyytä, miksi ostokset kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen varsinaista hoo- eli huvitteluhetkeä:

1. Ostamalla ennakkoon säästät sievoisen summan! Rannekkeiden verkkokauppahinta nousee dynaamisesti kesää kohti mentäessä, joten nyt kipin kapin ostoksille, jotta varmistat parhaan hinnan!

2. Osta nyt, valitse huvittelupäivä myöhemmin! Särkänniemi-rannekkeet voi huoletta hankkia nyt ja käyttää juuri teidän seurueelle parhaiten soveltuvana päivänä huvipuistokaudella 2020.

3. Älä hukkaa huvitteluaikaa lippujonossa seisomiseen! Verkkokaupasta tilattu ranneke ranteessa on helppo kävellä lippujonojen ohi suoraan kesän hauskimpiin huvituksiin.

Osta liput

Särkänniemi-ranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 47 € / 42 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 38 € / 33 € verkkokaupasta!

Särkänniemi-ranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) yhden päivän ajan huvipuistokaudella 2020. Huomioithan, että pe 14.8.2020 huvipuiston alueelle pääsevät vain yli 18-vuotiaat huvittelijat (Särkänniemi Happy Hours -tapahtuma).

Huvilaiteranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 41€ / 36 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 35 € / 30 € verkkokaupasta!

Huvilaiteranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) yhden päivän ajan huvipuistokaudella 2020. Huomioithan, että pe 14.8.2020 Huvilaiteranneke EI käy sisäänpääsynä, vaan tarvitset lipputuotteeksi Särkänniemi-rannekkeen. Kyseisenä päivänä huvipuiston alueelle pääsevät vain yli 18-vuotiaat huvittelijat (Särkänniemi Happy Hours -tapahtuma).

Edellinen