Takaisin

Possujunakerho

Puuhaile yhdessä Pouta Possun kanssa!

Possujunakerho piristää kesän odotusta

Kesä, auringonpaiste ja hattaranmakuiset huvipuistopäivät ovat aivan kulman takana, vaikka nyt näyttääkin synkältä. Me täällä Särkänniemessä pohdimme, miten voisimme piristää varsinkin pienten huvittelijoiden kevättä ja tehdä kotoilusta ja huvipuistokesän odotuksesta ainakin kärsän mitalla hauskempaa. Tervetuloa mukaan Possujunakerhoon, joka tarjoaa viihdykettä lapsiperheille poikkeusoloihin.

Kokoamme tälle sivulle ja Särkänniemen sosiaalisen median kanaville (Facebook ja Instagram) pitkin kevättä huvipuistomaisia väritys- ja askartelutehtäviä, kesän fiilistelyä, koko perheen leivontahetkiä, kutkuttavia kisoja ja paljon muuta. Liity sinäkin mukaan Possujunakerhoon!

Pouta Possu on Särkänniemen uusi maskotti

Possujunakerhoa vetää Särkänniemen uusi maskotti ja kaikkien pienten huvipuistovierailijoiden suosikki Pouta Possu. Särkänniemen Pelitorilla asustava Pouta Possu on innokas huvittelija ja melkoinen herkkusuu.

Pouta Possu on saanut syntynsä yhden Särkänniemen ikonisimman lastenlaitteen, Possujunan, pahnoilla. Halailua rakastava Pouta Possu tervehtii pieniä huvipuistovieraita pitkin huvipuistokautta ja on mukana hauskanpidossa aina, kun Särkänniemessä järjestään lapsille tapahtumia. Tällä sivulla voit puuhailla Pouta Possun kanssa Possujunakerhossa.

Puuhaile Pouta Possun kanssa

Paras huvipuistoherkku

Me täällä Särkänniemessä haluamme tietää, mikä on juuri sinun mielestäsi paras huvipuistoherkku! Pouta Possun suosikkeja ovat ehdottomasti pehmeät hattarat, makoisat tikkarit ja kuumina kesäpäivinä tietenkin viilentävät softikset. Voit ottaa kotona esiin paperia ja värikyniä ja piirtää herkun.

Värityskuva: Pouta Possu

Pouta Possu haaveilee jo kovasti lämpimistä kesäpäivistä ja kukkasista. Tulosta värityskuva täältä ja väritä kaikki kauniit kukat ja Pouta Possu lempiväreilläsi.

Askartele possunaamio

Askartele kotona hauska ja helppo possunaamio! Tähän askarteluun tarvitset sakset, liimaa, narua tai lankaa ja pahvia. Tulosta naamio täältä. Tulostettu kuva kannattaa liimata pahville, jotta naamiosta tulee kestävä. Leikkaa ääriviivoja pitkin naamio ja korvat irti. Leikkaa naamariin myös silmänreiät sekä pienet reiät sivuun, joista voit pujottaa kuminauhan tai muun langan. Taita ja liimaa piiloon naamion vaaleanpunaiset taitteet niin, että naamio sopii hyvin naamalle. Liimaa lopuksi korvat paikoilleen.

Värityskuva: Karamelli-karuselli

Yksi Pouta Possun suosikkihuvilaitteista Särkänniemessä on kuvankaunis Karamelli-karuselli! Nyt voit värittää karusellin lempiväreilläsi kotona. Tulosta kuva täältä.

Leivotaan yhdessä: Pouta Possun pinkit palat

Leivotaan yhdessä Pouta Possun ihanan makeita pinkkejä paloja! Tämä herkku tuo mieleen leppoisat kesäpäivät Särkänniemessä, eikö totta?

Leivotaan yhdessä: Pouta Possun päärynähyve

Leivotaan yhdessä Pouta Possun superhelppoa mutta suussa sulavaa päärynähyvettä!

Edellinen Seuraava