Takaisin

Palkitse Särkänniemessä

Särkänniemen Palkitse-paketeilla voit tarjota unohtumattoman huvipuistopäivän työntekijöille, sidosryhmille tai yhteistyökumppaneille.
Kysy lisää myynnistämme!
myyntipalvelu@sarkanniemi.fi
puh. 0207 130 212

Työ tekijäänsä kiittää, mutta hyvin tehty työ kannattaa myös palkita! Ja mikä olisikaan parempi palkinto kuin päivä Särkänniemessä! Särkänniemen Palkitse-paketeilla voit tarjota unohtumattoman perhepäivän tai virkistyspäivän työntekijöille, sidosryhmille tai yhteistyökumppaneille. Anna paketti lahjaksi tai lähtekää koko jengi huvittelemaan yhdessä!

Valitse teidän tyyliinne sopiva Palkitse-paketti kahdesta alla olevasta vaihtoehdosta.

Palkitse Premium -paketti

Palkitse Premium -paketti pitää huolen siitä, että hauskanpito jatkuu läpi aurinkoisen Särkänniemi-päivän aina iltaan asti. Särkänniemi-rannekkeella pääsette vierailemaan kaikissa Särkänniemen laitteissa ja kohteissa. Pelipaketilla voitte mitellä taitojanne huvipuistopelien parissa, ja Herkkusetelit ja Juomaliput varmistavat maittavan päivän.

Palkitse Premium -paketin hinta alkaen 80 € / hlö.

Trombi

Palkitse Extra -paketti

Palkitse Extra -paketin avulla voitte ottaa lopullisesti selvää siitä, kuka on joukon hurjapää! Palkitse Extra -pakettiin kuuluva Tuuriturnaus GOLD pitää sisällään rajattoman määrän huvilaitteita ja viisi hauskaa huvipuistopeliä (lipputuotteina Huvilaiteranneke ja Pelipaketti). Herkkusetelit ja Juomalippu pitävät huolen siitä, että nälkä ei pääse yllättämään hauskan päivän tiimellyksessä!

Palkitse Extra -paketin hinta alkaen 60 € / hlö.

Kysy lisää myynnistämme!

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

Edellinen Seuraava