Takaisin

Kesäkauden päättärit feat. Radio Nova 7.9.

Särkänniemen kesäkauden päättäreitä juhlitaan perinteiseen tyyliin huippuartistien seurassa!

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Kaikki hauska päättyy aikanaan – niin myös Särkänniemen kesäkausi!

Särkänniemen ja Radio Novan kesäkauden päättäreitä juhlitaan huippuartistien ja ilotulituksen saattelemana launtaina 7.9.2019. Huvilaitteet pyörittävät pidennetysti klo 12–22, ja Estraadille nousevat Neljä Ruusua, Pikku G ja Arttu Wiskari. Tapahtuman juontavat Radio Novan Iltapäivästä tutut Niina Backman ja Anssi Honkanen.

Sisäänpääsy huvipuiston alueelle sekä tapahtumaan on ilmainen. Päättäripäivä huipentuu juhlavaan Särkänniemi 50 vuotta -ilotulitukseen ammuttuna huvipuiston niemenkärjestä n. klo 21.50. Huvipuiston myymälöillä on tuttuun tapaan huimia, jopa -40 % alennuksia, joten tervetuloa shoppailemaan kaikkea kivaa syksyyn!

Ohjelma Estraadilla

Neljä Ruusua klo 16–17

Arttu Wiskari klo 18–19

Pikku G klo 20–21

Osta liput

Konserttipäivän kruunaa huvittelu Särkänniemen laitteissa! Alle 3-vuotiaat huvittelevat heille soveltuvissa huvilaitteissa ja auki olevissa kohteissa (AkvaarioNäsinneulan näkötorni) veloituksetta. Huomioithan, että kohteistamme Koiramäen eläinpuisto on syyskuussa jo kiinni ja Planetaario ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Yli 3-vuotiaat tarvitsevat Särkänniemen huvilaitteisiin ja kohteisiin Särkänniemen lipputuotteen. Osta liput edullisemmin ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta.

Katso huvipuiston ja kohteiden aukioloajat kalenterista.

Kesäkauden päättärit, Näsinneula, Särkänniemi

Edellinen Seuraava