Takaisin

Kesän konsertit ja tapahtumat

Särkänniemen kesäkausi 2019 on täynnä upeita konsertteja ja tapahtumia!

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Kesän parhaat bileet Särkänniemessä!

Tule mukaan nauttimaan huikeista ulkoilmakonserteista Särkänniemen Estraadille! Lasten konsertit ajoittuvat huvittelupäivän keskelle, kun taas nuorille ja aikuisille suunnatut keikat viihdyttävät illemmalla. Tarkemmat esiintymisajat julkaistaan myöhemmin. Merkkaa nämä päivämäärät ylös ja saavu kesän parhaimpiin bileisiin!

Huomioithan, että osaan kesän tapahtumista on maksullinen sisäänpääsy. Ohjelmaan saattaa tulla muutoksia.

LA 11.5. BOOM BANG

Kesän 2019 uutuushuvilaite BOOM singahtaa Särkänniemeen kunnon pamauksella! Huvilaitteen avajaisissa nähdään nuorison suosikkiartistit Lukas Leon, Stig, DJ SAMPL sekä BOOM Squad -tubettajat Lakko, Mariieveronica ja Tuure Boelius. Vapaa pääsy. Lue lisää!

LA 29.6. Särkänniemi B-DAY

Särkänniemen 50-vuotissyntymäpäiviä ja lomakauden avajaisia vietetään hurjan artistikattauksen parissa. Estraadilla esiintyvät Alex Mattson, Evelina, Nikke Ankara, Aleksanteri Hakaniemi ja Roope Salminen & Koirat. Tapaa myös suositut tubettajat Herbalisti, Mikirotta, Boheemi ja ILONA! Pääsymaksullinen tapahtuma. Osta liput!

PE 16.8. Särkänniemi Happy Hours

Nyt on aika antaa Possujunalle vapaapäivä ja pyhittää Särkänniemi yhden elokuisen illan ajaksi vain aikuisille. Estraadilla iltaa tähdittävät eturivin artistit Maija Vilkkumaa ja Von Hertzen Brothers sekä legendaarinen livebändi Leavings-Orkesteri feat. Martti Saarinen. Terassilla tunnelmaa luovat Pauli Hanhiniemi M.A.D. ja suureen suosioon noussut Maustetytöt. Pääsymaksullinen tapahtuma. Ikäraja K-18. Osta liput!

LA 7.9. Kesäkauden päättärit

Särkänniemen kesäkausi 2019 huipentuu tuttuun tapaan Kesäkauden päättäreihin. Tapahtuman artistit julkaistaan myöhemmin. Vapaa pääsy.

Lumoavaa ohjelmaa koko perheelle!

Särkänniemen perinteinen vapputapahtuma ja uusi Mini Fest -päivä ilahduttavat perheen pienimpiä. Myös Koiramäen eläinpuistossa järjestetään kesällä iloisia koko perheen tapahtumia.

Särkänniemen huvipuiston alueelle ja Estraadin lastenesityksiin on ilmainen sisäänpääsy. Koiramäen eläinpuiston tapahtumiin tarvitaan Särkänniemi-ranneke tai Koiramäen eläinpuiston pääsylippu. Osta liput!

Särkänniemen Estraadilla

KE 1.5. Koko perheen vappu: Sirkus Melskala, Klovni Dodo ja Ilmapallotaikuri Taika

SU 9.6. Mini Fest: Ryhmä Haun Samppa ja Vainu ja Tuomo ja hiekkakakkuorkesteri

MA 1.7.–SU 4.8. Sorin Sirkus esittää: Särkänniemen 50-vuotisjuhlashow

Koiramäen eläinpuistossa

LA 8.6. • SU 9.6. Possujen viikonloppu

PE 21.6. • LA 22.6. Koiramäen juhannus

LA 10.8. Koiramäen sadonkorjuujuhla

Sorin Sirkus esittää: Särkänniemen 50-vuotisjuhlashow

Mitä olisikaan huvipuiston synttärikesä ilman juhlavaa sirkusohjelmaa! Tampereen kuuluisa Sorin Sirkus ja täysin uusi Särkänniemen 50-vuotisjuhlashow valtaavat Särkänniemen Estraadin joka päivä 1.7.–4.8.2019 välisenä aikana. Lavalla tullaan näkemään ainutlaatuista sirkustaituruutta, joka sopii koko perheelle. Tervetuloa katsomaan ja ihastumaan! Vapaa pääsy.

Edellinen Seuraava
Katso myös
BOOM BANG 11.5. Särkänniemi B-DAY 29.6. Särkänniemi Happy Hours 16.8.