Takaisin

Kesän konsertit ja tapahtumat

Särkänniemen kesä on täynnä upeita konsertteja ja tapahtumia!

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Kesän superbileet Särkänniemessä!

Huom! Avaamme huvipuiston, kun  se on viranomaisohjeiden ja terveystilanteen mukaisesti mahdollista. Tarkista lähempänä, toteutuvathan tapahtumat.

Tule mukaan nauttimaan ikimuistoisista ulkoilmakonserteista Särkänniemen Estraadille! Lasten tapahtumat ajoittuvat huvittelupäivän keskelle, kun taas nuorille ja aikuisille suunnatut huvipuistokonsertit viihdyttävät illemmalla.

Huvipuiston alueelle on vapaa pääsy lukuun ottamatta keskikesän huvipuistokonserttipäiviä ja Särkänniemi Happy Hours K18 -tapahtumapäivää.

Tarkemmat esiintymisajat ja loput esiintyjät julkaistaan myöhemmin. Ohjelmaan saattaa tulla muutoksia.

Keskikesän huvipuistokonsertit 27.6.–1.8.

Keskikesän lauantait on omistettu suomalaisille huippuartisteille! Särkänniemessä onkin ihana kokea samalla reissulla niin innostavia huvipuistoelämyksiä kuin musiikin riemua. Keskikesän huvipuistokonserttipäivinä yleisöä hurmaavat Gasellit, Teflon Brothers, Erin, Happoradio, ABREU ja Irina.

Osta liput

Keskikesän huvipuistokonserttipäivinä huvipuiston alueelle on maksullinen sisäänpääsy. Kätevimmin ostat liput ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta!

Kyseisinä päivinä voit huvitella Särkänniemessä huvipuistokauden 2020 avoimen päivän Särkänniemi-rannekkeella, joka sisältää huvilaitteet (pituusrajoitukset huomioiden) sekä kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni ja Koiramäen eläinpuisto).

Jos et malta vierailla huvilaitteissa ja kohteissa, voit myös ostaa haluamallesi konserttipäivälle pelkän sisäänpääsylipun. Sisäänpääsylippu oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn Särkänniemen huvipuistoalueelle valitsemanasi pääsymaksullisena konserttipäivänä huvipuistokaudella 2020.

Sisäänpääsylippu – porttihinta 12,90 €, osta lippu nyt ennakkoon hintaan 10,90 € verkkokaupasta!

Konserttipäivät

LA 27.6. Gasellit, OSTA LIPUT!

LA 4.7. Teflon Brothers, OSTA LIPUT!

LA 11.7. Erin, OSTA LIPUT!

LA 25.7. Happoradio, OSTA LIPUT!

LA 1.8. ABREU ja Irina, OSTA LIPUT!

Hyvä tietää

Huomioithan, että tarvitset Särkänniemen huvilaitealueelle keskikesän konserttipäivinä lipputuotteen siinäkin tapauksessa, vaikka et olisi tulossa kuuntelemaan illan esitystä. Lipputuote tarkastetaan huvipuiston portilla.

Huvipuistokauden 2020 Kausikortti ei käy sisäänpääsynä konserttipäivälle, vaan kausikorttilaisen tulee ostaa sisäänpääsylippu. Huvilaitealueelle päästyään kausikorttilainen voi huvitella Kausikortilla normaalisti.

Huomioithan myös, että sisäänpääsylippu ei ole voimassa Särkänniemi Happy Hours K18 -tapahtumassa pe 14.8.2020, vaan kyseiseen tapahtumaan tarvitset joko Happy Hours -rannekkeen tai huvipuistokauden 2020 avoimen päivän Särkänniemi-rannekkeen (yli 120 cm).

PE 14.8. Särkänniemi Happy Hours – huvipuistofestarit aikuisille!

Taas on aika antaa Possujunalle vapaapäivä ja pyhittää Särkänniemi yhden elokuisen illan ajaksi vain aikuisille. Huvipuistossa iltaa tähdittävät mm. Poets of the Fall, Kalevauva.fi ja Jukka Poika. Pääsymaksullinen tapahtuma. Ikäraja K18. Lue lisää!

Kesäkuun tubettajapäivät

Alkukesä tuo Särkänniemeen joukon suosittuja tubettajia! Päivien aikataulu julkaistaan myöhemmin. Vapaa pääsy.

TO 4.6. MrJallu101

PE 5.6. JASMIN X ILONA

TO 11.6. ZoneVD

Kesän muut tapahtumat ja konsertit

Seuraaviin Särkänniemen kesän 2020 tapahtumiin on vapaa pääsy. Tapahtumien ohjelma ja esiintyjät julkaistaan myöhemmin. Ohjelmaan saattaa tulla muutoksia.

MA 1.6. Kesän avajaiset

Särkänniemen huvipuistokausi 2020 polkaistaan käyntiin koko perheen tapahtumapäivällä. Särkänniemen Estraadilla nähdään Tuomo ja Hiekkakakkuorkesteri ja Lastentaikuri Paspartuu.

LA 13.6. Konserttipäivä

Suosikkiartistit Evelina ja Teleks esiintyvät Särkänniemen Estraadilla. Vapaa pääsy.

SU 14.6. Mini Fest

Tervetuloa viettämään kaikkien minityyppien omaa Mini Fest -päivää Särkänniemeen! Päivän ohjelma ja esiintyjät julkaistaan myöhemmin. Vapaa pääsy.

 

Edellinen Seuraava