Takaisin

Ravintola Näsinneula yritystilaisuuksiin

Ravintola Näsinneula tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon kokouslounaiden järjestämiseen. 
Kysy lisätietoja!
ravintola.nasinneula@sarkanniemi.fi
Puh. 0207 130 212

Särkänniemessä sijaitseva, maamme korkeatasoisimpiin – kirjaimellisesti – kuuluva Ravintola Näsinneula tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon esimerkiksi kokouslounaiden järjestämiseen. Mikä olisikaan parempi tapa esitellä ulkomaisille tai ulkopaikkakuntalaisille vieraille Tamperetta kuin Näsinneulan pyörivä ravintolasali, josta Tampere avautuu elävänä panoraamana silmienne edessä?

Illallinen Ravintola Näsinneulassa on myös mainio tapa vaikkapa kiittää työntekijöitä hyvin tehdystä työstä. Ravintola Näsinneulan kokit suunnittelevat myös omia personoituja menukokonaisuuksia yrityksille ja ryhmille. Vaivattomimmin voit pyytää meiltä menuehdotuksen sähköpostitse.

Voit tehdä pöytävarauksen Ravintola Näsinneulaan tai tehdä tarjouspyynnön isompaa tilausta varten. Halutessasi voit varata koko Ravintola Näsinneulan omaan yksityistilaisuuteesi. Seisomapaikkoja ravintolassa on 200 hengelle ja istumapaikkoja pöydissä 150 hengelle.

Näsinneulan rakennuksesta sijaitsee myös auditoriona verraton Planetaario, jossa on helppo pitää seminaaria isollekin porukalle. Lue lisää Särkänniemen kokouspalveluista!

Kysy lisää myynnistämme!

Soita 0207 130 234 tai laita viesti ravintola.nasinneula@sarkanniemi.fi

Edellinen Seuraava