Takaisin

Parhaat lahjaideat Särkänniemestä

Särkänniemen elämyslahjat ilahduttavat aina!

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Mikä olisikaan parempi tapa muistaa läheisiä kuin elämyslahja Särkänniemeen. Olemme keränneet tälle sivulle hauskimmat lahjaideat. Olipa lahjottava sitten oikea hurjapää tai rauhallisempien huvien tai ruokanautintojen ystävä, Särkänniemestä hän löytää taatusti unohtumatonta tekemistä ja kokemista.

Rannekkeella kesän paras päivä!

Särkänniemen rannekkeet takaavat lahjansaajalle kesän parhaan huvittelupäivän! Rannekkeen ostaminen lahjaksi on kätevää, sillä lahjansaaja voi käyttää rannekkeen juuri itselleen parhaiten sopivana päivänä.

Särkänniemi-ranneke

Särkänniemi-ranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 47 € / 42 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 44 € / 39 € verkkokaupasta!

Särkänniemi-ranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) sekä avoinna oleviin elämyskohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) yhden päivän ajan 30.6.2021 asti. Huomioithan, että pe 14.8.2020 huvipuiston alueelle pääsevät vain yli 18-vuotiaat huvittelijat (Särkänniemi Happy Hours -tapahtuma).

Huvilaiteranneke

Huvilaiteranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 41 € / 36 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 39 € / 34 € verkkokaupasta!

Huvilaiteranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) yhden päivän ajan 30.6.2021 asti. Huomioithan, että pe 14.8.2020 Huvilaiteranneke EI käy sisäänpääsynä, vaan tarvitset lipputuotteeksi Särkänniemi-rannekkeen. Kyseisenä päivänä huvipuiston alueelle pääsevät vain yli 18-vuotiaat huvittelijat (Särkänniemi Happy Hours -tapahtuma).

Särkänniemen Kausikortti

Osta Kausikortti!

Koronavirustilanteesta johtuen kaikki kesän 2020 Kausikortit ovat poikkeuksellisesti voimassa seuraavan kesän 2021 päättäreihin asti eli ne sisältävät huvipuiston kahden kesäkauden lisäksi talvikauden kohteiden (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) rajattoman käytön ja loppuvuoden 2020 sesongit (esim. Karmiva karnevaali).

Lue lisää Kausikortista!

Varmista itsellesi ja läheisillesi kesän parhaimmat huvit:

Osta uusi Kausikortti verkkokaupasta hintaan 129 €

Särkänniemen Kausikortti 2020 on myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa hintaan 129 €. Osta Kausikortti!

Osta uusi Kausikortti paikan päällä Särkänniemessä 13.6. alkaen hintaan 139 €

Särkänniemen Kausikortti 2020 on myynnissä paikan päällä Särkänniemessä hintaan 139 €. Osta omasi Näsinneulan aulainfosta ja saat Kausikortin heti mukaasi!

Ostomahdollisuus on voimassa 13.6.2020 alkaen, kun Näsinneulan aulainfo avautuu. Tarkista Särkänniemen aukioloajat.

Päivitä viime vuoden Kausikortti uuteen paikan päällä Särkänniemessä 13.6. alkaen hintaan 119 €

Päivittämällä Kausikorttisi voit muovin lisäksi säästää rahaa ja luoda entistä kestävämpiä huvimuistoja myös tulevaisuudessa! Kesäkauden 2019 kausikorttilaisten on mahdollista päivittää vanha Kausikortti kesäkaudelle 2020 kausarilaisten omaan etuhintaan 119 €. Viime vuoden Kausikortin on oltava mukana ostotilanteessa.

Päivitysmahdollisuus on voimassa Näsinneulan aulainfossa 13.6.2020 alkaen, kun Särkänniemi avautuu. Tarkista Särkänniemen aukioloajat.

Huomioithan, että päivittämällä vanhan kortin uuteen et saa uutta Kausikorttia tai kuvaa korttiin vaan vanha kortti päivitetään olemaan voimassa myös kaudella 2020.

Särkänniemen ladattava lahjakortti alk. 20 €

Lahjakortti – alk. 20 €, osta lahjakortit paikan päältä huvipuistosta tai ennakkoon verkkokaupasta!

Särkänniemen lahjakortti on oiva tapa tarjota lahjansaajalle jotain unohtumatonta. Euromääräisellä lahjakortilla voi tehdä ostoksia paikan päällä Särkänniemen lipunmyynnissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa.

Lahjakortilla voit tarjota elämänmittaisia huvimuistoja huvipuiston puolella tai vaikkapa Suomen kirjaimellisesti korkeatasoisimman ruokaelämyksen Ravintola Näsinneulassa. Särkänniemen lahjakortti on lahjansaajalle jopa arvoaan suurempi lupaus kesän parhaasta päivästä, ja siihen kiinnittyy paljon positiivisia tunteita ja muistoja. Lahjakortit ovat saatavilla Särkänniemi- ja Ravintola Näsinneula -ulkoasulla.

Ravintola Näsinneula, Särkänniemi, Näsijärvi, SärkänniemiRavintola Näsinneulan illallislahjakortti alk. 112 €

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti – alk. 112 €, osta illallislahjakortit paikan päältä Ravintola Näsinneulasta tai ennakkoon verkkokaupasta!

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortilla ilahdutat niin anoppia kuin omaa rakasta!

Illallislahjakortti sisältää Finlandia- tai Kasvismenun juomasuosituksineen. Lahjakortin saaja voi valita näistä vaihtoehdoista mieleisensä menun, joten lahjaa ostaessa ei tarvitse tietää lahjakortin saajan makumieltymyksiä ja toki erikoisruokavaliotkin huomioidaan toiveiden mukaan.

Verkkokaupasta ostettaessa lahjakortit toimitetaan postitse. Jos haluat noutaa lahjakortin paikanpäältä, voit piipahtaa Ravintola Näsinneulassa ravintolan aukioloajan puitteissa ja ostaa lahjakortit suoraan ravintolasta.

Valittavanasi ovat:

Illallislahjakortti yhdelle 112 €

Illallislahjakortti kahdelle 224 €

Edellinen Seuraava