Takaisin

Parhaat lahjaideat Särkänniemestä

Särkänniemen elämyslahjat ilahduttavat aina!

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Mikä olisikaan parempi tapa muistaa läheisiä kuin elämyslahja Särkänniemeen. Olemme keränneet tälle sivulle hauskimmat lahjaideat. Olipa lahjottava sitten oikea hurjapää tai rauhallisempien huvien tai ruokanautintojen ystävä, Särkänniemestä hän löytää taatusti unohtumatonta tekemistä ja kokemista.

Särkänniemi-rannekkeella kesän paras päivä!

Särkänniemi-ranneke takaa lahjansaajalle kesän parhaan huvittelupäivän! Rannekkeen ostaminen lahjaksi on kätevää, sillä lahjansaaja voi käyttää rannekkeen juuri itselleen parhaiten sopivana päivänä kesällä 2020.

Särkänniemi-ranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 47 € / 42 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 35 € / 30 € verkkokaupasta!

Särkänniemi-ranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) yhden päivän ajan kesäkaudella 1.5.–5.9.2020. Huomioithan, että pe 14.8.2020 huvipuiston alueelle pääsevät vain yli 18-vuotiaat huvittelijat (Särkänniemi Happy Hours -tapahtuma). Huomioithan myös, että Koiramäen eläinpuisto on auki 9.5.–30.8.2020.

Särkänniemen Kausikortti 119 € (norm. 139 €)

Osta Kausikortti!

Särkänniemen Kausikortti on henkilökohtainen kuvallinen kortti, jolla pääsee huvittelemaan Särkänniemen huvilaitteissa (pituusrajoitukset huomioiden) ja kohteissa (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) kesäkauden ajan (1.5.–5.9.2020) lukuun ottamatta erikseen ilmoitettavia pääsymaksullisia päiviä. Kausikortti on täydellinen lahjavalinta sellaiselle huvittelijalle, joka haluaa pitää hauskaa Särkänniemessä monta kertaa kesässä.

Kausikortti on nyt myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa ennakkohintaan 119 € (norm. 139 €). Lue lisää!

Särkänniemen ladattava lahjakortti alk. 20 €

Osta lahjakortti!

Särkänniemen lahjakortti on oiva tapa tarjota lahjansaajalle jotain unohtumatonta. Euromääräisellä lahjakortilla voi tehdä ostoksia paikan päällä Särkänniemen lipunmyynnissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa.

Lahjakortilla voit tarjota elämänmittaisia huvimuistoja huvipuiston puolella tai vaikkapa Suomen kirjaimellisesti korkeatasoisimman ruokaelämyksen Ravintola Näsinneulassa. Särkänniemen lahjakortti on lahjansaajalle jopa arvoaan suurempi lupaus kesän parhaasta päivästä, ja siihen kiinnittyy paljon positiivisia tunteita ja muistoja. Lahjakortit ovat saatavilla Särkänniemi- ja Ravintola Näsinneula -ulkoasulla.

Ravintola Näsinneula, Särkänniemi, Näsijärvi, SärkänniemiRavintola Näsinneulan illallislahjakortti alk. 110 €

Osta illallislahjakortti!

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortilla ilahdutat niin anoppia kuin omaa rakasta!

Illallislahjakortti sisältää Finlandia- tai Kasvismenun juomasuosituksineen. Lahjakortin saaja voi valita näistä vaihtoehdoista mieleisensä menun, joten lahjaa ostaessa ei tarvitse tietää lahjakortin saajan makumieltymyksiä ja toki erikoisruokavaliotkin huomioidaan toiveiden mukaan.

Verkkokaupasta ostettaessa lahjakortit toimitetaan postitse. Jos haluat noutaa lahjakortin paikanpäältä, voit piipahtaa Ravintola Näsinneulassa ravintolan aukioloajan puitteissa ja ostaa lahjakortit suoraan ravintolasta.

Valittavanasi ovat:

Illallislahjakortti yhdelle 110 €

Illallislahjakortti kahdelle 220 €

Edellinen Seuraava