Takaisin

Lahjakortit

Särkänniemen lahjakortit ovat oiva tapa tarjota lahjansaajalle jotain unohtumatonta.
Kysy lisää myynnistämme!
myynti@sarkanniemi.fi
Puh. 0207 130 212

Särkänniemen lahjakortti

Etsitkö tapaa muistaa työntekijää tai yhteistyökumppania? Särkänniemen lahjakortti on oiva tapa tarjota lahjansaajalle jotain unohtumatonta. Euromääräisellä lahjakortilla voi tehdä ostoksia Särkänniemen lipunmyynnissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa.

Lahjakortilla voit tarjota elämänmittaisia huvimuistoja huvipuiston puolella tai vaikkapa Suomen kirjaimellisesti korkeatasoisimman ruokaelämyksen Ravintola Näsinneulassa. Särkänniemen lahjakortti on lahjansaajalle jopa arvoaan suurempi lupaus kesän parhaasta päivästä, ja siihen kiinnittyy paljon positiivisia tunteita ja muistoja.

Lahjakortit ovat myynnissä sekä verkossa että paikan päällä, ja ne ovat saatavilla Särkänniemi- ja Ravintola Näsinneula -ulkoasulla.

Osta Särkänniemen lahjakortti

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortilla ilahdutat niin yhteistyökumppaneita, henkilökuntaa kuin asiakkaita!

Illallislahjakortti sisältää Finlandia- tai Kasvismenun juomasuosituksineen. Lahjakortin saaja voi valita näistä vaihtoehdoista mieleisensä menun, joten lahjaa ostaessa ei tarvitse tietää lahjakortin saajan makumieltymyksiä ja toki erikoisruokavaliotkin huomioidaan toiveiden mukaan.

Verkkokaupasta ostettaessa lahjakortit toimitetaan postitse. Jos haluat noutaa lahjakortin paikanpäältä, voit piipahtaa Ravintola Näsinneulassa ravintolan aukioloajan puitteissa ja ostaa lahjakortit suoraan ravintolasta.

Illallislahjakortti yhdelle 110 €

Illallislahjakortti kahdelle 220€

Osta Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti

Ravintola Näsinneula, Särkänniemi, Näsijärvi, Särkänniemi

Edellinen Seuraava