Takaisin

Kokouspalvelut

Särkänniemen elämykselliset kokoustilat tarjoavat mahdollisuuden astetta viihtyisämpään työskentelyyn!
Kysy lisää myynnistämme!
myynti@sarkanniemi.fi
Puh. 0207 130 212

Palaverin paikka?

Satumaiset puitteet Koiramäen viehättävässä vanhanaikaisessa miljöössä tai Planetaarion tähtikupolin alla tekevät kokouspäivästäsi taatusti ikimuistoisen. Myyntimme rakentaa sinulle mielellään juuri sinun tilaisuuteesi sopivan paketin kokoustiloineen, uniikkeine tauko-ohjelmineen sekä huippulaadukkaine tarjoiluineen.

Tähtikupolin alla

Tähdellisen asian läpikäyntiin sopiva Planetaario on visuaalisesti ja akustisesti hauska auditorio, jonka tähtikupolin alle mahtuu isompikin joukko. Planetaario sopii esittelytilaisuuksien, luentojen, kokousten sekä tietenkin perinteisten tähti- ja elokuvanäytösten pitopaikaksi.

Henkilömäärä: max. 139 henkeä
Hinta: ensimmäinen tunti 90 €, seuraavat tunnit 70 € / alkava tunti.  Hintoihin lisätään alv 24 %.

Planetaario, Särkänniemi, Planetaario-näytökset, Tähtitaivas, Planeetat, Maailmankaikkeus

Vanhanajan malliin

Mauri Kunnaksen luomaan satumaailmaan perustuvassa Koiramäessä voi aistia vanhanajan elämää kaupungin pääkadun viehättävissä rakennuksissa ja Raatihuoneen pompöösissä tunnelmassa. Raatihuone on hurmaava, pieni kokoustila. Piiat tuovat tilauksesta myös paakkelsia arvon fröökynöiden ja herrojen kokouspöytään.

Henkilömäärä: max. 15 henkeä
Hinnoittelu: ensimmäinen tunti 70 €, seuraavat tunnit 50 € / alkava tunti. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Raatihuone, Koiramäki, Särkänniemi

Tarjoilut arjen yläpuolella

Särkänniemessä kokoustarjoiluista vastaa Ravintola Näsinneula, joka kuuluu kirjaimellisesti maamme korkeatasoisimpiin ravintoloihin. 124 metrin korkeudessa sijaitseva pyörivä ravintola tarjoaa erinomaista ruokaa ja poikkeuksellisen hienoja näkymiä yli kaupungin kattojen.

Maisemaravintola Välke

Maisemaravintola Välke sijaitsee Näsinneulan näkötornin juurella toisessa kerroksessa. Ravintolasalin ikkunoista voi ihailla niin Tornado-vuoristoradan kiemuroita kuin horisontissa avautuvaa Näsijärveä. Välkkeessä ryhmänne voi nauttia maistuvan kokouslounaan tai vaikkapa iltapäiväkahvit.

Kysy lisää myynnistämme!

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

Ravintola Näsinneula, Särkänniemi

 

 

Ravintola Näsinneula, Särkänniemi, Näsijärvi, Särkänniemi

Edellinen Seuraava