Takaisin

Koiramäen päiväkotiaamut

Tervetuloa viettämään iloista aamupäivää Koiramäen eläinpuistoon!
Kysy lisää myynnistämme!
Soita 020 713 0212
Laita viesti myyntipalvelu
@sarkanniemi.fi

Tervetuloa kevätretkelle Koiramäkeen 15. tai 25. toukokuuta!

Särkänniemi kutsuu kaikki päiväkotiryhmät viettämään iloista aamupäivää Koiramäen eläinpuistoon. Koiramäki on Mauri Kunnaksen kirjoihin perustuva maailma, jossa satu muuttuu todeksi joka askeleella.

Tunnelmallisessa eläinpuistossa saa ihmetellä, touhuta, leikkiä ja koskea. Koiramäen kaupungissa lapset pääsevät kurkistamaan vanhan ajan elämään. Astukaa siis sisälle tarinaan ja tavatkaa kaikki ihanat eläimemme: alpakat, koiranpennut, villasiat Manta ja Maurix, minipossut Maisa ja Pipsa, lampaat sekä monet muut eläinystävät.

Koiramäen eläinpuisto, Koiramäki, Särkänniemi

Vierailupäivät

Koiramäen eläinpuisto avaa ovensa jälleen toukokuussa 2018. Voitte valita teille sopivan kevätretkipäivän kahdesta vaihtoehdosta: tiistai 15.5. tai perjantai 25.5.

Päiväkotiaamua Koiramäessä voi tulla viettämään klo 9.00. Koiramäki avautuu kaikille asiakkaille klo 11.00.

Vierailun hinta on 7,50 € / lapsi. Hinta edellyttää ennakkovarausta kahta viikkoa ennen retkipäivää sekä yhteismaksua. Hinta koskee myös alle 3-vuotiaita lapsia. Päiväkotiryhmien ohjaajat ja opettajat pääsevät mukaan veloituksetta.

Kananmuna, Koiramäki, Särkänniemi

Alueella voi päiväkotiaamuina ostaa pientä makeaa Tropin & Nekun Apteekista, kokeilla onneaan narunvedossa tai istahtaa hetkeksi vaikka kaakaolle tai jäätelöpuikolle Guggelböön kahvilaan.

Koiramäki-retkeen voi halutessaan yhdistää myös vierailun Akvaarioon ja Näsinneulan näkötorniin. Päivään on mahdollista yhdistää myös ruokailu esimerkiksi Maisemaravintola Välkkeessä. Tiedustele edullisia hintoja ja ruokailuvaihtoehtoja päiväkotiryhmille myyntipalvelustamme.

Kysy lisää myynnistämme!

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myyntipalvelu@sarkanniemi.fi

villasika, Koiramäen eläinpuisto, Koiramäki, Särkänniemi

 

Edellinen Seuraava