Takaisin

Koiramäen päiväkotiaamut

Tervetuloa viettämään iloista aamupäivää Koiramäen eläinpuistoon!
Kysy lisää myynnistämme!
Soita 020 713 0212
Laita viesti myynti
@sarkanniemi.fi

Tervetuloa kevätretkelle Koiramäkeen!

Särkänniemi kutsuu kaikki päiväkoti- ja koululaisryhmät viettämään iloista aamupäivää Koiramäen eläinpuistoon. Koiramäki on Mauri Kunnaksen kirjoihin perustuva maailma, jossa satu muuttuu todeksi joka askeleella.

Tunnelmallisessa eläinpuistossa saa ihmetellä, touhuta, leikkiä ja koskea. Koiramäen kaupungissa lapset pääsevät kurkistamaan vanhan ajan elämään. Astukaa siis sisälle tarinaan ja tavatkaa kaikki ihanat eläimemme: alpakat, koiranpennut, villasiat, minipossut, lampaat sekä monet muut eläinystävät.

Koiramäen eläinpuisto, Koiramäki, Särkänniemi

Vierailupäivät

Koiramäen eläinpuisto avaa ovensa päiväkoti- ja koululaisryhmille jälleen keväällä 2019. Vierailupäivät ovat toukokuussa to 16.5.2019, pe 17.5.2019, pe 24.5.2019 ja elokuussa ti 20.8.2019.

Koiramäki-vierailun voi aloittaa vierailupäivänä klo 9.00. Koiramäki avautuu kaikille asiakkaille klo 11.00. Päiväkotiaamuina ensimmäinen näytelmä esitetään Tassuteatterin lavalla jo klo 10.00.

Vierailun hinta on 7,50 € / lapsi. Hinta edellyttää ennakkovarausta kahta viikkoa ennen retkipäivää sekä yhteismaksua. Hinta koskee myös alle 3-vuotiaita lapsia. Päiväkotiryhmien ohjaajat ja luokkien opettajat pääsevät mukaan veloituksetta.

Kananmuna, Koiramäki, Särkänniemi

Alueella voi ostaa pientä makeaa Tropin & Nekun Apteekista, kokeilla onneaan narunvedossa tai istahtaa hetkeksi vaikka kaakaolle tai jäätelöpuikolle Guggelböön kahvilaan.

Samalla reissulla on mahdollista vierailla myös Akvaariossa tutustumassa vedenalaiseen maailmaan! Liput Akvaarioon 5 € / lapsi. Ruokailu retken oheen onnistuu esimerkiksi Maisemaravintola Välkkeessä. Tiedustele ruokailuvaihtoehtoja päiväkoti- ja koululaisryhmille myynnistämme.

Varaa retkipäivä myynnistämme!

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

villasika, Koiramäen eläinpuisto, Koiramäki, Särkänniemi

 

Edellinen Seuraava