Takaisin

Kilpailut

Särkänniemi järjestää eri sesonkien aikana paljon erilaisia kilpailuja.

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Tälle sivulle on koottu kaikki Särkänniemen tällä hetkellä käynnissä olevat kilpailut ja arvonnat.

Throwback Thursday -arvonta Facebookissa

Särkänniemi juhlii 50-vuotissyntymäpäiviä kesällä 2019! Onko sinulla jokin ihana Särkänniemi-kuva jaettavana näiden vuosien varrelta? Jaa se meille kommentoimalla Facebook-postauksia ajalla 6.6.–25.6.2019 ja voit voittaa neljän hengen Särkänniemi-rannekepaketin kesälle!

Säännöt

#Possujuna-kisa Instagramissa

Possujuna on kaikkien suosikki! Jaa Possujuna-kuvasi Instagramissa tunnisteilla #possujuna ja #särkänniemi ja voit voittaa huvittelurannekkeet neljälle! Kisa on käynnissä 12.4.–7.9.2019 Särkänniemen Instagramissa.

Säännöt

#Huvimuisto-kisa Instagramissa

Särkänniemi on kesän paras huvimuisto! Jaa kesäinen Särkänniemi-kuvasi Instagramissa tunnisteilla #huvimuisto ja #kplussa ja voit voittaa K-ryhmän 50 euron arvoisen lahjakortin! Kisa on käynnissä 13.5.–25.8.2019 Särkänniemen Instagramissa. Arvomme uuden voittajan joka viikko!

Säännöt

B-DAY -arvonta Instagramissa ja Facebookissa

Särkänniemen Facebookissa ja Instagramissa on käynnissä päivittäin 24.–28.6. asti kilpailu, jossa arvotaan kaikkien lähtölaskenta B-DAY-tapahtumaan -julkaisuja kommentoineiden kesken joka päivä kaksi Särkänniemi-ranneketta sekä Facebookissa että Instagramissa. Kunkin palkinnon arvo on yhteensä 94 €.

Säännöt

Edellinen Seuraava