Takaisin

Kilpailut

Särkänniemi järjestää eri sesonkien aikana paljon erilaisia kilpailuja.

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Tälle sivulle on koottu kaikki Särkänniemen tällä hetkellä käynnissä olevat kilpailut ja arvonnat.

Etsi BOOM Box ja voita itsellesi ja kaverillesi Happy Hours -rannekkeet

Särkänniemen huvipuistoalueelle on piilotettu neljänä torstaina (25.7.; 1.8.; 8.8.; 15.8.) Särkänniemen BOOM Boxeja. Jokaisena torstaina piilotettuja boxeja on 4 kpl. Kilpailuun osallistutaan saapumalla Särkänniemeen ja etsimällä piilotettuja BOOM Boxeja Särkänniemen sosiaalisesta mediasta (Facebook ja Instagram) löytyvien vihjeiden avulla.

Yhdessä BOOM Boxissa on 2 kpl Särkänniemi Happy Hours -rannekkeita (yhden rannekepaketin arvo 78 €) + oheistuotteita (esim. tarroja, karkkia, virvoitusjuomia). Rannekkeet on käytettävä Särkänniemi Happy Hours -tapahtumassa pe 16.8.2019. Rannekkeita ei vaihdeta toisin rannekkeisiin tai rahaksi. Tapahtuma on kielletty alle 18-vuotiailta. Lue lisää tapahtumasta!

Säännöt

#Possujuna-kisa Instagramissa

Possujuna on kaikkien suosikki! Jaa Possujuna-kuvasi Instagramissa tunnisteilla #possujuna ja #särkänniemi ja voit voittaa huvittelurannekkeet neljälle! Kisa on käynnissä 12.4.–7.9.2019 Särkänniemen Instagramissa.

Säännöt

#Huvimuisto-kisa Instagramissa

Särkänniemi on kesän paras huvimuisto! Jaa kesäinen Särkänniemi-kuvasi Instagramissa tunnisteilla #huvimuisto ja #kplussa ja voit voittaa K-ryhmän 50 euron arvoisen lahjakortin! Kisa on käynnissä 13.5.–25.8.2019 Särkänniemen Instagramissa. Arvomme uuden voittajan joka viikko!

Säännöt

Keksi nimet anakondille -arvonta

Särkänniemen Facebookissa ja Instagramissa on 1.–7.7.2019 käynnissä kilpailu, jossa ehdotetaan nimiä Särkänniemen Akvaarion uusille anakondille nimiä. Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan yksi voittaja, joka saa kahden Särkänniemi-rannekkeen paketin. Jos joku nimistä valitaan, ensimmäinen valittuja nimiä ehdottanut palkitaan myös. Palkinnon arvo on 94 €. Käärmeiden nimet julkistetaan syksyllä.

Säännöt

 

Edellinen Seuraava