Takaisin

Kilpailut

Särkänniemi järjestää eri sesonkien aikana paljon erilaisia kilpailuja.

Tälle sivulle on koottu kaikki Särkänniemen tällä hetkellä käynnissä olevat kilpailut.

 

X vs Hype -tiimihaku

Haku on alkanut! Nyt on sinun mahdollisuutesi loistaa tubettajatähtien Tuure Boeliuksen ja ILONAn rinnalla ja viettää ikimuistoinen huvipäivä Särkänniemessä! Tuure ja ILONA luotsaavat Hype- ja X-tiimejään hauskoissa haasteissa ympäri huvipuiston ja kaipaavat juuri sinun apuasi!

Osallistu julkaisemalla 27.5. klo 23.59 mennessä Instagramissa julkisella tilillä lyhyt video itsestä, jossa kerrot, kumpaan tiimiin (Hype tai X) haluat kuulua, ja perustelet, miksi juuri sinä sopisit tähän kyseiseen tiimiin. Käytä videossa tunnisteita #särkänniemi, #xvshype ja #huvilaitteidentaisto. Kannattaa pistää videolla oma persoona peliin!

Osallistuneiden videoiden kesken valitaan neljä (4) voittajaa kummankin tubettajan tiimiin. Voittajat saavat Särkänniemi-kuvauspäivän lisäksi palkinnoksi Särkänniemi-rannekkeet (arvo 46 €) käytettäväksi myöhemmin kesällä. Tuure Boeliuksen tiimin haastekuvauspäivä on pe 8.6. ja ILONAn tiimin ma 11.6. Osallistuaksesi kilpailuun, sinun tulee sitoutua tulemaan Tampereelle Särkänniemeen jompana kumpana päivänä ja allekirjoittaa kuvauslupa. Kilpailun osallistumisikäraja on 15 vuotta.

Lue kilpailun säännöt täältä.

Missä Manta majailee -arvonta

Koiramäen eläinpuiston vekkuli villasikaneiti Manta on lähtenyt omatoimiselle seikkailulle ja piiloutunut jonnekin Särkänniemen kesäesitteen (ilmestyy 24.5.2018) sivuille. Etsi Manta, kerro meille millä sivulla possu majailee ja voit voittaa koko perheen rannekkeet!

Osallistumisaikaa on 24–31.5.2018. Arvomme kaikkien oikein vastanneiden kesken yhden neljän hengen Särkänniemi-rannekepaketin (arvo 184 €).

Osallistu kisaan täällä. Lue säännöt täältä.

Särkänniemen Instagram 30 000 seuraajaa

Jos Särkänniemen Instagram-tili yltää 30 000 seuraajaan 31.5. mennessä, kilpailuun 31.5. klo 23:59 mennessä osallistuneiden kesken arvotaan neljä voittajaa, joista yksi voittaa Särkänniemen Kesäkausarin (arvo 135 €) ja kolme voittaa kaksi kappaletta Särkänniemi-rannekkeita (arvo 92 €). Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla kilpailujulkaisuun.

Kilpailun viralliset säännöt.

Särkänniemen Facebook 100 000 tykkäystä

Jos Särkänniemen Facebook-sivu yltää 100 000 tykkäykseen 31.5. mennessä, kilpailuun 31.5. klo 23:59 mennessä osallistuneiden kesken arvotaan neljä voittajaa, joista yksi voittaa Särkänniemen Kesäkausarin (arvo 135 €) ja kolme voittaa kaksi kappaletta Särkänniemi-rannekkeita (arvo 92 €). Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla kilpailujulkaisuun.

Kilpailun viralliset säännöt.

Prännärin joulu ainainen -kuvakilpailu

Mitäs kummaa Koiramäen Prännäristä löytyy? Nurkassa seisova kuusi, pienet tonttuset ja kynttilät vievät suoraan Koiramäen joulun tunnelmaan. Prännärissä voit kokea joulun taian ympäri vuoden ja kirjoittaa kirjeen itsellensä joulupukille jo hyvissä ajoin ennen juhannusta!

Istahda pukin tuolille, ota jouluinen kuva itsestäsi ja julkaise se Instagramissa julkisella tilillä tunnisteella #koiramäenjoulu. Jaamme ja palkitsemme parhaita kuvia Koiramäen joulun lipuilla somekanavissamme läpi kesän 26.8.2018 asti.

Lue kisan säännöt täältä.

Edellinen Seuraava