Takaisin

Kilpailut

Särkänniemi järjestää eri sesonkien aikana paljon erilaisia kilpailuja.

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Tältä sivulta löydät kaikki Särkänniemen tällä hetkellä käynnissä olevat kilpailut ja arvonnat.

Dumle-ruletti Instagramissa ja Facebookissa

Osallistu Särkänniemen Duble-rulettiin Instagramissa ja Facebookissa ja voit voittaa 2 kg karkkia! Veikkaa mihin numeroon ruletin valo pysähtyy. Arvomme voittajan kaikkien voittonumeroa veikanneiden kesken. Palkintolaatikko sisältää noin puolet uutta mansikanmakuista Dumlea ja puolet Original Dumlea. Yhteensä palkintolaatikoita arvotaan 4 kpl. Palkinnot postitetaan voittajille. Osallistu 27.4.2020 klo 12 mennessä.

Arvonnan säännöt

#SärkänniemiAtHome-haaste Instagramissa ja Facebookissa

Osallistu #SärkänniemiAtHome-haasteeseen ja voita rannekkeet Särkänniemeen! Särkänniemen ollessa toistaiseksi suljettu haluamme tuoda palan huvipuiston taikaa koteihin! Heitämme pallon sinne kotisohville, sillä haluamme nähdä juuri teidän villit ja luovat toteutuksenne!

Millä tavoin Särkänniemen huvilaitteet, herkut, pelit ja muut mukavat huvimuistot voisi siirtää kotioloihin? Kylpyankat Koskiseikkailun pyörteissä, lumihattara tai narunveto verhotangossa – vain Näsinneulan antenni on rajana! Voit hyödyntää toteutuksessa Särkänniemen on ride -videoita, joita löydät YouTube-kanavaltamme.

Kuvaa video, osallistu kilpailuun ja voit voittaa rannekkeet kahdelle hengelle Särkänniemeen (arvo 94 €). Valitsemme voittajan joka perjantai 24.4.2020 asti.

Osallistu näin:

Facebook: Julkaise videosi kilpailupostauksen alle.

Instagram: Julkaise videosi julkisella tilillä. Käytä postauksen kuvatekstissä tunnistetta #SärkänniemiAtHome.

Kilpailun säännöt

Edellinen Seuraava