Takaisin

Kilpailut

Särkänniemi järjestää eri sesonkien aikana paljon erilaisia kilpailuja.

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Tälle sivulle on koottu kaikki Särkänniemen tällä hetkellä käynnissä olevat kilpailut ja arvonnat.

Throwback Thursday -arvonta Facebookissa

Särkänniemi juhlii 50-vuotissyntymäpäiviä kesällä 2019! Onko sinulla jokin ihana Särkänniemi-kuva jaettavana näiden vuosien varrelta? Jaa se meille kommentoimalla Facebook-postauksia ajalla 6.6.–25.6.2019 ja voit voittaa neljän hengen Särkänniemi-rannekepaketin kesälle!

Säännöt

#Possujuna-kisa Instagramissa

Possujuna on kaikkien suosikki! Jaa Possujuna-kuvasi Instagramissa tunnisteilla #possujuna ja #särkänniemi ja voit voittaa huvittelurannekkeet neljälle! Kisa on käynnissä 12.4.–7.9.2019 Särkänniemen Instagramissa.

Säännöt

#Huvimuisto-kisa Instagramissa

Särkänniemi on kesän paras huvimuisto! Jaa kesäinen Särkänniemi-kuvasi Instagramissa tunnisteilla #huvimuisto ja #kplussa ja voit voittaa K-ryhmän 50 euron arvoisen lahjakortin! Kisa on käynnissä 13.5.–25.8.2019 Särkänniemen Instagramissa. Arvomme uuden voittajan joka viikko!

Säännöt

B-DAY karkkiboksi Instagramissa ja Facebookissa

Särkänniemen Facebookissa ja Instagramissa on käynnissä 19.–25.6. kilpailu, jossa arvomme kaikkien Instagramissa Särkänniemeä seuraavien ja kisajulkaisua kommentoineiden sekä Facebookissa kisajulkaisua kommentoineiden kesken BOOM BOXin täynnä karkkia ja Särkänniemi-rannekkeet neljälle Särkänniemi B-DAY-tapahtumaan 29.6. Palkinnon arvo on noin 230 €.

Säännöt

B-DAY -arvonta Instagramissa ja Facebookissa

Särkänniemen Facebookissa ja Instagramissa on käynnissä päivittäin 24.–28.6. asti kilpailu, jossa arvotaan kaikkien lähtölaskenta B-DAY-tapahtumaan -julkaisuja kommentoineiden kesken joka päivä kaksi Särkänniemi-ranneketta sekä Facebookissa että Instagramissa. Kunkin palkinnon arvo on yhteensä 94 €.

Säännöt

Edellinen Seuraava