Takaisin

Tietoa kesätyöstä Särkänniemessä

Kesätyö Särkänniemessä on ikimuistoinen.

Kesätyö Särkänniemessä

Edellytämme kaikilta hakijoilta:

Tehtävästä riippuen vähintään 16 tai 18 vuoden ikää

Suomen kielen taitoa

Kykyä ja halua palvella kaikkia asiakkaitamme iloisesti

Kykyä työskennellä kiireessä ja paineen alla

Yhteistyökykyä

Ahkeruutta ja joustavuutta

Vastuuntuntoa

Mahdollisuutta olla työssä huhtikuun lopusta alkaen. Huhtikuun lopussa järjestetään koulutuksia, joihin osallistuminen on välttämätöntä, jotta voi aloittaa työt. Lisäksi osana koulutuksia järjestetään myös muita perehdytyspäiviä. Särkänniemen huvipuiston kesäkausi ajoittuu huhtikuun lopusta syyskuun alkuun.

 

Arvostamme työntekijöitä valitessamme:

Oma-aloitteisuutta

Kykyä palvella lapsia

Kielitaitoa. Englanti, ruotsi ja venäjä ovat tärkeimpiä kieliä, mutta arvostamme myös muiden kielien osaamista.

Mahdollista aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä

Ympäristömyönteisyyttä

 

Tarjoamme sinulle:

Pitkän ja varman kesätyösuhteen

Runsaasti koulutusta, josta sinulle on hyötyä myös jatkossa

Laajalti arvostetun työkokemuksen

Paljon hauskaa ja haastavaa asiakaspalvelutyötä

Mahtavan työyhteisön ja työkaverit

Mukavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat ilmainen huvittelu Särkänniemen laitteissa ja kohteissa vapaa-aikana, vapaaliput Särkänniemeen, merkittävät alennukset Särkänniemen rannekkeista, ravintoloista, kahviloista, kioskeista ja myymälöistä sekä maksuttomat sisäänpääsyt ja rannekkeet moniin muihin Suomen huvipuistoihin ja matkailukohteisiin.

Linkki rekrytoinnin rekisteriselosteeseen

Työajat

Särkänniemen kesäkausi ajoittuu aikavälille 1.5.–5.9.2020. Huvipuisto on avoinna joka päivä 9.5.–30.8.2020 välisenä aikana.

Särkänniemen kesätyöntekijät työskentelevät huvipuiston aukioloaikoina. Lisäksi eri työpisteissä on päivää valmistelevia ja päivän päätteeksi tehtäviä töitä. Työpäivän pituus vaihteleekin työtehtävien ja sesongin mukaan. Työtuntien määrä kolmen viikon jaksossa on sesongin aikana keskimäärin 60–100 tuntia, keskimäärin 5 työpäivää viikossa. Huvipuistokauden alussa ja lopussa, kun huvipuisto on avoinna vain viikonloppuisin tai typistettyjen aukioloaikojen mukaan, työtuntien määrä on usein pienempi.

Ikärajat

Edellytämme työntekijöiltä tehtävästä riippuen vähintään 16 tai 18 vuoden ikää. Työnhaun ikärajat perustuvat lakiin nuorista työntekijöistä sekä viranomaismääräyksiin. Särkänniemessä tehtävän työn raskaus, työpäivien pituus, työpäivien väliin jäävien lepoaikojen pituus sekä työskentelykellonajat (myöhään työskenteleminen) aiheuttavat sen, että Särkänniemeen ei voida palkata alle 16-vuotiaita.

Joihinkin tehtäviin ikäraja on 18 vuotta. Esimerkiksi huvilaitteille tai lipunmyyntiin ei voida palkata alle 18-vuotiaita huvilaitteiden käyttöön liittyvien määräysten ja lipunmyynnissä myytävien tuotteiden vuoksi.

Palkkaus

Särkänniemessä noudatetaan huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta. Nykyisen työehtosopimuksen sopimuskausi on 1.2.2018–31.3.2020.

Palkkajaksot ovat 1.–15.päivä ja 16.– kuukauden viimeinen päivä. Palkka maksetaan 7 arkipäivän kuluessa palkkajakson päättymisestä. Työsuhteen päätyttyä maksettava loppupalkka ja vuosilomalain mukaiset lomakorvaukset maksetaan viimeisen tilin yhteydessä normaalina palkanmaksupäivänä.

Palkka muodostuu tuntipalkasta ja työaikaan liittyvistä lisistä. Tuntipalkka vaihtelee tehtävän (palkkaryhmät) ja työkokemuksen mukaan. Työkokemukseksi huomioidaan aiempi työskentely Särkänniemessä.

Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimuksen mukainen palkkataulukko

Sopimuskausi 1.2.2018–31.3.2020

0–6 kk 6–12 kk yli 1 v. yli 2 v. yli 5 v. yli 10 v.
 A-ryhmä 7,50 8,23 9,20 9,55 9,86 10,21
 B-ryhmä 8,55 9,35 10,57 10,77 10,97 11,17
 C-ryhmä 9,14 10,23 11,56 11,83 12,06 12,30

 

Maksettavat lisät:

  • iltatyölisä klo 18.00 jälkeen on 1,10 €/t
  • pyhäkorvaus on 100 % korotettu tuntipalkka sunnuntaisin ja arkipyhinä
Edellinen Seuraava