Takaisin

Kausikortti

Kausikortilla huvittelet koko Särkänniemen kesäkauden!
Kausikortti 2020
Särkänniemen verkkokaupasta 119 €
Paikan päältä Näsinneulan aulainfosta 139 €
Kausikortin päivitys 119 €

Kausikortilla huvittelu on sujuvaa!

Särkänniemen Kausikortti on henkilökohtainen kuvallinen kortti, jolla pääsee huvittelemaan Särkänniemen huvilaitteissa (pituusrajoitukset huomioiden) ja kohteissa (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) huvipuiston kyseisen vuoden kesäkauden ajan (pl. pääsymaksulliset konserttipäivät, katso lisätietoja sivun alareunasta kohdasta ”Hyvä tietää”).

Kausikortti on samanhintainen yli ja alle 120-senttiä pitkille huvittelijoille. Tarkista pääsysi huvilaitteisiin huvilaitetaulukosta.

Kausikortilla ei tarvitse lunastaa erillistä ranneketta, vaan laitteisiin ja kohteisiin pääsee ikiomaa korttia näyttämällä. Jos kuitenkin haluat lunastaa huvittelupäivän ajaksi Särkänniemi-rannekkeen, voit tehdä sen huvipuiston aukioloaikojen puitteissa Pelitalon lipunmyynnistä hintaan 1 €/ranneke/huvittelupäivä. Kausikortti tulee olla mukanasi aina huvittelemaan saapuessasi, sillä ilman korttia ei laitteisiin tai kohteisiin pääse.

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemen kohteissa ja pituusrajoituksiltaan sallituissa huvilaitteissa ilmaiseksi, eivätkä näin ollen tarvitse Kausikorttia tai muuta lipputuotetta.

Kausikortti 2020

Särkänniemen Kausikortti kesäkaudelle 2020 on myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa ja paikan päällä Näsinneulan ala-aulan infossa. Varmista itsellesi ja läheisillesi hurjan hauska ensi kesä Särkänniemessä! Kausikortti on voimassa Särkänniemen huvipuistokauden 2020 ajan, eli sillä voi viettää yli 100 hurjan hauskaa huvittelupäivää Särkänniemessä. Huomioithan, että huvipuistokauden ulkopuolella Kausikortti ei ole voimassa.

Osta uusi Kausikortti verkkokaupasta: 119 € (norm. 139 €)

Särkänniemen Kausikortti kesäkaudelle 2020 on myynnissä 31.5.2020 asti Särkänniemen verkkokaupassa ennakko-ostajan etuhintaan 119 € (norm. 139 €). Osta ensi kesän huvit nyt kätevästi kotiin postitettuna! Verkkokauppaostoksiin lisätään käsittelymaksu 1,90 € / tilaus. Osta Kausikortti!

Osta uusi Kausikortti paikan päällä Särkänniemessä: 139 €

Särkänniemen Kausikortti kesäkaudelle 2020 on myynnissä paikan päällä Särkänniemen huvipuistossa normaalihintaan. Osta omasi Näsinneulan aulainfosta ja saat Kausikortin heti mukaasi! Aulainfo on avoinna Näsinneulan näkötornin aukioloaikojen mukaan. Tarkista Näsinneulan aukioloajat täältä.

Päivitä viime vuoden Kausikortti uuteen paikan päällä Särkänniemessä: 119 €

Päivittämällä Kausikorttisi voit muovin lisäksi säästää rahaa ja luoda entistä kestävämpiä huvimuistoja myös tulevaisuudessa! Kesäkauden 2019 kausikorttilaisten on mahdollista päivittää vanha Kausikortti kesäkaudelle 2020 kausarilaisten omaan etuhintaan 119 €. Viime vuoden Kausikortin on oltava mukana ostotilanteessa.

Päivitysmahdollisuus on voimassa paikan päällä Näsinneulan aulainfossa. Huomioithan, että päivittämällä vanhan kortin uuteen et saa uutta kausikorttia tai kuvaa korttiin vaan vanha kortti päivitetään olemaan voimassa myös kaudella 2020. Tarkista Näsinneulan aukioloajat täältä.

Kausikortin 2020 edut

Vuoden 2020 Kausikorttia näyttämällä saat Särkänniemi Zonesissa Lempäälän Ideaparkissa Zones-rannekkeen hintaan 19,90 € (norm. 22,90 €). Yhden Zonen ranneke maksaa kausikorttilaiselle 11,90 € (norm. 13,90 €). Edut ovat voimassa Kausikortin haltijalle ja yhdelle kaverille. Kausikortin ja Kausikortin haltijan on oltava mukana. Zonesin edut ovat voimassa 31.5.2020 asti. Rannekkeet on käytettävä ostopäivänä.

Kausikorttilaisen tiedot

Kausikorttia varten tarvitsemme osto- ja maksutapahtuman yhteydessä seuraavat tiedot kortin haltijasta:

  1. Etunimi, sukunimi, syntymäpäivä ja -vuosi, valokuva ja sähköpostiosoite
  2. Huoltajan etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jos haltija on alle 18 vuotias
  3. Valokuva. Paikan päältä ostettaessa valokuva otetaan ostohetkellä! Jos kausikortin haltija ei ole mukana hakuhetkellä, ota mukaan kuva korttia varten. Kuvaksi kelpaa valokuva, jossa kortin haltijan kasvot ovat tunnistettavissa.

 

Hyvä tietää

Särkänniemen Kausikortin tietosuojaseloste.

Huomioithan, että Särkänniemen Kausikortti ei ole voimassa Sara Hildénin taidemuseossa, SuperPark Särkänniemessä eikä Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevassa Särkänniemi Zonesissa.

Huomioithan, että huvipuistokauden 2020 Kausikortti ei käy sisäänpääsynä keskikesän pääsymaksullisille huvipuistokonserttipäiville, vaan kausikorttilaisen tulee ostaa sisäänpääsylippu. Huvilaitealueelle päästyään kausikorttilainen voi huvitella Kausikortilla normaalisti. Huvipuistokonserttipäivät ovat la 27.7., la 4.9., la 11.7., la 25.7. ja la 1.8.2020.

Huvipuistokauden 2020 Kausikortti ei myöskään käy lipputuotteena pe 14.8.2020 Särkänniemi Happy Hours K18 -tapahtumapäivään tai huvilaitteisiin, vaan kausikorttilaisen tulee ostaa tälle päivälle Happy Hours -ranneke tai kauden 2020 avoimen päivän Särkänniemi-ranneke (yli 120 cm).

Kadonneen kortin uusimisesta peritään lunastusmaksu 10 €.

Edellinen Seuraava