Takaisin

Kausikortti

Kausikortti on ehdottomasti edullisin tapa viettää Särkänniemi-kesää!

Kausikortilla huvittelu on sujuvaa

Särkänniemen Kausikortin 2018 myynti on loppunut tälle kaudelle.

Kausikortti 2019 tulee myyntiin paikan päällä huvipuistossa ja verkkokaupassa kesäkauden päättäripäivänä 8.9.2018 alennettuun ennakkohintaan 119 € (norm. 139 €). Mitä aiemmin ostat Kausikorttisi, sitä paremmat edut saat. Tutustu Kausikortilla saataviin etuihin alla.

Särkänniemen Kausikortti on henkilökohtainen kuvallinen kortti, jolla pääsee huvittelemaan Särkänniemen huvilaitteissa ja kohteissa koko kesäkauden 2019 ajan.

Kausikortilla ei lunasteta ranneketta vaan laitteisiin ja kohteisiin pääsee korttia näyttämällä. Kausikortti tulee olla mukanasi aina huvittelemaan saapuessasi, sillä ilman korttia ei laitteisiin tai kohteisiin pääse.

Särkänniemen kesässä on tiedossa taatusti hurjaa menoa, ja ostamalla Kausikortin varmistat paikkasi Särkänniemen huikeiden huvilaitteiden pyörityksessä. Jos haluat välillä hidastaa tahtia, niin Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni tarjoavat ihmeellistä nähtävää ja koettavaa.

Huomioithan, että Särkänniemen Kausikortti ei ole voimassa Sara Hildénin taidemuseossa, SuperPark Särkänniemessä eikä Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevassa Zones by Särkänniemessä.

Kausikortin 2019 edut

Ostamalla kauden 2019 Kausikortin Karmivan karnevaalin loppuun 20.10.2018 mennessä Kausikortti 2019 vastaa ranneketta jokaisena aukiolopäivänä sekä Karmivassa karnevaalissa että Koiramäen joulussa vuonna 2018.

Ostamalla kauden 2019 Kausikortin Koiramäen joulun loppuun 28.12.2018 mennessä Kausikortti 2019 vastaa ranneketta jokaisena aukiolopäivänä Koiramäen joulussa vuonna 2018.

Kausikortin 2019 haltijan seurue saa Koiramäen joulun 2018 liput -50 % alennuksella. Etu koskee paikan päältä Särkänniemen lipunmyynnistä ostettuja normaalihintaisia lipputuotteita. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Vuoden 2019 Kausikortilla saa -50 % alennuksen Särkänniemen kesäkauden ulkopuolisiin tapahtumiin ja kohdevierailuihin kalenterivuoden 2019 loppuun asti, esimerkiksi Karmivaan karnevaaliin ja Koiramäen jouluun. Etu koskee paikan päältä Särkänniemen lipunmyynnistä ostettuja normaalihintaisia lipputuotteita. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Kausikortin 2018 edut

Vuoden 2018 Kausikortilla saa -50 % alennuksen Särkänniemen kesäkauden ulkopuolisiin tapahtumiin ja kohdevierailuihin kalenterivuoden 2018 loppuun asti, esimerkiksi Karmivaan karnevaaliin ja Koiramäen jouluun. Etu koskee paikan päältä Särkänniemen lipunmyynnistä ostettuja normaalihintaisia lipputuotteita. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Kausikorttia 2018 näyttämällä SuperPark Särkänniemessä saa 1.5.-30.9.2018 välisenä aikana SuperPark Särkänniemen Päivälipun edulliseen 12 € hintaan (norm. 19 €).

Kausikorttilaisen tiedot

Kausikorttia varten tarvitsemme osto- ja maksutapahtuman yhteydessä seuraavat tiedot kortin haltijasta:

  1. Etunimi, sukunimi, syntymäpäivä ja -vuosi, valokuva ja sähköpostiosoite
  2. Huoltajan etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jos haltija on alle 18 vuotias
  3. Valokuva. Paikan päältä ostettaessa valokuva otetaan ostohetkellä! Jos kausikortin haltija ei ole mukana hakuhetkellä, ota mukaan kuva korttia varten. Kuvaksi kelpaa valokuva, jossa kortin haltijan kasvot ovat tunnistettavissa.

 

Särkänniemen Kausikortin tietosuojaseloste.

Edellinen Seuraava