Takaisin

Kesäkausari

Kesäkausari on ehdottomasti edullisin tapa viettää Särkänniemi-kesää!

Kesäkausarilla huvittelu on sujuvaa

Osta Kesäkausari 2018 etuhintaan 119 € (norm. 135 €) verkkokaupasta! Siirry ostoksille!

Huom! Kesäkausari on verkkokaupasta ostettuna ainoastaan postitse toimitettava tuote (toimitusaika n. 7 arkipäivää). Kesäkausari on käytettävissä huvitteluun vasta kortin saavuttua asiakkaalle postitse. Voit myös ostaa Kesäkausarin paikan päällä huvipuistossa Näsinneulan aulainfosta tarjoushintaan 129 €. Tällöin Kesäkausari on käytettävissä heti.

Särkänniemen kesässä on tiedossa taatusti hurjaa menoa, ja ostamalla kausikortin varmistat paikkasi Särkänniemen huikeiden huvilaitteiden pyörityksessä sekä Koiramäen eläinpuiston satumaisemissa. Oletko jo testannut kesän 2017 uutuusvuoristorata Hypen? Kesäkaudella 2018 Hypen lisäksi muut Särkänniemen huvilaitteet tarjoavat kieputusta, pärskeitä ja huimaavaa vauhtia koko kesän. Jos välillä haluaa vähän hidastaa tahtia, niin ihmeellistä nähtävää ja koettavaa tarjoavat Koiramäen lisäksi esimerkiksi Akvaario ja Planetaario.

Kesäkausari on henkilökohtainen kuvallinen kortti, jolla pääsee huvittelemaan huvilaitteissa ja elämyskohteissa – Akvaariossa, Planetaariossa, Näsinneulassa ja Koiramäen eläinpuistossa – koko kesäkauden 2018 ajan (1.5.–8.9.2018). Kesäkauden ulkopuolella sillä saa Särkänniemen lipputuotteet 50 % alennuksella kalenterivuoden 2018 loppuun asti. Kesäkausarilla ei lunasteta ranneketta vaan laitteisiin ja kohteisiin pääsee korttia näyttämällä. Kesäkausari tulee olla mukana aina huvittelemaan saapuessasi, sillä ilman korttia ei laitteisiin eikä kohteisiin pääse.

Hinnat ja muut lisäedut

Tilaa Kesäkausari verkkokaupasta, niin saat kausikortin etuhintaan 119 €. Tarjous on voimassa 31.5.2018 asti. Kesäkausaria myydään myös paikan päällä Näsinneulan ala-aulan lipunmyynnissä. Kesakausarin hinta paikan päältä ostettaessa on 129 € (norm. 135 €).

Vuoden 2018 ajan Kesäkausarilla saa 50 % alennuksen kesäkauden ulkopuolisiin tapahtumiin ja kohdevierailuihin kalenterivuoden 2018 loppuun asti, esimerkiksi Karmivaan karnevaaliin. Etu koskee paikan päältä Särkänniemen lipunmyynnistä ostettuja normaalihintaisia lipputuotteita.

Lisäksi Kesäkausarilla saa 1.5.-30.9. välisenä aikana SuperPark Särkänniemen Päivälipun edulliseen 12 € hintaan (norm. 19 €).

Alle 3-vuotiaat pääsevät veloituksetta Särkänniemen kohteisiin ja sallittuihin huvilaitteisiin. Kesäkausari ei ole voimassa Sara Hildénin taidemuseossa eikä SuperPark Särkänniemessä.

Kausikorttilaisen tiedot

Kesäkausaria varten tarvitsemme osto- ja maksutapahtuman yhteydessä seuraavat tiedot kortin haltijasta:

  1. Etunimi, sukunimi, syntymäpäivä ja -vuosi, valokuva ja sähköpostiosoite
  2. Huoltajan etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jos haltija on alle 18 vuotias
  3. Valokuva. Paikan päältä ostettaessa valokuva otetaan ostohetkellä! Jos kausikortin haltija ei ole mukana hakuhetkellä, ota mukaan kuva korttia varten. Kuvaksi kelpaa valokuva, jossa kortin haltijan kasvot ovat tunnistettavissa.
Edellinen Seuraava