Takaisin

Kausikortti

Kausikortilla huvittelu on sujuvaa!

Varmista itsellesi ja läheisillesi vuoden parhaimmat huvit kausikortilla 2021

Särkänniemen Kausikortti 2021 on henkilökohtainen kuvallinen kortti, jolla pääsee huvittelemaan Särkänniemen huvilaitteissa (pituusrajoitukset huomioiden) ja kulloinkin avoinna olevissa kohteissa (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Näsinneulan näkötorni) kesäkauden 2021 loppuun asti. Kortti ei ole voimassa erikseen kerrottavina konserttipäivinä. Huvipuistokauden lisäksi kortti sisältää talvikauden kohteiden (Akvaario, Näsinneulan näkötorni) rajattoman käytön ja loppuvuoden 2020 sesongit (esim. Karmiva karnevaali ja Koiramäen joulu).

Kausikortti on samanhintainen yli ja alle 120 senttiä pitkille huvittelijoille. Tarkista pääsysi huvilaitteisiin huvilaitetaulukosta.

Kausikortilla ei tarvitse lunastaa erillistä ranneketta, vaan laitteisiin ja kohteisiin pääsee ikiomaa korttia näyttämällä. Jos kuitenkin haluat lunastaa huvittelupäivän ajaksi Särkänniemi-rannekkeen, voit tehdä sen huvipuiston aukioloaikojen puitteissa Pelitalon lipunmyynnistä hintaan 1 €/ranneke/huvittelupäivä. Kausikortin tulee olla mukanasi aina huvittelemaan saapuessasi, sillä ilman korttia ei laitteisiin ja kohteisiin pääse.

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemen kohteissa ja pituusrajoituksiltaan sallituissa huvilaitteissa ilmaiseksi, eivätkä näin ollen tarvitse Kausikorttia tai muuta lipputuotetta.

Huomioithan, että vuoden 2020 kausikorttien voimassaoloaikaa pidennettiin koronavirustilanteen vuoksi, ja myös kausikortilla 2020 pääsee huvittelemaan avoinna olevissa laitteissa ja kohteissa kesäkauden 2021 loppuun asti.

Osta uusi Kausikortti verkkokaupasta hintaan 129 €

Särkänniemen Kausikortti 2021 on myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa hintaan 129 €. Osta Kausikortti!

Osta uusi Kausikortti paikan päällä Särkänniemessä hintaan 139 €

Särkänniemen Kausikortti 2021 on myynnissä paikan päällä Särkänniemessä hintaan 139 €. Osta omasi Näsinneulan aulainfosta ja saat Kausikortin heti mukaasi! Aulainfo on avoinna Näsinneulan aukioloaikojen mukaan. Tarkista Särkänniemen aukioloajat.

 

Kausikorttilaisen tiedot

Kausikorttia varten tarvitsemme osto- ja maksutapahtuman yhteydessä seuraavat tiedot kortin haltijasta:

  1. Etunimi, sukunimi, syntymäpäivä ja -vuosi, valokuva ja sähköpostiosoite
  2. Huoltajan etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jos haltija on alle 18 vuotias
  3. Valokuva. Paikan päältä ostettaessa valokuva otetaan ostohetkellä! Jos kausikortin haltija ei ole mukana hakuhetkellä, ota mukaan kuva korttia varten. Kuvaksi kelpaa valokuva, jossa kortin haltijan kasvot ovat tunnistettavissa.

 

Hyvä tietää

Särkänniemen Kausikortin tietosuojaseloste.

Koiramäen joulussa 2020 kaikkien Särkänniemen asiakkaiden (myös kausikorttilaisten) on varattava paikka huvipuistoon etukäteen. Lue lisää!

Huomioithan, että Särkänniemen Kausikortti ei ole voimassa Sara Hildénin taidemuseossa.

Kausikortti ei käy lipputuotteena elokuussa 2021 vietettävään Särkänniemi Happy Hours K18 -tapahtumapäivään tai huvilaitteisiin, vaan kausikorttilaisen tulee ostaa tälle päivälle Happy Hours -ranneke tai avoimen päivän Särkänniemi-ranneke (yli 120 cm). Kesälle 2021 saattaa tulla myös muita erikoishintaisia konserttipäiviä, joina Kausikortti ei ole voimassa.

Kadonneen kortin uusimisesta peritään lunastusmaksu 10 €.

Edellinen Seuraava