Takaisin

Kausikortti

Kausikortilla huvittelet helpoiten!

Kausikortilla huvittelu on sujuvaa!

Huom! Kausikorttien voimassaoloaikaa on pidennetty koronavirustilanteen vuoksi. Poikkeuskesällä 2020 kaikkien Särkänniemen asiakkaiden (myös kausikorttilaisten) on varattava paikka huvipuistoon etukäteen. Lue lisää!

Särkänniemen Kausikortti on henkilökohtainen kuvallinen kortti, jolla pääsee huvittelemaan Särkänniemen huvilaitteissa (pituusrajoitukset huomioiden) ja kohteissa (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Näsinneulan näkötorni) huvipuiston kyseisen vuoden kesäkauden ajan (pl. pääsymaksulliset konserttipäivät, katso lisätietoja sivun alareunasta kohdasta ”Hyvä tietää”).

Kausikortti on samanhintainen yli ja alle 120-senttiä pitkille huvittelijoille. Tarkista pääsysi huvilaitteisiin huvilaitetaulukosta.

Kausikortilla ei tarvitse lunastaa erillistä ranneketta, vaan laitteisiin ja kohteisiin pääsee ikiomaa korttia näyttämällä. Jos kuitenkin haluat lunastaa huvittelupäivän ajaksi Särkänniemi-rannekkeen, voit tehdä sen huvipuiston aukioloaikojen puitteissa Pelitalon lipunmyynnistä hintaan 1 €/ranneke/huvittelupäivä. Kausikortti tulee olla mukanasi aina huvittelemaan saapuessasi, sillä ilman korttia ei laitteisiin tai kohteisiin pääse.

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemen kohteissa ja pituusrajoituksiltaan sallituissa huvilaitteissa ilmaiseksi, eivätkä näin ollen tarvitse Kausikorttia tai muuta lipputuotetta. Muistathan kuitenkin varata kesällä 2020 päiväkohtaisen paikan myös seurueen alle 3-vuotiaille.

Kausikortti 2020

Koronavirustilanteesta johtuen kaikki kesän 2020 Kausikortit ovat poikkeuksellisesti voimassa seuraavan kesän 2021 päättäreihin asti eli ne sisältävät huvipuiston kahden kesäkauden lisäksi talvikauden kohteiden (Akvaario, Näsinneulan näkötorni) rajattoman käytön ja loppuvuoden 2020 sesongit (esim. Karmiva karnevaali).

Varmista itsellesi ja läheisillesi kesän parhaimmat huvit:

Osta uusi Kausikortti verkkokaupasta hintaan 129 €

Särkänniemen Kausikortti 2020 on myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa hintaan 129 €. Osta Kausikortti!

Osta uusi Kausikortti paikan päällä Särkänniemessä 13.6. alkaen hintaan 139 €

Särkänniemen Kausikortti 2020 on myynnissä paikan päällä Särkänniemessä hintaan 139 €. Osta omasi Näsinneulan aulainfosta ja saat Kausikortin heti mukaasi!

Ostomahdollisuus on voimassa 13.6.2020 alkaen, kun Näsinneulan aulainfo avautuu. Tarkista Särkänniemen aukioloajat.

Kausikorttilaisen tiedot

Kausikorttia varten tarvitsemme osto- ja maksutapahtuman yhteydessä seuraavat tiedot kortin haltijasta:

  1. Etunimi, sukunimi, syntymäpäivä ja -vuosi, valokuva ja sähköpostiosoite
  2. Huoltajan etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jos haltija on alle 18 vuotias
  3. Valokuva. Paikan päältä ostettaessa valokuva otetaan ostohetkellä! Jos kausikortin haltija ei ole mukana hakuhetkellä, ota mukaan kuva korttia varten. Kuvaksi kelpaa valokuva, jossa kortin haltijan kasvot ovat tunnistettavissa.

 

Hyvä tietää

Särkänniemen Kausikortin tietosuojaseloste.

Huomioithan, että Särkänniemen Kausikortti ei ole voimassa Sara Hildénin taidemuseossa.

Huvipuistokauden 2020 Kausikortti ei käy lipputuotteena pe 14.8.2020 Särkänniemi Happy Hours K18 -tapahtumapäivään tai huvilaitteisiin, vaan kausikorttilaisen tulee ostaa tälle päivälle Happy Hours -ranneke tai kauden 2020 avoimen päivän Särkänniemi-ranneke (yli 120 cm).

Kadonneen kortin uusimisesta peritään lunastusmaksu 10 €.

Edellinen Seuraava