Takaisin

Kausikortti

Kausikortit myynnissä verkkokaupassa nyt ennakkohintaan 119 € (norm. 139 €)!
Kausikortti 2019
Särkänniemen verkkokaupasta 119 €
Paikan päältä Näsinneulan aulainfosta 139 €

Kausikortilla huvittelu on sujuvaa

Särkänniemen Kausikortti 2019 on nyt myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa ennakkohintaan 119 €! Paikan päältä Näsinneulan aulainfosta ostettuna Kausikortti maksaa 139 €. Ennakkohinta on voimassa verkkokaupassa 31.5.2019 asti.

Särkänniemen kesäkausi ajoittuu aikavälille 1.5.–7.9.2019. Särkänniemen Kausikortti on henkilökohtainen kuvallinen kortti, jolla pääsee huvittelemaan Särkänniemen huvilaitteissa ja kohteissa koko huvipuiston kesäkauden 2019 ajan. Kausikortti on samanhintainen yli ja alle 120-senttiä pitkille huvittelijoille. Tarkista pääsysi huvilaitteisiin huvilaitetaulukosta.

Kausikortilla ei lunasteta ranneketta, vaan laitteisiin ja kohteisiin pääsee korttia näyttämällä. Kausikortti tulee olla mukanasi aina huvittelemaan saapuessasi, sillä ilman korttia ei laitteisiin tai kohteisiin pääse.

Särkänniemen kesässä on tiedossa taatusti hurjaa menoa, ja ostamalla Kausikortin varmistat paikkasi Särkänniemen huikeiden huvilaitteiden pyörityksessä. Jos haluat välillä hidastaa tahtia, niin Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni tarjoavat ihmeellistä nähtävää ja koettavaa.

Huomioithan, että Särkänniemen Kausikortti ei ole voimassa Sara Hildénin taidemuseossa, SuperPark Särkänniemessä eikä Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevassa Zones by Särkänniemessä. Lisäksi Särkänniemen kesän 2019 pääsymaksulliset tapahtumat eivät sisälly Kausikorttiin. Kadonneen kortin uusimisesta peritään lunastusmaksu.

Kausikortin 2019 edut

Mitä aiemmin ostat Kausikorttisi, sitä paremmat edut saat. Tutustu Kausikortilla saataviin etuihin alla.

Vuoden 2019 Kausikortilla saa -50 % alennuksen Särkänniemen kesäkauden ulkopuolisiin tapahtumiin ja kohdevierailuihin kalenterivuoden 2019 aikana, esimerkiksi Karmivaan karnevaaliin 2019 ja Koiramäen jouluun 2019. Etu koskee paikan päältä Särkänniemen lipunmyynnistä ostettuja normaalihintaisia lipputuotteita. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Kausikorttilaisen tiedot

Kausikorttia varten tarvitsemme osto- ja maksutapahtuman yhteydessä seuraavat tiedot kortin haltijasta:

  1. Etunimi, sukunimi, syntymäpäivä ja -vuosi, valokuva ja sähköpostiosoite
  2. Huoltajan etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jos haltija on alle 18 vuotias
  3. Valokuva. Paikan päältä ostettaessa valokuva otetaan ostohetkellä! Jos kausikortin haltija ei ole mukana hakuhetkellä, ota mukaan kuva korttia varten. Kuvaksi kelpaa valokuva, jossa kortin haltijan kasvot ovat tunnistettavissa.

 

Särkänniemen Kausikortin tietosuojaseloste.

Edellinen Seuraava