Takaisin

Karmiva karnevaali

Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään Särkänniemessä taas syyslomalla 2021!

Karmiva karnevaali

Karmiva karnevaali 2020 on päättynyt. Kiitos kaikille asiakkaillemme! Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään Särkänniemessä taas syyslomalla 2021.

Lokakuussa pääset kokemaan Särkänniemen huvilaitteet myös tunnelmalliseen pimeään vuodenaikaan ja upeasti valaistuina, kun Särkänniemen Karmiva karnevaali saapuu jälleen tuomaan iloa ja jännitystä syyslomalle. Tapahtuma on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta.

Karmivasta karnevaalista löytyy iso, värikäs karnevaalialue, joka tarjoilee sopivan jännittäviä karnevaalielämyksiä koko perheelle. Pienemmät alueet keskittyvät tapahtuman karmivampaan puoleen, ja niihin on suositusikäraja. Mihin sinun uskalluksesi riittää?

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Karmivan karnevaalin huvilaitteissa (turvallisuusrajat huomioiden) sekä talvikohteissa (Akvaario ja Näsinneulan näkötorni) ilmaiseksi.

Huomioitavaa! Karmivan karnevaalin alueelle on sisäänpääsymaksu. Karmiva karnevaali on ulkotapahtuma, joten pukeuduthan lämpimästi sään mukaan. Tapahtuma-alueella on vilkkuvia valoja, jotka saattavat laukaista epilepsiakohtauksen.

Liput ja hinnat

Karmivan karnevaalin lipputuotteet määritellään lähempoänä tapahtumaa 2021. Liput tulevat myyntiin loppukesästä 2021.

Karnevaaliriemua koko perheelle

Kaikki on vinksin vonksin tai ainakin hurjan hauskaa! Värikäs ja iloinen kuolleiden päivän karnevaali vie ajatukset etelän eksoottiseen lämpöön. Koe Särkänniemen suosikkihuvilaitteet syksyn väriloistossa ja anna letkeiden tanssijoiden, riehakkaiden rytmien ja suussasulavien karnevaaliherkkujen johdattaa sinut unohtumattomaan syysloman viettoon!

Sopivasti kutkuttava karnevaalialue käsittää Pelitorin, Taikarannan ja Angry Birds Landin perhehuvittelualueet, joilla voi vierailla turvallisin mielin ilman pelkoa puiston hirvityksiin törmäämisestä.

Värisyttävää kauhua rohkeimmille

Karnevaalialueen lisäksi Karmivasta karnevaalista löytyy pelottavia alueita urheimmille. Kohtaa esimerkiksi kammottavat zombiet Särkänniemen Zombie Zonella tai kuule kohtalosi käänteet kammottavan Ennustajan luona.

Huvilaitteet

Suurin osa huvilaitteista on käytössä Karmivassa karnevaalissa normaalisti. Huvilaitetaulukko julkistetaan lähempänä tapahtumaa.

Karnevaaliohjelma

Huvilaitteiden lisäksi Karmivan karnevaalin häikäisevä ohjelma vie mukanaan niin pienet kuin isot syyslomailijat. Sirkus- ja tulitaiteilijat, värikkäät tanssiesitykset, zombiehyökkäykset ja monet muut huvitukset takaavat hurjan hauskan päivän Särkänniemessä!

Ruokailu

Tyhjin vatsoin ei Karmivassa karnevaalissa tarvitse pelätä, sillä huvipuiston ruokapaikat tarjoilevat monipuolisesti purtavaa zombiepurilaisista riivattuihin ranskalaisiin ja maittaviin matolakuihin – herkuttelua unohtamatta. Ravintola Riemun, Pizzeria Pellen ja X-BRGR:n karmivat tarjoilut vievät kielen mennessään. Varo vain, ettet päädy itse lautaselle!

Pelit

Särkänniemen huvipuistopelit odottavat jännityksenhaluisia pelaajia. Kestosuosikit Narunveto ja Ankkalampi takaavat paholaismaisen voiton joka pelikerralla! Muista myös koetella heittotaitojasi Hype Game Zombie Editionin parissa!

Ostokset ja lisäpalvelut

Park Shop

Park Shopista shoppaillaan Karmivan karnevaalin teemaan sopivat korut, asusteet, koristeet, pehmolelut ja vaikka mitä muuta ihanan karmivaa! Maista myös hampaita kalisuttavan hileistä Jääkallojuomaa. Park Shop sijaitsee Hype-vuoristorataa vastapäätä. Myymälä on teemoitettu koko perheelle sopivaksi, joten ostoksille voi tulla turvallisin mielin.

Candy Corner

Candy Cornerista löytyy laaja valikoima karkkeja, tikkareita, purkkihattaraa ja kaikkea mahdollista makeaa herkkua. Candy Corner sijaitsee Boom-huvilaitetta vastapäätä. Myymälä on teemoitettu koko perheelle sopivaksi, joten ostoksille voi tulla turvallisin mielin.

Angry Birds Shop

Perheystävällisellä Angry Birds -alueella sijaitseva Angry Birds Shop on täynnä edullisia outlet-tuotteita ja karmivia karnevaalitarjouksia. Tule tekemään loistavia löytöjä!

Karkki vai kepponen -kierros

Makeannälkäisille pikkukeppostelijoille suunnattu lisämaksullinen Karkki vai kepponen -kierros mahdollistaa seikkailemisen huvipuiston koko perheelle suunnatuilla alueilla. Kierros sisältää onginnan paholaismaisella Ankkalammella ja mahtavia karkkiyllätyksiä.

Pysäköinti Särkänniemessä

Särkänniemessä on rajoitetusti pysäköintitilaa, joten suosittelemme ensisijaisesti saapumaan julkisilla kulkuneuvoillaHuvilaitteiden ollessa avoinna pysäköinti Särkänniemen lähiparkkipaikalla maksaa 15 €/ajoneuvo/päivä.

Ryhmä- ja yritystuotteet

Etsitkö ainutlaatuista keinoa muistaa tai kiittää työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita? Vai kenties tapaa viettää tiimin, polttariporukan tai muun seurueen yhteinen hassuttelupäivä? Karmivan karnevaalin ryhmähintaiset rannekkeet ja yrityspaketit tarjoavat nähtävää ja koettavaa kaikille! Ota yhteys myyntipalveluumme puh. 020 713 0212 tai myynti@sarkanniemi.fi.

Edellinen Seuraava