Takaisin

Karmiva karnevaali

Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään Särkänniemessä koulujen syyslomaviikolla 13.–14.10. ja 16.–20.10.2018. Osta lippusi nyt!

Syyslomalla juhlitaan Karmivaa karnevaalia!

Karmiva karnevaali on taas täällä – karmivampana kuin koskaan! Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään Särkänniemessä la–su 13.–14.10. ja ti–la 16.–20.10.2018 klo 13–21.

Karmiva karnevaali on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta. Lokakuussa pääset kokemaan Särkänniemen huvilaitteet myös tunnelmalliseen pimeään vuodenaikaan ja upeasti valaistuina.

Viime vuoteen verrattuna Karmiva karnevaali avautuu entistä laajempana ja karmivampana. Taikaranta ja Ravintola Riemu tarjoilevat jännitystä koko perheelle, avoinna olevien myyntipisteiden määrä kasvaa ja uudella Estraadilla nähdään ohjelmaa päivittäin. Karmiva karnevaali sopii niin lapsille kuin aikuisille!

Tarkista huvipuiston ja kohteiden aukioloajat täältä.

Osta nyt liput edullisemmin ennakkoon verkkokaupasta!

Päiväkohtainen Karnevaaliranneke on selvää säästöä!

UUTUUS! Karnevaaliranneke, päiväkohtainen – superhinta 15,90 €, myynnissä vain verkkokaupassa rajoitetun ajan!

Karnevaalirannekkeella pääset kokemaan kaikki karnevaalin karmivat huvilaitteet (turvallisuusrajat huomioiden) ja talvikauden kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni). Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen.

Päiväkohtainen Karnevaaliranneke on loistava valinta sinulle, joka tiedät jo minä päivänä haluat tulla Karmivaan karnevaaliin ja samalla säästät hinnassa! Valitse mieleisesi Karmivan karnevaalin aukiolopäivä ja tule viihtymään ja kauhistumaan! Päiväkohtaisen Karnevaalirannekkeen voi käyttää vain sille valittuna päivänä 13.–14.10. ja 16.–20.10.2018.

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)). Päiväkohtainen Karnevaaliranneke on myynnissä vain 8.9.2018 asti, joten kannattaa toimia nopeasti!

Joustavasti Karmivaan karnevaaliin – silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Karnevaaliranneke – porttihinta 26,90 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 19,90 € verkkokaupasta!

Karnevaalirannekkeella pääset kokemaan kaikki karnevaalin karmivat huvilaitteet (turvallisuusrajat huomioiden) ja talvikauden kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni). Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen. Karnevaalirannekkeen voi käyttää minä tahansa Karmivan karnevaalin aukiolopäivänä 13.–14.10. ja 16.–20.10.2018.

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)). Verkkokaupan alennettu hinta 19,90 € on voimassa vain 8.9.2018 asti, joten kannattaa toimia nopeasti!

Koe Karmivan karnevaalin tunnelma!

Karmiva sisäänpääsylippu – porttihinta 9,90 €, osta lippusi nyt kätevästi ennakkoon verkkokaupasta!

Karmiva sisäänpääsylippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn karnevaalialueelle ja seuraamaan karmivaa ohjelmaa. Huvilaitteisiin tarvitaan joko yksittäislippu tai ranneke. Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen. Karmivan sisäänpääsylipun voi käyttää minä tahansa Karmivan karnevaalin aukiolopäivänä 13.–14.10. ja 16.–20.10.2018.

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)).

Kausikortilla 2019 Karmivaan karnevaaliin

Särkänniemen Kausikortti vuodelle 2019 tulee myyntiin paikan päällä huvipuistossa ja verkkokaupassa kesäkauden päättäripäivänä 8.9.2018. Kausikortilla 2019 pääsee mm. Karmivaan karnevaaliin. Lue lisää vuoden 2019 Kausikortilla saatavista eduista!

X, huvipuisto, Särkänniemi

Ryhmä- ja yritystuotteet

Etsitkö ainutlaatuista keinoa muistaa tai kiittää työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita? Vai kenties tapaa viettää tiimin, polttariporukan tai muun seurueen yhteinen hassuttelupäivä? Karmivan karnevaalin rannekkeet saat aina alennettuun hintaan yli 20 kappaleen tilauksissa. Ota yhteys myyntipalveluumme puh. 020 713 0212 tai myyntipalvelu@sarkanniemi.fi.

Ryhmä- ja yrityspaketit

Kun haluatte vanhaa kunnon all inclusive -palvelua ilman turhia häiriöitä huvittelun lomassa, suosittelemme teitä tarttumaan karmiviin pakettitarjouksiimme. Särkänniemen ryhmä- ja yrityspaketit sisältävät kaikki Karmivan karnevaalin kauhut ja huvit ruoka- ja juomatarjoiluineen.

Voitte itse valita juuri teidän seurueenne näköisen paketin ja yhtä asiaa ei ainakaan tarvitse kauhistua – nimittäin hintaa!

Karmiva VIP: 47,80 € (sis. alv.)

Karmiva VIP -paketti sisältää yhden (1) Karmiva karnevaali -rannekkeen, yhden (1) Pizzeria Pellen tai Ravintola Riemun Karmiva karnevaali -teemaisen buffetin ja yhden (1) Pelipaketin (sis. 5 pelikertaa huvipuistopeleillä).

Karmiva Silver: 62,80 € (sis. alv.)

Karmiva Silver -paketti sisältää yhden (1) Karmiva karnevaali -rannekkeen, yhden (1) Pizzeria Pellen tai Ravintola Riemun Karmiva karnevaali -teemaisen buffetin, kaksi (2) juomaseteliä ja yhden (1) Pelipaketin (sis. 5 pelikertaa huvipuistopeleillä).

Yli 20 henkilön ryhmille lisäksi kaupan päälle uniikki kauhuvastaanotto Särkänniemessä.

Karmiva Gold: 99,90 € (sis. alv.)

Karmiva Gold -paketti sisältää yhden (1) Karmiva karnevaali -rannekkeen sekä yhden (1) Ravintola Näsinneulan korkeatasoisen kolmen ruokalajin Karmiva karnevaali -menun juomapaketteineen. Karmiva Gold -paketti edellyttää pöytävarauksen tekoa Ravintola Näsinneulaan.

Yli 20 henkilön ryhmille lisäksi kaupan päälle uniikki kauhuvastaanotto Särkänniemessä.

Lue lisää Karmivan karnevaalin ryhmä- ja yritystuotteista!

Karamelli-karuselli, huvipuisto, Särkänniemi

Ruokailu

Tyhjin vatsoin ei Karmivassa karnevaalissa tarvitse pelätä, sillä huvipuiston ruokapaikat tarjoilevat monipuolisesti purtavaa zombiepurilaisista riivattuihin ranskalaisiin ja maittaviin matolakuihin, herkuttelua unohtamatta. Ravintola Riemun, Pizzeria Pellen ja X-BRGR:n karmivat tarjoilut vievät kielen mennessään. Varo vain, ettet päädy itse lautaselle!

Pelit

Särkänniemen huvipuistopelit odottavat jännityksenhaluisia pelaajia. Kestosuosikit Narunveto ja Ankkalampi takaavat paholaismaisen voiton joka pelikerralla! Muista myös koetella heittotaitojasi Hype Game Zombie Editionin parissa! Park Shop -puodista voi hankkia toinen toistaan karmivampia asusteita, pehmoleluja, koristeita ja makeisia kotiin viemisiksi.

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Karmivat teema-alueet

Karmiva karnevaali jakaa tutun huvipuiston jännittävyydeltään eritasoisiin teema-alueisiin. Osa puistosta sopii ystävällisine luurankoineen ja sirkusesityksineen koko perheelle. Kylmähermoisimmille suunnatuilla alueilla puolestaan laahustavat kauhistuttavat zombiet ja muut maailmanlopun hirvitykset. Mihin sinun uskalluksesi riittää?

Karmivassa karnevaalissa Särkänniemen pääsisäänkäyntinä toimii ala-alueen portti. Tapahtuman aikaan käytössä olevat huvilaitteet on listattu alla alue kerrallaan. Huomioithan huvilaitteiden pituusrajoitukset ja säävarauksen. Karmivan karnevaalin alueella on vilkkuvia valoja, jotka saattavat laukaista epilepsiakohtauksen.

Sopivan jännittävää

Twisted Tivoli

Karmivan karnevaalin sisäänkäyntialueen täyttää värikäs ja vinksahtanut Twisted Tivoli sirkustaiteilijoineen! Koko perhe ihastuu toinen toistaan taidokkaampiin akrobatia- ja jonglöörausesityksiin.

Huvilaitteet: Keinukaruselli, Rekkaralli, Tornado

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Skelenaario

Lapsiperheet ja nuoret viihtyvät Särkänniemen Pelitorilla, joka tunnetaan Karmivan karnevaalin aikaan sopivan jännittävänä Skelenaariona. Skelenaarion alueella vietetään koko perheen kauhujuhlaa hämähäkkeineen ja söpöine luurankoineen. Kerää talteen parhaat voitot “Skelen Speleiltä” ja astu vaikka Possujunan kyytiin – jos RÖHkeutesi riittää!

Huvilaitteet: Kahvikupit, Karamelli-karuselli, Leppäkerttu, Possujuna

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Día de los Muertos

Oletkos ikinä vieraillut Etelä-Amerikassa? Nyt voit tehdä sen Särkänniemen Angry Birds Landissa! Riehakkaasta kuolleiden päivän karnevaalista vaikutteensa ammentava alue on täynnä väriä ja eksoottisia rytmejä. Seuraa taidokkaita tanssiesityksiä ja askartele oma calavera-naamiosi. Mutta mitä ihmettä Ankkalammen ankoille on tapahtunut yön aikana? Paholaismaiset kumiankat odottavat innokkaita onkijoita ja huvilaitteet pieniä hurjapäitä!

Huvilaitteet: Angry Birds Ride, Crazy Bus, Järvikaruselli, Kantti X Kantti, Majakka, Pikku Hinaaja, Red Baron, Regatta, Taikapyörä, Tattiralli, Vauhtimato

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Kiehtovaa kauhua

Zombie Zone

Suurvaltojen välinen ydinsota on tuhonnut suuren osan ihmiskunnasta. Sotien aikana toteutetuissa asekokeiluissa kehitettiin vahingossa hermokaasu, joka muutti sille altistuneet uhrit verenhimoisiksi zombeiksi. Kaasun lisäksi tauti tarttuu zombien puremista. Harvat eloonjääneet, jotka eivät ole vielä altistuneet tappavalle taudille, pakoilevat kaduilla laahustavia eläviä kuolleita hylätyissä rakennuksissa, viemäreissä ja aidoista kyhätyissä väliaikaisissa suojissa. Suurimman osan ajasta zombiet liikehtivät hitaasti, mutta taudinkuvaan kuuluu, että aika ajoin iltaisin sairastuneiden aktiivisuus lisääntyy ja näistä tulee nopeita saalistajia.

Apocalypse Särkänniemi? Kammottavat zombiet raahustavat Karmivassa Karnevaalissa niillä alueilla, jotka kesällä tunnetaan nuorisoille suunnattuina Highwayna ja Hype Squarena. Valoisaan aikaan Troikan kyytiin uskaltautunee heikkohermoisempikin, mutta pimeän saavuttua Zombie Zonen alueelle ei ole tulemista, ellei nauti todella karmivista kokemuksista. Kumpi sinua hirvittää enemmän: elävien kuolleiden hyökkäys vai hurja Hype-vuoristorata?

Aluetta ei suositella alle 15-vuotiaille. Ethän kosketa zombeja.

Huvilaitteet: High Voltage, Hype, TakeOff, Troika, Tyrsky, X

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

 

Edellinen Seuraava