Takaisin

Karmiva karnevaali

Karmivaa karnevaalia vietetään Särkänniemessä koulujen syyslomaviikolla lokakuussa 2018.

Syyslomalla juhlitaan Karmivaa karnevaalia!

Karmivaa karnevaalia vietetään Särkänniemessä koulujen syyslomaviikolla 13.–20.10.2018 (maanantaina 15.10. pimeyden olennot huilivat ja huvipuisto on suljettu).

Syksyn huvipuistattavin tapahtuma tulee taas – entistäkin karmivampana! Karmiva karnevaali on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta. Lokakuussa pääset kokemaan Särkänniemen huvilaitteet myös tunnelmalliseen pimeään vuodenaikaan.

Viime vuoteen verrattuna Karmiva karnevaali avautuu entistä laajempana ja karmivampana: sekä avoinna olevien huvilaitteiden että myyntipisteiden määrä kasvavat. Kokonaan uusi ja yllättävä jännitysalue rakentuu Särkänniemen Taikarantaan. Uudella Estraadilla nähdään ohjelmaa päivittäin. Karmiva karnevaali tarjoaa jännitystä niin lapsille kuin aikuisille!

Ruokailu

Tyhjin vatsoin ei Karmivassa karnevaalissa tarvitse pelätä, sillä huvipuiston ruokapaikat tarjoilevat monipuolisesti purtavaa zombiepurilaisista riivattuihin ranskalaisiin ja maittaviin matolakuihin, herkuttelua unohtamatta. Ravintola Riemun, Pizzeria Pellen ja X-BRGR:n karmivat tarjoilut vievät kielen mennessään. Varo vain, ettet päädy itse lautaselle!

Pelit

Särkänniemen huvipuistopelit odottavat jännityksenhaluisia pelaajia. Kestosuosikit Narunveto ja Ankkalampi takaavat paholaismaisen voiton joka pelikerralla! Muista myös koetella heittotaitojasi Hype Game Zombie Editionin parissa! Park Shop -puodista voi hankkia toinen toistaan karmivampia asusteita, pehmoleluja, koristeita ja makeisia kotiin viemisiksi.

Karamelli-karuselli, huvipuisto, Särkänniemi

Karmivat teema-alueet

Karmiva karnevaali jakaa tutun huvipuiston jännittävyydeltään eritasoisiin teema-alueisiin. Osa puistosta sopii ystävällisine luurankoineen ja sirkusesityksineen koko perheelle. Kylmähermoisimmille suunnatuilla alueilla puolestaan laahustavat kauhistuttavat zombiet ja muut maailmanlopun hirvitykset. Mihin sinun uskalluksesi riittää?

Karmivassa karnevaalissa Särkänniemen pääsisäänkäyntinä toimii ala-alueen portti. Tapahtuman aikaan käytössä olevat huvilaitteet on listattu alla alue kerrallaan. Huomioithan huvilaitteiden pituusrajoitukset ja säävarauksen. Karmivan karnevaalin alueella on vilkkuvia valoja, jotka saattavat laukaista epilepsiakohtauksen.

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Sopivan jännittävää

Twisted Tivoli

Karmivan karnevaalin sisäänkäyntialueen täyttää värikäs ja vinksahtanut Twisted Tivoli sirkustaiteilijoineen! Koko perhe ihastuu toinen toistaan taidokkaampiin akrobatia- ja jonglöörausesityksiin.

Huvilaitteet: Keinukaruselli, Rekkaralli, Tornado

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Skelenaario

Lapsiperheet ja nuoret viihtyvät Särkänniemen Pelitorilla, joka tunnetaan Karmivan karnevaalin aikaan sopivan jännittävänä Skelenaariona. Skelenaarion alueella vietetään koko perheen kauhujuhlaa hämähäkkeineen ja söpöine luurankoineen. Kerää talteen parhaat voitot “Skelen Speleiltä” ja astu vaikka Possujunan kyytiin – jos RÖHkeutesi riittää!

Huvilaitteet: Kahvikupit, Karamelli-karuselli, Merirosvolaiva, Leppäkerttu, Possujuna

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Día de los Muertos

Oletkos ikinä vieraillut Etelä-Amerikassa? Nyt voit tehdä sen Särkänniemen Angry Birds Landissa! Riehakkaasta kuolleiden päivän karnevaalista vaikutteensa ammentava alue on täynnä väriä ja eksoottisia rytmejä. Seuraa taidokkaita tanssiesityksiä ja askartele oma calavera-naamiosi. Mutta mitä ihmettä Ankkalammen ankoille on tapahtunut yön aikana? Paholaismaiset kumiankat odottavat innokkaita onkijoita ja huvilaitteet pieniä hurjapäitä!

Huvilaitteet: Angry Birds Ride, Crazy Bus, Kantti X Kantti, Majakka, Pikku Hinaaja, Red Baron, Regatta, Taikapyörä, Tattiralli, Vauhtimato

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Kiehtovaa kauhua

Zombie Zone

Suurvaltojen välinen ydinsota on tuhonnut suuren osan ihmiskunnasta. Sotien aikana toteutetuissa asekokeiluissa kehitettiin vahingossa hermokaasu, joka muutti sille altistuneet uhrit verenhimoisiksi zombeiksi. Kaasun lisäksi tauti tarttuu zombien puremista. Harvat eloonjääneet, jotka eivät ole vielä altistuneet tappavalle taudille, pakoilevat kaduilla laahustavia eläviä kuolleita hylätyissä rakennuksissa, viemäreissä ja aidoista kyhätyissä väliaikaisissa suojissa. Suurimman osan ajasta zombiet liikehtivät hitaasti, mutta taudinkuvaan kuuluu, että aika ajoin iltaisin sairastuneiden aktiivisuus lisääntyy ja näistä tulee nopeita saalistajia.

Apocalypse Särkänniemi? Kammottavat zombiet raahustavat Karmivassa Karnevaalissa niillä alueilla, jotka kesällä tunnetaan nuorisoille suunnattuina Highwayna ja Hype Squarena. Valoisaan aikaan Troikan kyytiin uskaltautunee heikkohermoisempikin, mutta pimeän saavuttua Zombie Zonen alueelle ei ole tulemista, ellei nauti todella karmivista kokemuksista. Kumpi sinua hirvittää enemmän: elävien kuolleiden hyökkäys vai hurja Hype-vuoristorata?

Aluetta ei suositella alle 15-vuotiaille. Ethän kosketa zombeja.

Huvilaitteet: High Voltage, Hype, TakeOff, Troika, Tyrsky, X

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Karmivan karnevaalin liput tulevat myyntiin kesällä 2018

Karmiva karnevaali -ranneke

Karmiva karnevaali -rannekkeella pääset kokemaan kaikki karnevaalin karmivat huvilaitteet (turvallisuusrajat huomioiden) ja talvikauden kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni). Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen. HUOM! Tuotteet ainoastaan postituksella.

Karmiva karnevaali -sisäänpääsy

Karmiva karnevaali -sisäänpääsylippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn karnevaalialueelle. Huvilaitteisiin tarvitaan joko Laitelippu tai Karmiva karnevaali -ranneke. Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen. HUOM! Tuotteet ainoastaan postituksella.

Yritys- ja ryhmätarjoukset sekä VIP-paketit

Etsitkö täysin uutta keinoa muistaa tai kiittää työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita? Vai kenties tapaa viettää työporukan tai muun seurueen yhteinen hassuttelupäivä? Karmivan karnevaalin rannekkeet saat aina alennettuun hintaan yli 20 kappaleen tilauksissa. Ota yhteys myyntipalveluumme puh. 020 713 0212 tai myyntipalvelu@sarkannimi.fi ja tiedustele jo nyt syksyn yritystarjontaamme.

X, huvipuisto, Särkänniemi

Edellinen Seuraava