Takaisin

Karmiva karnevaali

Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään Särkänniemessä taas syyslomalla 2020!

Karmiva karnevaali 2020

Karmiva karnevaali tulee taas! Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään Särkänniemessä syyslomalla la–su 10.–11.10. ja ti–la 13.–17.10.2020. Tapahtuman liput tulevat myyntiin loppukesästä 2020!

Karmiva karnevaali, Särkänniemi, huvipuisto

Karmiva karnevaali on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta. Lokakuussa pääset kokemaan Särkänniemen huvilaitteet myös tunnelmalliseen pimeään vuodenaikaan ja upeasti valaistuina.

Karmiva karnevaali jakaa tutun huvipuiston jännittävyydeltään eritasoisiin alueisiin. Osa puistosta sopii ystävällisine luurankoineen ja sirkusesityksineen koko perheelle. Kylmähermoisimmille suunnatuilla alueilla puolestaan laahustavat kauhistuttavat zombiet ja muut hirvitykset. Mihin sinun uskalluksesi riittää?

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Karmivan karnevaalin huvilaitteissa (turvallisuusrajat huomioiden) sekä talvikohteissa (Akvaario ja Näsinneulan näkötorni) ilmaiseksi. Huomioithan, että Planetaario-esitykset eivät sovellu alle 3-vuotiaille.

Karmivan karnevaalin alueelle on sisäänpääsymaksu.

Karmiva karnevaali on ulkotapahtuma, joten pukeuduthan lämpimästi sään mukaan.

Karmivan karnevaalin alueella on vilkkuvia valoja, jotka saattavat laukaista epilepsiakohtauksen.

Tutustu edellisen Karmivan karnevaalin esitteeseen!

Karamelli-karuselli, huvipuisto, Särkänniemi

Huvilaitteet

Suurin osa huvilaitteista on käytössä Karmivassa karnevaalissa normaalisti. Avoinna olevat huvilaitteet julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Karnevaaliohjelma

Huvilaitteiden lisäksi Karmivan karnevaalin häikäisevä ohjelma vie mukanaan niin pienet kuin isot syyslomailijat. Sirkus- ja tulitaiteilijat, värikkäät tanssiesitykset, zombiehyökkäykset ja monet muut huvitukset takaavat hurjan hauskan päivän Särkänniemessä! Ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Karamelli-karuselli, huvipuisto, Särkänniemi

Zombie Zone

Zombiet ovat riivanneet maailmaa jo vuosia. Miten kaikki alkoi? Miten zombiet ja heitä vastustavat sotilaat ovat sopeutuneet elämäänsä Särkänniemessä? Tule seuraamaan, kuinka maailma vajoaa jälleen zombie-viruksen otteeseen!

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Ruokailu

Tyhjin vatsoin ei Karmivassa karnevaalissa tarvitse pelätä, sillä huvipuiston ruokapaikat tarjoilevat monipuolisesti purtavaa zombiepurilaisista riivattuihin ranskalaisiin ja maittaviin matolakuihin, herkuttelua unohtamatta. Ravintola Riemun, Pizzeria Pellen ja X-BRGR:n karmivat tarjoilut vievät kielen mennessään. Varo vain, ettet päädy itse lautaselle!

Pelit

Särkänniemen huvipuistopelit odottavat jännityksenhaluisia pelaajia. Kestosuosikit Narunveto ja Ankkalampi takaavat paholaismaisen voiton joka pelikerralla! Muista myös koetella heittotaitojasi Hype Game Zombie Editionin parissa!

Ostokset

Park Shop

Park Shopista shoppaillaan Karmivan karnevaalin teemaan sopivat korut, asusteet, koristeet, pehmolelut ja vaikka mitä muuta ihanan karmivaa! Maista myös hampaita kalisuttavan hileistä Jääkallojuomaa. Park Shop sijaitsee Hype-vuoristorataa vastapäätä. Myymälä on teemoitettu koko perheelle sopivaksi, joten ostoksille voi tulla turvallisin mielin.

Candy Corner

Candy Cornerista löytyy laaja irtokarkkivalikoima, tikkareita, purkkihattaraa ja kaikkea mahdollista makeaa herkkua. Candy Corner sijaitsee Boom-huvilaitetta vastapäätä. Myymälä on teemoitettu koko perheelle sopivaksi, joten ostoksille voi tulla turvallisin mielin.

Angry Birds Shop

Perheystävällisellä Angry Birds -alueella sijaitseva Angry Birds Shop on loistava myymälä karnevaaliasusteiden, tuliaisten ja muiden muistojen hankkimiseen. Ostosten ohella on hauska piipahtaa pienestä lisämaksusta kasvomaalauksessa.

Karkki vai kepponen -kierros

Makeannälkäisille pikkukeppostelijoille suunnattu lisämaksullinen Karkki vai kepponen -kierros mahdollistaa seikkailemisen huvipuiston koko perheelle suunnatuilla alueilla. Kierros sisältää onginnan paholaismaisella Ankkalammella ja mahtavia karkkiyllätyksiä.

Ryhmä- ja yritystuotteet

Etsitkö ainutlaatuista keinoa muistaa tai kiittää työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita? Vai kenties tapaa viettää tiimin, polttariporukan tai muun seurueen yhteinen hassuttelupäivä? Karmivan karnevaalin ryhmähintaiset rannekkeet ja yrityspaketit tarjoavat nähtävää ja koettavaa kaikille! Ota yhteys myyntipalveluumme puh. 020 713 0212 tai myynti@sarkanniemi.fi. Lue lisää!

Edellinen Seuraava