Takaisin

Karmiva karnevaali

Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään Särkänniemessä taas syyslomalla 2020!

Karmiva karnevaali 2020

Karmiva karnevaali tulee taas, karmivampana kuin koskaan! Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään Särkänniemessä syyslomalla la–la 10.–17.10.2020 lauantaisin klo 13–22 ja su–pe klo 13–21. Osta liput tapahtumaan ja varaa paikkasi nyt!

Lokakuussa pääset kokemaan Särkänniemen huvilaitteet myös tunnelmalliseen pimeään vuodenaikaan ja upeasti valaistuina, kun Särkänniemen Karmiva karnevaali saapuu jälleen tuomaan iloa ja jännitystä syyslomalle. Tapahtuma on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta.

Karmivasta karnevaalista löytyy iso, värikäs karnevaalialue, joka tarjoilee sopivan jännittäviä karnevaalielämyksiä koko perheelle. Kaksi pienempää aluetta keskittyy tapahtuman karmivampaan puoleen, ja niihin on ilta-aikaan suositusikäraja (15). Mihin sinun uskalluksesi riittää?

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Karmivan karnevaalin huvilaitteissa (turvallisuusrajat huomioiden) sekä talvikohteissa (Akvaario ja Näsinneulan näkötorni) ilmaiseksi.

Huomioitavaa! Karmivan karnevaalin alueelle on sisäänpääsymaksu. Karmiva karnevaali on ulkotapahtuma, joten pukeuduthan lämpimästi sään mukaan. Karmivan karnevaalin alueella on vilkkuvia valoja, jotka saattavat laukaista epilepsiakohtauksen.

Liput ja hinnat

Karmivassa karnevaalissa huvittelu onnistuu sisäänpääsyyn oikeuttavalla Karnevaalilipulla tai huvilaitteet ja muut avoinna olevat kohteet sisältävällä Karnevaalirannekkeella. Myös kesän 2020 Huvilaiterannekkeet sekä Särkänniemi-rannekkeet käyvät Karmivassa karnevaalissa Karnevaalirannekkeen tapaan. Lue lisää hinnastosta.

Huomioithan, että rajoitamme tapahtuman asiakaskapasiteettia ja lipun lisäksi tarvitset tapahtumaan myös päiväkohtaisen paikkavarauksen. Varaa paikkasi ja lue asiakkaiden turvallisuusohjeet.

Karnevaalilippu – porttihinta 13,90 €.  Osta verkkokaupasta 11,90 €

Päiväkohtainen Karnevaaliranneke – porttihinta 29,90 €.  Osta verkkokaupasta  alk 16,70 €

Avoimen päivän Karnevaaliranneke – porttihinta 29,90 €.  Osta verkkokaupasta 27,90 €

Avoimen päivän Karnevaaliranneke Plussa-kortilla 25,90 € valituista Citymarketeista. Lue lisää ja tarkista myyntipisteet!

Karnevaaliriemua koko perheelle

Kaikki on vinksin vonksin tai ainakin hurjan hauskaa! Värikäs ja iloinen kuolleiden päivän karnevaali vie ajatukset etelän eksoottiseen lämpöön. Koe Särkänniemen suosikkihuvilaitteet syksyn väriloistossa ja anna letkeiden tanssijoiden, riehakkaiden rytmien ja suussasulavien karnevaaliherkkujen johdattaa sinut unohtumattomaan syysloman viettoon!

Sopivasti kutkuttava karnevaalialue käsittää Pelitorin, Taikarannan ja Angry Birds Landin perhehuvittelualueet, joilla voi vierailla turvallisin mielin ilman pelkoa puiston hirvityksiin törmäämisestä.

Zombie Zone

Kukaan ei tarkalleen muista, miten ja milloin se alkoi. Ihmiset vieraantuivat luonnosta ja unohtivat sen opit. Vähitellen kasvit ja eläimet menetettiin, meret nousivat ja taivaat ohenivat. Eikä minkään maailman teknologiasta ollut apua luontoäidin hirmuisen koston edessä. Ihmiset panikoivat.

Tuomiopäivälle oli monta nimeä. Puhuttiin ydinsyksystä ja ikuisesta marraskuusta, kaiken hauskan lopusta. Kun melkein kaikki oli jo menetetty, toi ilmassa häilyvä säteily mukanaan vielä yhden vitsauksen: ihmislihaa janoavat zombiet. Liity viimeisten selviytyjien joukkoon ja kohtaa kammottavat zombiet Särkänniemen Zombie Zonella!

Zombie Zonen aluetta ei suositella alle 15-vuotiaille. Näyttelijöihin ei saa koskea. 

Circus Hysteria: Sirkus on tullut kaupunkiin

Kuulitko jo uutisen? Kaupungissa on uusi sirkus, jota ei suositella heikkohermoisille. Kauhuklovnit, tulennielijät, burleskitanssijat ja muut hirvitykset odottavat kuollakseen vierailuasi Circus Hysteriassa. Huhu kertoo, että sirkukseen voi astua sisään, mutta ulos ei noin vain pääsekään. Ja varoituksen sana, ystäväiseni; jos unohdut katselemaan sirkuksen kammottavia asukkeja liian pitkäksi aikaa, sinusta saattaa tulla yksi heistä!

Circus Hysteria tarjoilee vääristyneen maailman, jossa mikään ei ole kuten se ensisilmäyksellä näyttää. Tule kuulemaan kohtalosi käänteet ennustajan luona, kohtaa pelle suoraan pahimmista painajaisistasi tai pistäydy aikuiseen makuun osuvilla aperitiiveilla mystisessa Café Absurdiassa – takaamme, että et koskaan halua lähteä luotamme.

Circus Hysteria kauhistuttaa MotoGeen alueella. Circus Hysteriaa ei suositella alle 15-vuotiaille tai pellekammoisille klo 17 jälkeen. Näyttelijöihin ei saa koskea. 

Huvilaitteet

Suurin osa huvilaitteista on käytössä Karmivassa karnevaalissa normaalisti. Avoinna olevat huvilaitteet julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Karnevaaliohjelma

Huvilaitteiden lisäksi Karmivan karnevaalin häikäisevä ohjelma vie mukanaan niin pienet kuin isot syyslomailijat. Sirkus- ja tulitaiteilijat, värikkäät tanssiesitykset, zombiehyökkäykset ja monet muut huvitukset takaavat hurjan hauskan päivän Särkänniemessä! Ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Ruokailu

Tyhjin vatsoin ei Karmivassa karnevaalissa tarvitse pelätä, sillä huvipuiston ruokapaikat tarjoilevat monipuolisesti purtavaa zombiepurilaisista riivattuihin ranskalaisiin ja maittaviin matolakuihin – herkuttelua unohtamatta. Ravintola Riemun, Pizzeria Pellen ja X-BRGR:n karmivat tarjoilut vievät kielen mennessään. Varo vain, ettet päädy itse lautaselle!

Pelit

Särkänniemen huvipuistopelit odottavat jännityksenhaluisia pelaajia. Kestosuosikit Narunveto ja Ankkalampi takaavat paholaismaisen voiton joka pelikerralla! Muista myös koetella heittotaitojasi Hype Game Zombie Editionin parissa!

Ostokset

Park Shop

Park Shopista shoppaillaan Karmivan karnevaalin teemaan sopivat korut, asusteet, koristeet, pehmolelut ja vaikka mitä muuta ihanan karmivaa! Maista myös hampaita kalisuttavan hileistä Jääkallojuomaa. Park Shop sijaitsee Hype-vuoristorataa vastapäätä. Myymälä on teemoitettu koko perheelle sopivaksi, joten ostoksille voi tulla turvallisin mielin.

Candy Corner

Candy Cornerista löytyy laaja valikoima karkkeja, tikkareita, purkkihattaraa ja kaikkea mahdollista makeaa herkkua. Candy Corner sijaitsee Boom-huvilaitetta vastapäätä. Myymälä on teemoitettu koko perheelle sopivaksi, joten ostoksille voi tulla turvallisin mielin.

Angry Birds Shop

Perheystävällisellä Angry Birds -alueella sijaitseva Angry Birds Shop on täynnä edullisia outlet-tuotteita ja karmivia karnevaalitarjouksia. Tule tekemään loistavia löytöjä!

Karkki vai kepponen -kierros

Makeannälkäisille pikkukeppostelijoille suunnattu lisämaksullinen Karkki vai kepponen -kierros mahdollistaa seikkailemisen huvipuiston koko perheelle suunnatuilla alueilla. Kierros sisältää onginnan paholaismaisella Ankkalammella ja mahtavia karkkiyllätyksiä.

Pysäköinti Särkänniemessä

Särkänniemessä on rajoitetusti pysäköintitilaa, joten suosittelemme ensisijaisesti saapumaan julkisilla kulkuneuvoillaHuvilaitteiden ollessa avoinna pysäköinti Särkänniemen lähiparkkipaikalla maksaa 15 €/ajoneuvo/päivä.

Ryhmä- ja yritystuotteet

Etsitkö ainutlaatuista keinoa muistaa tai kiittää työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita? Vai kenties tapaa viettää tiimin, polttariporukan tai muun seurueen yhteinen hassuttelupäivä? Karmivan karnevaalin ryhmähintaiset rannekkeet ja yrityspaketit tarjoavat nähtävää ja koettavaa kaikille! Ota yhteys myyntipalveluumme puh. 020 713 0212 tai myynti@sarkanniemi.fi. Lue lisää!

Edellinen Seuraava