Takaisin

Karmiva karnevaali

Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään Särkänniemessä lokakuussa koulujen syyslomaviikolla.

Karmiva karnevaali 2019

Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään Särkänniemessä syyslomaviikolla la–su 12.–13.10. ja ti–la 15.–19.10.2019. Tapahtuman liput tulevat myyntiin elokuussa 2019.

Karmiva karnevaali on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta. Lokakuussa pääset kokemaan Särkänniemen huvilaitteet myös tunnelmalliseen pimeään vuodenaikaan ja upeasti valaistuina. Karmiva karnevaali sopii niin lapsille kuin aikuisille!

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Karmivan karnevaalin huvilaitteissa (turvallisuusrajat huomioiden) sekä talvikohteissa (Akvaario ja Näsinneulan näkötorni) ilmaiseksi. Huomioithan, että Planetaario-esitykset eivät sovellu alle 3-vuotiaille.

Tarkista huvipuiston ja kohteiden aukioloajat täältä.

Karamelli-karuselli, huvipuisto, Särkänniemi

Karmivat teema-alueet

Karmiva karnevaali jakaa tutun huvipuiston jännittävyydeltään eritasoisiin teema-alueisiin. Osa puistosta sopii ystävällisine luurankoineen ja sirkusesityksineen koko perheelle. Kylmähermoisimmille suunnatuilla alueilla puolestaan laahustavat kauhistuttavat zombiet ja muut maailmanlopun hirvitykset. Mihin sinun uskalluksesi riittää?

Särkänniemen huvilaitteet kahdeksaa lukuunottamatta pyörittävät Karmivassa karnevaalissa normaalisti. Karmivassa karnevaalissa ei pääse Koskiseikkailuun, Tukkijokeen, Half Pipeen, MotoGeehen, Viikinkilaivaan, Hurricaneen, Auto Racingiin ja Trombiin. Huomioithan huvilaitteiden pituusrajoitukset ja säävarauksen.

Karmiva karnevaali on ulkotapahtuma, joten pukeudu lämpimästi sään mukaan.

Karmivan karnevaalin alueella on vilkkuvia valoja, jotka saattavat laukaista epilepsiakohtauksen.

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Karnevaaliohjelma

Huvilaitteiden lisäksi Karmivan karnevaalin häikäisevä ohjelma vie mukanaan niin pienet kuin isot syyslomailijat. Sirkus- ja tulitaiteilijat, värikkäät tanssiesitykset, zombiehyökkäykset ja monet muut huvitukset takaavat hurjan hauskan päivän Särkänniemessä!

Ruokailu

Tyhjin vatsoin ei Karmivassa karnevaalissa tarvitse pelätä, sillä huvipuiston ruokapaikat tarjoilevat monipuolisesti purtavaa zombiepurilaisista riivattuihin ranskalaisiin ja maittaviin matolakuihin, herkuttelua unohtamatta. Ravintola Riemun, Pizzeria Pellen ja X-BRGR:n karmivat tarjoilut vievät kielen mennessään. Varo vain, ettet päädy itse lautaselle!

Pelit

Särkänniemen huvipuistopelit odottavat jännityksenhaluisia pelaajia. Kestosuosikit Narunveto ja Ankkalampi takaavat paholaismaisen voiton joka pelikerralla! Muista myös koetella heittotaitojasi Hype Game Zombie Editionin parissa! Park Shop -puodista voi hankkia toinen toistaan karmivampia asusteita, pehmoleluja, koristeita ja makeisia kotiin viemisiksi.

Kaikkein pelihimoisimmille on tarjolla kätevä Pelipaketti, joka maksaa 10 € ja sisältää 5 pelikertaa. Pelaa kaikki lipukkeet itse tai jaa ne perheen tai kaveriporukan kesken!

Ostokset

Park Shop

Park Shopista löydät Karmivan karnevaalin teemaan sopivat korut, asusteet, koristeet, pehmolelut, karkit hyytävät Hype-valokuvat ja vaikka mitä muuta ihanan karmivaa! Maista myös hampaita kalisuttavan hileistä Jääkallojuomaa.

Park Shop sijaitsee Día de los Muertosin ja Zombie Zonen rajalla Hype-vuoristorataa vastapäätä. Myymälä on teemoitettu koko perheelle sopivaksi, joten ostoksille voi tulla turvallisin mielin.

Angry Birds Shop

Día de los Muertosin perheystävällisellä alueella sijaitseva Angry Birds Shop on loistava myymälä karnevaaliasusteiden, tuliaisten ja muiden muistojen hankkimiseen. Ostosten ohella on hauska piipahtaa pienestä lisämaksusta kasvomaalauksessa.

Karkki vai kepponen -kierros

Makeannälkäisille pikkukeppostelijoille suunnattu Karkki vai kepponen -kierros (7 €) mahdollistaa seikkailemisen huvipuiston koko perheelle suunnatuilla alueilla. Kierros sisältää onginnan paholaismaisella Ankkalammella ja mahtavia karkkiyllätyksiä.

Sopivan jännittävää

Twisted Tivoli

Karmivan karnevaalin sisäänkäyntialueen Keinukarusellin kupeessa täyttää värikäs ja vinksahtanut Twisted Tivoli sirkustaiteilijoineen. Koko perhe ihastuu toinen toistaan taidokkaampiin akrobatia- ja jonglöörausesityksiin!

Tornado-vuoristorata saa karnevaalivieraiden päät pyörälle, ja Pizzeria Pellen maukkaat pitsat vievät kielen mennessään. Ruokailun jälkeen kannattaa poiketa Twisted Tivolin mystisen ennustajan pakeilla!

Huvilaitteet: Keinukaruselli, Rekkaralli, Tornado

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Skelenaario

Lapsiperheet ja nuoret viihtyvät Särkänniemen Pelitorilla, joka tunnetaan Karmivan karnevaalin aikaan sopivan jännittävänä Skelenaariona. Skelenaarion alueella vietetään koko perheen kauhujuhlaa hämähäkkeineen ja söpöine luurankoineen. Kerää talteen parhaat voitot “Skelen Speleiltä” ja astu vaikka Possujunan kyytiin – jos RÖHkeutesi riittää!

Huvilaitteet: KahvikupitKaramelli-karuselli, LeppäkerttuPossujuna

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Día de los Muertos

Riehakkaasta kuolleiden päivän karnevaalista vaikutteensa ammentava Día de los Muertos on täynnä koko perheelle sopivaa väriä ja eksoottisia rytmejä. Paholaismaiset kumiankat odottavat innokkaita keppostelijoita ja huvilaitteet pieniä hurjapäitä!

Ravintola Riemussa nautit teeman mukaiset eväät ja askartelet oman calavera-naamiosi. Taidokkaiden luurankotanssijoiden esityksiä pääsee seuraamaan sekä Angry Birds Landin alueella että Estraadilla.

Huvilaitteet: Angry Birds RideCrazy Bus, Järvikaruselli, Kantti X KanttiMajakkaPikku HinaajaRed Baron, RegattaTaikapyöräTattiralliVauhtimato

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Kiehtovaa kauhua

Zombie Zone

Suurvaltojen välinen ydinsota tuhosi suuren osan ihmiskunnasta. Sodan kilpavarustelukierteessä kehitettiin virus, joka muutti sille altistuneet ihmiset verenhimoisiksi zombeiksi. Harvat eloonjääneet pakenivat ihmislihaa himoitsevia zombeja vartioituihin suojiin.

Viimeisestä zombihyökkäyksestä on aikaa. Tiedustelijat ovat saaneet selville, että virus on kehittynyt. Uuden sukupolven zombit, ns. Toinen aalto, eivät ole hitaita ja kömpelöitä, vaan älykkäitä ja nopeita. Tampereen linnoitus on vaarassa: zombit ovat suunnitelleet hyökkäyksen, jonka tarkoitus on tuhota koko tukikohta. Hyökkäyksen estämiseen tarvitaan kaikkien apua. Pystymmekö yhdessä torjumaan Toisen aallon?

Kammottavat uuden sukupolven zombiet ovat valloittaneet nuorison suosiman Highway-alueen. Zombiet ovat älykkäitä, nopeita ja niillä on suunnitelma. Estä elävien kuolleiden hyökkäys ja testaa samalla kaikki Särkänniemen hurjimmat laitteet!

Aluetta ei suositella alle 15-vuotiaille. Ethän kosketa zombeja.

Huvilaitteet: High VoltageHypeTakeOffTroikaTyrsky, X

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Ryhmä- ja yritystuotteet

Etsitkö ainutlaatuista keinoa muistaa tai kiittää työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita? Vai kenties tapaa viettää tiimin, polttariporukan tai muun seurueen yhteinen hassuttelupäivä? Karmivan karnevaalin ryhmähintaiset rannekkeet ja yrityspaketit tarjoavat nähtävää ja koettavaa kaikille! Ota yhteys myyntipalveluumme puh. 020 713 0212 tai myynti@sarkanniemi.fi. Lue lisää!

Edellinen Seuraava