Takaisin

Karmiva karnevaali

Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään Särkänniemessä syyslomaviikolla la–su 12.–13.10. ja ti–la 15.–19.10.2019.

Karmiva karnevaali 2019

Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään Särkänniemessä syyslomaviikolla la–su 12.–13.10. ja ti–la 15.–19.10.2019 klo 13–21. Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa!

Karmiva karnevaali on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta. Lokakuussa pääset kokemaan Särkänniemen huvilaitteet myös tunnelmalliseen pimeään vuodenaikaan ja upeasti valaistuina.

Karmiva karnevaali jakaa tutun huvipuiston jännittävyydeltään eritasoisiin alueisiin. Osa puistosta sopii ystävällisine luurankoineen ja sirkusesityksineen koko perheelle. Kylmähermoisimmille suunnatuilla alueilla puolestaan laahustavat kauhistuttavat zombiet ja muut hirvitykset. Mihin sinun uskalluksesi riittää?

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Karmivan karnevaalin huvilaitteissa (turvallisuusrajat huomioiden) sekä talvikohteissa (Akvaario ja Näsinneulan näkötorni) ilmaiseksi. Huomioithan, että Planetaario-esitykset eivät sovellu alle 3-vuotiaille. Tarkista huvipuiston ja kohteiden aukioloajat täältä.

Karmivan karnevaalin alueelle on sisäänpääsymaksu.

Karmiva karnevaali on ulkotapahtuma, joten pukeuduthan lämpimästi sään mukaan.

Karmivan karnevaalin alueella on vilkkuvia valoja, jotka saattavat laukaista epilepsiakohtauksen.

Karmiva karnevaali, Särkänniemi, huvipuisto

Osta liput

Liput tapahtumaan kannattaa ostaa hyvissä ajoin ennakkoon. Karnevaaliranneke ranteessa tai sisäänpääsylippu kourassa on helppo astella lipunmyyntijonojen ohi suoraan syysloman hauskimpiin huvituksiin. Valitse alta lipunmyyntipisteesi ja lipputuotteesi.

Särkänniemen verkkokauppa

Päiväkohtainen Karnevaaliranneke

Valitse syyslomaviikon vierailupäiväsi hyvissä ajoin ja säästä! Päiväkohtaiset Karnevaalirannekkeet tulevat verkkokauppaan myyntiin aluksi hyvinkin edulliseen hintaan, joka nousee dynaamisesti tapahtuman lähestyessä. Joten jos haluat varmistua mahdollisimman edullisesta hinnasta, kannattaa lippuostokset tehdä mahdollisimman varhain. Tarkista päiväkohtainen hinta Särkänniemen verkkokaupasta. Osta liput!

Päiväkohtaisella Karnevaalirannekkeella pääset kokemaan kaikki Karmivan karnevaalin huvilaitteet (turvallisuusrajat huomioiden), ohjelman (ei Creeps ja Ennustaja) ja avoinna olevat kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) yhden ennakkoon valitsemasi päivän ajan 12.–13.10. tai 15.–19.10.2019 klo 13–21. Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen.

Avoimen päivän Karnevaaliranneke 27,90 €

Etkö halua lukita syysloman vierailupäivää ennakkoon? Silloin valintasi on avoimen päivän Karnevaaliranneke! Osta liput!

Avoimen päivän Karnevaalirannekkeella pääset kokemaan kaikki Karmivan karnevaalin huvilaitteet (turvallisuusrajat huomioiden), ohjelman (ei Creeps ja Ennustaja) ja avoinna olevat kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) yhden vapaasti valitsemasi päivän ajan 12.–13.10. tai 15.–19.10.2019 klo 13–21. Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen.

Sisäänpääsylippu 11,90 €

Karmivan karnevaalin alueelle on sisäänpääsymaksu. Jos haluat jättää huvilaiteajelut muille ja keskittyä itse karnevaalitunnelmaan ja esityksiin, on sisäänpääsylippu oiva valinta! Osta liput! 

Sisäänpääsylippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn Karmivan karnevaalin alueelle ja karnevaaliohjelmaan (ei Creeps ja Ennustaja). Lippu on käytettävissä yhtenä vapaasti valitsemanasi päivänä 12.–13.10. tai 15.–19.10.2019 klo 13–21.

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)).

K-ryhmän myyntipisteet

Avoimen päivän Karnevaaliranneke Plussa-kortilla 25,90 € (ilman Plussa-korttia 27,90 €) 16.9. alkaen!

Osta avoimen päivän Karnevaaliranneke kätevästi ennakkoon kauppareissun yhteydessä K-ryhmän myyntipisteistä! Plussa-kortilla saat Karnevaalirannekkeen etuhintaan 25,90 € (ilman Plussa-korttia hinta on 27,90 €). Etu on voimassa K-ryhmän myyntipisteissä 16.9.–19.10.2019 välisenä aikana. Lue lisää ja tarkista myyntipisteet!

Avoimen päivän Karnevaalirannekkeella pääset kokemaan kaikki Karmivan karnevaalin huvilaitteet (turvallisuusrajat huomioiden), ohjelman (ei Creeps ja Ennustaja) ja avoinna olevat kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) yhden vapaasti valitsemasi päivän ajan 12.–13.10. tai 15.–19.10.2019 klo 13–21. Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen.

Särkänniemen lipunmyynti

Voit myös ostaa liput paikan päällä Särkänniemen lipunmyynnissä saapuessasi huvittelemaan. Hinta paikan päällä vaihtelee huvittelupäivän mukaan. Huomioithan, että paikan päällä Plussa-kortilla ei saa alennusta.

Karnevaaliranneke 26,90 € (su 13.10. & ti–pe 15.–18.10.)

Karnevaaliranneke 29,90 € (la 12.10. & la 19.10.)

Karnevaalirannekkeella pääset kokemaan kaikki Karmivan karnevaalin huvilaitteet (turvallisuusrajat huomioiden), ohjelman (ei Creeps ja Ennustaja) ja avoinna olevat kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) saapumispäivänäsi 12.–13.10. tai 15.–19.10.2019 klo 13–21. Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen.

Sisäänpääsylippu 11,90 €

Sisäänpääsylippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn Karmivan karnevaalin alueelle ja karnevaaliohjelmaan (ei Creeps ja Ennustaja). Lippu on käytettävissä saapumispäivänäsi 12.–13.10. tai 15.–19.10.2019 klo 13–21.

Karamelli-karuselli, huvipuisto, Särkänniemi

Huvilaitteet

Särkänniemen huvilaitteet seitsemää lukuunottamatta pyörittävät Karmivassa karnevaalissa normaalisti. Karmivassa karnevaalissa ei pääse Koskiseikkailuun, Tukkijokeen, Half Pipeen, MotoGeehen, Viikinkilaivaan, Auto Racingiin ja Trombiin. Huomioithan huvilaitteiden pituusrajoitukset ja säävarauksen.

Karnevaaliohjelma

Huvilaitteiden lisäksi Karmivan karnevaalin häikäisevä ohjelma vie mukanaan niin pienet kuin isot syyslomailijat. Sirkus- ja tulitaiteilijat, värikkäät tanssiesitykset, zombiehyökkäykset ja monet muut huvitukset takaavat hurjan hauskan päivän Särkänniemessä!

Esitykset kuuluvat Karmivan karnevaalin sisäänpääsylipun ja Karnevaalirannekkeen hintaan (pois lukien Creeps ja Ennustaja). Seuraavat esitykset nähdään Karmivan karnevaalin jokaisena aukiolopäivänä.

Ohjelmakuvaukset

Sirkusesitykset

Koko perhe viihtyy hauskan akrobatiaa, jonglöörausta ja taikuutta sisältävän sirkusohjelman parissa Särkänniemen Estraadilla.

Karamelli-karuselli, huvipuisto, Särkänniemi

Lunddancen tanssiesitykset

Lunddancen värikkäät luurankotanssijat johdattavat huvittelijat suoraan etelän eksoottiseen karnevaalitunnelmaan. Tähän tanssikulkueeseen on hauska osallistua koko perheen voimin Angry Birds Landissa tai seurata taidokasta tanssia yleisöstä käsin Särkänniemen Estraadilla.

Fire Ladyn tulishow

Fire Lady sytyttää näyttävät tulensa kahdesti päivässä. Tervetuloa ihastumaan vaihtuvan show’n pariin Särkänniemen Estraadille!

Ennustajan vastaanotto

Mystinen ennustaja pitää vastaanottoaan Pelitalon lipunmyynnin vieressä ja kertoo mielellään uteliaille näiden tulevaisuuksien salat klo 15–20 välisenä aikana. Uskallatko sinä astua peremmälle ennustajan tupaan?

Sisäänpääsymaksu: 5 €/ennustus.

Zombie Zone (K15)

Zombiet ovat riivanneet maailmaa jo vuosia. Miten kaikki alkoi? Miten zombiet ja heitä vastustavat sotilaat ovat sopeutuneet elämäänsä Särkänniemessä? Tule seuraamaan, kuinka maailma vajoaa jälleen zombie-viruksen otteeseen!

Zombie Zonen aluetta ei suositella alle 15-vuotiaille (etenkään zombie-kohtausten aikaan klo 18–21). Zombeihin ei saa koskea. 

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Uutuus! Creeps (K16)

Astu sisään painajaiseen! Unenomaisessa kauhulabyrintissa pahimmat pelkosi vaanivat kulman takana. Löydätkö oikean tien ulos? Auto Racingin sisälle rakennettu Creeps on kielletty alle 16-vuotiailta.

Sisäänpääsymaksu: Karnevaalirannekkeella 5 € / kesän 2020 Kausikortilla 5 € / ilman Karnevaaliranneketta tai kesän 2020 Kausikorttia 10 €

Ruokailu

Tyhjin vatsoin ei Karmivassa karnevaalissa tarvitse pelätä, sillä huvipuiston ruokapaikat tarjoilevat monipuolisesti purtavaa zombiepurilaisista riivattuihin ranskalaisiin ja maittaviin matolakuihin, herkuttelua unohtamatta. Ravintola Riemun, Pizzeria Pellen ja X-BRGR:n karmivat tarjoilut vievät kielen mennessään. Varo vain, ettet päädy itse lautaselle!

Pelit

Särkänniemen huvipuistopelit odottavat jännityksenhaluisia pelaajia. Kestosuosikit Narunveto ja Ankkalampi takaavat paholaismaisen voiton joka pelikerralla! Muista myös koetella heittotaitojasi Hype Game Zombie Editionin parissa!

Kaikkein pelihimoisimmille on tarjolla kätevä Pelipaketti, joka maksaa 10 € ja sisältää 5 pelikertaa. Pelaa kaikki lipukkeet itse tai jaa ne perheen tai kaveriporukan kesken!

Ostokset

Park Shop

Park Shopista shoppaillaan Karmivan karnevaalin teemaan sopivat korut, asusteet, koristeet, pehmolelut ja vaikka mitä muuta ihanan karmivaa! Maista myös hampaita kalisuttavan hileistä Jääkallojuomaa. Park Shop sijaitsee Hype-vuoristorataa vastapäätä. Myymälä on teemoitettu koko perheelle sopivaksi, joten ostoksille voi tulla turvallisin mielin.

Candy Corner

Candy Cornerista löytyy laaja irtokarkkivalikoima, tikkareita, purkkihattaraa ja kaikkea mahdollista makeaa herkkua. Candy Corner sijaitsee Boom-huvilaitetta vastapäätä. Myymälä on teemoitettu koko perheelle sopivaksi, joten ostoksille voi tulla turvallisin mielin.

Angry Birds Shop

Perheystävällisellä Angry Birds -alueella sijaitseva Angry Birds Shop on loistava myymälä karnevaaliasusteiden, tuliaisten ja muiden muistojen hankkimiseen. Ostosten ohella on hauska piipahtaa pienestä lisämaksusta kasvomaalauksessa.

Karkki vai kepponen -kierros 7 €

Makeannälkäisille pikkukeppostelijoille suunnattu Karkki vai kepponen -kierros (7 €) mahdollistaa seikkailemisen huvipuiston koko perheelle suunnatuilla alueilla. Kierros sisältää onginnan paholaismaisella Ankkalammella ja mahtavia karkkiyllätyksiä.

Kesän 2020 Kausikortilla ilmaiseksi Karmivaan karnevaaliin!

Kun ostat kesän 2020 Kausikortin hyvissä ajoin syksyllä, huvittelet Karmivassa karnevaalissa la–su 12.–13.10. ja ti–la 15.–19.10.2019 ilmaiseksi vaikka jokaisena tapahtumapäivänä!

Särkänniemen Kausikortti kesäkaudelle 2020 tulee myyntiin päättäripäivänä lauantaina 7.9.2019 verkkokaupassa ennakkohintaan 119 € (ennakkohinta on voimassa 31.5.2020 asti). Paikan päältä ostettaessa Kausikortin hinta on 139 €. Lue lisää!

Kesän 2019 Kausikortilla Karmivan karnevaalin liput puoleen hintaan!

Vuoden 2019 Kausikortilla saat 50 % alennuksen Karmivaan karnevaaliin 2019. Etu koskee paikan päältä Särkänniemen lipunmyynnistä ostettuja normaalihintaisia lipputuotteita (Karnevaaliranneke ja sisäänpääsylippu). Huomioithan, että paikan päällä myynnissä olevan Karnevaalirannekkeen hinta vaihtelee päivästä riippuen 26,90–29,90 €, ja alennus lasketaan kyseisen päivän porttihinnasta. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Lue lisää!

Ryhmä- ja yritystuotteet

Etsitkö ainutlaatuista keinoa muistaa tai kiittää työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita? Vai kenties tapaa viettää tiimin, polttariporukan tai muun seurueen yhteinen hassuttelupäivä? Karmivan karnevaalin ryhmähintaiset rannekkeet ja yrityspaketit tarjoavat nähtävää ja koettavaa kaikille! Ota yhteys myyntipalveluumme puh. 020 713 0212 tai myynti@sarkanniemi.fi. Lue lisää!

Edellinen Seuraava