Takaisin

Karmivan karnevaalin ryhmä- ja yritystuotteet

Varaa liput Karmivaan karnevaaliin lokakuulle 2021!

Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään Särkänniemessä taas lokakuussa 2021.

Ryhmät ja yritykset voivat järjestää ikimuistoisen tilaisuuden Karmivassa karnevaalissa, oli vieraana sitten 10 tai 10 000 henkeä (tai henkiolentoa). Varaa lippusi vinksahtaneeseen karnevaalitunnelmaan, sillä nopeat syövät hitaat!

Ryhmä- ja yritysliput

Karmiva karnevaali tarjoaa ryhmille ja yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden muistaa yhteistyökumppaneita, kiittää työntekijöitä ja virkistyä porukalla. Koko perheelle sopivien sirkusesitysten ja ohjelmien lisäksi tarjolla on aitoa kauhua aikuisille suunnatulla Zombie Zonella, jossa elävät kuolleet saalistavat pahaa-aavistamattomia huvittelijoita.

Kysy lisätietoja Särkänniemen ryhmäeduista myynnistämme!

Yksityispuisto Karmivassa karnevaalissa

Haluaisitteko palkita koko henkilöstön kerralla tai kutsua sidosryhmät huvittelemaan? Miltä kuulostaisi saada huvipuistollinen verenhimoisia zombeja vain teitä varten? Nyt se on mahdollista!

Voimme räätälöidä yksityispuiston Karmivan karnevaalin varsinaisten tapahtumapäivien ympärille, joten ottakaa pian yhteyttä, niin saatte parhaan päivän omalle tilaisuudellenne. Karmiva karnevaali -yksityispuistot lokakuulle 2021 on mahdollista varata jo nyt!

Pyytäkää tarjous myyntipalvelustamme ja varautukaa vuoden huvipuistattavimpaan elämykseen. Myyntimme toteuttaa paketin toiveidenne mukaan: valittavana ovat yksityistilaisuuden kellonajat, tuntimäärät, kohteet ja lisäpalvelut ruokailuista huvipuistopeleihin.

Voitte lukea lisää yksityispuiston järjestämisestä Särkänniemessä täällä.

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Särkänniemen myyntipalveluun:

Särkänniemen myynti puh. +358 20 7130 212, myynti@sarkanniemi.fi

Tai jätä tarjouspyyntö, jos uskallat!

Edellinen Seuraava