Takaisin

Karmivan karnevaalin ryhmä- ja yritystuotteet syksylle 2018 nyt myynnissä!

Karmiva karnevaali tarjoaa ryhmille ja yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden muistaa yhteistyökumppaneita, kiittää työntekijöitä ja virkistyä porukalla.

Karmiva karnevaali on taas täällä – karmivampana kuin koskaan! Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään Särkänniemessä la–su 13.–14.10. ja ti–la 16.–20.10. klo 13–21.

Ryhmät ja yritykset voivat järjestää ikimuistoisen tilaisuuden Karmivassa karnevaalissa, oli vieraana sitten 10 tai 10 000 henkeä (tai henkiolentoa). Varaa lippusi vinksahtaneeseen karnevaalitunnelmaan nyt, sillä nopeat syövät hitaat!

Karmiva karnevaali, Särkänniemi, huvipuisto

Ryhmä- ja yritysliput

Karmiva karnevaali tarjoaa ryhmille ja yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden muistaa yhteistyökumppaneita, kiittää työntekijöitä ja virkistyä porukalla. Koko perheelle sopivien sirkusesitysten ja ohjelmien lisäksi tarjolla on aitoa kauhua aikuisille suunnatulla Zombie Zonella, jossa elävät kuolleet saalistavat pahaa-aavistamattomia huvittelijoita.

Kysy lisätietoja Särkänniemen ryhmäeduista myyntipalvelusta!

Karamelli-karuselli, huvipuisto, Särkänniemi

Ryhmä- ja yrityspaketit

Kun haluatte vanhaa kunnon all inclusive -palvelua ilman turhia häiriöitä huvittelun lomassa, suosittelemme teitä tarttumaan karmiviin pakettitarjouksiimme. Särkänniemen ryhmä- ja yrityspaketit sisältävät kaikki Karmivan karnevaalin kauhut ja huvit ruoka- ja juomatarjoiluineen.

Voitte itse valita juuri teidän seurueenne näköisen paketin ja yhtä asiaa ei ainakaan tarvitse kauhistua – nimittäin hintaa!

Karmiva VIP: 47,80 € (sis. alv.)

Karmiva VIP -paketti sisältää yhden (1) Karmiva karnevaali -rannekkeen, yhden (1) Pizzeria Pellen tai Ravintola Riemun Karmiva karnevaali -teemaisen buffetin ja yhden (1) Pelipaketin (sis. 5 pelikertaa huvipuistopeleillä).

Karmiva Silver: 62,80 € (sis. alv.)

Karmiva Silver -paketti sisältää yhden (1) Karmiva karnevaali -rannekkeen, yhden (1) Pizzeria Pellen tai Ravintola Riemun Karmiva karnevaali -teemaisen buffetin, kaksi (2) juomaseteliä ja yhden (1) Pelipaketin (sis. 5 pelikertaa huvipuistopeleillä).

Yli 20 henkilön ryhmille lisäksi kaupan päälle uniikki kauhuvastaanotto Särkänniemessä.

Karmiva Gold: 99,90 € (sis. alv.)

Karmiva Gold -paketti sisältää yhden (1) Karmiva karnevaali -rannekkeen sekä yhden (1) Ravintola Näsinneulan korkeatasoisen kolmen ruokalajin Karmiva karnevaali -menun juomapaketteineen. Karmiva Gold -paketti edellyttää pöytävarauksen tekoa Ravintola Näsinneulaan.

Yli 20 henkilön ryhmille lisäksi kaupan päälle uniikki kauhuvastaanotto Särkänniemessä.

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Yksityispuistot

Haluaisitteko palkita koko henkilöstön kerralla tai kutsua sidosryhmät huvittelemaan? Miltä kuulostaisi saada huvipuistollinen verenhimoisia zombeja vain teitä varten? Nyt se on mahdollista!

Voimme räätälöidä yksityispuiston Karmivan karnevaalin varsinaisten tapahtumapäivien ympärille, joten ottakaa pian yhteyttä, niin saatte parhaan päivän omalle tilaisuudellenne. Karmiva karnevaali -yksityispuistot viedään käsistä, joten pitäkää kiirettä!

Pyytäkää tarjous myyntipalvelustamme ja varautukaa vuoden huvipuistattavimpaan elämykseen. Myyntimme toteuttaa paketin toiveidenne mukaan: valittavana ovat yksityistilaisuuden kellonajat, tuntimäärät, kohteet ja lisäpalvelut ruokailuista huvipuistopeleihin.

Voitte lukea lisää yksityispuiston järjestämisestä Särkänniemessä täällä.

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Särkänniemen myyntipalveluun:

Särkänniemen myynti puh. +358 20 7130 212, myynti@sarkanniemi.fi

Tai jätä tarjouspyyntö, jos uskallat!

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Edellinen Seuraava