Takaisin

Karmiva karnevaali

Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään Särkänniemessä taas syyslomalla 2020!

Karmiva karnevaali 2020

Karmiva karnevaali tulee taas! Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään Särkänniemessä syyslomalla la–la 10.–17.10.2020. Tapahtuman liput tulevat myyntiin loppukesästä 2020.

Karmiva karnevaali, Särkänniemi, huvipuisto

Särkänniemen Karmiva karnevaali saapuu jälleen tuomaan iloa ja jännitystä syyslomalle. Karmiva karnevaali on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta. Lokakuussa pääset kokemaan Särkänniemen huvilaitteet myös tunnelmalliseen pimeään vuodenaikaan ja upeasti valaistuina.

Tänä vuonna tuttu huvipuisto on jaettu kolmeen teemoitettuun alueeseen, joista yksi tarjoaa sopivan jännittäviä karnevaalielämyksiä koko perheelle ja kaksi keskittyy tapahtuman karmivampaan puoleen. Mihin sinun uskalluksesi riittää?

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Karmivan karnevaalin huvilaitteissa (turvallisuusrajat huomioiden) sekä talvikohteissa (Akvaario ja Näsinneulan näkötorni) ilmaiseksi. Huomioithan, että Planetaario-esitykset eivät sovellu alle 3-vuotiaille.

Karmivan karnevaalin alueelle on sisäänpääsymaksu.

Karmiva karnevaali on ulkotapahtuma, joten pukeuduthan lämpimästi sään mukaan.

Karmivan karnevaalin alueella on vilkkuvia valoja, jotka saattavat laukaista epilepsiakohtauksen.

Tutustu viime vuoden Karmivan karnevaalin esitteeseen:

Karnevaaliriemua koko perheelle

Kaikki on vinksin vonksin tai ainakin hurjan hauskaa! Värikäs ja iloinen kuolleiden päivän karnevaali vie ajatukset etelän eksoottiseen lämpöön. Koe Särkänniemen suosikkihuvilaitteet syksyn väriloistossa ja anna letkeiden luurankotanssijoiden, taitavien tulitaiteilijoiden, riehakkaiden rytmien ja suussa sulavien karnevaaliherkkujen johdattaa sinut unohtumattomaan syysloman viettoon!

Sopivasti kutkuttava karnevaalialue käsittää Pelitorin, Tiakarannan ja Angry Birds Landin perhehuvittelualueet, joilla voi vierailla turvallisin mielin ilman pelkoa puiston hirvityksiin törmäämisestä.

Karamelli-karuselli, huvipuisto, Särkänniemi

Zombie Zone

Kukaan ei tarkalleen muista, miten ja milloin se alkoi. Ihmiset vieraantuivat luonnosta ja unohtivat sen opit. Vähitellen kasvit ja eläimet menetettiin, meret nousivat ja taivaat ohenivat. Eikä minkään maailman teknologiasta ollut apua luontoäidin hirmuisen koston edessä. Ihmiset panikoivat.

Tuomiopäivälle oli monta nimeä. Puhuttiin ydinsyksystä ja ikuisesta marraskuusta, kaiken hauskan lopusta. Kun melkein kaikki oli jo menetetty, toi ilmassa häilyvä säteily mukanaan vielä yhden vitsauksen: ihmislihaa janoavat zombiet. Liity viimeisten selviytyjien joukkoon ja kohtaa kammottavat zombiet Särkänniemen Zombie Zonella!

Zombie Zonen aluetta ei suositella alle 15-vuotiaille. Näyttelijöihin ei saa koskea. 

Karmiva karnevaali, huvipuisto, Särkänniemi

Circus Hysteria

Kuulitko jo uutisen? Kaupungissa on uusi sirkus, jota ei suositella heikkohermoisille. Kauhuklovnit, tulennielijät, burleskitanssijat ja muut hirvitykset odottavat kuollakseen vierailuasi Circus Hysteriassa. Huhu kertoo, että sirkukseen voi astua sisään, mutta ulos ei noin vain pääsekään. Ja varoituksen sana, ystäväiseni; jos unohdut katselemaan sirkuksen kammottavia asukkeja liian pitkäksi aikaa, sinusta saattaa tulla yksi heistä!

Circus Hysteria tarjoilee vääristyneen maailman, jossa mikään ei ole kuten se ensisilmäyksellä näyttää. Tule kuulemaan kohtalosi käänteet povaajan luona, kohtaa pelle suoraan pahimmista painajaisistasi tai pistäydy aikuiseen makuun osuvilla aperitiiveilla mystisessa Café Absurdiassa – takaamme, ettet koskaan halua lähteä luotamme!

Circus Hysteria kauhistuttaa MotoGeen alueella. Circus Hysteriaa ei suositella alle 15-vuotiaille tai pellekammoisille klo 17 jälkeen. Näyttelijöihin ei saa koskea. 

Karamelli-karuselli, huvipuisto, Särkänniemi

Huvilaitteet

Suurin osa huvilaitteista on käytössä Karmivassa karnevaalissa normaalisti. Avoinna olevat huvilaitteet julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Karnevaaliohjelma

Huvilaitteiden lisäksi Karmivan karnevaalin häikäisevä ohjelma vie mukanaan niin pienet kuin isot syyslomailijat. Sirkus- ja tulitaiteilijat, värikkäät tanssiesitykset, zombiehyökkäykset ja monet muut huvitukset takaavat hurjan hauskan päivän Särkänniemessä! Ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Ruokailu

Tyhjin vatsoin ei Karmivassa karnevaalissa tarvitse pelätä, sillä huvipuiston ruokapaikat tarjoilevat monipuolisesti purtavaa zombiepurilaisista riivattuihin ranskalaisiin ja maittaviin matolakuihin, herkuttelua unohtamatta. Ravintola Riemun, Pizzeria Pellen ja X-BRGR:n karmivat tarjoilut vievät kielen mennessään. Varo vain, ettet päädy itse lautaselle!

Pelit

Särkänniemen huvipuistopelit odottavat jännityksenhaluisia pelaajia. Kestosuosikit Narunveto ja Ankkalampi takaavat paholaismaisen voiton joka pelikerralla! Muista myös koetella heittotaitojasi Hype Game Zombie Editionin parissa!

Ostokset

Park Shop

Park Shopista shoppaillaan Karmivan karnevaalin teemaan sopivat korut, asusteet, koristeet, pehmolelut ja vaikka mitä muuta ihanan karmivaa! Maista myös hampaita kalisuttavan hileistä Jääkallojuomaa. Park Shop sijaitsee Hype-vuoristorataa vastapäätä. Myymälä on teemoitettu koko perheelle sopivaksi, joten ostoksille voi tulla turvallisin mielin.

Candy Corner

Candy Cornerista löytyy laaja irtokarkkivalikoima, tikkareita, purkkihattaraa ja kaikkea mahdollista makeaa herkkua. Candy Corner sijaitsee Boom-huvilaitetta vastapäätä. Myymälä on teemoitettu koko perheelle sopivaksi, joten ostoksille voi tulla turvallisin mielin.

Angry Birds Shop

Perheystävällisellä Angry Birds -alueella sijaitseva Angry Birds Shop on loistava myymälä karnevaaliasusteiden, tuliaisten ja muiden muistojen hankkimiseen. Ostosten ohella on hauska piipahtaa pienestä lisämaksusta kasvomaalauksessa.

Karkki vai kepponen -kierros

Makeannälkäisille pikkukeppostelijoille suunnattu lisämaksullinen Karkki vai kepponen -kierros mahdollistaa seikkailemisen huvipuiston koko perheelle suunnatuilla alueilla. Kierros sisältää onginnan paholaismaisella Ankkalammella ja mahtavia karkkiyllätyksiä.

Ryhmä- ja yritystuotteet

Etsitkö ainutlaatuista keinoa muistaa tai kiittää työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita? Vai kenties tapaa viettää tiimin, polttariporukan tai muun seurueen yhteinen hassuttelupäivä? Karmivan karnevaalin ryhmähintaiset rannekkeet ja yrityspaketit tarjoavat nähtävää ja koettavaa kaikille! Ota yhteys myyntipalveluumme puh. 020 713 0212 tai myynti@sarkanniemi.fi. Lue lisää!

Edellinen Seuraava