Takaisin

Kesätyöhaku 27.1.–22.2.2020

Lipunmyyjät, myymälämyyjät, pelimyyjät, järjestyksenvalvojat, ajolaitteenhoitajat sekä kioski-, kahvila, pikaruoka- ja ravintolatyöntekijät

Haastattelemme kaikki huvipuiston peruskesätöihin hakevat, joten pääset esittelemään itsesi ja osaamisesi henkilökohtaisesti. Näihin tehtäviin et tarvitse aiempaa työkokemusta tai koulutusta. Tule siis haastatteluihin ja varmista paikkasi mukavassa joukossa Särkänniemessä!

Työhaastattelut kesälle 2020

Kaikille avoimet työhaastattelut kesälle 2020 järjestetään Särkänniemessä helmikuussa 2020.

Haastattelemme kaikki, jotka ovat tulleet paikalle haastattelujen päättymisaikaan mennessä. Haastattelemme hakijat saapumisjärjestyksessä. Kaikki hakijat käyvät vain yhdessä työhaastattelussa. Hakija voi ilmoittaa haastattelussa, että on kiinnostunut myös toisesta työtehtävästä, jos ei tule valituksi haasteltavaan työtehtävään.

Ennen haastatteluun tuloa sinun on täytettävä sähköinen hakulomake. Voit täyttää hakemuksen vain yhteen tehtävään! Linkin hakulomakkeeseen löydät kunkin tehtävänkuvauksen yhteydestä, kun haku on avoinna.

Linkki hakemukseen on avoinna 27.1.–22.2.2020.

Voit täyttää hakemuksen vain yhteen tehtävään!

Täytä hakemuksen kaikki kohdat huolellisesti! 

Hakemukseen on mahdollista ja kannattaa liittää valokuva. Valokuva auttaa haastattelijoita muistamaan sinut paremmin valintoja tehdessään.

Työtehtävät

Lipunmyyjä (n. 30 kpl)

Myymälämyyjä (n. 20 kpl)

Pelimyyjä (n. 24 kpl)

Järjestyksenvalvoja (n. 35 kpl)

Ajolaitteenhoitaja (n. 100 kpl)

Kioski-, kahvila-, pikaruoka- ja ravintolahenkilökunta (n. 150 kpl)

Haastatteluajat:

to 20.2.2020 klo 12.00–17.00
pe 21.2.2020 klo 12.00–17.00
la 22.2.2020 klo 9.00–13.00

Haastattelemme kaikki työnhakijat, jotka ovat tulleet paikalle haastattelujen päättymisaikaan mennessä – pääset siis esittelemään itsesi ja osaamisesi henkilökohtaisesti. Hakijat haastatellaan saapumisjärjestyksessä.

Seuraa opasteita Särkänniemessä oikealle haastattelupaikalle. Varaudu odottamaan vuoroasi ja pue lämpimästi päällesi, voit joutua jonottamaan hetken ulkona.

Valinnoista ilmoitamme hakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään viikolla 10. Tarkista huolellisesti, että yhteystietosi ja sähköpostiosoitteesi ovat hakemuksessasi varmasti oikein!

Edellinen Seuraava