Takaisin

Juhli Särkänniemessä

Juhli-yrityspaketeilla vietät vuoden juhlallisimman päivän Särkänniemessä!
Kysy lisää myynnistämme!
myynti@sarkanniemi.fi
puh. 0207 130 212

Onko aihetta juhlaan? Ota firman tyypit tai muut yhteistyökumppanit mukaan ja vietä vuoden hauskin päivä Särkänniemessä. Meillä voit syödä ruhtinaallisesti ja pitää hauskaa kuninkaallisesti, sillä aina on aihetta juhlaan. Muistathan, että työhyvinvointi alkaa työporukan yhteisestä hauskanpidosta!

Valitse teidän tyyliinne sopiva Juhli-paketti kahdesta alla olevasta vaihtoehdosta.

Juhli Premium -paketti

Juhli Premium -paketti on loistava valinta sinulle, joka haluat nautiskella monipuolisesti korkeimman tason ruokaelämysten ja huvitusten parissa. Paketti sisältää Ravintola Näsinneulan kattavan menukokonaisuuden ruokajuomineen, kaikki huvipuiston laitteet ja kohteet sisältävän Särkänniemi-rannekkeen, Pelipaketin, kaksi Juomalippua sekä Herkkusetelin.

Juhli Premium -paketin hinta alkaen 145 € / hlö.

Juhli Extra -paketti

Juhli Extra -paketti sopii sinulle, joka haluat keskittyä huvittelemaan yhdessä seurueesi kanssa. Nyt voitte ottaa lopullisesti selvää siitä, kuka on joukon hurjapää! Juhli Extra -pakettiin kuuluva Tuuriturnaus GOLD pitää sisällään rajattoman määrän huvilaitteita ja viisi hauskaa huvipuistopeliä (lipputuotteina Huvilaiteranneke ja Pelipaketti). Päivän aikana herkutellaan etukäteen valitsemassanne huvipuistoravintolassa.

Juhli Extra -paketin hinta alkaen 65 € / hlö.

Kysy lisää myynnistämme!

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

Edellinen Seuraava