Takaisin

Joulupuu Tampere hyväntekeväisyyskeräys 15.11.–13.12.2020

Tule Särkänniemeen tuomaan jouluiloa vähävaraisille lapsille!

Keräyksen tarkoitus

Joulupuu Tampere -keräyksen tarkoituksena on kerätä joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille, jotka ilman lahjoittajien joulumieltä saattaisivat jäädä ilman. Keräystä tukemalla varmistat, että kaikilla on mahdollisuus iloiseen jouluun!

Särkänniemi toimii tuttuun tapaan Joulupuu Tampere -keräyksen suojelijana:

”Särkänniemi on ollut mukana Joulupuu-keräyksessä jo useita kertoja. Erityisesti tänä poikkeuksellisena vuonna tuntuu tärkeältä jakaa jouluiloa lapsiperheille, sillä hankalina aikoina joulun merkitys korostuu. Haluammekin houkutella paljon osallistujia kanssamme tekemään hyvää ja toivottaa kaikille keräykseen osallistuville erityisen ihanaa joulun odotusta”, toivottaa Särkänniemen markkinointipäällikkö Tiia Välimäki.

Näin osallistut keräykseen

Tänä vuonna lahjojen keräysaika on 15.11-13.12.2020. Tarkemmat ohjeet osallistumiseen löytyvät Joulupuu Tampere -keräyksen sivuilta. Sivulta löytyvät myös tiedot keräykseen sopivista lahjoista ja Tampereen keräyspisteistä.

Lahjoita keräyspisteen kautta

  1. Hanki lahjakortti tai lahja, joka on uusi ja käyttämätön.
  2. Tuo valitsemasi lahja keräyspisteeseen. Sinun ei tarvitse paketoida lahjaa, sillä joudumme kurkistamaan paketoituihinkin lahjoihin sisälle, mutta halutessasi voit laittaa mukaan lahjapaperin tai lahjakassin.

Särkänniemessä Näsinneulan näkötornin ala-aulassa on lahjoille keräyspiste, mihin kuka tahansa tuoda paketin 15.11.–13.12.2020 välisenä aikana.


Anna rahalahjoitus

Rahalahjoituksen teet helposti eJoulupuun kautta. Rahalahjoituksilla hankitaan lahjoja ja lahjakortteja vähävaraisten perheiden lapsille. Tee rahalahjoitus ja keräyksen talkooväki hoitaa lahjojen hankinnan ja toimituksen.

Osta lahja verkkokaupasta

Osta lahja suoraan Minunlahjani verkkokaupasta. Lahjat toimitetaan keräyksen päätyttyä Tampereelle, josta keräyksen talkooväki jakaa lahjat niitä eniten tarvitseville.

 

Edellinen Seuraava