Takaisin

Joulupuu Tampere -keräys 10.11.–10.12.

Tule Särkänniemeen tuomaan jouluiloa vähävaraisille lapsille!

Keräyksen tarkoitus

Joulupuu Tampere -keräyksen tarkoituksena on kerätä joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille, jotka ilman lahjoittajien joulumieltä saattaisivat jäädä ilman. Keräystä tukemalla varmistat, että kaikilla on mahdollisuus iloiseen jouluun!

Särkänniemi toimii tuttuun tapaan Joulupuu Tampere -keräyksen suojelijana:

”Särkänniemi haluaa olla mukana Joulupuu-keräyksessä suurella sydämellä ja jakaa jouluiloa lapsiperheille. Keräykseen osallistuminen tuo hyvää joulumieltä sekä lahjan antajalle että saajalle. Särkänniemi toivottaa kaikille keräykseen osallistuville ihanaa joulun odotusta”, toivottaa Särkänniemen markkinointipäällikkö Tiia Välimäki.

Näin osallistut keräykseen

Tänä vuonna lahjojen keräysaika on 10.11-10.12.2019. Tarkemmat ohjeet osallistumiseen löytyvät Joulupuu Tampere -keräyksen sivuilta. Sivulta löytyvät myös tiedot keräykseen sopivista lahjoista ja Tampereen keräyspisteistä.

Lahjoita keräyspisteen kautta

  1. Hanki lahjakortti tai lahja, joka on uusi ja käyttämätön.
  2. Tuo valitsemasi lahja keräyspisteeseen. Sinun ei tarvitse paketoida lahjaa, sillä joudumme kurkistamaan paketoituihinkin lahjoihin sisälle, mutta halutessasi voit laittaa mukaan lahjapaperin tai lahjakassin.

Särkänniemessä Näsinneulan näkötornin ala-aulassa on lahjoille keräyspiste. Joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda paketin 10.11.–10.12.2019 välisenä aikana.

Anna rahalahjoitus

Rahalahjoituksilla hankitaan lyhentämättömänä lahjoja ja lahjakortteja. Tee rahalahjoitus ja keräyksen talkooväki hoitaa lahjojen hankinnan ja toimituksen. Rahalahjoituksen voi tehdä suoraan keräystilille Tampereen ev.lut. seurakuntien -sivuston lahjoituslinkin kautta tai tilisiirrolla Kotimaanavun tilille 14.12.2019 mennessä.

  • Tilinumero: FI54 1596 3000 1028 99
  • Viite: ”Joulupuu Tampere”

 

Edellinen Seuraava