Takaisin

Joulupuu Tampere -keräys 11.11.–13.12.

Tule Särkänniemeen tuomaan jouluiloa vähävaraisille lapsille!

Särkänniemi toimii tuttuun tapaan Joulupuu Tampere -keräyksen suojelijana.

Joulupuu Tampere on hyväntekeväisyyskeräys, joka antaa joululahjan vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille, jotka todennäköisesti muuten jäisivät ilman omaa pakettia.

Joulupuussa yhdistyvät lasten pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos ja välittäminen sekä yritysten aktiivisuus.

Särkänniemessä Näsinneulan näkötornin ala-aulassa on lahjoille keräyspiste, ja joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda paketin 11.11.–13.12.2018 välisenä aikana.

Katso lahjaideoita täältä! Myös keräyspisteellä on lahjavinkkilista.

"Särkänniemi haluaa olla mukana Joulupuu-keräyksessä suurella sydämellä ja jakaa jouluiloa lapsiperheille. Keräykseen osallistuminen tuo hyvää joulumieltä sekä lahjan antajalle että saajalle. Särkänniemi toivottaa kaikille keräykseen osallistuville ihanaa joulun odotusta", toivottaa Särkänniemen markkinointipäällikkö Tiia Välimäki.

Kuinka osallistua keräykseen:

  1. Hanki lahja tai lahjakortti, joka on uusi ja käyttämätön.
  2. Tuo valitsemasi lahja keräyspisteeseen. Lahjoja jaetaan 0–17 vuotiaille lapsille ja nuorille. Sinun ei tarvitse paketoida lahjaa, sillä joudumme kurkistamaan paketoituihinkin lahjoihin sisälle, mutta halutessasi voit laittaa mukaan lahjapaperin tai lahjakassin.
  3. Voit osallistua keräykseen myös rahalahjoituksella mieluiten lahjoitussivuston kautta täällä (tai halutessasi tilisiirrolla: tilinumero FI54 1596 3000 1028 99 ).
  4. Viestikenttään viesti: ”Joulupuu Tampere”.
  5. Rahalahjoituksilla hankitaan lyhentämättömänä lahjoja lapsille ja nuorille.

Edellinen Seuraava