Takaisin

Huvipuistopelit

Kesäkaudella voi hurjista laiteajeluista pitä taukoa pelaamalla Särkänniemen lukuisia pelejä, joissa onnettaren suosio ja tarkka heittokäsi ratkaisevat lopputuloksen.

Särkänniemen keskellä sijaitseva Pelitori kutsuu kaikki riemuitsemaan huvipuistopelien parissa. Pelitorin tunnelmassa yhdistyvät perinteikäs tivolimaisuus ja värikäs markkinameininki. Särkänniemen uusimmat pelit, Ässä Mix -onnenpyörä ja Hype Game, löytyvät Hypen vieressä olevalta Hype Squarelta. Lisäksi huvipuistopelejä voi pelata Angry Bird Landissa ja Koiramäen eläinpuistossa.

Suurin osa huvipuistopeleistä maksaa 3 € tai yhden pelisetelin / pelikerta. Huvipuiston Narunveto, jonka kaikki palkinnot on valmistettu Suomessa, maksaa 5 € / pelikerta (tai kaksi peliseteliä). Kaikkein pelinhimoisimmille on tarjolla pelipaketti jolla pääsee pelaamaan useampaankin otteeseen!

Pelipaketit

Pelipaketti 10 € (sis. 5 peliseteliä)

Yksi peliseteli riittää yhteen huvipuistopelikertaan lukuun ottamatta Huvipuiston kotimaista Narunvetoa, johon tarvitaan kaksi peliseteliä. Lipukkeet voi vaikka jakaa perheen tai kaveriporukan kesken ja katsoa, millainen yhteissaalis koitoksista kertyy. Pelipaketit ovat myynnissä lipunmyynnissä sekä kaikilla peleillä Särkänniemen kesäkaudella.

Hype Squaren pelit

Hype Game

Tässä huvipuiston haipeimmassa heittopelissä nopeus ja tarkkuus ovat valttia. Heitä hymiöt alas mahdollisimman nopeasti ja voit voittaa mukaasi oman pehmohymiön. Haasta itsesi tai kisaa kavereiden kanssa!

Ässä Mix Onnenpyörä

Maistuisiko makeinen? Valitse numero, jännitä onnenpyörän pyörähdystä ja jos olet onnekas, voitat jättilaatikon Ässä Mix -karkkia!

Hype Square, huvipuisto, Särkänniemi

Pelitorin pelit

Pelitorilla on mukava viettää huvipuistopäivää. Pelitorilta löydät pelien lisäksi lastenlaitteita ja lukuisia herkku- ja ruokapisteitä. Perinteikäs Possujuna on Pelitorilla paraatipaikalla, ja koko perheen suosikki Karamelli-karuselli pyörittää niin isot kuin pienetkin huvittelijat huvipuistotunnelmaan. Pelitorin tunnelmassa yhdistyvät perinteikäs tivolimaisuus ja värikäs markkinameininki. Pelitorilla viihtyy koko perhe!

Narunveto, kotimainen

Tätä ei voi ohittaa – uuden, vastuullisemman Narunvedon kaikki palkinnot on valmistettu Suomessa. Toinen toistaan hauskemmat palkinnot odottavat noutajaansa narujen päässä, ja voitonriemua saat kokea joka nykäisyllä! Huom! Narunvedon hinta 5 € tai kaksi peliseteliä.

Dumle-ruletti

Rulettimaisessa onnenpelissä saat pienellä tuurilla suusi makeaksi Fazerin namuista. Pääpalkintona Dumle-jättiboxi!

Myyrätälli

Kautta maailman suosittu ryhmäpeli tarjoaa jännitystä ja toimintaa! Mätki myyriä sydämesi kyllyydestä ja saatat pian lyödä ystäväsi ällikällä jättipalkintosi kanssa.

Delfiinipeli

Kestosuosikki, jonka kilpailuhenkinen tunnelma saattaa liimata sinut penkkiin pidemmäksikin aikaa. Testatkaa vaikka perheen kesken tai kaveriporukalla, kenen delfiinillä on pyrstössään paras potku.

Air Ball

Ilmassa leijuvat pallot suorastaan huutavat sinua sinkoamaan ne paikoiltaan. Vakaa käsi ja tiukat hermot ovat valttia, kun napsit hauskoja palkintoja toisensa perään.

Heittopelit: Kyyrinkula, Peikkopallo ja Säkälätty

Vanhan ajan heittopeleissä testaat taitojasi renkaan-, pallon- tai frisbeenheitossa. Tässä erottuvat edukseen todelliset taiturit, jotka kahmivat hienot palkinnot.

Muualla sijaitsevat pelit

Koiramäen narunveto

Särkänniemen Koiramäestä löytyy hauska Koiramäen narunveto, jossa joka vedolla voittaa. Kokeile onneasi ja katso, mikä kiva yllätys narun päästä löytyy!

Ankkalampi

Ota onkeesi se oikea vonkale Angry Birds Landin Ankkalammesta! Jokaisella kerralla koukkuun tarttuu jotain kivaa – hyvällä tuurilla mahtava pääpalkinto!

Ankkalampi, Särkänniemi, huvipuistopelit

Edellinen Seuraava