Takaisin

Hinnasto

Särkänniemen liput ja rannekkeet.

Kertaliput

Akvaario-lippu – 12,90 €, osta omasi paikan päältä tai ennakkoon verkkokaupasta!

Akvaario-lippu sisältää yhden sisäänpääsyn Särkänniemen Akvaarioon. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Akvaarion aukioloaikojen puitteissa.

Näsinneula-lippu – 7,90 €, osta omasi paikan päältä tai ennakkoon verkkokaupasta!

Näsinneula-lippu sisältää yhden sisäänpääsyn Näsinneulan näkötorniin. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Näsinneulan aukioloaikojen puitteissa.

Huvilaitelippu – 8,90 €, osta omasi paikan päältä huvipuiston lipunmyynnistä!

Huvilaitelippu oikeuttaa kertakäyntiin yhdessä huvilaitteessa huvipuiston aukioloaikojen puitteissa.

 

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemen elämyskohteissa ja pituusrajoituksiltaan sallituissa huvilaitteissa ilmaiseksi.

 

Kausikortti 2020

Koronavirustilanteesta johtuen kaikki kesän 2020 Kausikortit ovat poikkeuksellisesti voimassa seuraavan kesän 2021 päättäreihin asti eli ne sisältävät huvipuiston kahden kesäkauden lisäksi talvikauden kohteiden (Akvaario,  Näsinneulan näkötorni) rajattoman käytön ja loppuvuoden 2020 sesongit (esim. Karmiva karnevaali).

Lue lisää Kausikortista!

Osta uusi Kausikortti verkkokaupasta hintaan 129 €

Särkänniemen Kausikortti 2020 on myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa hintaan 129 €. Osta Kausikortti!

Osta uusi Kausikortti paikan päällä Särkänniemessä hintaan 139 €

Särkänniemen Kausikortti 2020 on myynnissä paikan päällä Särkänniemessä hintaan 139 €. Osta omasi Näsinneulan aulainfosta ja saat Kausikortin heti mukaasi! Tarkista Särkänniemen aukioloajat.

Hyvä tietää

Särkänniemen Kausikortin tietosuojaseloste. Huomioithan, että Särkänniemen Kausikortti ei ole voimassa Sara Hildénin taidemuseossa. Kadonneen kortin uusimisesta peritään lunastusmaksu 10 €.

 

Muut tuotteet

Herkkuseteli – 4,00 €, osta Herkkusetelit paikan päältä huvipuistosta tai ennakkoon verkkokaupasta!

Herkkuseteli käy maksuvälineenä kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, pikaruokapaikkojen ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara) 30.6.2021 asti.

Lahjakortti – alk. 20 €, osta lahjakortit paikan päältä huvipuistosta tai ennakkoon verkkokaupasta!

Särkänniemen lahjakortti on huippuhauska lahjaidea ystävälle tai vaikka yhteistyökumppanille. Itse valitsemallasi euromäärällä voi tehdä ostoksia kaikissa Särkänniemen lipunmyyntipisteissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, ja kortin voi käyttää useammassa osassa sen voimassaoloaikana.

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti – alk. 112 €, osta illallislahjakortit paikan päältä Ravintola Näsinneulasta tai ennakkoon verkkokaupasta!

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti sisältää Finlandia- tai Kasvismenun juomasuosituksineen. Lahjakortin voi valita yhdelle tai kahdelle henkilölle.

Kesän 2020 lipputuotteiden voimassaoloaikoja on pidennetty

Kaikki kesän 2020 aikana hankitut, käyttämättömät rannekkeet, yksittäisliput sekä peli- ja herkkusetelit ovat voimassa kesäkauden 2020 lisäksi myös loppuvuoden 2020 sesongeissa (esim. Karmiva karnevaali 2020) sekä ensi vuonna 30.6.2021 asti. Myös kesän 2020 Kausikortit ovat voimassa seuraavan kesän 2021 päättäreihin asti.

 

 

Edellinen Seuraava