Takaisin

Hinnasto

Särkänniemen liput ja rannekkeet.

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Toimintaohjeet ennen saapumista 

  1. Osta liput ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta tai lähimmästä K-Citymarketista.
    Yli 3-vuotiaat tarvitsevat lipputuotteen. Rannekkeen vaihtoehto on s
    isäänpääsylippu, jolla pääsee myös yhteen laitteeseen. K-Citymarketit myyvät Särkänniemi-rannekkeita.
  2. Varaa paikkasi varausjärjestelmän kautta.
  3. Lue asiakkaiden turvallisuusohjeet.
  4. Saavu varaamanasi päivänä ja nauti huvittelusta!

Osta liput

Särkänniemi tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa. Huvipuisto ja laitteet hauskuuttavat kesäkaudella toukokuusta syyskuuhun ja lokakuussa Karmivassa karnevaalissa. Kesäkaudella avoinna ovat myös Koiramäen eläinpuisto ja Akvaario. Joulun aikaan juhlitaan tunnelmallisessa Koiramäen eläinpuistossa. Tervetuloa Särkänniemeen!

Käytämme verkkokaupan rannekemyynnissä dynaamista hinnoittelua. Mitä aiemmin ostat rannekkeesi, sitä edullisemmin huvittelet! Dynaaminen hinnoittelu ei koske kertalippuja, tarjouksia ja etukampanjahintoja. Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja etukampanjoihin täällä ja Plussa-kortilla saataviin etuihin täällä. 

Lipputuotevalikoimaan saattaa tulla muutoksia.

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemen elämyskohteissa ja pituusrajoituksiltaan sallituissa huvilaitteissa ilmaiseksi.

Erikoisjärjestelyt kesällä 2020

Olemme joutuneet mitoittamaan kesän 2020 huvittelutarjontamme pienempään asiakaskapasiteettiin sopivaksi. Joudumme pitämään toistaiseksi suljettuina muutaman huvilaitteen (Koskiseikkailu ja Trombi ovat näillä näkymin suljettuina koko kesäkauden 2020), leikkipaikan (mm. Koiramäellä Drakkulan linna) sekä osan ravintoloista ja muista myyntipisteistä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Kesän rannekkeet ennakkoon verkosta

Särkänniemi-ranneke

Särkänniemi-ranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 47 € / 42 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 45 € / 40 € verkkokaupasta!

Särkänniemi-ranneke sisältää pääsyn huvipuistoon, kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) sekä elämyskohteisiin ( Koiramäen eläinpuisto, Akvaario ja Näsinneula) yhden päivän ajan 30.6.2021 asti.

Huvilaiteranneke

Huvilaiteranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 41 € / 36 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 39 € / 34 € verkkokaupasta!

Huvilaiteranneke sisältää pääsyn huvipuistoon ja kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) yhden päivän ajan 30.6.2021 asti.

Särkänniemi

Kertaliput

Huvipuiston sisäänpääsylippu – 8,90 €, osta omasi paikan päältä tai ennakkoon verkkokaupasta!

Sisäänpääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn huvipuiston alueelle ja kertakäyntiin yhdessä huvilaitteessa huvipuiston aukioloaikojen puitteissa.

Koiramäki-lippu – 15,90 €, osta omasi paikan päältä tai ennakkoon verkkokaupasta!

Koiramäki-lippu sisältää yhden sisäänpääsyn Särkänniemen Koiramäen eläinpuistoon. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Koiramäen aukioloaikojen puitteissa.

Akvaario-lippu – 12,90 €, osta omasi paikan päältä tai ennakkoon verkkokaupasta!

Akvaario-lippu sisältää yhden sisäänpääsyn Särkänniemen Akvaarioon. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Akvaarion aukioloaikojen puitteissa.

Huvilaitelippu – 8,90 €, osta omasi paikan päältä huvipuiston lipunmyynnistä!

Huvilaitelippu oikeuttaa kertakäyntiin yhdessä huvilaitteessa huvipuiston aukioloaikojen puitteissa.

Kausikortti 2020

Koronavirustilanteesta johtuen kaikki kesän 2020 Kausikortit ovat poikkeuksellisesti voimassa seuraavan kesän 2021 päättäreihin asti eli ne sisältävät huvipuiston kahden kesäkauden lisäksi talvikauden kohteiden (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) rajattoman käytön ja loppuvuoden 2020 sesongit (esim. Karmiva karnevaali).

Lue lisää Kausikortista!

Poikkeuskesällä 2020 kaikkien Särkänniemen asiakkaiden (myös kausikorttilaisten) on varattava paikka huvipuistoon etukäteen. Varausjärjestelmä tulee sivullemme lähiaikoina. Lue lisää!

Varmista itsellesi ja läheisillesi kesän parhaimmat huvit:

Osta uusi Kausikortti verkkokaupasta hintaan 129 €

Särkänniemen Kausikortti 2020 on myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa hintaan 129 €. Osta Kausikortti!

Osta uusi Kausikortti paikan päällä Särkänniemessä hintaan 139 €

Särkänniemen Kausikortti 2020 on myynnissä paikan päällä Särkänniemessä hintaan 139 €. Osta omasi Näsinneulan aulainfosta ja saat Kausikortin heti mukaasi! Tarkista Särkänniemen aukioloajat.

Hyvä tietää

Särkänniemen Kausikortin tietosuojaseloste.

Huomioithan, että Särkänniemen Kausikortti ei ole voimassa Sara Hildénin taidemuseossa.

Kadonneen kortin uusimisesta peritään lunastusmaksu 10 €.

Muut tuotteet

Kohderanneke – 28,00 €, myynnissä vain paikan päällä huvipuiston lipunmyynnissä.

Kohderanneke sisältää pääsyn huvipuiston alueelle (ei laitekäyntiä), Akvaarioon, Näsinneulaan ja Koiramäen eläinpuistoon.

Herkkuseteli – 4,00 €, osta Herkkusetelit paikan päältä huvipuistosta tai ennakkoon verkkokaupasta!

Herkkuseteli käy maksuvälineenä kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, pikaruokapaikkojen ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara) 30.6.2021 asti.

Lahjakortti – alk. 20 €, osta lahjakortit paikan päältä huvipuistosta tai ennakkoon verkkokaupasta!

Särkänniemen lahjakortti on huippuhauska lahjaidea ystävälle tai vaikka yhteistyökumppanille. Itse valitsemallasi euromäärällä voi tehdä ostoksia kaikissa Särkänniemen lipunmyyntipisteissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, ja kortin voi käyttää useammassa osassa sen voimassaoloaikana.

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti – alk. 112 €, osta illallislahjakortit paikan päältä Ravintola Näsinneulasta tai ennakkoon verkkokaupasta!

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti sisältää Finlandia- tai Kasvismenun juomasuosituksineen. Lahjakortin voi valita yhdelle tai kahdelle henkilölle.

Edellinen Seuraava