Takaisin

Hinnasto

Särkänniemen liput ja rannekkeet.
AUKIOLOAJAT tänään
Näsinneulan näkötorni 11:00-23:30
Ravintola Näsinneula 11:00-23:30
Akvaario 11:00-20:30
Maisemaravintola Välke 11:00-13:30
Katso muut aukioloajat

Särkänniemi tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa. Näsinneulan näkötorni, Akvaario ja Planetaario kiehtovat vierailijoita ympäri vuoden. Huvipuisto ja laitteet hauskuuttavat kesäkaudella toukokuusta syyskuuhun ja lokakuussa Karmivassa karnevaalissa. Joulun aikaan juhlitaan tunnelmallisessa Koiramäen eläinpuistossa. Tervetuloa Särkänniemeen!

Käytämme verkkokaupan rannekemyynnissä dynaamista hinnoittelua. Mitä aiemmin ostat rannekkeesi, sitä edullisemmin huvittelet! Dynaaminen hinnoittelu ei koske tarjouksia ja etukampanjahintoja. Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja etukampanjoihin täällä ja Plussa-kortilla saataviin etuihin täällä. 

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemen elämyskohteissa ja pituusrajoituksiltaan sallituissa huvilaitteissa ilmaiseksi.

Koiramäen joulun liput

Koiramäen joulu on avoinna la–su 30.11.–22.12.2019 ja pe–la 27.–28.12.2019 klo 15–19. Liput tapahtumaan kannattaa ostaa hyvissä ajoin ennakkoon. Jouluranneke ranteessa tai sisäänpääsylippu kourassa on helppo astella lipunmyyntijonojen ohi suoraan joulun hauskimpiin huvituksiin. Valitse alta lipputuotteesi. Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)).

Päiväkohtainen Koiramäen joululippu alk. 7,90 €

Valitse Koiramäen joulun vierailupäiväsi hyvissä ajoin ja säästä! Päiväkohtaiset Koiramäen joulun liput ovat verkkokaupassa myynnissä aluksi hyvinkin edulliseen hintaan, joka nousee dynaamisesti tapahtuman lähestyessä. Joten jos haluat varmistua mahdollisimman edullisesta hinnasta, kannattaa lippuostokset tehdä mahdollisimman varhain. Tarkista päiväkohtainen hinta Särkänniemen verkkokaupasta. Osta liput!

Koiramäen joululippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn Koiramäen eläinpuistoon joulutapahtuman aikaan. Koiramäen joululipulla pääset mm. tekemään jouluisia askarteluja, leikkimään Koiramäellä, koristelemaan pipareita ja tapaamaan joulupukin ja satumaatilan eläinystävät. Päiväkohtainen Koiramäen joululippu on käytettävä ennakkoon valitsemanasi Koiramäen joulun aukiolopäivänä.

Koiramäen joululippu – porttihinta 16,90 €, osta lippusi nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 14,90 € verkkokaupasta tai valituista K-ryhmän myyntipisteistä ajalla 15.11.–28.12.2019!

Koiramäen joululippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn Koiramäen eläinpuistoon joulutapahtuman aikaan. Koiramäen joululipulla pääset mm. tekemään jouluisia askarteluja, leikkimään Koiramäellä, koristelemaan pipareita ja tapaamaan joulupukin ja satumaatilan eläinystävät. Tämän Koiramäen joululipun voi käyttää minä tahansa Koiramäen joulun aukiolopäivänä.

Jouluranneke – porttihinta 24,90 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 22,90 € verkkokaupasta!

Joulurannekkeella pääset kokemaan kaikki Koiramäen joulun huvit ja talvikauden kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni). Joulurannekkeen voi käyttää minä tahansa Koiramäen joulun aukiolopäivänä.

Särkänniemi

Talvikauden muut liput

Päivälippu – 16,90 €, osta Päivälippu paikan päältä Näsineulan aula-infosta tai ennakkoon verkkokaupasta hintaan 14,90 €!

Päivälippu sisältää sisäänpääsyn yhden päivän ajan Särkänniemen avoinna oleviin talvikohteisiin (Näsinneulan näkötorni, Planetaario ja Akvaario) Koiramäen eläinpuiston ja huvilaitteiden ollessa suljettuna. Huom! Planetaario on avoinna pääsääntöisesti vain viikonloppuisin. Päivälipun voit käyttää haluamanasi päivänä Särkänniemen talvikaudella aukioloaikojen puitteissa 30.4.2020 asti.

Kertaliput

Akvaario-lippu – 12,90 €, osta omasi paikan päältä tai ennakkoon verkkokaupasta!

Akvaario-lippu sisältää yhden sisäänpääsyn Särkänniemen Akvaarioon. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Akvaarion aukioloaikojen puitteissa.

Planetaario-lippu – 9,90 €, osta omasi paikan päältä tai ennakkoon verkkokaupasta!

Planetaario-lippu sisältää pääsyn yhteen näytökseen Särkänniemen Planetaariossa. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Planetaarion aukioloaikojen puitteissa.

Näsinneula-lippu – 5,90 €, osta omasi paikan päältä tai ennakkoon verkkokaupasta!

Näsinneula-lippu sisältää yhden sisäänpääsyn Näsinneulan näkötorniin. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Näsinneulan aukioloaikojen puitteissa.

Kausikortti 2020

Särkänniemen Kausikortti on henkilökohtainen kuvallinen kortti, jolla pääsee huvittelemaan Särkänniemen huvilaitteissa (pituusrajoitukset huomioiden) ja kohteissa (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) kesäkauden ajan (1.5.–5.9.2020) lukuun ottamatta erikseen ilmoitettavia pääsymaksullisia päiviä. Lue lisää Kausikortista ja kausikorttilaisen edusta!

Kausikortti verkkokaupasta: 119 €. Verkkokauppaostoksiin lisätään käsittelymaksu 2 €/tilaus. Osta Kausikortti!

Kausikortti paikan päällä Särkänniemessä: 139 €

Päivitä viime vuoden Kausikortti uuteen paikan päällä Särkänniemessä: 119 €

Päivittämällä Kausikorttisi voit muovin lisäksi säästää rahaa ja luoda entistä kestävämpiä huvimuistoja myös tulevaisuudessa! Kesäkauden 2019 kausikorttilaisten on mahdollista päivittää vanha Kausikortti kesäkaudelle 2020 kausarilaisten omaan etuhintaan 119 €. Viime vuoden Kausikortin on oltava mukana ostotilanteessa.

Hyvä tietää

Särkänniemen Kausikortin tietosuojaseloste.

Huomioithan, että Särkänniemen Kausikortti ei ole voimassa Sara Hildénin taidemuseossa, SuperPark Särkänniemessä eikä Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevassa Särkänniemi Zonesissa.

Kadonneen kortin uusimisesta peritään lunastusmaksu 10 €.

Muut tuotteet

Herkkuseteli – 4,00 €, osta Herkkusetelit paikan päältä huvipuistosta tai ennakkoon verkkokaupasta!

Herkkuseteli käy maksuvälineenä kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, pikaruokapaikkojen ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Cafe Robson’s) vuoden 2020 ajan.

Lahjakortti – alk. 20 €, osta Särkänniemen ladattava lahjakortti paikan päältä Näsinneulan aulainfosta  tai ennakkoon verkkokaupasta!

Särkänniemen lahjakortti on huippuhauska lahjaidea ystävälle tai vaikka yhteistyökumppanille. Itse valitsemallasi euromäärällä voi tehdä ostoksia kaikissa Särkänniemen lipunmyyntipisteissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Cafe Robson’s). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, ja kortin voi käyttää useammassa osassa sen voimassaoloaikana.

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti – alk. 110 €, osta Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti paikan päältä ravintolasta tai ennakkoon verkkokaupasta!

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti sisältää Finlandia- tai Kasvismenun juomasuosituksineen. Lahjakortin voi valita yhdelle tai kahdelle henkilölle.

Hyvä tietää

SuperPark Särkänniemen ja Sara Hildénin taidemuseon liput eivät sisälly Särkänniemen lipputuotteisiin. Liput myydään SuperPark Särkänniemen ja Sara Hildénin taidemuseon omissa lipunmyyntipisteissä.

Edellinen Seuraava