Takaisin

Hinnasto

Särkänniemen liput ja rannekkeet.

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Särkänniemi tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa. Kesäisin huvipuisto yli 30 laitteineen ja satumainen Koiramäen eläinpuisto lumoavat vierailijat. Kohteemme Näsinneulan näkötorni, Akvaario ja Planetaario huvittavat ympäri vuoden. Tervetuloa Särkänniemeen!

Käytämme verkkokaupan rannekemyynnissä dynaamista hinnoittelua. Mitä aiemmin ostat rannekkeesi, sitä edullisemmin huvittelet! Dynaaminen hinnoittelu ei koske tarjouksia ja etukampanjahintoja. Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja etukampanjoihin täällä ja Plussa-kortilla saataviin etuihin täällä. 

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)).

Sisäänpääsy huvipuiston alueelle on ilmainen lukuunottamatta kahta tapahtumapäivää: Särkänniemi B-DAY la 29.6.2019 ja Särkänniemi Happy Hours pe 16.8.2019 (K-18). Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemen kohteissa ja pituusrajoituksiltaan sallituissa huvilaitteissa ilmaiseksi.

Osta kesän rannekkeet edullisemmin ennakkoon verkosta!

Särkänniemi-rannekkeella kesän paras päivä

Särkänniemi-ranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 47 € / 42 €, osta ranneke ennakkoon hintaan 43 € / 38 € verkkokaupasta!

Särkänniemi-ranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) yhden päivän ajan kesäkaudella 1.5.–7.9.2019. Huomioithan, että 16.8.2019 huvipuisto on auki vain yli 18-vuotiaille. Koiramäen eläinpuisto on auki 11.5.–25.8.2019.

Huvilaiterannekkeella huvittelet laitteissa

Huvilaiteranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 39 € / 34 €, osta ranneke ennakkoon hintaan 38 € / 33 € verkkokaupasta!

Huvilaiteranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) yhden päivän ajan kesäkaudella 1.5.–7.9.2019. Huomioithan, että 16.8.2019 huvipuisto on auki vain yli 18-vuotiaille.

Kausikortilla kaikki kesän huvit – ja vaikka joka päivä!

Särkänniemen Kausikortti vuodelle 2019 on myynnissä verkkokaupassa hintaan 129 €. Paikan päällä Näsinneulan aulainfossa Kausikortin hinta on 139 €. Lue lisää!

Koiramäki lumoaa kaikenikäiset

Koiramäki-lippu – 15,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Koiramäki-lippu sisältää pääsyn Koiramäen eläinpuiston alueelle sekä tapahtumiin yhden päivän ajan Koiramäen kesäkaudella 11.5.–25.8.2019. Alle 3-vuotiaat huvittelevat Koiramäessä ilmaiseksi. Tarkista myös voimassa olevat Plussa-edut! 

Kertaliput

Akvaario-lippu – 12,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Akvaario-lippu sisältää yhden sisäänpääsyn Särkänniemen Akvaarioon. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Akvaarion aukioloaikojen puitteissa.

Planetaario-lippu – 9,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Planetaario-lippu sisältää pääsyn yhteen näytökseen Särkänniemen Planetaariossa. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Planetaarion aukioloaikojen puitteissa.

Näsinneula-lippu – 5,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Näsinneula-lippu sisältää yhden sisäänpääsyn Näsinneulan näkötorniin. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Näsinneulan aukioloaikojen puitteissa.

Laitelippu – 7,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Laitelippu sisältää pääsyn yhteen huvilaitteeseen Särkänniemen kesäkaudella 1.5.–7.9.2019 tai Karmivan karnevaalin aikaan 12.–13.10 ja 15.–19.10.2019 laitteiden ollessa auki.

Muut rannekkeet

Kohderanneke – 26 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Särkänniemen Kohderanneke takaa sisäänpääsyn kaikkiin Särkänniemen kohteisiin eli Koiramäen eläinpuistoon, Akvaarioon, Planetaarioon ja Näsinneulan näkötorniin yhden päivän ajan kesäkaudella 2019. Kohderanneke on myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa ja paikan päällä huvipuistossa 11.5.–25.8.2019 välisenä aikana. Huomioithan, että Koiramäen eläinpuisto on auki 11.5.–25.8.2019.

Särkänniemi-iltaranneke yli 120 cm / alle 120 cm – 37 € / 32 €

Särkänniemi-iltaranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajat huomioiden) sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) yhden illan ajan. Iltaranneke on myynnissä 1.5.–30.6.2019 välisenä aikana klo 16 alkaen ja 1.7.–7.9.2019 välisenä aikana klo 17 alkaen paikan päällä huvipuistossa. Huomioithan, että Koiramäen eläinpuisto on auki 11.5.–25.8.2019.

Huvilaite-iltaranneke yli 120 cm / alle 120 cm – 29 € / 24 €

Huvilaite-iltaranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajat huomioiden) yhden illan ajan. Iltaranneke on myynnissä 1.5.–30.6.2019 välisenä aikana klo 16 alkaen ja 1.7.–7.9.2019 välisenä aikana klo 17 alkaen paikan päällä huvipuistossa.

Seuraavan päivän ranneke – 12 € (yli ja alle 120 cm)

Huvittaisiko viettää toinenkin hauska päivä Särkänniemessä? Voit tehdä sen edullisesti Seuraavan päivän rannekkeella. Ensimmäisen päivän ranneke (Särkänniemi-ranneke tai Huvilaiteranneke) päivitetään Seuraavan päivän rannekkeeksi lipunmyynnissä huvipuistosta poistuttaessa.

Seuraavan päivän ranneke on aina Särkänniemi-ranneke, vaikka ensimmäinen ranneke olisi ollut Huvilaiteranneke. Huomioithan, että Kohderanneketta ei voi päivittää Seuraavan päivän rannekkeeksi. Seuraavan päivän ranneke on voimassa ostohetkestä seuraavan päivän ajan Särkänniemen kesäkaudella 1.5.–7.9.2019.

Rannekkeen päivitys

Oletko ostanut ennakkoon Huvilaiterannekkeen, mutta huvittelemaan tullessasi haluaisitkin lisäksi vierailla Särkänniemen kohteissa? Ei hätää! Rannekkeen päivitys onnistuu helposti paikan päällä lipunmyyntipisteissämme.

Huvilaiteranneke Särkänniemi-rannekkeeksi – 8 €

Kohderanneke Särkänniemi-rannekkeeksi – 21 € (yli 120 cm) / 16 € (alle 120 cm)

Muut tuotteet

Pelipaketti – 10 €, osta Pelipaketit paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Pelipaketti sisältää 5 pelilipuketta. Pelipaketit ovat myynnissä Pelitorin lipunmyynnissä sekä kaikilla peleillä kesäkaudella 1.5.–7.9.2019. Yhden pelin yksittäishinta on 3 €.

Herkkuseteli – 3,90 €, osta Herkkusetelit paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Herkkuseteli käy maksuvälineenä kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, pikaruokapaikkojen ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Cafe Robson’s) Särkänniemen kesäkauden 1.5.–7.9.2019 aikana.

Lahjakortti – alk. 20 €, osta Särkänniemen ladattava lahjakortti paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Särkänniemen lahjakortti on huippuhauska lahjaidea ystävälle tai vaikka yhteistyökumppanille. Itse valitsemallasi euromäärällä voi tehdä ostoksia kaikissa Särkänniemen lipunmyyntipisteissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Cafe Robson’s). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, ja kortin voi käyttää useammassa osassa sen voimassaoloaikana.

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti – alk. 110 €, osta Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti paikan päältä ravintolasta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti sisältää Finlandia- tai Kasvismenun juomasuosituksineen. Lahjakortin voi valita yhdelle tai kahdelle henkilölle.

Zones-kombolipulla huvittelet niin sisällä kuin ulkona

Zones-kombolippu yli 120 cm / alle 120 cm – osta lippusi nyt kätevimmin ennakkoon hintaan 52 € / 47 € verkkokaupasta!

Kiinnostaisiko sinua huvitella sekä Särkänniemessä että sisähuvipuisto Särkänniemi Zonesissa Lempäälän Ideaparkissa? Ostamalla Zones-kombolipun Särkänniemen verkkokaupasta saat kätevästi kotiin postitettuna kaikkiin huvilaitteisiin ja kohteisiin oikeuttavan yli 120-senttisen Särkänniemi-rannekkeen sekä Särkänniemi Zonesin kaikille huvizoneille oikeuttavan Päivälipun.

Auringon paistaessa Särkänniemi tarjoilee kesän parhaat huvimuistot ja sadepäivän iskiessä Särkänniemi Zonesin katto pitää huolen, etteivät jalat kastu hauskanpidossa! Särkänniemi-ranneke on voimassa yhden päivän ajan huvipuiston aukiolojen puitteissa kesäkaudella 1.5.–7.9.2019. Särkänniemi Zonesin Päivälippu on voimassa yhden päivän ajan viihdekeskuksen aukiolojen puitteissa. Tarkista Zonesin aukioloajat.

Hyvä tietää

SuperPark Särkänniemen ja Sara Hildénin taidemuseon liput eivät sisälly Särkänniemen lipputuotteisiin. Liput myydään SuperPark Särkänniemen ja Sara Hildénin taidemuseon omissa lipunmyyntipisteissä.

SuperPark Särkänniemen Päivälipusta saa 7 € alennusta Särkänniemen saman päivän Särkänniemi-rannekkeella, Huvilaiterannekkeella tai Kausikortilla. Särkänniemen Huvilaiterannekkeesta tai Särkänniemi-rannekkeesta saa 7 € alennusta saman päivän SuperPark Särkänniemen Päivälipulla. Etu on voimassa koko kesän.

Edellinen Seuraava