Takaisin

Kesän 2018 hinnasto

Mitä aiemmin ostat lippusi, sitä edullisemmin huvittelet!

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Särkänniemen kesä 2018 pyöräytetään käyntiin komeasti vappupäivänä 1. toukokuuta 2018, ja huvittelu jatkuu aina 8. syyskuuta asti. Katso tarkemmat aukioloajat täältä. Särkänniemi tuo huvipuistoalueelle paljon uutta nähtävää, koettavaa ja maistettavaa – nostalgisia huvipuistokokemuksia unohtamatta.

Käytämme kesän lipunmyynnissä dynaamista hinnoittelua. Mitä aiemmin ostat lippusi, sitä edullisemmin huvittelet! Verkkokaupastamme ostettuna liput ovat aina porttihintoja edullisemmat.

Sisäänpääsy huvipuiston alueelle on kaikille ilmaista. Alle 3-vuotiaat huvittelevat lisäksi kohteissa ja pituusrajoituksiltaan sallituissa huvilaitteissa ilmaiseksi.

SuperPark Särkänniemen, Zones by Särkänniemen ja Sara Hildénin taidemuseon liput eivät sisälly Särkänniemen lipputuotteisiin. Liput myydään SuperPark Särkänniemen, Zones by Särkänniemen ja Sara Hildénin taidemuseon omissa lipunmyyntipisteissä.

Särkänniemi-rannekkeella kesän paras päivä

Särkänniemi-ranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 46 € / 40 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 35 € / 29 € verkkokaupasta!

Särkänniemi-ranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) yhden päivän ajan kesäkaudella 1.5.–8.9.2018. Huomioithan, että Koiramäen eläinpuisto on auki 10.5.–26.8.2018.

Huvilaiterannekkeella huvittelet laitteissa

Huvilaiteranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 39 € / 33 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 31 € / 25 € verkkokaupasta!

Huvilaiteranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) yhden päivän ajan kesäkaudella 1.5.–8.9.2018.

Koiramäki lumoaa kaikenikäiset

Koiramäki-lippu – 15,90 €

Koiramäki-lippu sisältää pääsyn Koiramäen eläinpuiston alueelle sekä tapahtumiin yhden päivän ajan Koiramäen kesäkaudella 10.5.–26.8.2018. Tuote tulossa myyntiin verkkokauppaan kevään 2018 aikana. Poniratsastus (5 €/kerta) ei sisälly Koiramäki-lipun hintaan.

Muut rannekkeet

Iltaranneke yli 120 cm / alle 120 cm – 29 € / 23 €

Iltaranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajat huomioiden) yhden illan ajan. Iltaranneke on myynnissä päivittäin klo 17 alkaen paikan päällä huvipuistossa. Alkukesän arki-iltoina maanantaista perjantaihin 10.5.1.6.2018 välisenä aikana Iltaranneke on myynnissä paikan päällä huvipuistossa ja voimassa jo kello 15 alkaen.

Seuraavan päivän ranneke – 12 €

Huvittaisiko viettää toinenkin hauska päivä Särkänniemessä? Voit tehdä sen edullisesti Seuraavan päivän rannekkeella. Ensimmäisen päivän ranneke päivitetään Seuraavan päivän rannekkeeksi lipunmyynnissä huvipuistosta poistuttaessa. Seuraavan päivän ranneke on aina Särkänniemi-ranneke, vaikka ensimmäinen ranneke olisi ollut Huvilaiteranneke. Seuraavan päivän ranneke on voimassa ostohetkestä seuraavan päivän ajan kesäkaudella 1.5.–8.9.2018.

Rannekkeen päivitys

Oletko ostanut ennakkoon Huvilaiterannekkeen, mutta huvittelemaan tullessasi haluaisitkin lisäksi vierailla Särkänniemen kohteissa? Ei hätää! Rannekkeen päivitys onnistuu helposti paikan päällä lipunmyyntipisteissämme.

Huvilaiteranneke Särkänniemi-rannekkeeksi – 7

Muut liput

Akvaario-lippu – 12,90 €, osta lippu verkkokaupasta!

Akvaario-lippu sisältää pääsyn Särkänniemen Akvaarioon yhden päivän ajan. Verkkokaupasta ostetut liput ovat voimassa 29.4.2018 saakka ja ne voi käyttää haluamanaan päivänä aukioloaikojen puitteissa.

Planetaario-lippu – 9,90 €, osta lippu verkkokaupasta!

Planetaario-lippu sisältää pääsyn yhteen näytökseen Särkänniemen Planetaariossa. Verkkokaupasta ostetut liput ovat voimassa 29.4.2018 saakka ja ne voi käyttää haluamanaan päivänä aukioloaikojen puitteissa.

Näsinneula-lippu – 5,90 €, osta lippu verkkokaupasta!

Näsinneula-lippu sisältää pääsyn Näsinneulan näkötorniin yhden päivän ajan. Verkkokaupasta ostetut liput ovat voimassa 29.4.2018 saakka ja ne voi käyttää haluamanaan päivänä aukioloaikojen puitteissa.

Laitelippu – 7,90 €

Laitelippu sisältää pääsyn yhteen huvilaitteeseen kesäkaudella 1.5.–8.9.2018. Myynnissä paikan päällä ja tulossa myyntiin verkkokauppaan kevään 2018 aikana.

Ilmaishuvit

Sisäänpääsy huvipuiston alueelle – 0 €

Huvilaitteet ja kohteet alle 3-vuotiaille – 0 €

Taikaranta-leikkialue – 0 €

Angry Birds Land -leikkialue – 0 €

Muut tuotteet

Lahjakortti – alk. 20 €, osta Särkänniemen lahjakortti paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Särkänniemen lahjakortti on huippuhauska lahjaidea ystävälle tai vaikka yhteistyökumppanille. Itse valitsemallasi euromäärällä voi tehdä ostoksia kaikissa Särkänniemen lipunmyyntipisteissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Cafe Robson's). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, ja kortin voi käyttää useammassa osassa sen voimassaoloaikana.

Herkkuseteli – 3,70 € / 6 €, osta Herkkusetelit paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Huvipuistoruokailun ja -herkuttelun voi hoitaa kätevästi Herkkuseteleillä! Erityisen hyvin Herkkusetelit sopivat ryhmien ruokailuun. Herkkuseteleitä voi käyttää kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Cafe Robson's) kesäkaudella 1.5.–8.9.2018.

Pelipaketti – 10 €

Pelipaketti sisältää 5 pelilipuketta, jotka voi pelata itse tai vaikka jakaa perheen tai kaveriporukan kesken. Pelipaketit ovat myynnissä Pelitorin lipunmyynissä sekä kaikilla peleillä kesäkaudella 1.5.–8.9.2018 sekä Karmivassa karnevaalissa 13.–14.10. ja 16.–20.10.2018.

Pysäköintilippu – 10 €

Särkänniemen kesäkaudella 1.5.–8.9.2018 huvilaitteiden aukiolopäivinä parkkeeraaminen lähiparkissa ja kaupungin parkkitaloissa maksaa 10 €/huvittelupäivä (poikkeuksena ilmaiset arkipäivät ajanjaksolla 1.5.–1.6.2018). Lähiparkin parkkimaksu lunastetaan Särkänniemen lipunmyynneistä ja parkkitalojen maksu lipunmyyntilaitteelta parkkitalossa. Parkkilippu tarkistetaan pois lähtiessä. Lue lisää!

Edellinen Seuraava