Takaisin

Hinnasto

Särkänniemen liput ja rannekkeet.

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Särkänniemi tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa. Kohteet Näsinneulan näkötorni, Akvaario ja Planetaario huvittavat ympäri vuoden. Myös kesän 2019 liput ovat nyt myynnissä ennakkohintaan verkkokaupassamme.

Käytämme verkkokaupan rannekemyynnissä dynaamista hinnoittelua. Mitä aiemmin ostat rannekkeesi, sitä edullisemmin huvittelet! Dynaaminen hinnoittelu ei koske tarjouksia ja etukampanjahintoja. Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja etukampanjoihin täällä.

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemen kohteissa ja pituusrajoituksiltaan sallituissa huvilaitteissa ilmaiseksi.

Kesän 2019 liput nyt myynnissä!

Särkänniemi-rannekkeella kesän paras päivä

Särkänniemi-ranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 47 € / 42 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 35 € / 30 € verkkokaupasta!

Särkänniemi-ranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) yhden päivän ajan kesäkaudella 1.5.–7.9.2019. Huomioithan, että 16.8.2019 huvipuisto on auki vain yli 18-vuotiaille. Koiramäen eläinpuisto on auki 11.5.–25.8.2019.

Huvilaiterannekkeella huvittelet laitteissa

Huvilaiteranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 39 € / 34 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 33 € / 28 € verkkokaupasta!

Huvilaiteranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) yhden päivän ajan kesäkaudella 1.5.–7.9.2019. Huomioithan, että 16.8.2019 huvipuisto on auki vain yli 18-vuotiaille.

Kausikortilla kaikki kesän huvit

Särkänniemen Kausikortti vuodelle 2019 on nyt myynnissä verkkokaupassa ennakkohintaan 119 € (norm. 139 €). Paikan päällä Näsinneulan aulainfossa Kausikortin hinta on 139 €. Lue lisää!

Särkänniemi

Talvikauden lipputuotteet

Päivälipulla kohteisiin talvikaudella

Päivälippu – 19,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Päivälipulla pääset kokemaan kaikki Särkänniemen talvikauden ympärivuotiset kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni). Voit käyttää Päivälipun minä tahansa Särkänniemen talvikauden aukiolopäivänä, kuitenkin viimeistään 30.4.2019. Huom! Planetaario on avoinna pääsääntöisesti vain viikonloppuisin.

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)).

Yksittäisliput

Akvaario-lippu – 12,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Akvaario-lippu sisältää pääsyn Särkänniemen Akvaarioon yhden päivän ajan. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Särkänniemen aukioloaikojen puitteissa.

Planetaario-lippu – 9,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Planetaario-lippu sisältää pääsyn yhteen näytökseen Särkänniemen Planetaariossa. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Särkänniemen aukioloaikojen puitteissa. Huom! Planetaario on avoinna pääsääntöisesti vain viikonloppuisin.

Näsinneula-lippu – 5,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Näsinneula-lippu sisältää pääsyn Näsinneulan näkötorniin yhden päivän ajan. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä aukioloaikojen puitteissa.

Muut tuotteet

Pelipaketti – 10 €, osta Pelipaketit paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Pelipaketti sisältää 5 pelilipuketta. Pelipaketit ovat myynnissä Pelitorin lipunmyynnissä sekä kaikilla peleillä kesäkaudella 1.5.–7.9.2019. Yhden pelin yksittäishinta on 3 €.

Herkkuseteli – 3,90 €, osta Herkkusetelit paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Herkkuseteli käy maksuvälineenä kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, pikaruokapaikkojen ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Cafe Robson’s) Särkänniemen kesäkauden 1.5.–7.9.2019 aikana.

Lahjakortti – alk. 20 €, osta Särkänniemen ladattava lahjakortti paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Särkänniemen lahjakortti on huippuhauska lahjaidea ystävälle tai vaikka yhteistyökumppanille. Itse valitsemallasi euromäärällä voi tehdä ostoksia kaikissa Särkänniemen lipunmyyntipisteissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Cafe Robson’s). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, ja kortin voi käyttää useammassa osassa sen voimassaoloaikana.

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti – alk. 110 €, osta Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti paikan päältä ravintolasta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti sisältää Finlandia- tai Kasvismenun juomasuosituksineen. Lahjakortin voi valita yhdelle tai kahdelle henkilölle.

Hyvä tietää

SuperPark Särkänniemen ja Sara Hildénin taidemuseon liput eivät sisälly Särkänniemen lipputuotteisiin. Liput myydään SuperPark Särkänniemen ja Sara Hildénin taidemuseon omissa lipunmyyntipisteissä. Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Zones by Särkänniemen liput myydään sisäviihdekeskuksen omassa lipunmyyntipisteessä.

Edellinen Seuraava