Takaisin

Hinnasto

Osta lippusi kätevimmin ennakkoon verkkokaupastamme!

Särkänniemen talvikausi 2018–2019 tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa. Kohteet Näsinneulan näkötorni, Akvaario ja Planetaario huvittavat ympäri vuoden. Lokakuussa huvipuiston valtaa Karmiva karnevaali ja joulukuussa juhlitaan tunnelmallista Koiramäen joulua. 

Katso Särkänniemen huvipuiston ja kohteiden aukioloajat täältä. Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja etukampanjoihin täällä.

Käytämme verkkokaupan rannekemyynnissä dynaamista hinnoittelua. Mitä aiemmin ostat rannekkeesi, sitä edullisemmin huvittelet!

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemen kohteissa ja pituusrajoituksiltaan sallituissa huvilaitteissa ilmaiseksi.

SuperPark Särkänniemen ja Sara Hildénin taidemuseon liput eivät sisälly Särkänniemen lipputuotteisiin. Liput myydään SuperPark Särkänniemen ja Sara Hildénin taidemuseon omissa lipunmyyntipisteissä.

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Zones by Särkänniemen liput myydään sisäviihdekeskuksen omassa lipunmyyntipisteessä. Voit myös ostaa verkkokaupastamme hauskan Karmivan syyslomapaketin, jolla pääsee syyslomaviikolla huvittelemaan sekä Särkänniemen Karmivan karnevaaliin että Zones by Särkänniemen kaikille zoneille.

Karmiva karnevaali, Särkänniemi, huvipuisto

Osta nyt Karmivan karnevaalin liput edullisemmin ennakkoon verkkokaupasta!

Päiväkohtainen Karnevaaliranneke on selvää säästöä!

UUTUUS! Karnevaaliranneke, päiväkohtainen – superhinta alk. 15,90 €, myynnissä vain verkkokaupassa rajoitetun ajan!

Karnevaalirannekkeella pääset kokemaan kaikki karnevaalin karmivat huvilaitteet (turvallisuusrajat huomioiden) ja talvikauden kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni). Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen.

Päiväkohtainen Karnevaaliranneke on loistava valinta sinulle, joka tiedät jo minä päivänä haluat tulla Karmivaan karnevaaliin ja samalla säästät hinnassa! Valitse mieleisesi Karmivan karnevaalin aukiolopäivä ja tule viihtymään ja kauhistumaan! Päiväkohtaisen Karnevaalirannekkeen voi käyttää vain sille valittuna päivänä 13.–14.10. ja 16.–20.10.2018.

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)). Päiväkohtainen Karnevaaliranneke on myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa vain 23.9.2018 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää, joten kannattaa toimia nopeasti!

Joustavasti Karmivaan karnevaaliin – silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Karnevaaliranneke – porttihinta 26,90 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 23,90 € verkkokaupasta!

Karnevaalirannekkeella pääset kokemaan kaikki karnevaalin karmivat huvilaitteet (turvallisuusrajat huomioiden) ja talvikauden kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni). Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen. Karnevaalirannekkeen voi käyttää minä tahansa Karmivan karnevaalin aukiolopäivänä 13.–14.10. ja 16.–20.10.2018.

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)).

Koe Karmivan karnevaalin tunnelma sisäänpääsylipulla!

Karmiva sisäänpääsylippu – porttihinta 9,90 €, osta lippusi nyt kätevästi ennakkoon verkkokaupasta!

Karmiva sisäänpääsylippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn karnevaalialueelle ja seuraamaan karmivaa ohjelmaa. Huvilaitteisiin tarvitaan joko yksittäislippu tai ranneke. Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen. Karmivan sisäänpääsylipun voi käyttää minä tahansa Karmivan karnevaalin aukiolopäivänä 13.–14.10. ja 16.–20.10.2018.

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)).

Karmiva syyslomapaketti tarjoaa huvia kahdeksi päiväksi Särkänniemessä ja Zones by Särkänniemessä!

Karmiva syyslomapaketti - superhinta 29,90 €, myynnissä vain verkkokaupassa!

Ostamalla Karmivan syyslomapaketin Särkänniemen verkkokaupasta saat kätevästi kotiin postitettuna Särkänniemen Karnevaalirannekkeen, jolla pääset Karmivan karnevaalin huvilaitteisiin ja kohteisiin tapahtuman aikana sekä Zones by Särkänniemen Päivälipun, joka sisältää pääsyn kaikille Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan viihdekeskuksen zoneille.

Voit käyttää Karnevaalirannekkeen minä tahansa Karmivan karnevaalin aukiolopäivänä 13.–14.10. ja 16.–20.10.2018. Zonesin Päivälipun voi käyttää minä tahansa valitsemanasi päivänä 31.5.2019 saakka. Kirkkaan syysillan hämärtyessä Särkänniemen Karmiva karnevaali tarjoilee syysloman huvipuistattavimmat hetket ja sadepäivän iskiessä Zones by Särkänniemen katto pitää huolen, etteivät jalat kastu hauskanpidossa! Tarkista Zones by Särkänniemen aukioloajat netistä.

Zones by Särkänniemi tarjoaa hehtaarin verran huvia kaikenikäisille! Huvilaitteet, Hohtominigolf, Lasersota, 6D- ja XD-teatterit, Minikeilaus, Sähköautorata sekä monet muut huvitukset tarjoavat tekemistä koko päiväksi! Lempäälän Ideapark sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella n. 20 kilometrin päässä Tampereelta.

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)). Karmiva syyslomapaketti on postituksen lisäksi myös noudettavissa Särkänniemestä Näsinneulan aulainfosta tai Zones by Särkänniemen lipunmyynnistä.

Kausikortilla 2019 Karmivaan karnevaaliin

Särkänniemen Kausikortti vuodelle 2019 on nyt myynnissä verkkokaupassamme ennakkohintaan 119 € (norm. 139 €). Kausikortilla 2019 pääsee ensi kesän huvien lisäksi myös mm. Karmivaan karnevaaliin ja Koiramäen jouluun vuonna 2018. Lue lisää vuoden 2019 Kausikortilla saatavista eduista!

Särkänniemi

Yksittäisliput

Akvaario-lippu – 12,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Akvaario-lippu sisältää pääsyn Särkänniemen Akvaarioon yhden päivän ajan. Verkkokaupasta ostetut liput voi käyttää haluamanaan päivänä Särkänniemen aukioloaikojen puitteissa.

Planetaario-lippu – 9,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Planetaario-lippu sisältää pääsyn yhteen näytökseen Särkänniemen Planetaariossa. Verkkokaupasta ostetut liput voi käyttää haluamanaan päivänä Särkänniemen aukioloaikojen puitteissa.

Näsinneula-lippu – 5,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Näsinneula-lippu sisältää pääsyn Näsinneulan näkötorniin yhden päivän ajan. Verkkokaupasta ostetut liput voi käyttää haluamanaan päivänä aukioloaikojen puitteissa.

Laitelippu – 7,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Laitelippu sisältää pääsyn yhteen huvilaitteeseen Karmivassa karnevaalissa 13.–14.10. ja 16.–20.10.2018 huvilaitteiden ollessa auki. Verkkokaupasta ostetut liput voi käyttää haluamanaan päivänä tapahtuman aukioloaikojen puitteissa.

Ilmaishuvit

Huvilaitteet ja kohteet alle 3-vuotiaille – 0 €

Taikaranta-leikkialue – 0 €

Angry Birds Land -leikkialue – 0 €

Muut tuotteet

Lahjakortti – alk. 20 €, osta Särkänniemen lahjakortti paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Särkänniemen lahjakortti on huippuhauska lahjaidea ystävälle tai vaikka yhteistyökumppanille. Itse valitsemallasi euromäärällä voi tehdä ostoksia kaikissa Särkänniemen lipunmyyntipisteissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Cafe Robson's). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, ja kortin voi käyttää useammassa osassa sen voimassaoloaikana.

Herkkuseteli – 3,70 € / 6 €, osta Herkkusetelit paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Huvipuistoruokailun ja -herkuttelun voi hoitaa kätevästi Herkkuseteleillä! Erityisen hyvin Herkkusetelit sopivat ryhmien ruokailuun. Herkkuseteleitä voi käyttää kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Cafe Robson's).

Pelipaketti – 10 €, osta Pelipaketit paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Pelipaketti sisältää 5 pelilipuketta, jotka voi pelata itse tai vaikka jakaa perheen tai kaveriporukan kesken. Pelipaketit ovat verkkokaupan lisäksi myynnissä paikan päällä Pelitorin lipunmyynnissä sekä kaikilla peleillä Karmivassa karnevaalissa 13.–14.10. ja 16.–20.10.2018.

Edellinen Seuraava