Takaisin

Hinnasto

Särkänniemen liput ja rannekkeet.

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Toimintaohjeet ennen saapumista 

  1. Osta liput ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta tai valitusta K-Citymarketista (Karmivan karnevaalin Karnevaalirannekkeet).
    Yli 3-vuotiaat tarvitsevat lipputuotteen. Rannekkeen vaihtoehto on s
    isäänpääsylippu, jolla pääsee myös yhteen laitteeseen. 
  2. Tarkista aukioloajat ja varaa paikkasi varausjärjestelmän kautta.
  3. Lue asiakkaiden turvallisuusohjeet.
  4. Saavu varaamanasi päivänä ja nauti huvittelusta!

 

Osta liput

Käytämme verkkokaupan rannekemyynnissä dynaamista hinnoittelua. Mitä aiemmin ostat rannekkeesi, sitä edullisemmin huvittelet! Dynaaminen hinnoittelu ei koske kertalippuja, tarjouksia ja etukampanjahintoja. Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja etukampanjoihin täällä ja Plussa-kortilla saataviin etuihin täällä. 

Lipputuotevalikoimaan saattaa tulla muutoksia.

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemen elämyskohteissa ja pituusrajoituksiltaan sallituissa huvilaitteissa ilmaiseksi.

Kesän rannekkeet ennakkoon verkosta

Särkänniemi-ranneke

Särkänniemi-ranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 47 € / 42 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 45 € / 40 € verkkokaupasta!

Särkänniemi-ranneke sisältää pääsyn huvipuistoon, kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) sekä elämyskohteisiin ( Koiramäen eläinpuisto, Akvaario ja Näsinneula) yhden päivän ajan 30.6.2021 asti.

Huvilaiteranneke

Huvilaiteranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 41 € / 36 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 39 € / 34 € verkkokaupasta!

Huvilaiteranneke sisältää pääsyn huvipuistoon ja kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) yhden päivän ajan 30.6.2021 asti.

Kertaliput

Huvipuiston sisäänpääsylippu – 8,90 €, osta omasi paikan päältä tai ennakkoon verkkokaupasta!

Sisäänpääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn huvipuiston alueelle ja kertakäyntiin yhdessä huvilaitteessa huvipuiston aukioloaikojen puitteissa.

Koiramäki-lippu – 15,90 €, osta omasi paikan päältä tai ennakkoon verkkokaupasta!

Koiramäki-lippu sisältää yhden sisäänpääsyn Särkänniemen Koiramäen eläinpuistoon. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Koiramäen aukioloaikojen puitteissa.

Akvaario-lippu – 12,90 €, osta omasi paikan päältä tai ennakkoon verkkokaupasta!

Akvaario-lippu sisältää yhden sisäänpääsyn Särkänniemen Akvaarioon. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Akvaarion aukioloaikojen puitteissa.

Näsinneula-lippu – 5,90 €, osta omasi paikan päältä tai ennakkoon verkkokaupasta!

Näsinneula-lippu sisältää yhden sisäänpääsyn Näsinneulan näkötorniin. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Näsinneulan aukioloaikojen puitteissa.

Huvilaitelippu – 8,90 €, osta omasi paikan päältä huvipuiston lipunmyynnistä!

Huvilaitelippu oikeuttaa kertakäyntiin yhdessä huvilaitteessa huvipuiston aukioloaikojen puitteissa.

Kausikortti 2020

Koronavirustilanteesta johtuen kaikki kesän 2020 Kausikortit ovat poikkeuksellisesti voimassa seuraavan kesän 2021 päättäreihin asti eli ne sisältävät huvipuiston kahden kesäkauden lisäksi talvikauden kohteiden (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) rajattoman käytön ja loppuvuoden 2020 sesongit (esim. Karmiva karnevaali).

Lue lisää Kausikortista!

Poikkeuskesällä 2020 kaikkien Särkänniemen asiakkaiden (myös kausikorttilaisten) on varattava paikka huvipuistoon etukäteen. Varausjärjestelmä tulee sivullemme lähiaikoina. Lue lisää!

Varmista itsellesi ja läheisillesi kesän parhaimmat huvit:

Osta uusi Kausikortti verkkokaupasta hintaan 129 €

Särkänniemen Kausikortti 2020 on myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa hintaan 129 €. Osta Kausikortti!

Osta uusi Kausikortti paikan päällä Särkänniemessä hintaan 139 €

Särkänniemen Kausikortti 2020 on myynnissä paikan päällä Särkänniemessä hintaan 139 €. Osta omasi Näsinneulan aulainfosta ja saat Kausikortin heti mukaasi! Tarkista Särkänniemen aukioloajat.

Hyvä tietää

Särkänniemen Kausikortin tietosuojaseloste.

Huomioithan, että Särkänniemen Kausikortti ei ole voimassa Sara Hildénin taidemuseossa.

Kadonneen kortin uusimisesta peritään lunastusmaksu 10 €.

Karmiva karnevaali

Tervetuloa Karmivaan karnevaaliin! Liput tapahtumaan kannattaa ostaa hyvissä ajoin ennakkoon. Karnevaaliranneke ranteessa tai sisäänpääsylippu kourassa on helppo astella lipunmyynnin ohi suoraan syysloman hauskimpiin huvituksiin. Lipunmyynti alkaa 24.8.2020. Huomioithan, että lipputuotteen lisäksi sinulla tulee olla paikkavaraus tapahtumaan. Varaa paikkasi!

Päiväkohtainen Karnevaaliranneke alk. 16,70 € verkkokaupassa

Valitse syyslomaviikon vierailupäiväsi hyvissä ajoin ja säästä! Päiväkohtaiset Karnevaalirannekkeet tulevat verkkokauppaan myyntiin todella edulliseen hintaan, joka nousee tapahtuman lähestyessä. Jos haluat varmistua mahdollisimman edullisesta hinnasta, kannattaa lippuostokset tehdä mahdollisimman pian. Tarkista päiväkohtainen hinta Särkänniemen verkkokaupasta. Osta verkkokaupasta!

Päiväkohtaisella Karnevaalirannekkeella pääset kokemaan kaikki Karmivan karnevaalin huvilaitteet (turvallisuusrajat huomioiden), ohjelman (ei Ennustaja) ja avoinna olevat kohteet (Akvaario ja Näsinneulan näkötorni) yhden ennakkoon valitsemasi päivän ajan 10.–17.10.2020. Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen. Huomioithan, että lipputuotteen lisäksi sinulla tulee olla paikkavaraus tapahtumaan.

Avoimen päivän Karnevaaliranneke – porttihinta 29,90 €, osta edullisemmin ennakkoon hintaan 27,90 €

Etkö halua päättää vierailupäivää ennakkoon? Silloin valintasi on avoimen päivän Karnevaaliranneke. Osta verkkokaupasta!

Avoimen päivän Karnevaalirannekkeella pääset kokemaan kaikki Karmivan karnevaalin huvilaitteet (turvallisuusrajat huomioiden), ohjelman (ei Ennustaja) ja avoinna olevat kohteet (Akvaario ja Näsinneulan näkötorni) yhden vapaasti valitsemasi päivän ajan 10.–17.10.2020. Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen.

Karnevaalilippu – porttihinta 13,90 €, osta edullisemmin ennakkoon 11,90 €

Karnevaalilippu sisältää sisäänpääsyn Karmivan karnevaalin tapahtuma-alueelle sekä karnevaaliohjelman (ei Ennustaja). Lippu on käytettävissä yhtenä vapaasti valitsemanasi päivänä 10.–17.10.2020. Osta verkkokaupasta!

K-ryhmän myyntipisteet

Avoimen päivän Karnevaaliranneke Plussa-kortilla 25,90 € (ilman Plussa-korttia 29,90 €)

Osta avoimen päivän Karnevaaliranneke kätevästi ennakkoon kauppareissun yhteydessä valituista K-Citymarketeista (Linnainmaa, Turtola ja Lielahti)! Plussa-kortilla saat Karnevaalirannekkeen etuhintaan 25,90 € (ilman Plussa-korttia hinta on 29,90 €). Liput ovat myynnissä valituissa K-Citymarketeissa 1.10.–17.10.2020. Lue lisää ja tarkista myyntipisteet! Huomioithan, että paikan päällä lipunmyynneissämme Plussa-kortilla ei saa alennusta.

Avoimen päivän Karnevaalirannekkeella pääset kokemaan kaikki Karmivan karnevaalin huvilaitteet (turvallisuusrajat huomioiden), ohjelman (ei Ennustaja) ja avoinna olevat kohteet (Akvaario ja Näsinneulan näkötorni) yhden vapaasti valitsemasi päivän ajan 10.–17.10.2020. Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen.

Muut tuotteet

Kohderanneke – 28,00 €, myynnissä vain paikan päällä huvipuiston lipunmyynnissä.

Kohderanneke sisältää pääsyn huvipuiston alueelle (ei laitekäyntiä), Akvaarioon, Näsinneulaan ja Koiramäen eläinpuistoon.

Herkkuseteli – 4,00 €, osta Herkkusetelit paikan päältä huvipuistosta tai ennakkoon verkkokaupasta!

Herkkuseteli käy maksuvälineenä kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, pikaruokapaikkojen ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara) 30.6.2021 asti.

Lahjakortti – alk. 20 €, osta lahjakortit paikan päältä huvipuistosta tai ennakkoon verkkokaupasta!

Särkänniemen lahjakortti on huippuhauska lahjaidea ystävälle tai vaikka yhteistyökumppanille. Itse valitsemallasi euromäärällä voi tehdä ostoksia kaikissa Särkänniemen lipunmyyntipisteissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, ja kortin voi käyttää useammassa osassa sen voimassaoloaikana.

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti – alk. 112 €, osta illallislahjakortit paikan päältä Ravintola Näsinneulasta tai ennakkoon verkkokaupasta!

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti sisältää Finlandia- tai Kasvismenun juomasuosituksineen. Lahjakortin voi valita yhdelle tai kahdelle henkilölle.

Kesän 2020 lipputuotteiden voimassaoloaikoja on pidennetty

Kaikki kesän 2020 aikana hankitut, käyttämättömät rannekkeet, yksittäisliput sekä peli- ja herkkusetelit ovat voimassa kesäkauden 2020 lisäksi myös loppuvuoden 2020 sesongeissa (esim. Karmiva karnevaali 2020) sekä ensi vuonna 30.6.2021 asti. Myös kesän 2020 Kausikortit ovat voimassa seuraavan kesän 2021 päättäreihin asti.

Erikoisjärjestelyt kesällä 2020

Olemme joutuneet mitoittamaan kesän 2020 huvittelutarjontamme pienempään asiakaskapasiteettiin sopivaksi. Joudumme pitämään toistaiseksi suljettuina muutaman huvilaitteen (Koskiseikkailu ja Trombi ovat näillä näkymin suljettuina koko kesäkauden 2020), leikkipaikan (mm. Koiramäellä Drakkulan linna) sekä osan ravintoloista ja muista myyntipisteistä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

 

Edellinen Seuraava