Takaisin

Hinnasto

Särkänniemen liput ja rannekkeet

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Toimintaohjeet ennen saapumista 

  1. Osta liput ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta tai lähimmästä K-Citymarketista. Yli 3-vuotiaat tarvitsevat lipputuotteen. Rannekkeen vaihtoehto on sisäänpääsylippu, jolla pääsee myös yhteen laitteeseen.
  2. Varaa paikkasi varausjärjestelmän kautta. Varausjärjestelmä avataan ennen huvipuiston avautumista. Linkki tulee tälle sivulle. HUOM! Huvipuistopäivän varaus ei ole vielä mahdollista. Kerromme etukäteen tällä sivulla ja sosiaalisessa mediassa, milloin varausjärjestelmä aukeaa.
  3. Lue asiakkaiden turvallisuusohjeet.
  4. Saavu varaamanasi päivänä ja nauti huvittelusta!

Osta liput

Särkänniemi tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa. Huvipuisto ja laitteet hauskuuttavat kesäkaudella toukokuusta syyskuuhun ja lokakuussa Karmivassa karnevaalissa. Kesäkaudella avoinna ovat myös Koiramäen eläinpuisto ja Akvaario. Joulun aikaan juhlitaan tunnelmallisessa Koiramäen eläinpuistossa. Tervetuloa Särkänniemeen!

Käytämme verkkokaupan rannekemyynnissä dynaamista hinnoittelua. Mitä aiemmin ostat rannekkeesi, sitä edullisemmin huvittelet! Dynaaminen hinnoittelu ei koske kertalippuja, tarjouksia ja etukampanjahintoja. Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja etukampanjoihin täällä ja Plussa-kortilla saataviin etuihin täällä. 

Lipputuotevalikoimaan saattaa tulla muutoksia.

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemen elämyskohteissa ja pituusrajoituksiltaan sallituissa huvilaitteissa ilmaiseksi.

Kesäkauden rannekkeet ennakkoon verkosta

Särkänniemi-ranneke

Särkänniemi-ranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 47 € / 42 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 44 € / 39 € verkkokaupasta!

Särkänniemi-ranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) sekä kohteisiin (alkukesästä 2020 avoinna ovat Koiramäen eläinpuisto ja Akvaario) yhden päivän ajan 30.6.2021 asti. Huomioithan, että pe 14.8.2020 huvipuiston alueelle pääsevät vain yli 18-vuotiaat huvittelijat (Särkänniemi Happy Hours -tapahtuma).

Huvilaiteranneke

Huvilaiteranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 41 € / 36 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 39 € / 34 € verkkokaupasta!

Huvilaiteranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) yhden päivän ajan 30.6.2021 asti. Huomioithan, että pe 14.8.2020 Huvilaiteranneke EI käy sisäänpääsynä, vaan tarvitset lipputuotteeksi Särkänniemi-rannekkeen. Kyseisenä päivänä huvipuiston alueelle pääsevät vain yli 18-vuotiaat huvittelijat (Särkänniemi Happy Hours -tapahtuma).

Särkänniemi

Kertaliput

Huvipuiston sisäänpääsylippu – 8,90 €, osta omasi paikan päältä tai ennakkoon verkkokaupasta!

Sisäänpääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn huvipuiston alueelle ja kertakäyntiin yhdessä huvilaitteessa huvipuiston aukioloaikojen puitteissa.

Koiramäki-lippu – 15,90 €, osta omasi paikan päältä tai ennakkoon verkkokaupasta!

Koiramäki-lippu sisältää yhden sisäänpääsyn Särkänniemen Koiramäen eläinpuistoon. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Koiramäen aukioloaikojen puitteissa.

Akvaario-lippu – 12,90 €, osta omasi paikan päältä tai ennakkoon verkkokaupasta!

Akvaario-lippu sisältää yhden sisäänpääsyn Särkänniemen Akvaarioon. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Akvaarion aukioloaikojen puitteissa.

Kausikortti 2020

Koronavirustilanteesta johtuen kaikki kesän 2020 Kausikortit ovat poikkeuksellisesti voimassa seuraavan kesän 2021 päättäreihin asti eli ne sisältävät huvipuiston kahden kesäkauden lisäksi talvikauden kohteiden (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) rajattoman käytön ja loppuvuoden 2020 sesongit (esim. Karmiva karnevaali).

Lue lisää Kausikortista!

Poikkeuskesällä 2020 kaikkien Särkänniemen asiakkaiden (myös kausikorttilaisten) on varattava paikka huvipuistoon etukäteen. Varausjärjestelmä tulee sivullemme lähiaikoina. Lue lisää!

Varmista itsellesi ja läheisillesi kesän parhaimmat huvit:

Osta uusi Kausikortti verkkokaupasta hintaan 129 €

Särkänniemen Kausikortti 2020 on myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa hintaan 129 €. Osta Kausikortti!

Osta uusi Kausikortti paikan päällä Särkänniemessä 13.6. alkaen hintaan 139 €

Särkänniemen Kausikortti 2020 on myynnissä paikan päällä Särkänniemessä hintaan 139 €. Osta omasi Näsinneulan aulainfosta ja saat Kausikortin heti mukaasi!

Ostomahdollisuus on voimassa 13.6.2020 alkaen, kun Näsinneulan aulainfo avautuu. Tarkista Särkänniemen aukioloajat.

Päivitä viime vuoden Kausikortti uuteen paikan päällä Särkänniemessä 13.6. alkaen hintaan 119 €

Päivittämällä Kausikorttisi voit muovin lisäksi säästää rahaa ja luoda entistä kestävämpiä huvimuistoja myös tulevaisuudessa! Kesäkauden 2019 kausikorttilaisten on mahdollista päivittää vanha Kausikortti kesäkaudelle 2020 kausarilaisten omaan etuhintaan 119 €. Viime vuoden Kausikortin on oltava mukana ostotilanteessa.

Päivitysmahdollisuus on voimassa Näsinneulan aulainfossa 13.6.2020 alkaen, kun Särkänniemi avautuu. Tarkista Särkänniemen aukioloajat.

Huomioithan, että päivittämällä vanhan kortin uuteen et saa uutta Kausikorttia tai kuvaa korttiin vaan vanha kortti päivitetään olemaan voimassa myös kaudella 2020.

Hyvä tietää

Särkänniemen Kausikortin tietosuojaseloste.

Huomioithan, että Särkänniemen Kausikortti ei ole voimassa Sara Hildénin taidemuseossa eikä Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevassa Särkänniemi Zonesissa.

Kadonneen kortin uusimisesta peritään lunastusmaksu 10 €.

Muut tuotteet

Herkkuseteli – 4,00 €, osta Herkkusetelit paikan päältä huvipuistosta tai ennakkoon verkkokaupasta!

Herkkuseteli käy maksuvälineenä kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, pikaruokapaikkojen ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Cafe Robson’s) 30.6.2021 asti.

Lahjakortti – alk. 20 €, osta lahjakortit paikan päältä huvipuistosta tai ennakkoon verkkokaupasta!

Särkänniemen lahjakortti on huippuhauska lahjaidea ystävälle tai vaikka yhteistyökumppanille. Itse valitsemallasi euromäärällä voi tehdä ostoksia kaikissa Särkänniemen lipunmyyntipisteissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, ja kortin voi käyttää useammassa osassa sen voimassaoloaikana.

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti – alk. 112 €, osta illallislahjakortit paikan päältä Ravintola Näsinneulasta tai ennakkoon verkkokaupasta!

Ravintola Näsinneulan illallislahjakortti sisältää Finlandia- tai Kasvismenun juomasuosituksineen. Lahjakortin voi valita yhdelle tai kahdelle henkilölle.

Edellinen Seuraava