Takaisin

Hinnasto

Särkänniemen talvikauden liput ja rannekkeet.

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Särkänniemen talvikausi 2018–2019 tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa. Kohteet Näsinneulan näkötorni, Akvaario ja Planetaario huvittavat ympäri vuoden.

Käytämme verkkokaupan rannekemyynnissä dynaamista hinnoittelua. Mitä aiemmin ostat rannekkeesi, sitä edullisemmin huvittelet! Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja etukampanjoihin täällä.

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemen kohteissa ja pituusrajoituksiltaan sallituissa huvilaitteissa ilmaiseksi.

Särkänniemi-rannekkeella kesän paras päivä

Särkänniemi-ranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 47 € / 42 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 31 € / 26 € verkkokaupasta!

Särkänniemi-ranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) yhden päivän ajan kesäkaudella 1.5.–7.9.2019. Huomioithan, että Koiramäen eläinpuisto on auki 11.5.–25.8.2019.

 

Huvilaiterannekkeella huvittelet laitteissa

Huvilaiteranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 39 € / 34 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 29 € / 24 € verkkokaupasta!

Huvilaiteranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) yhden päivän ajan kesäkaudella 1.5.–7.9.2019.

 

Kausikortilla kaikki kesän 2019 huvit!

Särkänniemen Kausikortti vuodelle 2019 on nyt myynnissä verkkokaupassa ennakkohintaan 119 € (norm. 139 €). Paikan päällä Näsinneulan aulainfossa Kausikortin hinta on 139 €. Lue lisää!

Särkänniemi

Muut talvikauden lipputuotteet

Päivälipulla kohteisiin ympäri vuoden

Päivälippu – 19,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Päivälipulla pääset kokemaan kaikki Särkänniemen talvikauden ympärivuotiset kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni). Voit käyttää Päivälipun minä tahansa Särkänniemen talvikauden aukiolopäivänä. Huom! Planetaario on avoinna pääsääntöisesti vain viikonloppuisin.

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)).

Yksittäisliput

Akvaario-lippu – 12,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Akvaario-lippu sisältää pääsyn Särkänniemen Akvaarioon yhden päivän ajan. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Särkänniemen aukioloaikojen puitteissa.

Planetaario-lippu – 9,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Planetaario-lippu sisältää pääsyn yhteen näytökseen Särkänniemen Planetaariossa. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Särkänniemen aukioloaikojen puitteissa. Huom! Planetaario on avoinna pääsääntöisesti vain viikonloppuisin.

Näsinneula-lippu – 5,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Näsinneula-lippu sisältää pääsyn Näsinneulan näkötorniin yhden päivän ajan. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä aukioloaikojen puitteissa.

Muut tuotteet

Lahjakortti – alk. 20 €, osta Särkänniemen lahjakortti paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Särkänniemen lahjakortti on huippuhauska lahjaidea ystävälle tai vaikka yhteistyökumppanille. Itse valitsemallasi euromäärällä voi tehdä ostoksia kaikissa Särkänniemen lipunmyyntipisteissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Cafe Robson’s). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, ja kortin voi käyttää useammassa osassa sen voimassaoloaikana.

Hyvä tietää

SuperPark Särkänniemen ja Sara Hildénin taidemuseon liput eivät sisälly Särkänniemen lipputuotteisiin. Liput myydään SuperPark Särkänniemen ja Sara Hildénin taidemuseon omissa lipunmyyntipisteissä. Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Zones by Särkänniemen liput myydään sisäviihdekeskuksen omassa lipunmyyntipisteessä.

Edellinen Seuraava