Takaisin

Hinnasto

Mitä aiemmin ostat rannekkeesi, sitä edullisemmin huvittelet!

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Särkänniemen kesä 2018 on täydessä vauhdissa, ja huvittelu jatkuu aina 8. syyskuuta asti. Katso tarkemmat aukioloajat täältä. Särkänniemen  huvipuistoalueella on paljon uutta nähtävää, koettavaa ja maistettavaa – nostalgisia huvipuistokokemuksia unohtamatta.

Käytämme kesän lipunmyynnissä dynaamista hinnoittelua. Mitä aiemmin ostat rannekkeesi, sitä edullisemmin huvittelet! Verkkokaupastamme ostettuna rannekkeet ovat aina porttihintoja edullisemmat.

Sisäänpääsy huvipuiston alueelle on kaikille ilmaista. Alle 3-vuotiaat huvittelevat lisäksi kohteissa ja pituusrajoituksiltaan sallituissa huvilaitteissa ilmaiseksi.

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja etukampanjoihin täällä ja Plussa-kortilla saataviin lippuetuihin täällä.

SuperPark Särkänniemen, Zones by Särkänniemen ja Sara Hildénin taidemuseon liput eivät sisälly Särkänniemen lipputuotteisiin. Liput myydään SuperPark Särkänniemen, Zones by Särkänniemen ja Sara Hildénin taidemuseon omissa lipunmyyntipisteissä.

Särkänniemi-rannekkeella kesän paras päivä

Särkänniemi-ranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 46 € / 40 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 42 € / 36 € verkkokaupasta!

Särkänniemi-ranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) yhden päivän ajan kesäkaudella 1.5.–8.9.2018. Huomioithan, että Koiramäen eläinpuisto on auki 10.5.–26.8.2018.

Huvilaiterannekkeella huvittelet laitteissa

Huvilaiteranneke yli 120 cm / alle 120 cm – porttihinta 39 € / 33 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 38 € / 32 € verkkokaupasta!

Huvilaiteranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) yhden päivän ajan kesäkaudella 1.5.–8.9.2018.

Koiramäki lumoaa kaikenikäiset

Koiramäki-lippu – 15,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Koiramäki-lippu sisältää pääsyn Koiramäen eläinpuiston alueelle sekä tapahtumiin yhden päivän ajan Koiramäen kesäkaudella 10.5.–26.8.2018. Poniratsastus (5 €/kerta) ei sisälly Koiramäki-lipun hintaan.

Muut rannekkeet

Kohderanneke – 26 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Kesän 2018 uutuustuote, paljon toivottu Kohderanneke takaa sisäänpääsyn kaikkiin Särkänniemen kohteisiin eli Koiramäen eläinpuistoon, Akvaarioon, Planetaarioon ja Näsinneulan näkötorniin yhden päivän ajan kesäkaudella 2018. Kohderanneke on myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa ja paikan päällä huvipuistossa 10.5.–26.8.2018 välisenä aikana (Koiramäen eläinpuisto sulkee ovensa 26.8.2018.)

Särkänniemi-iltaranneke yli 120 cm / alle 120 cm – 36 € / 30 €

Särkänniemi-iltaranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajat huomioiden) sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) yhden illan ajan. Iltaranneke on myynnissä päivittäin klo 17 alkaen paikan päällä huvipuistossa. Huomioithan, että Koiramäen eläinpuisto sulkee ovensa päivittäin klo 18.

Huvilaite-iltaranneke yli 120 cm / alle 120 cm – 29 € / 23 €

Huvilaite-iltaranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajat huomioiden) yhden illan ajan. Iltaranneke on myynnissä päivittäin klo 17 alkaen paikan päällä huvipuistossa.

Seuraavan päivän ranneke – 12 €

Huvittaisiko viettää toinenkin hauska päivä Särkänniemessä? Voit tehdä sen edullisesti Seuraavan päivän rannekkeella. Ensimmäisen päivän ranneke (Särkänniemi-ranneke tai Huvilaiteranneke) päivitetään Seuraavan päivän rannekkeeksi lipunmyynnissä huvipuistosta poistuttaessa.

Seuraavan päivän ranneke on aina Särkänniemi-ranneke, vaikka ensimmäinen ranneke olisi ollut Huvilaiteranneke. Huomioithan, että Kohderanneketta ei voi päivittää Seuraavan päivän rannekkeeksi. Seuraavan päivän ranneke on voimassa ostohetkestä seuraavan päivän ajan kesäkaudella 1.5.–8.9.2018.

Rannekkeen päivitys

Oletko ostanut ennakkoon Huvilaiterannekkeen, mutta huvittelemaan tullessasi haluaisitkin lisäksi vierailla Särkänniemen kohteissa? Ei hätää! Rannekkeen päivitys onnistuu helposti paikan päällä lipunmyyntipisteissämme.

Huvilaiteranneke Särkänniemi-rannekkeeksi – 7

Muut liput

Akvaario-lippu – 12,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Akvaario-lippu sisältää pääsyn Särkänniemen Akvaarioon yhden päivän ajan. Verkkokaupasta ostetut liput voi käyttää haluamanaan päivänä Särkänniemen aukioloaikojen puitteissa.

Planetaario-lippu – 9,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Planetaario-lippu sisältää pääsyn yhteen näytökseen Särkänniemen Planetaariossa. Verkkokaupasta ostetut liput voi käyttää haluamanaan päivänä Särkänniemen aukioloaikojen puitteissa.

Näsinneula-lippu – 5,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Näsinneula-lippu sisältää pääsyn Näsinneulan näkötorniin yhden päivän ajan. Verkkokaupasta ostetut liput voi käyttää haluamanaan päivänä aukioloaikojen puitteissa.

Laitelippu – 7,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Laitelippu sisältää pääsyn yhteen huvilaitteeseen kesäkaudella 1.5.–8.9.2018 huvilaitteiden ollessa auki. Verkkokaupasta ostetut liput voi käyttää haluamanaan päivänä aukioloaikojen puitteissa.

Ilmaishuvit

Sisäänpääsy huvipuiston alueelle – 0 €

Huvilaitteet ja kohteet alle 3-vuotiaille – 0 €

Taikaranta-leikkialue – 0 €

Angry Birds Land -leikkialue – 0 €

Muut tuotteet

Lahjakortti – alk. 20 €, osta Särkänniemen lahjakortti paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Särkänniemen lahjakortti on huippuhauska lahjaidea ystävälle tai vaikka yhteistyökumppanille. Itse valitsemallasi euromäärällä voi tehdä ostoksia kaikissa Särkänniemen lipunmyyntipisteissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Cafe Robson's). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, ja kortin voi käyttää useammassa osassa sen voimassaoloaikana.

Herkkuseteli – 3,70 € / 6 €, osta Herkkusetelit paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Huvipuistoruokailun ja -herkuttelun voi hoitaa kätevästi Herkkuseteleillä! Erityisen hyvin Herkkusetelit sopivat ryhmien ruokailuun. Herkkuseteleitä voi käyttää kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Cafe Robson's) kesäkaudella 1.5.–8.9.2018.

Pelipaketti – 10 €, osta Pelipaketit paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Pelipaketti sisältää 5 pelilipuketta, jotka voi pelata itse tai vaikka jakaa perheen tai kaveriporukan kesken. Pelipaketit ovat myynnissä Pelitorin lipunmyynnissä sekä kaikilla peleillä kesäkaudella 1.5.–8.9.2018 sekä Karmivassa karnevaalissa 13.–14.10. ja 16.–20.10.2018.

Pysäköintilippu – 10 €

Pysäköinti Särkänniemen lähiparkissa ja kaupungin parkkitaloissa maksaa 10 €/auto/huvittelupäivä. Lähiparkin parkkimaksu lunastetaan Särkänniemen lipunmyynneistä ja parkkitalojen maksu lipunmyyntilaitteelta parkkitalossa. Parkkilippu tarkistetaan pois lähtiessä. Lue lisää!

Edellinen Seuraava