Takaisin

Hinnasto

Särkänniemen talvikauden liput ja rannekkeet.

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Särkänniemen talvikausi 2018–2019 tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa. Kohteet Näsinneulan näkötorni, Akvaario ja Planetaario huvittavat ympäri vuoden.

Joulukuussa Koiramäen eläinpuistossa juhlitaan tunnelmallista Koiramäen joulua. Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja etukampanjoihin täällä.

Käytämme verkkokaupan rannekemyynnissä dynaamista hinnoittelua. Mitä aiemmin ostat rannekkeesi, sitä edullisemmin huvittelet!

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemen kohteissa ja pituusrajoituksiltaan sallituissa huvilaitteissa ilmaiseksi.

Osta nyt Koiramäen joulun liput edullisemmin ennakkoon verkkokaupasta!

Kaikki Särkänniemen jouluhuvit – silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Jouluranneke – porttihinta 24,90 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 19,90 € verkkokaupasta!

Joulurannekkeella pääset kokemaan kaikki Koiramäen joulun huvit ja talvikauden kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni). Voit käyttää tämän Joulurannekkeen minä tahansa Koiramäen joulun aukiolopäivänä!

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)).

Koe Koiramäen joulun tunnelma sisäänpääsylipulla!

Koiramäen joululippu – porttihinta 16,90 €, osta lippusi nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 14,90 € verkkokaupasta!

Koiramäen joululippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn Koiramäen eläinpuistoon joulutapahtuman aikaan. Koiramäen joululipulla pääset mm. tekemään jouluisia askarteluja, leikkimään Koiramäellä, koristelemaan pipareita ja tapaamaan joulupukin ja satumaatilan eläinystävät. Koiramäen joululipun voi käyttää minä tahansa Koiramäen joulun aukiolopäivänä.

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)).

Kausikortilla 2019 Koiramäen jouluun!

Särkänniemen Kausikortti vuodelle 2019 on nyt myynnissä verkkokaupassamme ennakkohintaan 119 € (norm. 139 €). Paikan päällä Näsinneulan aulainfossa Kausikortin hinta on 139 €. Kausikortilla 2019 pääsee ensi kesän huvien lisäksi myös Koiramäen jouluun vuonna 2018. Lue lisää!

Särkänniemi

Muut talvikauden lipputuotteet

Päivälipulla kohteisiin ympäri vuoden

Päivälippu – 19,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Päivälipulla pääset kokemaan kaikki Särkänniemen talvikauden ympärivuotiset kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni). Voit käyttää Päivälipun minä tahansa Särkänniemen talvikauden aukiolopäivänä. Huom! Päivälipulla ei pääse Koiramäen jouluun, ja Planetaario on avoinna pääsääntöisesti vain viikonloppuisin.

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)).

Yksittäisliput

Akvaario-lippu – 12,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Akvaario-lippu sisältää pääsyn Särkänniemen Akvaarioon yhden päivän ajan. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Särkänniemen aukioloaikojen puitteissa.

Planetaario-lippu – 9,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Planetaario-lippu sisältää pääsyn yhteen näytökseen Särkänniemen Planetaariossa. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä Särkänniemen aukioloaikojen puitteissa.

Näsinneula-lippu – 5,90 €, osta omasi paikan päältä tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Näsinneula-lippu sisältää pääsyn Näsinneulan näkötorniin yhden päivän ajan. Verkkokaupasta ostetun lipun voi käyttää haluamanaan päivänä aukioloaikojen puitteissa.

Muut tuotteet

Lahjakortti – alk. 20 €, osta Särkänniemen lahjakortti paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Särkänniemen lahjakortti on huippuhauska lahjaidea ystävälle tai vaikka yhteistyökumppanille. Itse valitsemallasi euromäärällä voi tehdä ostoksia kaikissa Särkänniemen lipunmyyntipisteissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Cafe Robson's). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, ja kortin voi käyttää useammassa osassa sen voimassaoloaikana.

Herkkuseteli – 3,70 € / 6 €, osta Herkkusetelit paikan päältä huvipuistosta tai kätevimmin ennakkoon verkkokaupasta!

Huvipuistoruokailun ja -herkuttelun voi hoitaa kätevästi Herkkuseteleillä! Erityisen hyvin Herkkusetelit sopivat ryhmien ruokailuun. Herkkuseteleitä voi käyttää kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperPark Särkänniemen Grill & Cafe Robson's).

Hyvä tietää

SuperPark Särkänniemen ja Sara Hildénin taidemuseon liput eivät sisälly Särkänniemen lipputuotteisiin. Liput myydään SuperPark Särkänniemen ja Sara Hildénin taidemuseon omissa lipunmyyntipisteissä. Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Zones by Särkänniemen liput myydään sisäviihdekeskuksen omassa lipunmyyntipisteessä.

Edellinen Seuraava