Takaisin

FunZonesin sisähuvikeskus Ideaparkissa

FunZonesin sisähuvikeskuksen toiminta on lopetettu Ideaparkissa.

FunZones Oy:n toiminta on lopetettu Ideaparkissa. Kiitos yhteisistä huvitteluvuosista!

Huomioithan, että FunZonesin operoiman sisähuvipuiston lahjakortit eivät käy uudessa Zones Ideaparkissa. Käyttämättömät lahjakortit on mahdollista vaihtaa Särkänniemen tuotteisiin. Käyttämättömät lipputuotteet voi käyttää Zones Ideaparkissa tai hyödyntää alennuksena Särkänniemen rannekkeiden porttihinnoista.

Lahjakortit

Avoimet lahjakortit vaihdetaan Särkänniemen samanarvoisiin lahjakortteihin. Ota yhteyttä sähköpostitse info@sarkanniemizones.fi, niin vaihto onnistuu vaivattomimmin. Vaihto onnistuu 30.9.2020 saakka.

Käyttämättömät rannekkeet

FunZonesin rannekkeella saat 25 euron alennuksen Särkänniemen rannekkeiden porttihinnoista 29.6.2020 alkaen. Edun saa käyttämättömästä rannekkeesta, joka voi olla joko fyysinen ranneke tai verkkokaupan tilausvahvistus. Etu on voimassa 30.9.2020 saakka.

Vaihtoehtona käyttämättömän rannekkeen voi käyttää Zones Ideaparkissa. Lue lisää www.zonesideapark.fi. Etu on voimassa 30.9.2020 saakka.

Mikäli lahjakortin tai rannekkeen hyödyntäminen Särkänniemen tuotteina ei ole mahdollista, ota yhteyttä sähköpostitse info@sarkanniemizones.fi.

Edellinen