Takaisin

Etukampanjat

Tältä sivulta löydät Särkänniemen voimassa olevat etukampanjat ja tarjoukset.

 

Tampere Tunnetuksi Passilla

Tampere Tunnetuksi Passilla saa paikan päällä huvipuistossa 10 % alennuksen kaikista Särkänniemen normaalihintaisista rannekkeista (1 ranneke/passi). Jatkuva tarjous.

Tampere Tunnetuksi Passilla saa 20 % alennuksen Ravintola Näsinneulan viiden ruokalajin Keittiömestarin menusta (norm. 66 €). Jatkuva tarjous.

Cityshoppari-kortilla tai -mobiilisovelluksella tai Pivo-mobiilisovelluksella

Cityshoppari-kortilla tai -mobiilisovelluksella tai Pivo-mobiilisovelluksella saa paikan päällä Näsinneulan aulainfossa kaksi lippua Akvaarioon yhden hinnalla. Etu on voimassa 30.4.2020 asti. Edun voi käyttää useamman kerran.

Cityshoppari-kortilla tai -mobiilisovelluksella tai Pivo-mobiilisovelluksella saa paikan päällä huvipuiston buffetravintoloissa (Ravintola Riemu, Maisemaravintola Välke tai Pizzeria Pelle) normaalihintaisesta buffetista 20 % alennuksen. Etu on kertaluontoinen, ja se on voimassa ravintoloiden aukioloaikojen mukaan 31.12.2020 asti. Pizzeria Pelle palvelee huvi­puiston aukiolopäivinä. Maisemaravintola Välke on avoinna lounasaikaan talvikaudella Näsinneula-rakennuksen 2. kerroksessa. Tarkista Särkänniemen aukioloajat kalenterista. Max. 6 henkilöä/etu.

Sara Hildénin taidemuseo

Näyttämällä Sara Hildénin taidemuseon näyttelyn saman päivän lippukuittia Ravintola Näsinneulassa saa 10 % alennuksen ruokalistan menuista ja annoksista.

Edellinen Seuraava