Takaisin

Etukampanjat

Tältä sivulta löydät Särkänniemen kausittain vaihtuvat etu- ja yhteistyökampanjat.

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Plussa-kortilla

Keskon myyntipisteissä:

Särkänniemi-rannekkeet edullisemmin ennakkoon Plussa-kortilla 4.6.–12.8.2018! Kesko on Särkänniemen lipputuotteiden tärkein jälleenmyyjä kaudella 2018. Särkänniemi-rannekkeet ovat myynnissä valtakunnallisesti K-Citymarketeissa sekä laajasti K-Supermarketeissa ja Neste-K-asemilla. Plussa-korttia näyttämällä rannekkeet saa edellä mainituista kaupoista etuhintaan: yli 120-senttisen ranneke 41 € (norm. 46 €) ja alle 120-senttisen ranneke 35 € (norm. 40 €). Rannekkeet ovat myynnissä 4.6.–12.8.2018.

Paikan päällä Särkänniemessä:

Plussa-korttia näyttämällä saa 10 % alennuksen kaikista Särkänniemen myymälöiden normaalihintaisista pehmoleluista. Etu on voimassa koko Särkänniemen kesäkauden 1.5.–8.9.2018.

K-Plussan Parhaiden Asiakkaiden korttia näyttämällä saa 20 % alennusta Ravintola Näsinneulan Keittiömestarin menusta ja Lasten menusta! Etu on voimassa 4.6.–12.8.2018 välisenä aikana koko pöytäseurueelle (max. 10 hlöä).

Veturi-kortilla

Paikan päällä Särkänniemessä:

VR:n kanta-asiakkaat saavat Veturi-korttia näyttämällä Seuraavan päivän rannekkeen (norm. 12 €) veloituksetta! Etu on perhekohtainen ja voimassa Särkänniemen lipunmyyntipisteissä 10.5.–25.8.2018 välisenä aikana.

Hyödynnä etu, toimi näin:

Osta ensimmäisen päivän ranneke (Särkänniemi-ranneke tai Huvilaiteranneke) tavalliseen tapaan – Särkänniemen verkkokaupasta saat sen parhaaseen hintaan. Poistuessasi Särkänniemestä ensimmäisen huvittelupäivän lopuksi saat Särkänniemen avoinna olevista lipunmyyntipisteistä ranteessa olevalla rannekkeella ja Veturin mobiilikorttia näyttämällä Seuraavan päivän rannekkeen ilmaiseksi.

Huomaathan, että Seuraavan päivän ranneke lunastetaan ensimmäisen päivän päätteeksi ennen puistosta poistumista Särkänniemen sisäpuolen avoinna olevista lipunmyynneistä vaihtamalla kyseisen päivän ranneke uuteen. Kyseisen päivän rannekkeen tulee olla ostohetkellä ranteessa. Saat edun vain Veturi-korttia näyttämällä; jäsenyyttä ei voida todentaa esimerkiksi henkilöllisyystodistuksella.

Yhden Seuraavan päivän rannekkeen saa lunastaa aina yhtä ostettua ranneketta kohden. Seuraavan päivän ranneke on aina laajuudeltaan Särkänniemi-ranneke. Huomioithan, että etu ei koske Kohderanneketta.

Aamulehden kanta-asiakaskortilla

Paikan päällä Särkänniemessä:

Aamulehden kanta-asiakkaat saavat lehden kanta-asiakaskorttia näyttämällä Seuraavan päivän rannekkeen (norm. 12 €) veloituksetta! Etu on perhekohtainen ja voimassa Särkänniemen lipunmyyntipisteissä 10.5.–25.8.2018 välisenä aikana.

Hyödynnä etu, toimi näin:

Osta ensimmäisen päivän ranneke (Särkänniemi-ranneke tai Huvilaiteranneke) tavalliseen tapaan – Särkänniemen verkkokaupasta saat sen parhaaseen hintaan. Poistuessasi Särkänniemestä ensimmäisen huvittelupäivän lopuksi saat Särkänniemen avoinna olevista lipunmyyntipisteistä ranteessa olevalla rannekkeella ja Aamulehden kanta-asiakaskorttia näyttämällä Seuraavan päivän rannekkeen ilmaiseksi.

Huomaathan, että Seuraavan päivän ranneke lunastetaan ensimmäisen päivän päätteeksi ennen puistosta poistumista Särkänniemen sisäpuolen avoinna olevista lipunmyynneistä vaihtamalla kyseisen päivän ranneke uuteen. Kyseisen päivän rannekkeen tulee olla ostohetkellä ranteessa. Saat edun vain Aamulehden kanta-asiakaskorttia näyttämällä; jäsenyyttä ei voida todentaa esimerkiksi henkilöllisyystodistuksella.

Yhden Seuraavan päivän rannekkeen saa lunastaa aina yhtä ostettua ranneketta kohden. Seuraavan päivän ranneke on aina laajuudeltaan Särkänniemi-ranneke. Huomioithan, että etu ei koske Kohderanneketta.

Muut edut

Aamulehden kanta-asiakkaat syövät arkisin Särkänniemen buffetissa kaksi yhden hinnalla. Etu on perhekohtainen ja voimassa Aamulehden kanta-asiakaskorttia näyttämällä ma–pe 10.5.–21.6. ja 13.8.–24.8.2018 Pizzeria Pellen, Ravintola Riemun tai Maisemaravintola Välkkeen buffet-pöydissä.

Aamulehden kanta-asiakkaat saavat 10 % alennuksen kaikista Särkänniemen myymälöiden normaalihintaisista pehmoleluista. Etu on voimassa Aamulehden kanta-asiakaskorttia näyttämällä 1.5.–8.9.2018.

Satakunnan kansan kanta-asiakaskortilla

Paikan päällä Särkänniemessä:

Satakunnan kansan kanta-asiakkaat syövät arkisin Särkänniemen buffetissa kaksi yhden hinnalla. Etu on perhekohtainen ja voimassa Satakunnan kansan kanta-asiakaskorttia näyttämällä ma–pe 10.5.–21.6. ja 13.8.–24.8.2018 Pizzeria Pellen, Ravintola Riemun tai Maisemaravintola Välkkeen buffet-pöydissä.

Satakunnan kansan kanta-asiakkaat saavat 10 % alennuksen kaikista Särkänniemen myymälöiden normaalihintaisista pehmoleluista. Etu on voimassa Satakunnan kansan kanta-asiakaskorttia näyttämällä 1.5.–8.9.2018.

Tampere Tunnetuksi Passilla

Paikan päällä Särkänniemessä:

Tampere Tunnetuksi Passilla saa paikan päällä huvipuistossa 10 % alennuksen kaikista Särkänniemen normaalihintaisista rannekkeista (1 ranneke/passi). Jatkuva tarjous.

Tampere Tunnetuksi Passilla saa myös 20 % alennuksen Ravintola Näsinneulan viiden ruokalajin Keittiömestarin menusta (norm. 66 €). Jatkuva tarjous.

CityShopparilla

Paikan päällä Särkänniemessä:

CityShoppari-asiakkaat syövät arkisin Särkänniemen buffetissa kaksi yhden hinnalla. Etu on voimassa CityShopparia näyttämällä 1.5.–8.9.2018 Pizzeria Pellen, Ravintola Riemun tai Maisemaravintola Välkkeen buffet-pöydissä. Yksi tarjous/kuponki.

CityShopparia näyttämällä pääsee ylös Näsinneulan näkötorniin kaksi henkilöä yhden hinnalla. Yhden lipun hinta 5,90 €. Jatkuva tarjous.

CityShopparilla saa 10 % alennuksen kaikista Särkänniemen myymälöiden normaalihintaisista pehmoleluista. Etu on voimassa 1.5.–8.9.2018.

Elokuussa Koiramäen eläinpuistoon puoleen hintaan! Yhden lipun hinnaksi jää siis vain 7,95 € (norm. 15,90 €). Alle 3-vuotiaat huvittelevat tuttuun tapaan ilmaiseksi kaikissa Särkänniemen laitteissa ja kohteissa. Etu on voimassa CityShopparia näyttämällä paikan päällä huvipuiston lipunmyynnissä 9.8.–26.8.2018 välisenä aikana. Yksi tarjous/kuponki.

Edellinen Seuraava