Takaisin

Case Lumo-vuokrakodit

Päivä Särkänniemessä on ennen kaikkea hauskaa yhdessäoloa!

Lumo-vuokrakodin asukaspäivä Särkänniemessä

Lumo-vuokrakodit järjesti asiakkailleen neljännen huvipuistopäivän toukokuussa 2018. Huvipuistopäivät ovat yrityksen pidetyimpiä asiakasetuja. Särkänniemi vetää asukkaita ympäri Suomea, ja sinne mahtuu kerralla tuhansia vieraita nauttimaan kesäpäivästä.

Lumo tahtoo tarjota parasta asumisen palvelua ja kaupunkiasumista. Lumo-vuokrakotien asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistön mukaan Särkänniemessä järjestetyt huvipuistopäivät ovat yksi tapa palkita asiakkaita ja tarjota heille hyviä elämyksiä, koko perheen yhdessäoloa ja hauskoja muistoja.

– Huvipuisto on siitä näppärä paikka, että se saavuttaa ison joukon asiakkaita. Särkänniemeen on helppo tulla ympäri Suomen, miettii Lumo-vuokrakotien johdon assistentti Riikka Ilmakunnas.

Ilmakunnas ja Kivistö pitävät Särkänniemen miljööstä ja kertovat tapahtumajärjestelyjen toimivan mainosti.

 

–  Asukkaat odottavat innolla huvipuistopäiviä, ja ne varataan nopeasti täyteen. Täällä näkyy paljon iloisia naamoja, ja se on meille tärkeää, Kivistö kertoo.

Ilmakunnas ja Kivistö kuvailevat yhteistyötä Särkänniemen kanssa joustavaksi ja mutkattomaksi. Särkänniemen asiakaspalvelu on heidän mielestään ystävällistä ja ammattitaitoista. Lisäksi Särkänniemi pohtii oma-aloitteisesti, kuinka tapahtumista voisi hioa juuri Lumo-vuokrakodeille ja heidän asiakkailleen sopivia.

Lumo-kotiin keväällä 2018 muuttaneet Tytti, Henrik ja Iines saapuivat Särkänniemessä järjestettyyn asukaspäivään Helsingistä. Heidän mielestään Särkänniemi on loistava paikka järjestää asukastilaisuus, sillä sieltä löytyy kaikille jotakin.

Tytti, Henrik ja Iines saapuivat asukaspäivään Helsingistä.

 

– Muutimme Lumo-asuntoon nyt keväällä, ja tällaisen tarjouksen tullessa tartuimme siihen heti. En olisi edes uskonut, että tällaista yhteistyötä tehdään, Tytti kertoo.

Tytin mukaan Särkänniemeä katsoo pienen lapsen äitinä hieman erilaisesta näkökulmasta kuin aiemmin aikuisiällä. Huvipuistossa on paljon tekemistä pienillekin lapsille, ja hän kertoo arvostavansa myös huvipuistosta löytyviä rauhallisempia nurkkauksia.

– Jos ajattelee lapsiperheitä kohderyhmänä, niin onhan tämä huvipuistopäivä onnistunut valinta. Täällä on varmasti jokaiselle jotakin, Henrik miettii.

Perhe aikoo palata asukaspäivään myös ensi vuonna, mikäli se jälleen järjestetään. Tytti ja Henrik toteavat yhteistyön olevan Lumon asiakkaiden näkökulmasta erittäin mukavaa.

Kysy lisää myynnistämme!

Särkänniemi tarjoaa loistavat puitteet hyvin monenlaisten tilaisuuksien, järjestämiseen. Rakennamme paketin toiveidesi mukaan: meillä järjestetät niin korkean kuin matalankin profiilin tilaisuudet kymmenelle tai kymmenelletuhannelle hengelle. Ota yhteyttä myyntiimme, niin aloitetaan tilaisuutenne suunnittelu yhdessä!

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

Edellinen Seuraava